Jump to content

eliaslaz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eliaslaz

  1. Για να είμαι ειλικρινής έλπιζα ότι για κάτι τόσο βασικό θα υπάρχει κάτι δωρεάν (πχ application από το market) και το download που μου προτείνεις κοστίζει $19,99... Anyway, θα το δοκιμάσω και ελπίζω να δουλεύει. Ευχαριστώ πολύ φίλε lkint.
  2. Αυτό το φόρουμ μ' έχει βοηθήσει πάαααααρα πολύ στο παρελθόν έχοντας διαβάσει άπειρες σελίδες. Ήθελα όμως βοήθεια γιατί δεν έχω βρει κάτι πολύ σημαντικό. Κρατάω backup τα contcts και το calendar μου από το κινητό στο computer και τα ξαναπερνάω στο κινητό μετά από διορθώσεις στο outlook. Μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα αλλά έχω τώρα με το Android. Δεν έχω καταφέρει να περάσω τα contcts και το calendar από το gmail (Android) στο Outlook μου... (Έχω το Xperia X10 mini pro). Όλα είναι τέλεια με αυτό το κινητό εκτός από αυτό το θέμα με το "πέρασμα" των contcts και calendar από Android (g-mail) προς το Outlook και αντίστροφα... Παρακαλώ πολύ ρε παιδιά όποιος μπορεί ας ρίξει καμιά ιδέα.
  3. Κατ' αρχας ευχαριστώ πολύ Manwlis77 για την απάντηση. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση όμως να συνδέεται το κινητό με το computer (που έχει Ιντερνετ) και να μην έχει και το κινητό πρόσβαση στο Ιντερνετ. Δεν υπάρχει καμία εφαρμογή? τίποτα για να δίνει σύνδεση με USB? Δεν είναι παράξενο...?
  4. Γεια σε όλους. Γιατί για να δουλέψουν τα κινητά πλέον πρέπει κανείς να έχει 2-3 διδακτορικά? Έχω ένα X10 mini pro. Όπως είναι φυσικό δε θέλω να χρεώνομαι κάθε φορά που χρησιμοποιώ το Ιντερνετ. Έχω ADSL (χωρίς WiFi) σπίτι. Πώς μπορώ να συνδεθώ με USB με το computer μου και να έχω ιντερνετ στο X10 mini pro μου? Πήγα σε ένα "Γερμανό" και ρώτησα και μου είπαν να ενεργοποιήσω το "Airplane Mode" για να κλείσουν όλες οι ασύρματες συνδέσεις έτσι το κινητό θα προσπαθήσει να βρει πρόσβαση στο Ιντερνετ ενσύρματα (USB). Ε, λοιπόν αυτό το κόλπο δε δουλεύει. Το δοκίμασα και δε "βλέπει" καθόλου Ιντερνετ!!! :( Όχι τίποτε άλλο αλλά κατάλαβα ότι το Ιντερνετ είναι "απαραίτητο" για πρόσβαση στο "Android Market"... Πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο όταν συνδέω με το USB? Μπορεί να βοηθείσει κανείς?
×
×
  • Create New...