hariskar Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Τελικά κάποιος να ξέρει πως περνάνε καινούργια θέματα (themes) στο mini με 2.2? :( Πηγαίνεις στο 1ο ποστ εδώ, κατεβάζεις όποιο θέμα θέλεις, το περνάς στην SD και κάνεις boot στο xrecovery. Από εκεί install custom.zip. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) Προσπάθησα με όλους τους τρόπους και δεν μπόρεσα να το κάνω. Στην εφαρμογή με το ένα κλικ, μου βγάζει σφάλμα, ενώ στo manual, όταν φτάνω στο rootshell, μου βγάζει permission denied! Τι μπορεί να κάνω λάθος? Edit: Με την εφαρμογή έπρεπε απλά να απενεργοποιήσω το USB Debugging. Το κάνω τώρα κι ελπίζω να πάνε όλα καλά. Edit2: Τελικά με το SuperOneClick πρέπει να τα κατάφερα. Edited June 10, 2011 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Πηγαίνεις στο 1ο ποστ εδώ, κατεβάζεις όποιο θέμα θέλεις, το περνάς στην SD και κάνεις boot στο xrecovery. Από εκεί install custom.zip. Σ' ευχαριστώ... τέλεια! :) Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Στα μηνύματα, στην καρτέλα μου "Εγώ", μπορώ να βάλω φωτογραφία? Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Γνωριζει κανεις αμα το τρεξιμο εφαρμογων και παιχνιδιων κατα την διαρκεια της φορτισης επιρεαζει την αυτονομια της μπαταριας?Γιατι συνηθιζω να παιζω παιχνιδια οταν φορτιζω το κινητο.Προτιμω να τα παιζω τοτε για να μην μου τρωνε μπαταρια οταν ειναι το τηλεφωνο εκτος φορτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtakias Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 παιδια σε λιγο καιρο τηα αποκτησω το sony ericsson xperia x10 mini pro :D:D ανυπομονώ:O ετσι ειναι το unboxing της ελλαδας και αν οχι πειτε μου τη λειπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) Τη βοηθεια σας παρακαλω, εβαλα την 2,2 (αυτή: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296065) και εχω το εξης προβλημα, προσπαθω να εγκαταστησω καποιες εφαρμογες (οπως root explorer) και οταν παω να τις τρεξω μου βγαζει: "Λυπουμαστε - Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης... μπλα-μπλα...Προσπαθηστε ξανα - Αναγκαστικο κλεισιμο". Τι φταιει? Τι να κανω? Το ιδιο μου κανει και με την μανισια της sony ericson εφαρμογη "Σημειωσεις". Αληθεια μπορω να βαλω καποιες εφαρμογες της σsony ericson που ειχα πριν και μου αρεσουν? Ευχαριστω Edited June 11, 2011 by dedalos91 Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Στα μηνύματα, στην καρτέλα μου "Εγώ", μπορώ να βάλω φωτογραφία? Eκτός από αυτό, ξέρετε κάποιο καλό πρόγραμμα που να μετράει τα sms? Γιατί έχω βαρεθεί να τελειώνουν οι κάρτες μου χωρίς να το καταλάβω. :( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Παμε ξανα,ελπιζω τελευταια. Για να περασω αυτη την ROM http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1059361 πρεπει να εγκαταστησω ολα τα links που μου δινει,και τα νεα και τα old links ; Το πως θα γινει αυτο,εμπεριεχουν οδηγιες αυτα ; Να προτιμησω overclocked ROM ; Θα χρειαστει backup,ποιος ο προτιμοτερος τροπος για να γινει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invisible1 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Καλησπέρα παιδιά.. Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν γίνεται τι συμβαίνει σχετικά με το Wifi..δηλαδή εάν πλοηγηθώ στο Internet μεσω wifi & ''πέσει'' το δύκτιο τότε μπάινει στο inernet το ίδιο το κινητό, χωρίς προειδοποίηση..? (γιατί ξερετε οι χρεώσεις είναι μεγάλες..) Επίσης, υπάρχει κάποια ρύθμιση που να μπορώ μεσω αυτής να μπαίνω στο internet μόνο μέσω wifi, λόγο τη πιθανότητας λάθους να έχω την συγουριά ότι δεν θα χρεωθώ.. ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. & χαίρωμαι που ήρθα στην παρέα σας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Τη βοηθεια σας παρακαλω, εβαλα την 2,2 (αυτή: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296065) και εχω το εξης προβλημα, προσπαθω να εγκαταστησω καποιες εφαρμογες (οπως root explorer) και οταν παω να τις τρεξω μου βγαζει: "Λυπουμαστε - Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης... μπλα-μπλα...Προσπαθηστε ξανα - Αναγκαστικο κλεισιμο". Τι φταιει? Τι να κανω? Το ιδιο μου κανει και με την μανισια της sony ericson εφαρμογη "Σημειωσεις". Αληθεια μπορω να βαλω καποιες εφαρμογες της σsony ericson που ειχα πριν και μου αρεσουν? Ευχαριστω Τη βοηθεια σας παρακαλω Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) Τη βοηθεια σας παρακαλω ποια εκδοση rootexplorer εχεις????? ισως να φταιει αυτο με εκδοση 2.12.2 δεν υπαρχει καποιο θεμα, τις στοκ εφαρμογες εννοεις??????? λιγο δυσκολο (δε γνωριζω σιγουρα) εκτος και εαν υπαρχουν στο google σε μορφη .apk και τις κατεβασεις Edited June 11, 2011 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) ποια εκδοση rootexplorer εχεις????? ισως να φταιει αυτο με εκδοση 2.12.2 δεν υπαρχει καποιο θεμα, τις στοκ εφαρμογες εννοεις??????? λιγο δυσκολο (δε γνωριζω σιγουρα) εκτος και εαν υπαρχουν στο google σε μορφη .apk και τις κατεβασεις Δοκιμασα την εκδοση 2.8.1 και 2.3 του root explorer (θα δοκιμασω την εκδοση 2.12.2). Θελω την stock εφαρμογη "Σημειωσεις" (notes.apk) που υπαρχει στο google σε μορφη .apk edit εχεις δικιο φιλε, δοκιμασα την εκδοση root explorer2.12.2 και ολα οκ. Τι γινεται ομως με την stock notes.apk (εφαρμογη "Σημειωσεις" της sony ericson)? Μπορω να την εχω σε android 2.2 ? (αυτή: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296065) Edited June 11, 2011 by dedalos91 Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Παιδιά έχω στα χέρια μου το κινητό είναι μιας φίλης , το πήρε μόλις σήμερα , έχω όμως ένα σημαντικό θέμα... δεν δουλεύει η κάμερα όταν πας να την ανοίξεις είτε από το κουμπάκι είτε από την εφαρμογή τη μια κολλάει και πρέπει να κάνω τερματισμό και την άλλη μου βγάζει η κάμερα χρησιμοποιείτε από άλλη εφαρμογή και μου ζητάει τερματισμό ..! δεν ξέρω τι να κάνω , του έχω κάνει soft reset, hard reset αλλά και επιδιόρθωση της ρομ (καθώς είναι στην 2.1) μέσω του pc companion... Αν έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο και έχει λύση ας την πει για να μην περιμένουμε μέχρι την τρίτη να φύγει για DOA θα σας ήμουν υπόχρεος... Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hollygun Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Eπανέρχομαι κάνοντας μια ερώτηση που δεν είχε απαντηθεί.:O Είναι δυνατή η συνδεση του mini pro με το διαδίκτυο μέσω υπολογιστή και με καλώδιο usb μόνο? Χωρίς χρήση wi-fi εννοείται.. Νωρίτερα είχα το HTC TOUCH DIAMOND με Windows Mobile 6.1 και κάτι τέτοιο ήταν εφικτό μέσω του Μοbile Center.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yperion Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Παμε ξανα,ελπιζω τελευταια. Για να περασω αυτη την ROM http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1059361 πρεπει να εγκαταστησω ολα τα links που μου δινει,και τα νεα και τα old links ; Το πως θα γινει αυτο,εμπεριεχουν οδηγιες αυτα ; Να προτιμησω overclocked ROM ; Θα χρειαστει backup,ποιος ο προτιμοτερος τροπος για να γινει ; Μόνο το νέο λινκ, για backup και εγκατάσταση της ρομ θα χρειαστείς το xrecovery... Παράθεση SE x10 mini pro 2.3.4 SonyBread v.4 ln -s /me /myphone/users/yperion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια τους χρήστες που έχουν αρκετό καιρό το mini (pro) για να μην ψάχνω τόσες σελίδες. Όποιος θέλει και δεν βαριέται ας απαντήσει! 1) Τι καταναλώνει συνήθως την μπαταρία όταν είναι σε αδράνεια και πως μπορώ να μειώσω την κατανάλωση; 2) Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητη μια μεμβράνη για την οθόνη; Νομίζω ότι είναι scratch resistant, αλλά σίγουρα δεν συγκρίνεται σε αντοχή με του N8 που έχω! 3) Σε γενικές γραμμές ποιά δωρεάν προγραμματάκια θεωρείτε χρήσιμα για να κατεβάσω; Να μην γεμίζω το κινητό με άχρηστες εφαρμογές που μπορεί να δημιουργούν και προβλήματα. Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Θελω την stock εφαρμογη "Σημειωσεις" της sony ericson (notes.apk) που υπαρχει στο google σε μορφη .apk αλλα δεν "τρεχει" μετα την εγκατασταση :( Μπορω να την εχω σε android 2.2 ? (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296065) Παρακαλω μπορει καποιος να μου απαντησει? Ευχαριστω Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια τους χρήστες που έχουν αρκετό καιρό το mini (pro) για να μην ψάχνω τόσες σελίδες. Όποιος θέλει και δεν βαριέται ας απαντήσει! 1) Τι καταναλώνει συνήθως την μπαταρία όταν είναι σε αδράνεια και πως μπορώ να μειώσω την κατανάλωση; 2) Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητη μια μεμβράνη για την οθόνη; Νομίζω ότι είναι scratch resistant, αλλά σίγουρα δεν συγκρίνεται σε αντοχή με του N8 που έχω! 3) Σε γενικές γραμμές ποιά δωρεάν προγραμματάκια θεωρείτε χρήσιμα για να κατεβάσω; Να μην γεμίζω το κινητό με άχρηστες εφαρμογές που μπορεί να δημιουργούν και προβλήματα. Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις!:) Η μπαταρια στην αδρανεια καταναλωνετε κυριως απο εφαρμογες που τρεχουν συνεχως στο παρασκηνιο οπως εφαρμογες καιρου,το wi-fi αλλα και αυτοματες ενημερωσεις-συνχρονισμοι που εχουν πιθανον ενεργοποιηθει σε διαφορες εφαρμογες(π.χ. timescape,e-mail κ.τ.λ.)Η οθονη του ειναι αρκετα σκληρη και πιστευω πως δεν χριαζεται μεμβρανη.Απο εφαρμογες προτεινω κατ'αρχην το android free antivirus για ασφαλεια απο τους ιους,καποιες απο τις Ελληνικες εφαρμογες που υπαρχουν στο forum στην ενοτητα Android(π.χ. GRquake,greek tv guide,transportation in athens) ,το weather animated για τον καιρο,το astro file manager για τα αρχεια,το Mixzing για την μουσικη,και απο παιχνιδια το angry birds και το speedx 3D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Βαλε προστασια για καλο και για κακο.εμενα μου χει χτυπηθει δυστυχως σε δυο σημεια και ειναι ασχημο αν και δεν φαινεται πολυ...μονο σε σκοτεινο περιβαλλον με τερμα φωτισμο... Οσο για τις εφαρμογες,το μαρκετ εχει τα παντα.ο,τι νομιζεις οτι ειναι χρησιμο,κατεβασε το.δεν εχεις περιορισμο. εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kraskon Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ Χ10 ΜΙΝΙ ΜΟΥ! ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ROOT ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. ΜΠΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ UPDATE ΘΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ!!! ΕΚΑΝΑ ''ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ'' ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΛΛΕΣ!! ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία. Στο κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις αλλά απαγορεύεται και από τους κανονισμούς. Χρησιμοποίησε πεζά όπως όλοι μας. Edited June 12, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Konstantinoslp Σβήσε τα pm σου..είσαι full Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Καλημερα. Περασα την τελευταια froyo v5 απο xda,δεν εβαλαν ομως τα παιδια τιποτα απο SE εφαρμογες και widgets. Θελω το widget απο το ρολοι,που θα μπορεσω να το βρω ; Εκανα μια αναζητηση αλλα δεν το βρηκα καπου για να το εγκαταστησω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Καλημερα. Περασα την τελευταια froyo v5 απο xda,δεν εβαλαν ομως τα παιδια τιποτα απο SE εφαρμογες και widgets. Θελω το widget απο το ρολοι,που θα μπορεσω να το βρω ; Εκανα μια αναζητηση αλλα δεν το βρηκα καπου για να το εγκαταστησω... Λογικα πρεπει να εψαξες στα θεματα που εχουν ανοιχτει και οχι στα posts!Αν εψαχνες στα posts καπου θα το βρισκες,οπως και εγω :p Οριστε: [ATTACH]20868[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Καλημερα. Περασα την τελευταια froyo v5 απο xda,δεν εβαλαν ομως τα παιδια τιποτα απο SE εφαρμογες και widgets. Θελω το widget απο το ρολοι,που θα μπορεσω να το βρω ; Εκανα μια αναζητηση αλλα δεν το βρηκα καπου για να το εγκαταστησω... μπες μαρκετ και κατεβασε το digi clock edit με προλαβε ο Nickthessss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts