Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε ποια είναι η τελευταία έκδοση που παίρνει το κινητο? και αν γίνεται μέσω OTA να την περάσω?
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει κανεις δυσκολια στο να ανοιξει το καπακι της θυρας που φορτιζει;

με την χρηση ισως εχει φαγωθει λιγο και δεν ανοιγει..

γινετε να αλλαξει αυτο;

P30 AURORA

παιδια μηπως γνωριζει καποιος αν η συσκεβη μας χ10 μινι αναγνωριζει το ext4 και αν ναι ειναι καλυτερο απο το ext3?

ευχαριστω

και σε μενα ηρθε ειδοποιηση για αναβαθμιση...(στις 3το πρωι...:wacko:)

να ρωτησω κατι ευκολο...???

αν το κανω μεσω wi-fi αναβαθμιση χανω προγραμματα-επαφες κ τετοια...?

η να το κανω μεσω pc με το προγραμμα της sony??

τελος πρεπει να προσεξω κατι ...πριν κανω πατατια...???

ευχαριστω προκαταβολικα..

Παιδιά μεγάλη απογοήτευση.

Την προηγούμενη εβδομάδα αγορασα το x10i mini(E10) για δώρο στην κοπέλα μου.Δεν προλαβαμε ούτε τις επαφές να περάσουμε και κολλήσε.Έχει κολλήσει στο logo Sony Ericsson και δεν κλείνει γενικά δεν κάνει τίποτα.Κατάφερα κρατωντας πατημενα συνεχώς τα κουμπια να κλείσει και να κάνω μια αναβάθμιση με το πρόγραμμα update που βρήκα στη σελίδα της Ericsson αλλά πάλι τα ιδια.Πηγα στο service εδώ στα Γιάννενα αλλά τελικά έφυγε για Αθήνα στα κεντρικά.Έχουν περάσει 2 εβδομάδες και ακόμα τίποτα.

Τι να πω δεν ξέρω,κλαίω τα λεφτά μου...κινητό για μια μέρα.

Την προηγούμενη εβδομάδα αγορασα το x10i mini(E10) για δώρο στην κοπέλα μου.Δεν προλαβαμε ούτε τις επαφές να περάσουμε και κολλήσε.Έχει κολλήσει στο logo Sony Ericsson και δεν κλείνει γενικά δεν κάνει τίποτα.Κατάφερα κρατωντας πατημενα συνεχώς τα κουμπια να κλείσει και να κάνω μια αναβάθμιση με το πρόγραμμα update που βρήκα στη σελίδα της Ericsson αλλά πάλι τα ιδια.Πηγα στο service εδώ στα Γιάννενα αλλά τελικά έφυγε για Αθήνα στα κεντρικά.Έχουν περάσει 2 εβδομάδες και ακόμα τίποτα.

Δεν ειναι η γενική αλήθεια για αυτή την συσκευή. Κατά βάση δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα ή ελαττώματα και σε καμιά περίπτωση δεν ειναι ο κανόνας.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης θα έπρεπε να απαιτήσεις αντικατάσταση σε κινητό 1 ημέρας και όχι επισκευή..

Αντε να γυρίσει να το χαρει!Καλημέρα!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε ποια είναι η τελευταία έκδοση που παίρνει το κινητο? και αν γίνεται μέσω OTA να την περάσω?

2.1

και σε μενα ηρθε ειδοποιηση για αναβαθμιση...(στις 3το πρωι...:wacko:)

αν το κανω μεσω wi-fi αναβαθμιση χανω προγραμματα-επαφες κ τετοια...?

Πάντα κάνουμε backup για να είμαστε σίγουροι.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

του έκανες hard reset και επιδιόρθωση συσκευής από το pc suite και δεν έπιασε τίποτα ?

1.Την 2.1 την παίρνει μέσω OTA?

2. Απο θέμα μουσικής πως τα παει?

3. Το Navigon υπάρχει στο store, η το κατεβαζεις απο αλλού?

Edited by Dim2
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

1.Την 2.1 την παίρνει μέσω OTA?

2. Απο θέμα μουσικής πως τα παει?

3. Το Navigon υπάρχει στο store, η το κατεβαζεις απο αλλού?

2) το ηχεια ειναι αρκετα καλα

4) το navigon το βρισκεις στο store αλλα ειναι trial

P30 AURORA

παιδια μηπως γνωριζει καποιος αν η συσκεβη μας χ10 μινι αναγνωριζει το ext4 και αν ναι ειναι καλυτερο απο το ext3?

ευχαριστω

Κανονικά ούτε ext3 υποστηρίζει. Αλλά αν ο nobodyAtall είχε κάνει compile κάποια πολύ χρήσιμα modules.

Ρίξε μια ματιά στο thread του εδώ

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

2) το ηχεια ειναι αρκετα καλα

4) το navigon το βρισκεις στο store αλλα ειναι trial

Α ωραία ευχαριστω.

Την 2.2 froyo γίνεται να την περάσεις ανεπίσημα με rom η δεν υπάρχει?

Χαιρεται και απο μενα αναμενω αυριο το Sony Ericsson XPERIA X10 mini και θελω να κανω καποιες ερωτησεις.Για πρωτη φορα χρειαζεται 8 ωρες να το φορτισω;Δευτερη και τριτη γυρω στις 3-4 ή δεν χρειαζεται τοσες πολλες ωρες;Οταν το φορτισω πρεπει να βαλω μεσα την καρτα sim του προηγουμενου κινητου ή οχι;Το κινητο να ειναι ανοιχτο ή κλειστο;Εχει την εκδοση 2.1 ή θα πρεπει να κανω αναβαθμιση;Κατι να προσεξω σχετικα με τη συνδεση στο internet ετσι ωστε να μην χρεωνομαι κατι μιας πρόσβαση στο Internet απο το κινητο θα εχω με τη χρήση σύνδεσης Wi-Fi.Προς το παρον ευχαριστω πολυ

Α ωραία ευχαριστω.

Την 2.2 froyo γίνεται να την περάσεις ανεπίσημα με rom η δεν υπάρχει?

Δες εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296065&highlight=xrecovery

ευχαριστω dark για την απαντηση. ενδιαφερομουν να δοκιμασω το link2sd στην .06 rom της se και ειπα να δοκιμασω το ext4

ευχαριστω και παλι

Για πρωτη φορα χρειαζεται 8 ωρες να το φορτισω;Δευτερη και τριτη γυρω στις 3-4 ή δεν χρειαζεται τοσες πολλες ωρες;Οταν το φορτισω πρεπει να βαλω μεσα την καρτα sim του προηγουμενου κινητου ή οχι;Το κινητο να ειναι ανοιχτο ή κλειστο;Εχει την εκδοση 2.1 ή θα πρεπει να κανω αναβαθμιση;Κατι να προσεξω σχετικα με τη συνδεση στο internet ετσι ωστε να μην χρεωνομαι κατι μιας πρόσβαση στο Internet απο το κινητο θα εχω με τη χρήση σύνδεσης Wi-Fi.Προς το παρον ευχαριστω πολυ

τα δεδομενα με την φορτιση μπαταριων,εχουν αλλαξει εδω και αρκετο καιρο.

φορτιζεις κανονικα μεχρι να γεμισει η μπαταρια.τιποτε αλλο.

εαν θες να εισαι και λιγο ευγενικος,κανε της 3 πληρης φορτισεις/αποφορτισεις χωρις να γονατισεις την μπαταρια(κοντα στο 10/15% πριν αδειασει)και εισαι οκ.

το κινητο δεν ερχεται με την 2.1 αλλα μεσω υπολογιστη,περναει γρηγορα και ευκολα.

του έκανες hard reset και επιδιόρθωση συσκευής από το pc suite και δεν έπιασε τίποτα ?

Φιλε το μονο που μπορεσα να κανω ειναι το update και αυτο με χιλια ζορια:angry: γιατι το κινητο οπως ανεφερα και παραπανω κολλησε στο logo της ericsson και δεν εκλεινε.

Να αναφερω πως γενικα μου αρεσουν τα ericssοn και ειχα αγορασει πολλες συσκευες στο παρελθον.Ειχα αντιμετωπισει περιπου το ιδιο προβλημα με το Ρ910i οποιος το θυμαται.

Αυτα τα λεω για να μην θεωρηθει οτι εχω κατι εναντια στις συσκευες της ericsson

το κινητο δεν ερχεται με την 2.1 αλλα μεσω υπολογιστη,περναει γρηγορα και ευκολα.

Το τελευταιο κινητο που αγορασα ηταν πριν 4 χρονια.Ανοιγω το κινητο βαζω την καρτα sim και το φορτιζω;Νομιζω ερχεται και λιγο φορτισμενο.Ποση ωρα χρειαζεται να φορτισει δηλαδη;Αμεσως μετα βαζω το Sony Ericsson PC Companion και ακολουθω οδηγιες για την αναβαθμιση σε 2.1;Εχω διαβασει οτι χανονται δεδομενα(επαφες,φωτο)οταν γινεται αναβαθμιση και πως πρεπει να κρατησω αντίγραφα ασφαλείας (backup).Πως γινεται αυτη η διαδικασια;

παιδια τι να κατεβάσω για offline gps?

και επισης κατεβασα για file manager το astro file manager 2.5.2. είναι καλο?

(τωλα το πηρα το κινητο και ειμαι λιγο ασχετος) παιζει να χρεωνομαι με καποια εφαρμογή χωρίς να το πάρω χαμπαρι?

Edited by soubou

δεν ξέρω αν σε βοηθάω, αλλα χρησιμοποιώ το οπερα μινι και μου τα δειχνει αρκετα μεγάλα....

Θα συμφωνησω για τον Opera. Επισης να πω οτι περασα με απολυτη επιτυχια appsd,εκανα root,περασα xrecovery root explorer,διχοτομησα την sd και σιγα σιγα αρχισα να το στηνω στα μετρα μου.Ολα μια χαρα!Απλα στα Theme θελω λιγο να τα αλλαξω οποιος ξερει καμμια καλη εφαρμογη ας πει:D .Yποψιν εχω βαλει ηδη το laucher pro;)

Δημήτρης

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro