Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προχθες εκανα οικογενειακο προγραμμα και αλλαξα το mini 10pro της γυναικας μου απο καρτα σε προγραμμα. Απο τοτε συμβαινει το εξης παραδοξο Δεν μπορει να μπει στο internet απο το τηλ. Δηλαδη παρολο που τικαρω την επιλογη κινηση δεδομενων δεν μπορω να συνδεθω ουτε μου βγαζει την επιλογη πανω στην μπαρα οτι δηλαδη ανεβοκατεβαινουν δεδομενα. Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

λοιπον φιλε μου, θα πας ρυθμισεις - ασύρματα και δίκτυα - κινητα δικτυα (κατω-κατω) - ονοματα σημειου προσβασης (προτελευταιο) κ θα επιλεξεις "internet" κ οχι "wap"... :)

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λοιπον φιλε μου, θα πας ρυθμισεις - ασύρματα και δίκτυα - κινητα δικτυα (κατω-κατω) - ονοματα σημειου προσβασης (προτελευταιο) κ θα επιλεξεις "internet" κ οχι "wap"... :)

Τέτοιο πρόβλημα είχα και εγώ, είχε προεπιλεγμένη τη ρύθμιση για WAP. Έκανα αλλαγή σε «internet» και όλα ΟΚ. :)

Μήπως οι ρυθμίσεις του MMS σου δεν είναι σωστές;

Σιγουρα δεν ειναι αυτο, γιατι πχ μετα απο 4 ωρες το κατεβασε κανονικα το μηνυμα..... :confused:

Γεία σας παιδιά, είμαι καινούργιος στα sony και θα ήθελα μια βοήθεια.Πως μπορώ ρε παιδιά να αποθηκεύσω τις επαφές μου στο gmail ας πούμε που έχω ανοίξει λογαριασμό? Πατάω συγχρονισμό αλλά δεν βλέπω τις επαφές μου μετά στον υπολογιστη στο gmail. Βοηθήστε με λίγο ρε παιδιά γιατί μεχρι τώρα είχα νόκια και απλά είχα της επαφές μου στον υπολογιστή μεσο pc suite. Eυχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!!

λοιπον φιλε μου, θα πας ρυθμισεις - ασύρματα και δίκτυα - κινητα δικτυα (κατω-κατω) - ονοματα σημειου προσβασης (προτελευταιο) κ θα επιλεξεις "internet" κ οχι "wap"...

Παιδια κατ αρχας ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. Εκανα αυτο που μου ειπες αλλα το πεδιο που ανοιγει (APN) ειναι εντελως κενο. Οταν παταω το πληκτρο του μενου (κατω αριστερο) μου βγαζει ενα μενου με πολλες αγνωστες επιλογες που πρεπει να συμπληρωσω και χαονομαι. Να συμπληρωσω οτι κιν ειναι rooted με τη 2.1 kernel και συνδεση cosmote.

λοιπον φιλε μου, θα πας ρυθμισεις - ασύρματα και δίκτυα - κινητα δικτυα (κατω-κατω) - ονοματα σημειου προσβασης (προτελευταιο) κ θα επιλεξεις "internet" κ οχι "wap"...

Παιδια κατ αρχας ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. Εκανα αυτο που μου ειπες αλλα το πεδιο που ανοιγει (APN) ειναι εντελως κενο. Οταν παταω το πληκτρο του μενου (κατω αριστερο) μου βγαζει ενα μενου με πολλες αγνωστες επιλογες που πρεπει να συμπληρωσω και χαονομαι. Να συμπληρωσω οτι κιν ειναι rooted με τη 2.1 kernel και συνδεση cosmote.

φιλε μου ενεργοποιησες το ιντερνετ? σου ηρθαν οι ρυθμισεις ιντερνετ κ τις εκανες εγκατασταση κανονικα? :confused:

Φιλε ευχαριστω ξανα για τη γρηγορη απαντηση σου. Να πω την αλαθεια δε ξερω αν η γυναικα μου εκανε κατι. (Δε νομιζω ). Λες να ναι αυτο το προβλημα? Να απευθυνθω στην cosmote?

Φιλε ευχαριστω ξανα για τη γρηγορη απαντηση σου. Να πω την αλαθεια δε ξερω αν η γυναικα μου εκανε κατι. (Δε νομιζω ). Λες να ναι αυτο το προβλημα? Να απευθυνθω στην cosmote?

αμα δεν γνωριζει κ η ιδια. πανε να ρωτησεις. εκει θα σου εξηγησουν κ καλυτερα... :)

εννοεις οτι χαθηκαν οι ρυθμισεις απο τη συσκευη σου?ξαναβαλτες...

http://magic-tips.blogspot.com/2010/03/internet-mms.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

εννοεις οτι χαθηκαν οι ρυθμισεις απο τη συσκευη σου?ξαναβαλτες...

http://magic-tips.blogspot.com/2010/03/internet-mms.html

Φίλε μου σε ευχαριστώ κ εγώ. Πολύ χρήσιμο λινκ.... :)

Γεία σας παιδιά, είμαι καινούργιος στα sony και θα ήθελα μια βοήθεια.Πως μπορώ ρε παιδιά να αποθηκεύσω τις επαφές μου στο gmail ας πούμε που έχω ανοίξει λογαριασμό? Πατάω συγχρονισμό αλλά δεν βλέπω τις επαφές μου μετά στον υπολογιστη στο gmail. Βοηθήστε με λίγο ρε παιδιά γιατί μεχρι τώρα είχα νόκια και απλά είχα της επαφές μου στον υπολογιστή μεσο pc suite. Eυχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!!

Δες μερικές σελίδες πίσω... Είχα την ίδια απορία λύθηκε το πρόβλημα με μια εξαγωγή επαφών κλπ...

Καλημέρα. Τις επαφές σου πρέπει να τις έχεις περάσει στη μνήμη της συσκευής για να συγχρονιστούν με το Gmail. Από την κάρτα SIM δεν θα συγχρονιστούν.

Αν έχεις Gmail το καλύτερο είναι να χαλάσεις 20 λεπτά από τη ζωή σου μια φορά, να περάσεις από PC με πληκτρολόγιο όλες τις επαφές στο Gmail και μετά να το έχεις μια ζωή να συγχρονίζεις με όποιο smartphone θέλεις . :)

διαβαζω στο xda διαφορα σχετικα με το OCLF. υπαρχει θεμα και στα x10mini? χρειαζεται το προγραμμα αυτο ?

Σιγουρα δεν ειναι αυτο, γιατι πχ μετα απο 4 ωρες το κατεβασε κανονικα το μηνυμα..... :confused:

Δεκτό... Δοκίμασες να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις ξανά;

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

καλησπέρα. Απο τότε που το έκανα ροοτ και εβαλα την 2.2 αυτή που έχει στην υπογραφή μου απο τοπικ του παρόντος φόρουμ η μπαταρία μου πραγματικά αδείαζει απιστευτα γρήγορα.. Για παράδειγμα σήμερα το εβγαλα απο τον φορτιστή στις 07:30 το πρωί, έστειλα 2 μηνύματα, μίλησα ούτε δέκα λεπτά στο κινητό, δεν το πείραξα καθόλου και η μπαταρία είναι 12%. Το μόνο που έχω ανοιχτό ειναι το wifi αλλά και πριν το ροοτ το είχα ανοιχτό καιμε πήγαινε μιαμισι μέρα και ασχολίόμουν περισσότερο με το κινητό. Ο φωτισμός ειναι στο τέρμα χαμηλό δεν ξέρω λογικά κάτι με το software γίνεται αλλα τι... Καμιά ιδέα κανείς; ευχαριστώ πολύ
iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

καλησπέρα. Απο τότε που το έκανα ροοτ και εβαλα την 2.2 αυτή που έχει στην υπογραφή μου απο τοπικ του παρόντος φόρουμ η μπαταρία μου πραγματικά αδείαζει απιστευτα γρήγορα.. Για παράδειγμα σήμερα το εβγαλα απο τον φορτιστή στις 07:30 το πρωί, έστειλα 2 μηνύματα, μίλησα ούτε δέκα λεπτά στο κινητό, δεν το πείραξα καθόλου και η μπαταρία είναι 12%. Το μόνο που έχω ανοιχτό ειναι το wifi αλλά και πριν το ροοτ το είχα ανοιχτό καιμε πήγαινε μιαμισι μέρα και ασχολίόμουν περισσότερο με το κινητό. Ο φωτισμός ειναι στο τέρμα χαμηλό δεν ξέρω λογικά κάτι με το software γίνεται αλλα τι... Καμιά ιδέα κανείς; ευχαριστώ πολύ

γιατι δεν δοκιμαζεις την CM6? ή αυτην εχεις?

γιατι δεν δοκιμαζεις την CM6? ή αυτην εχεις?

Αυτή εδώ έχω φίλε μου: 2.2 froyo MiniCM6 1.0.0 για Χ10mini (Update 24/4/11) Οι περισσότεροι λένε οτι τους κρατάει περισσότερο η μπαταρία. Και είναι πολύ σταθερή η 2.2 απο οτι η default που είχε το κινητό.

Αυτή εδώ έχω φίλε μου: 2.2 froyo MiniCM6 1.0.0 για Χ10mini (Update 24/4/11) Οι περισσότεροι λένε οτι τους κρατάει περισσότερο η μπαταρία. Και είναι πολύ σταθερή η 2.2 απο οτι η default που είχε το κινητό.

οταν το φορτισεις (την επομενη φορα) οταν θα κανεις την γνωστη επανεκκινηση, (ελπιζω να την κανεις, γιατι μολις το βγαζεις απο την φορτιση, η μπαταρια δινει το 100% της. με ενα reboot επανερχεται) δοκιμασε κ μπες στο xrecovery - advanced options - κ πατα wipe battery stats κ μετα κανε reboot... :)

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα καθώς είμαι νέος εδώ..

Πριν 1,5 μήνα πήρα το SE Xperia x10 mini από το Πλαίσιο και ενώ όλα δούλευαν μια χαρά πριν περίπου 2 εβδομάδες το GPS μου άρχισε να βλέπει από ελάχιστα έως καθόλου τους δορυφόρους.

Επίσης όταν παίζω κάποια παιχνίδια (προσοχή, οχι σε όλα).. Όπως πχ το Angry birds μου κολλάει μετά από λίγο και κάνει restart το τηλέφωνο..

Έχει πάθει κάτι και πρέπει να το στείλω πίσω ή όλα δουλεύουν καλά?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Πέτρος

Παιδιά ποιο προγραμματάκι προτείνετε για να βλέπουμε ποιες εφαρμογές τρέχουν; Και πως γίνεται να ρυθμίσω να μη τρέχουν από μόνες τους κάποιες εφαρμογές όταν ανοίγω το κινητό;

Παιδιά ποιο προγραμματάκι προτείνετε για να βλέπουμε ποιες εφαρμογές τρέχουν; Και πως γίνεται να ρυθμίσω να μη τρέχουν από μόνες τους κάποιες εφαρμογές όταν ανοίγω το κινητό;

Υποτειθεται οτι δεν πρεπει να «σκοτωνουμε» τις εφαρμογες καθως αυτη τη δουλεια,ειναι φτιαγμενο ετσι το αντροιντ,ωστε να την κανει μονο του..

Κατεβασε το autokiller.μπορεις να δεις τι τρεχει στο backround και να σταματησει (τουλαχιστον ομαλα) την λειτουργια οποιων επιλεξεις.

Αυτο για να διαλεξεις ποιο να τρεχει δεν το θυμαμαι να σου αληθεια...

Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

οταν το φορτισεις (την επομενη φορα) οταν θα κανεις την γνωστη επανεκκινηση, (ελπιζω να την κανεις, γιατι μολις το βγαζεις απο την φορτιση, η μπαταρια δινει το 100% της. με ενα reboot επανερχεται) δοκιμασε κ μπες στο xrecovery - advanced options - κ πατα wipe battery stats κ μετα κανε reboot... :)

Το εχω κάνει πολλές φορές! Ξαφνικά εχθές το βράδυ το κινητό έκλεισε μόνο του και άνοιξε μετά απο πολλές προσπάθειες με συνδιασμό πλήκτρων.. Το flashαρα απο την αρχή και προς το παρόν κράτησα την default 2.1 να δω τι γίνεται :O

Μετα την τελευταια αναβαθμηση ( 2.1.1.Α.0.6 ) δεν μπορω να κανω root , ξερει κανεις τι παιζει ?

OK το ελυσα , sorry

Edited by Knocky

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro