Jump to content

RonakosRon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by RonakosRon

  1. Ερώτηση! Ειναι δυνατη η συνδεση του χ10 μινι με τον υπολογιστη ωστε να εμφανιζεται η οθονη του στο pc?μαλλον οχι ε? :-P
  2. σταυρωνω τα δαχτυλα μου και περιμενω μεχρι τη δευτερα:O
  3. Βασικα εχω την εντυπωση πως εχω ενεργοποιησει διεθνεις χαρακτηρες..Εθνικους χαρακτηρες απο που ενεργοποιω? και κατι αλλο...τα emoticons ειναι δυνατον να αλλαξουν με καποια αλλα απο αλλα μοντελα της SE? Ευχαριστω και παλι:) EDIT: Ενεργοποιησα τους εθνικους χαρακτηρες αλλα με το που παω να γραψω το μηνυμα μετατρεπεται σε μμς..καμια ιδεα??
  4. Καλησπέρα! εχω ενα προβλημα με το C510 μου..ενω χρησιμοποιω διεθνεις χαρακτηρες με ελληνικα γραμματα οταν στελνονται τα μηνυματα τα γραμματα μετατρεπονται απευθειας σε κεφαλαια και στελνονται ετσι...εχει καποιος καποια λυση? Ευχαριστω:)
  5. Καλησπέρα..Μηπως ξερει κανεις που μπορω να κατεβασω τον χαρτη της ελλαδας για το navigon v2.6.1?? Ευχαριστω!!:)
  6. Οκ το ελυσα το προβλημα ευχαριστω :) Μια τελευταια ερωτηση..Μηπως υπαρχει καποιο GPS το οποιο να ειναι δωρεαν?εννοω οταν το χρησιμοποιεις να μην εχει χρεωση..ευχαριστω :)
  7. Λογικα δεν εχω κανει ενεργοποιηση αποθηκευτικου χωρου γιατι δεν ξερω καν τι ειναι:rolleyes:
  8. Καλησπερα.Ειμαι κατωχος του x10 mini και εχω μια ερωτηση να κανω..οταν συνδεω με το usb το κινητο με το pc ενω μου λεει οτι η συσκευη εγκατασταθηκε και ειναι ετοιμη για χρηση δεν μπορω να βρω την συσκευη στο pc μου ωστε να μεταφερω αρχεια..καποια ιδεα? ευχαριστω προκαταβολικα:happy:
  9. Έτυχε σημερα να το παρω στα χερια μου και να το επεξεργαστω για μιση ωρα περιπου..χωρις να ειμαι ειδικος νομιζω εχει το ιδιο λογισμικο με το xperia x10 mini απλα σε καθε κινηση που εκανα το κινητο κολουσε και καταντουσε σπαστικο...ισως να φταιει ο επεξεργαστης αλλα ξαναλεω δεν ειμαι ειδικος απλα ετυχε να το παρω για λιγο στα χερια μου..ελαφρως μεγαλυτερο σε μηκος απο το xperia x10 mini και λιγο πιο λεπτο.. αυτα :)
×
×
  • Create New...