konstantinoslp Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 παιδες επειδη εχω σβησει το pc companion απο κινητο και pc ,ειπα να κανω μια αναζητηση μεσω κινητου να δω αν εχω νεο λογισμικο..βρηκε η συσκευη νεο λογισμικο αλλα μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει εγκατασταση γιατι δεν εχω επαρκη μνημη..η αληθεια ειναι οτι εχω μονο 34 mb.ποσα πρεπει να εχω για να γινει η εγκατασταση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 καλα τοσο δυσκολο ειναι να βγαλουν ενα update ωστε να λειτουργει το scroll bar search στις επαφες τηλ στα ελληνικα?το χουν για μη σημαντικο το να χεις 150 επαφες και να πηγαινεις αμεσως στο κ η στο μ κατευθειαν απο το scroll search?ελεος δλδ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Πως λέγεται η εφαρμογή που σου επιτρέπει να κατεβάζεις ότι θέλεις απο το market? λέγεται 'market' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Στελιο , εχεισ μυνημα :D χεχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 το pro εχω.. Έβαλα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961783 Ελληνική γλώσσα πως περνάς ,γτ στο λινκ που σας έδωσα μεν δίνει το αρχείο(greek keybord) αλλά δεν λέει τι και πως ??? αα και το πληκτρολόγιο δεν φωτίζετε .. Ποιος άρχοντας θα με voithisi? για να φωτίζεται το πληκτρολόγιο νομίζω υπάρχει κάποια ρύθμιση στις ρυθμίσεις που πρέπει να ενεργοποιήσεις. δενν ξέρω που ακριβώς την βρισκεις γιατι δεν έχω τωρα αυτη την ρομ. νομίζω όμως οτι θα το βρεις:ρυθμίσεις->cyanogenmod settings(πάρακατω δεν θυμάμαι ψάξε ομως και θα το βρεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 για να φωτίζεται το πληκτρολόγιο νομίζω υπάρχει κάποια ρύθμιση στις ρυθμίσεις που πρέπει να ενεργοποιήσεις. δενν ξέρω που ακριβώς την βρισκεις γιατι δεν έχω τωρα αυτη την ρομ. νομίζω όμως οτι θα το βρεις:ρυθμίσεις->cyanogenmod settings(πάρακατω δεν θυμάμαι ψάξε ομως και θα το βρεις) και για να μπορω να γραφω ελληνικα ??? Υπάρχουν και αλλες Mod roms για το pro ?(και αν ναι , ειναι καλυτερες?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfirojohn Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 υπαρχουν καποιες εφαρμογες οπως το superleague κ το all application organizer, tα οποια πριν κανω εγκατασταση το app2sd ...τα κατεβασα κ δουλεψαν κανονικα...!! οταν ομως κανω πρωτα app2sd και μετα εγκατασταση των προγραμματων δεν δουλευουν! ξερει κανεις κατι για αυτο...? Φταινε οι εφαρμογες που δεν δεχονται το app2sd? πως μπορω να τις εγκαταστησω στην εσωτερικη μνημη , οταν ηδη ειμαι app2sd (διαδικασια ποy περιγραφει ο dark_dog) Με την διαδικασια του dark, εχει μεταφερθει κ η dalvik στην sd card? Εαν βγαλω την sd, k εγκαταστησω τις εφαρμογες... θα εχω προβλημα? μπορω να τις βαλω στο συστεμ, Θα λειτουργησουν ετσι? ευχαριστω...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 και για να μπορω να γραφω ελληνικα ??? Υπάρχουν και αλλες Mod roms για το pro ?(και αν ναι , ειναι καλυτερες?) μπες σε αυτο το λινκ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961783 υπάρχει η ελληνική γώσσα και κατέβασε την και φλασαρε την με το xrecovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 εγκατεστησα χτες το adw launcher αλλα κλικαρα ως προεπιλογη την οθονη και δεν μπορω απο τοτε να κανω το adw να ξεκινησει...εκανα απεγκατασταση,εγκατασταση αλλα ξεκιναει το default προγραμμα...πηγα εφαρμογες για να κανω εκκαθαριση προεπιλογων αλλα το συγκεκριμενο πλαισιο δεν τικαρεται γιατι δεν εχουν οριστει προεπιλογες λεει...απαντηστε μου παρακαλω τι πρεπει να κανωκανενας δεν ξερει?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 (edited) με ποιο τροπο ομως δηλαδή θα την φλασαρω ???????????????????τι κανω δηλαδή στο xcovery Edited February 27, 2011 by dennisgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 (edited) κανενας δεν ξερει?:( κανε reboot το τηλέφωνο και προσπάθησε να ξαναεγκαταστήσεις τον adw launcher. με ποιο τροπο ομως δηλαδή θα την φλασαρω ???????????????????τι κανω δηλαδή στο xcovery θα την μετονομάσεις σε update και θα την περάσεις στην sd. μετα θα απενεργοποιήσεις το τηλέφωνο και θα πας στο μενου του xrecovery και μετα θα πατήσεις instal update.zip και μετα yes οταν ολοκληρωθεί η διαδικασια κανε reboot και εισαι ετοιμος Edited February 27, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 θα την μετονομάσεις σε update και θα την περάσεις στην sd. μετα θα απενεργοποιήσεις το τηλέφωνο και θα πας στο μενου του xrecovery και μετα θα πατήσεις instal update.zip και μετα yes οταν ολοκληρωθεί η διαδικασια κανε reboot και εισαι ετοιμος το εκανα , αλλα τπτ ..παλι το ιδιο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 το εκανα , αλλα τπτ ..παλι το ιδιο ! μάλλον δεν γινεται να έχεις ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 μάλλον δεν γινεται να έχεις ελληνικα ενω Menu Κλτπ ειναι ελληνικα το 80% μόνο οταν πάω να γράψω κάτι με το πληκτρολόγιο δεν τα παίρνει τα ελληνικά ενω αν παω να γράψω με της αφης γράφω ελληνικά κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 ενω Menu Κλτπ ειναι ελληνικα το 80% μόνο οταν πάω να γράψω κάτι με το πληκτρολόγιο δεν τα παίρνει τα ελληνικά ενω αν παω να γράψω με της αφης γράφω ελληνικά κανονικα! υπομονή μεχρι να τελιοποιηθεί η ρομ τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Παιδια καλησπερα. εχω περασει 2 apk στην καρτα μνημης μου μεσω PC και οταν τις εγκαταστηνω μου λεει λιγος χωρος και ακυρωση εγκαταστασης. εχω ελευθερα 26 mb στην συσκευη και 7 giga στην sd.. :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 υπομονή μεχρι να τελειοποιηθεί η ρομ τότε υπάρχει μονο αυτη η rom η έχουν φτιάξει και άλλοι Moders? και κατι αλλο , αυτο που λένε τα παιδιά απο πάνω για Lunchers ktlp(luncher pro ktlp) τι ακριβός ειναι, και ποιος ειναι ο καλύτερος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 υπάρχει μονο αυτη η rom η έχουν φτιάξει και άλλοι Moders? και κατι αλλο , αυτο που λένε τα παιδιά απο πάνω για Lunchers ktlp(luncher pro ktlp) τι ακριβός ειναι, και ποιος ειναι ο καλύτερος? να βάλεις αυτον:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=433000&d=1288800129 τον launcher στο τηλέφωνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 χαχα ,οκ τέλειωσα με τις ερωτήσεις μου ...σας ευχαριστώ όλους !! Επιφυλάσσομαι και για άλλες μελλοντικά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 (edited) Οκ δεσποινίς για να μην έχετε παράπονο: Εύκολος ναι, απλός όχι. Δοκιμάζεις είτε αυτό, το οποίο όμως δημιουργεί δομικές αλλαγές του λειτουργικού, είτε τον πιο εύκολο τρόπο που είναι αυτός. Για τις φωτό: Εννοείς να προβάλλονται σε φακέλους? Με την stock συλλογή ΔΕΝ γίνεται. Δοκίμασε το JustPictures!. Όσο για τα wallpaper, δεν έχουν τις σωστές διαστάσεις οι φωτό σου γι'αυτό και δεν μπορείς να τις επιλέξεις ολόκληρες. Για wallpaper επέλεξε φωτό σε διαστάσεις 640x480 ή πολλαπλάσια αυτών των διαστάσεων. Φυσικά και μπορούμε. Πήγαινε Ρυθμίσεις - Πληροφορίες τηλεφώνου και δες ποιον αριθμό έκδοσης έχεις. Τότε σίγουρα κάποιος φίλος του forum θα σου πει με ποιον τρόπο κάνεις Root στην εκάστοτε έκδοση. ευχαριστω! ειχα βαρεθει να παρακαλαω! δηλαδη ολες τισ φωτο πρεπει να τισ αλλαζουμε τισ διαστασεις πλεον??? :( ειναι φυσιολογικο που ενω πηρα το κινητο προχτες, χτες το βραδυ το φορτισα και μολις το ανοιξα σημερα το πρωι ηταν η μπαταρια στο 95% κ χωρις πολυ χρηση μεσα σε καμια ωρα πηγε στο 87 %? η μηπως εχει κανενα προβλημα το κινητο? Edited February 27, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 ευχαριστω! ειχα βαρεθει να παρακαλαω! δηλαδη ολες τισ φωτο πρεπει να τισ αλλαζουμε τισ διαστασεις πλεον??? :( Αν θέλεις να πιάνουν ολόκληρη την φωτό σαν wallpaper ναι. ΥΓ: Όλοι θέλουν να βοηθήσουν, απλά πολλές φορές είναι αρκετά τα post, ακόμη περισσότερα τα pm και η μπάλα δεν αργεί να χαθεί. Υπομονή λοιπόν και ολο και κάποιος που γνωρίζει θα βοηθήσει. D_d Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 (edited) ειναι φυσιολογικο που ενω πηρα το κινητο προχτες, χτες το βραδυ το φορτισα και μολις το ανοιξα σημερα το πρωι ηταν η μπαταρια στο 95% κ χωρις πολυ χρηση μεσα σε καμια ωρα πηγε στο 87 %? η μηπως εχει κανενα προβλημα το κινητο? κανονικο ειναι φιλε.η μπαταρια του ειναι ψιλοχαλια.... Edited February 27, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Το κινητό το έχω κι εγώ εδώ και 3 μέρες είμαι αρκετά ενθουσιασμένος, να ρωτήσω ποιόν browser χρησιμοποιείται, αυτόν που έχει ενσωματωμένο ή έχετε βάλει πχ. τον Opera Mobile ; Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Το κινητό το έχω κι εγώ εδώ και 3 μέρες είμαι αρκετά ενθουσιασμένος, να ρωτήσω ποιόν browser χρησιμοποιείται, αυτόν που έχει ενσωματωμένο ή έχετε βάλει πχ. τον Opera Mobile ; ασε τους οπερα και τα αλλα και κατεβασε τον dolphin hd .απλα τρομερος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 (edited) Όσο για τα wallpaper, δεν έχουν τις σωστές διαστάσεις οι φωτό σου γι'αυτό και δεν μπορείς να τις επιλέξεις ολόκληρες. Για wallpaper επέλεξε φωτό σε διαστάσεις 640x480 ή πολλαπλάσια αυτών των διαστάσεων. μπορει μηπως καποιος να μου εξηγησει αυτο με τις διαστασεις?? αν πχ μια φωτο εινα 240x320 δεν μπορει να μπει ολοκληρη ως φοντο? Edited February 27, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts