Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ριξε μια ματια http://www.daveswebsite.com/software/gsync/

Sent from my Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro using Tapatalk

Για να είμαι ειλικρινής έλπιζα ότι για κάτι τόσο βασικό θα υπάρχει κάτι δωρεάν (πχ application από το market) και το download που μου προτείνεις κοστίζει $19,99...

Anyway, θα το δοκιμάσω και ελπίζω να δουλεύει.

Ευχαριστώ πολύ φίλε lkint.

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για να είμαι ειλικρινής έλπιζα ότι για κάτι τόσο βασικό θα υπάρχει κάτι δωρεάν (πχ application από το market) και το download που μου προτείνεις κοστίζει $19,99...

Anyway, θα το δοκιμάσω και ελπίζω να δουλεύει.

Ευχαριστώ πολύ φίλε lkint.

Εχεις PM...

οντως αξιζει; το δοκιμασα αλλα δεν ειδα καμια τρελη διαφορα σε σχεση με πριν... το launcher το ειχα και πριν οποτε απο εμφανιση ειναι σχεδον το ιδιο! γι'αυτο δεν μπηκα στη διαδικασια να κατσω να κανω ολες τις ρυθμισεις παλι και το επανεφερα στη 2,1.

τι λετε εσεις που το χρησιμοποιητε ακομα;

Ζήλεψα... :p

Το Benchmark με ποιο app το έκανες???

Και...

@ion008 : To vodafone GR που έχεις στη lockscreen είναι από τη Rom που έχεις ή app???

Edited by amoramor
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Quadrant Standard

edit: Γιατι εσεις βαρατε 1100+ και εγω ειμαι στα 958? Παιζει το οτι δεν εχω βαλει ακομα την 3.2.1?

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

SOS Ερώτηση: Πειραματιζόμουνα με το Titanium και έκανα freeze διάφορες εφαρμογές κ υπηρεσίες, ανάμεσα σε αυτές το Roadsync, το Google Apps 1.3 και το Sony Ericsson Sync 1.0.0 και από εκείνη την ώρα αποσυνδέθηκα από το gmail account μου και δεν μπορώ να ξανασυνδεθώ. Έκανα defrost και reboot αλλά πάλι τίποτα.. Καμμιά ιδέα κανείς!?

Και...

@ion008 : To vodafone GR που έχεις στη lockscreen είναι από τη Rom που έχεις ή app???

Με το Quadrant advance

Το Vodafone GR στη lockscreen του ion008 ειναι στη rom

@Diamandis: Με το quadrant standard παιρνεις χαμηλοτερες επιδοσεις ;)

@Diamandis: η MiniCM-1.0.0-Alpha3 δουλευει στο mini pro???????

SOS Ερώτηση: Πειραματιζόμουνα με το Titanium και έκανα freeze διάφορες εφαρμογές κ υπηρεσίες, ανάμεσα σε αυτές το Roadsync, το Google Apps 1.3 και το Sony Ericsson Sync 1.0.0 και από εκείνη την ώρα αποσυνδέθηκα από το gmail account μου και δεν μπορώ να ξανασυνδεθώ. Έκανα defrost και reboot αλλά πάλι τίποτα.. Καμμιά ιδέα κανείς!?

Ειχες κανει πληρες backup με το Titanium πριν κανεις τα... πειραματα σου?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Με το Quadrant advance

Το Vodafone GR στη lockscreen του ion008 ειναι στη rom

@Diamandis: Με το quadrant standard παιρνεις χαμηλοτερες επιδοσεις ;)

+1 και στα δυο, εκτος του οτι εγω εχω αυτο quadrant.professional.apk αμα βαλετε τις τρεις φοτο μας στη σειρα θα δειτε και αλλες διαφορες :P

Edited by ion008
Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol:

Νααα και το δικο μου...:p

Ωραια!!! Ξεκίνησε διαγωνισμός για το ποιος την έχει ...μεγαλύτερη (την επίδοση):X:lol:

Ποιος θα το πιστευε πριν απο μερικους μηνες που τρεχαμε 1.6 ......αντε ζητω! :lol:

Ποια γραμματοσειρά χρησιμοποιείς?

Sent from my MOTO Defy :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Ωραια!!! Ξεκίνησε διαγωνισμός για το ποιος την έχει ...μεγαλύτερη (την επίδοση):X:lol:

Εχω πιασει και 1137,αλλα εβαλα την πιο light επιδοση,μην σας παρει απο κατω κιολας:lol:Δεν πιστευω να ειμαστε off-topic με αυτα ετσι?:worry:

Ποια γραμματοσειρά χρησιμοποιείς?

Sent from my MOTO Defy :-)

Την Ubuntu και ειναι πολυ καλη ... για την ωρα :)

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=530652&d=1298996310

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=530653&d=1298996310

Edited by ion008
Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol:

Και εγω την ubuntu εχω,αλλα δεν μοιαζει με αυτη που εχεις στα screenshots σου.Αυτη μου κανει για το font του honeycomb theme.Γιατι το εβαλα καποια στιγμη,μετα το βγαλα αλλα εμειναν τα γραμματα και ηταν αυτα.Επειτα εβαλα το ubuntufonts.zip και εχω αυτα που φαινονται στα screenshot μου πριν...Καλυτερα ειναι παντως.

Καλημερα!!

Προχθες πηρα το xperiα 10 mini Και εβαλα το handcent sms.

Ρε παιδια γινετε οταν μου ερχεται μνμ να μην το βγαζει στην αρχικη??Μου το βγαζει ολο το μνμ....

Εψαξα τις ρυθμισεις αλλα δεν το βρηκα....μηπως ξερει κανεις τον τροπο??

Ευχαριστω προκαταβολικα:)

Eδω. Mεταφερθηκαν οι οδηγοι σε ξεχωριστο "φακελο" γιατι ειχαμε χασει την μπαλα!

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Eδω. Mεταφερθηκαν οι οδηγοι σε ξεχωριστο "φακελο" γιατι ειχαμε χασει την μπαλα!

ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

--------------------------------------

S 20 +

καλημερα παληκαρια εχει καταφερει κανεις να κανει συγχρονισμο επαφων με gmail?????? πως γινετε???????????????? πατω απο το κινητο στο gmail να κανει συγχρονισμο δειχνει οτι κανει αλλα οταν μπαινω στο gmail στο pc δεν βλεπω να εχει περασει καποια επαφη ουτε μια, δουλευω το myphoneexplorer για τις επαφες :rolleyes: αλλα θα ηθελα να μαθω και πως γινετε με το gmail

Και εγω την ubuntu εχω,αλλα δεν μοιαζει με αυτη που εχεις στα screenshots σου.Αυτη μου κανει για το font του honeycomb theme.Γιατι το εβαλα καποια στιγμη,μετα το βγαλα αλλα εμειναν τα γραμματα και ηταν αυτα.Επειτα εβαλα το ubuntufonts.zip και εχω αυτα που φαινονται στα screenshot μου πριν...Καλυτερα ειναι παντως.

Το ιδιο εκανα και εγω με αυτη την σειρα τελευταια εβαλα τα ubuntu.

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro