AntonisStaras Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 οταν το βαζεις στην πριζα δεν αναβει το led? πολυ παραξενο... ουτε καν κολλησε στο logo της sony? :blink: τπτ δεν αναβει!!!! και μενα μ κανει εντυπωση.....! :( δεν αποκρινεται σε κανεναν χειρισμο μου :( μπας και καηκε η μπαταρια? ειλικρινα δεν μπορω να προσεγγισω το προβλημα...απλα εκανα την κλασικη επανεκκινηση που κανω τουλαχιστον 2-3 φορες καθε μερα εδω και μηνες......και το λογκο της ερικσον δεν εμφανιστηκε ποτε και πλεον δεν ανοιγει καν,.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RonakosRon Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ερώτηση! Ειναι δυνατη η συνδεση του χ10 μινι με τον υπολογιστη ωστε να εμφανιζεται η οθονη του στο pc?μαλλον οχι ε? :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ερώτηση! Ειναι δυνατη η συνδεση του χ10 μινι με τον υπολογιστη ωστε να εμφανιζεται η οθονη του στο pc?μαλλον οχι ε? :-P Για το αντιθετο ξερω.. Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) Ερώτηση! Ειναι δυνατη η συνδεση του χ10 μινι με τον υπολογιστη ωστε να εμφανιζεται η οθονη του στο pc?μαλλον οχι ε? :-P αμα θες φωτο της οθονης κατεβασε απο το μαρκετ το drocap2... :) (πρεπει να εχεις rooted το κινητο) Edited May 5, 2011 by AndreWserr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriazispao4ever Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 φιλε μου πρεπει να γινεται. ειχα βρει καπου αυτο το προγραμμα αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε γ@μώτο.... :blink: πφφ καλαα οκ...:cry: δεν πειραζει ... ευχαριστω πολυ παντως :D αν το θυμηθεις pm me :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 πφφ καλαα οκ...:cry: δεν πειραζει ... ευχαριστω πολυ παντως :D αν το θυμηθεις pm me :P ελα, το θυμηθηκα... το λενε Multi-Picture Live Wallpaper... :) μπορεις να βαλεις σε καθε οθονη κ ξεχωριστη εικονα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Breaking News #2 : Το dual-touch (προς το παρον) ειναι γεγονος για το mini pro!Δοκιμασμενο σε browser,fruit ninja,angry birds,photo album,GO launcher EX και σε ολο το τηλεφωνο γενικα!Και δεν χανεται με την επανεκκινηση του κινητου....ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Breaking News #2 : Το dual-touch (προς το παρον) ειναι γεγονος για το mini pro!Δοκιμασμενο σε browser,fruit ninja,angry birds,photo album,GO launcher EX και σε ολο το τηλεφωνο γενικα!Και δεν χανεται με την επανεκκινηση του κινητου....ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ Στειλε λινκ ανθρωπε μου! Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Στειλε λινκ ανθρωπε μου! Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059361 Μπορει να ειναι μεσα σε αυτη τη ROM ως hotfix, αλλα πρεπει να λειτουργει σε οποιαδηποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 παιδια πειτε μου σας παρακαλω εντυπωσεις απο το pro και ποια τα μειονεκτηματα του ευχαριστω! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Έχει κανονικά ραδιόφωνο. Άνοιξε την εφαρμογή "Ραδιόφωνο". Όπως σε όλα τα κινητά, πρέπει πρώτα να συνδέσεις τα hands-free για να πιάσει σήμα. μια ερωτηση ...... πως αποθηκευω σταθμους στο ραδιοφωνο ; πειτε μου σας παρακαλω γιατι η γυναικα μου προσπαθει να βρει τροπο και εχει σαλταρει :mad::mad: Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackForce Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδιά καταρχήν καλησπέρα σε όλους.! και καλώς σας βρήκα.! Εχθές που λέτε αγόρασα το Xperia X10 mini pro. Ολα μια χαρά μέχρι σήμερα... Κόλλησε η οθόνη... δουλεύουν ολα καλα εκτός το μενού μπένει απο το πλήκτρο αλλα οχι απο αφή. Πήγα στη Vodafone κ στ Γερμανό και μου είπανε να κάνω Αναβάθμιση το λογισμικό. Την έκανα την αναβάθμιση σε Android 2.1 Αλλα κανένα αποτέλεσμα, Ένα παιδί μου είπε οτι μπορεί να κόλλησα ιό ισχύει?? μπορείτε να με βοηθήσετε με το παρόν θέμα??? Και γενικά να μου πείτε τι να κάνω... Εχθές το πήρα αμαρτία να το στίλω για επισκευή που θα κάνει 20 μέρες ++ ... Επίσης έχω την εγγύηση αλλα απο το μαγαζί που το πήρα μου είναι δύσκολο να πάω σ εκείνο το κατάστημα διότι μετακόμισα :// Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Νίκος. Υ.Γ Παρακαλώ βοηθήστε :// Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059361 Μπορει να ειναι μεσα σε αυτη τη ROM ως hotfix, αλλα πρεπει να λειτουργει σε οποιαδηποτε! Σε ευχαριστω παιχτη μου..αλλα σιγουρα μπαινει σε ολες τις καστομ ρομς ή θα φαειβκανα σκαλωμα;επειδη δεν πολυκαταλαβα,αυτη η ρομ που εχω τωρα (βλ.υπογραφη) ειναι συμβατη με το dual touch? Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδιά καταρχήν καλησπέρα σε όλους.! και καλώς σας βρήκα.! Εχθές που λέτε αγόρασα το Xperia X10 mini pro. Ολα μια χαρά μέχρι σήμερα... Κόλλησε η οθόνη... δουλεύουν ολα καλα εκτός το μενού μπένει απο το πλήκτρο αλλα οχι απο αφή. Πήγα στη Vodafone κ στ Γερμανό και μου είπανε να κάνω Αναβάθμιση το λογισμικό. Την έκανα την αναβάθμιση σε Android 2.1 Αλλα κανένα αποτέλεσμα, Ένα παιδί μου είπε οτι μπορεί να κόλλησα ιό ισχύει?? μπορείτε να με βοηθήσετε με το παρόν θέμα??? Και γενικά να μου πείτε τι να κάνω... Εχθές το πήρα αμαρτία να το στίλω για επισκευή που θα κάνει 20 μέρες ++ ... Επίσης έχω την εγγύηση αλλα απο το μαγαζί που το πήρα μου είναι δύσκολο να πάω σ εκείνο το κατάστημα διότι μετακόμισα :// Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Νίκος. Υ.Γ Παρακαλώ βοηθήστε :// λογικα ειναι προβληματικο αφου το εκανες κ αναβαθμιση... δοκιμασε να επαναφερεις τις εργοστασιακες ρυθμισεις... ρυθμισεις - απορρητο - επαναφορα εργοστασιακων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackForce Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 λογικα ειναι προβληματικο αφου το εκανες κ αναβαθμιση... δοκιμασε να επαναφερεις τις εργοστασιακες ρυθμισεις... ρυθμισεις - απορρητο - επαναφορα εργοστασιακων Δεν μπορώ καν να μπώ στο μενού.. και όταν μπένω δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα :(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Δεν μπορώ καν να μπώ στο μενού.. και όταν μπένω δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα :(:(:(:( μηπως να ξαναπερασεις την 2.1? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackForce Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 μηπως να ξαναπερασεις την 2.1? Λες να είναι κάτι απο αυτό?? Αλλά πως να τη ξαναπεράσω?? Απο το Companion δεν μου βγάζει ενημέρωση διότι είναι ενημερωμένο φυσικά... να κλικάρω ξανα στο "Έναρξη" στο Support Zone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Λες να είναι κάτι απο αυτό?? Αλλά πως να τη ξαναπεράσω?? Απο το Companion δεν μου βγάζει ενημέρωση διότι είναι ενημερωμένο φυσικά... να κλικάρω ξανα στο "Έναρξη" στο Support Zone? Οχι..Με το SEUS να το εκανες Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackForce Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Οχι..Με το SEUS να το εκανες Δεν με βοηθάς λίγο γιατί είμαι και άσχετος? :// πές μου τα βήματα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Δεν με βοηθάς λίγο γιατί είμαι και άσχετος? :// πές μου τα βήματα...... κατεβασε το απο εδω --> http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/satio?lc=el&cc=gr εχει οδηγιες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Δεν με βοηθάς λίγο γιατί είμαι και άσχετος? :// πές μου τα βήματα...... λοιπον θα το κατεβασεις απο εδω -> http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/p1i?cc=gb&lc=en Θα ακολουθησεις τα βηματα και θα εισαι ετοιμος...Ειναι σαν το Pc companion :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackForce Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 λοιπον θα το κατεβασεις απο εδω -> http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/p1i?cc=gb&lc=en Θα ακολουθησεις τα βηματα και θα εισαι ετοιμος...Ειναι σαν το Pc companion :) Ευχαριστώ παιδιά και τους 2 πάρα πολυ για τη βοήθεια ας ελπίσω οτι θα δουλέψει :// θα χρειαστεί να κάνω κάποιο BackUp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ευχαριστώ παιδιά και τους 2 πάρα πολυ για τη βοήθεια ας ελπίσω οτι θα δουλέψει :// θα χρειαστεί να κάνω κάποιο BackUp? δεν μπορεις να κανεις αφου λες δεν μπαινεις στο μενου... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackForce Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 την πατησες... σε προλαβα :p Ευχαριστώ παιδιά και τους 2 πάρα πολυ για τη βοήθεια ας ελπίσω οτι θα δουλέψει :// θα χρειαστεί να κάνω κάποιο BackUp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Σε ευχαριστω παιχτη μου..αλλα σιγουρα μπαινει σε ολες τις καστομ ρομς ή θα φαειβκανα σκαλωμα;επειδη δεν πολυκαταλαβα,αυτη η ρομ που εχω τωρα (βλ.υπογραφη) ειναι συμβατη με το dual touch? Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Καποιοι το εβαλαν σε stock και δουλεψε...τωρα κατι παραπανω δεν ξερω :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts