dimtz Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ειχα περασμενο ενα HTC Black Theme πρωτα,στην .06(ειναι απαραιτητο να το εχεις στην .06). φιλε nick εγω περασα την ρομ χωρις το black theme, σε τι αποσκοπουσε αυτο το θεμα? (δεν το ειχα στην 0.6) edit kegokego περνα την 0.6 κανε ρουτ και μετα εγκατεστησε το xrecovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 φιλε nick εγω περασα την ρομ χωρις το black theme, σε τι αποσκοπουσε αυτο το θεμα? (δεν το ειχα στην 0.6) edit kegokego περνα την 0.6 κανε ρουτ και μετα εγκατεστησε το xrecovery Το ειπα μηπως ο φιλος,ή οποιοσδηποτε αλλος, ειχε εγκατεστημενο καποιο custom theme,και υπηρχε αμφιβολια και για αυτο. Edit:Το ειναι απαραιτητο πηγαινε για το κινητο,οχι για το θεμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω σχετικά με μια απορία που έχω καιρό τώρα αλλά όλο ξεχνάω να την ποστάρω. Έχω το mini pro και έχω παρατηρήσει σε διάφορα παιχνίδια (angry birds, pewpew, ninjump) ότι το κινητό κολλάει. Όχι με την έννοια ότι παγώνει το παιχνίδι αλλά σαν να λαγκάρει υπερβολικά. Πχ. στο angry birds τραβάς την σφεντόνα, αυτή κολλάει τραβηγμένη για μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα επανέρχεται. Δεν κολλάει το παιχνίδι, το backround κλπ κινείται κανονικά όπως και ο ήχος, ή αν θέλω να κάνω πχ. παύση κάποιες φορές πρέπει να το πατήσω αρκετές φορές για να πιάσει, άλλες πιάνει με την πρώτη, και γενικά στο μενού, σαν να μην ανταποκρίνεται η οθόνη αφής. Τόσο καιρό το είχα αφήσει έτσι με την ιδέα οτι πρόκειται για κάποια ασυμβατότητα των παιχνιδιών με το κινητό ώσπου πήρα στην κοπέλα μου το απλό mini και το angry birds που δοκίμασα παίζει ρολόι χωρίς κολλήματα και γενικά τα πάντα smooth οπότε προβληματίστηκα. Αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα? Φτιάχνει με κάποιο τρόπο? Όπως είπα δεν συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια αλλά μόνο σε συγκεκριμένα αλλά όταν το παιχνίδι θέλει γρήγορες αντιδράσεις (όπως πχ. το Ninjump) καθιστά το παιχνίδι unplayable διότι είναι καθαρά θέμα τύχης αν εκείνη την ώρα που θα χρειαστεί να πατήσεις την οθόνη αν θα λειτουργήσει σωστά ή όχι. ΥΓ. Γενικά το κινητό όπως και η οθόνη λειτουργούν άψογα σε κάθε άλλη περίπτωση. Edited February 22, 2011 by bad_freddy Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegokego Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Ειχα περασμενο ενα HTC Black Theme πρωτα,στην .06(ειναι απαραιτητο να το εχεις στην .06).Ειχα και την καρτα σε partitions,αλλα δεν την πειραξα καθολου.Το μονο που εκανα πριν βαλω την ROM ηταν ενα factory reset μεσω xrecovery.Αν δεν το εχεις στο κινητο,βαλτο!Μονο μεσω αυτου γινεται το flashαρισμα στην καινουργια ROM.Ακολουθησε και τις οδηγιες στο αντιστοιχο post στους xda,μην σε παρω στον λαιμο μου :) οριστε: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961783 Ελπιζω να βοηθησα ! τα ακουστικα που δεν παιζανε το φτιαξανε?αξιζει να το βαλω η να περιμενω να φτιαχτουν και τα αλλα bugs?πχ camcorder?αν εχει τρελες διαφορες προς το καλυτερο βεβαια τοτε να flashαρω.ελληνικα τελικα εχει στο πληκτρολογιο?πως θα γραφουμε μυνηματα? φιλε nick εγω περασα την ρομ χωρις το black theme, σε τι αποσκοπουσε αυτο το θεμα? (δεν το ειχα στην 0.6) edit kegokego περνα την 0.6 κανε ρουτ και μετα εγκατεστησε το xrecovery φιλε dimtz εχω την .024 εχω κανει root και εχω και το xrecovery.πρεπει να τα ξαναπερασω????:( Edited February 23, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) φιλε dimtz εχω την .024 εχω κανει root και εχω και το xrecovery.πρεπει να τα ξαναπερασω????:( ναι ξανα απο την αρχη συνδεσε το με το pc και κανε αναβαθμιση για να περασεις την 0.6, κοιτα αν δουλευεις ακουστικα κλπ περιμενε λιγο ακομη ;) edit ελληνικα εχει το πληκτρολογιο (για το μινι ) για το pro δεν γνωριζω Edited February 22, 2011 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 τα ακουστικα που δεν παιζανε το φτιαξανε?αξιζει να το βαλω η να περιμενω να φτιαχτουν και τα αλλα bugs?πχ camcorder?αν εχει τρελες διαφορες προς το καλυτερο βεβαια τοτε να flashαρω.ελληνικα τελικα εχει στο πληκτρολογιο?πως θα γραφουμε μυνηματα? Νωρις το μεσημερι σημερα εβαλα την 3.0 και μετα το απογευμα βγηκε η 3.1.Τις δοκιμασα και τις 2 και τωρα εμεινα στην 3.1...οι διαφορες ειναι τεραστιες!Εκτος του οτι φτιαξανε τα ακουστικα:D,δεν κανει random reboots,ουτε κλεινει το market μετα απο την εγκατασταση καθε εφαρμογης.Για το πληκτρολογιο και εγω περιμενω μια απαντηση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω σχετικά με μια απορία που έχω καιρό τώρα αλλά όλο ξεχνάω να την ποστάρω. Έχω το mini pro και έχω παρατηρήσει σε διάφορα παιχνίδια (angry birds, pewpew, ninjump) ότι το κινητό κολλάει. Όχι με την έννοια ότι παγώνει το παιχνίδι αλλά σαν να λαγκάρει υπερβολικά. Πχ. στο angry birds τραβάς την σφεντόνα, αυτή κολλάει τραβηγμένη για μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα επανέρχεται. Δεν κολλάει το παιχνίδι, το backround κλπ κινείται κανονικά όπως και ο ήχος, ή αν θέλω να κάνω πχ. παύση κάποιες φορές πρέπει να το πατήσω αρκετές φορές για να πιάσει, άλλες πιάνει με την πρώτη, και γενικά στο μενού, σαν να μην ανταποκρίνεται η οθόνη αφής. Τόσο καιρό το είχα αφήσει έτσι με την ιδέα οτι πρόκειται για κάποια ασυμβατότητα των παιχνιδιών με το κινητό ώσπου πήρα στην κοπέλα μου το απλό mini και το angry birds που δοκίμασα παίζει ρολόι χωρίς κολλήματα και γενικά τα πάντα smooth οπότε προβληματίστηκα. Αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα? Φτιάχνει με κάποιο τρόπο? Όπως είπα δεν συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια αλλά μόνο σε συγκεκριμένα αλλά όταν το παιχνίδι θέλει γρήγορες αντιδράσεις (όπως πχ. το Ninjump) καθιστά το παιχνίδι unplayable διότι είναι καθαρά θέμα τύχης αν εκείνη την ώρα που θα χρειαστεί να πατήσεις την οθόνη αν θα λειτουργήσει σωστά ή όχι. ΥΓ. Γενικά το κινητό όπως και η οθόνη λειτουργούν άψογα σε κάθε άλλη περίπτωση. Μου το κάνει και εμένα αυτό (σε pro) αλλά όχι πάντα, και είχα την εντύπωση ότι το έκανε γιατί κάτι άλλο απασχολούσε τον επεξεργαστή στο background. Δεν με πειράζει πολύ γιατί δεν παίζω πολύ ώρα παιχνίδια. Δοκίμασε ίσως να απενεργοποιήσεις ο,τι μπορεί να το επηρεάσει. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Νωρις το μεσημερι σημερα εβαλα την 3.0 και μετα το απογευμα βγηκε η 3.1.Τις δοκιμασα και τις 2 και τωρα εμεινα στην 3.1...οι διαφορες ειναι τεραστιες!Εκτος του οτι φτιαξανε τα ακουστικα:D,δεν κανει random reboots,ουτε κλεινει το market μετα απο την εγκατασταση καθε εφαρμογης.Για το πληκτρολογιο και εγω περιμενω μια απαντηση :( για δωσε τα φωτα σου nick, με πιον τροπο περασες την 3.1? οπως την προηγουμενη? δηλ μπαινω xrocovery και περνω το new αρχειο? για δωσε link να κατεβασω την 3.1 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegokego Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 μηπως παιζει κανενα link για να κατεβασω την .06??:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961783 Κατεβαζεις το "CyanogenMod3.1 by MikevHL & Owain94",αφου κατεβει το μετονομαζεις σε "update.zip"(το '.zip' το βαζεις αναλογα αν εχεις ενεργοποιημενο το να φαινονται οι επεκτασεις των αρχειων στον υπολογιστη σου).Μετα ναι,μπαινεις xrecovery,κανεις install custom zip,βρικσεις το update.zip,επιλεγεις και περιμενεις!Μετα κανεις το reboot απο xrecovery,περιμεεενεις το πρωτο boot του κινητου(θα καταλαβεις οτι μπηκε η rom απο το boot animation) και voila! Edit:Πριν την εγκατασταση του update.zip κανε ενα factory reset μεσω xrecovery. Edited February 22, 2011 by NickThesss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 μηπως παιζει κανενα link για να κατεβασω την .06??:O συνδεσε το κινητο με το pc companion, αν δεν το εχεις με το που θα συνδεσεις το κινητο με το pc πατα εγκατασταση απο το κινητο, μετα πατα αναβαθμιση και ακολουθησε τα βηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 μηπως παιζει κανενα link για να κατεβασω την .06??:O Χρησιμοποιησες το SEUS? (Sony Ericsson Update Service) Με εκεινο να κανεις την αναβαθμιση! http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/xperiax10mini?cc=gb&lc=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961783 Κατεβαζεις το "CyanogenMod3.1 by MikevHL & Owain94",αφου κατεβει το μετονομαζεις σε "update.zip"(το '.zip' το βαζεις αναλογα αν εχεις ενεργοποιημενο το να φαινονται οι επεκτασεις των αρχειων στον υπολογιστη σου).Μετα ναι,μπαινεις xrecovery,κανεις install custom zip,βρικσεις το update.zip,επιλεγεις και περιμενεις!Μετα κανεις το reboot απο xrecovery,περιμεεενεις το πρωτο boot του κινητου(θα καταλαβεις οτι μπηκε η rom απο το boot animation) και voila! Edit:Πριν την εγκατασταση του update.zip κανε ενα factory reset μεσω xrecovery. σ ευχαριστω nick , ειναι ιδιο και για το μινι και για το pro ε? λεω μη κανουμε καμια πατατα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegokego Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961783 Κατεβαζεις το "CyanogenMod3.1 by MikevHL & Owain94",αφου κατεβει το μετονομαζεις σε "update.zip"(το '.zip' το βαζεις αναλογα αν εχεις ενεργοποιημενο το να φαινονται οι επεκτασεις των αρχειων στον υπολογιστη σου).Μετα ναι,μπαινεις xrecovery,κανεις install custom zip,βρικσεις το update.zip,επιλεγεις και περιμενεις!Μετα κανεις το reboot απο xrecovery,περιμεεενεις το πρωτο boot του κινητου(θα καταλαβεις οτι μπηκε η rom απο το boot animation) και voila! Edit:Πριν την εγκατασταση του update.zip κανε ενα factory reset μεσω xrecovery. link για να βαλω πρωτα την .06 υπαρχει?να την κανω download εννοω.η καινουργια rom υποστηριζει ελληνικα στα μενου κανονικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) dimtz οχι!!αλλο ειναι για το μινι!δεν το ειπες... kegokego χρησημοποιησε ενα απο τα 2,Pc Companion ή SEUS για να το κανεις,link δεν εχω να σου δωσω!Και ναι υποστηριζει ελληνικα παντου,εκτος απο το συρομενο πληκτρολογιο του προ >.< (Εχει κανεις καμια λυση σε αυτο???) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961707 για το μινι.το ποσο stable ειναι δεν το ξερω δυστυχως. Ας κανω και εγω μια ερωτηση...ξερει κανεις αν το app2sd της cyanogen ROM ειναι το native app2sd που εχει η froyo και τα μετακινει στην sd χωρις να θελει partition?Γιατι εχω ενα ext3 partition το οποιο γεμιζει σιγα σιγα με τις εφαρμμογες που εγκαθιστω... Edited February 22, 2011 by NickThesss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegokego Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 dimtz οχι!!αλλο ειναι για το μινι!δεν το ειπες... kegokego χρησημοποιησε ενα απο τα 2,Pc Companion ή SEUS για να το κανεις,link δεν εχω να σου δωσω!Και ναι υποστηριζει ελληνικα παντου,εκτος απο το συρομενο πληκτρολογιο του προ >.< (Εχει κανεις καμια λυση σε αυτο???) στο site της ericsson για το pro εχει αυτο το update 2.11.1.9!!!κανει αυτο η θελει οπωσδηποτε το .06??με SEUS μαλλον αυτο θα βγαλει 2.11.1.9.ειναι πιο καινουργιο η ειναι το ιδιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 στο site της ericsson για το pro εχει αυτο το update 2.11.1.9!!!κανει αυτο η θελει οπωσδηποτε το .06??με SEUS μαλλον αυτο θα βγαλει 2.11.1.9.ειναι πιο καινουργιο η ειναι το ιδιο?? Σωπα ρε τα αλανια βγαλανε καινουργιο firmware!Copy Paste απο το thread στους xda: Requirements: You need the new (2.1.1.A.0.6) kernel! Τωρα οτι και να σου πω εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegokego Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) το καινουργιο αυτο update της ericsson 2.11.1.9 το δοκιμασε κανεις?προσφερει τιποτα? ειναι και για mini και για mini pro. μαλλον αλλαξανε την .06 γρηγορα για να μην την χρησιμοποιουμε σαν βαση για την εγκατασταση της νεα rom απο τους xda!!! ΜΕΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Edited February 23, 2011 by kegokego Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 το καινουργιο αυτο update της ericsson 2.11.1.9 το δοκιμασε κανεις?προσφερει τιποτα? ειναι και για mini και για mini pro. μαλλον αλλαξανε την .06 γρηγορα για να μην την χρησιμοποιουμε σαν βαση για την εγκατασταση της νεα rom απο τους xda!!! ΜΕΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχει να λέει.. Ανά πάσα στιγμή μπορείς να γυρίσεις είτε στην .06, είτε στην .024 είτε ακόμα και στην .504 μέσω flashtool. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 φιλε κωσταντινε απλα στειλε μηνυμα στο 19234 στο οποιο να γραψεις μονο την λεξη internet, θα σου ερθει μετα απο λιγα δευτερολεπτα ενα μηνυμα απο Q και θα ακολουθησεις τις οδηγιες. βεβαιωσου οτι εχεις περιαγωγη δεδομενων και κινηση δεδομενων επιλεγμενα τα οποια θα βρεις στην τοποθεσια ' ρυθμισεις- ασυρματο και δυκτια- δικτυα κινητης τηλεφωνιας ευχαριστω φιλε μου.στο σαιτ της γουιντ δεν λεει τιποτα για μηνυμα και λοιπα...ο,τι ναναι μου φαινεται αυτη η εταιρια.:wacko: ναι τα υπολοιπα τα ξερω..εμπαινα κανονικα οταν ειχα κοσμοτε. οπως και ναχει αλλοι λενε να βαλω απλα τις ρυθμισεις APN,εσυ μου λες να στειλω μηνυμα...:confused: θα στειλω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordanelis Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Παιδια καλημερα... Καθως περιμενω ακομα το κινητο απο το service εχω διαβασει σχεδον ολες τισ σελιδες... Εχω ομως καποιες αποριες... Διαβασα στο ιντερνετ οτι το mini (oxi to pro) μπορει να λειτουργησει με multitouch επειδη ο κατασκευαστης της οθονης ειναι ο ιδιος με αυτον του x10 (το μεγαλο) και εχει ενα ειδος οθονης που το υποστηριζει. Την οθονη του προ την εχει κανει αλλος... Ξερουμε τπτ για αυτο??? Και το 2ο ,αφου καταφερνουν καποιοι να προσαρμοσουν την Froyo στα κινητα μας , δεν μπορει η SE?? Aπλα θελουν να πουλησουν τα καινουργια??? Πιστευω οτι αν καταφερει καποιος να κανει αναβαθμιση των mini/mini pro σε Froyo χωρις Βugs η SE θα το κανει copy/paste οπως ειπε ενας φιλος νωριτερα. Μηπως περιμενουν τους Xda??? Συγγνωμη για το κουραστικο σχολιο αλλα θελω να δω αν ξερετε κατι παραπανω... Να διαμαρτυρηθουμε στο site τους...!!! :protest::protest::protest: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 έχω περασει την cyanogenMod3.0 και σήμερα θα βάλω την 3.1 που βγήκε ;) μέχρι τώρα κάνει κάποιες επανεκινήσεις αλλά κατα τα άλλα είναι μια χαρά..το μαρκετ κολλάει αλλά μάλλον βρήκα λύση :shifty: μηπως κανεις μπορει να βοηθήσει με το navigon 3.5.3 επειδή το χρειάζομαι :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Παιδια καλημερα... Καθως περιμενω ακομα το κινητο απο το service εχω διαβασει σχεδον ολες τισ σελιδες... Εχω ομως καποιες αποριες... Διαβασα στο ιντερνετ οτι το mini (oxi to pro) μπορει να λειτουργησει με multitouch επειδη ο κατασκευαστης της οθονης ειναι ο ιδιος με αυτον του x10 (το μεγαλο) και εχει ενα ειδος οθονης που το υποστηριζει. Την οθονη του προ την εχει κανει αλλος... Ξερουμε τπτ για αυτο??? Και το 2ο ,αφου καταφερνουν καποιοι να προσαρμοσουν την Froyo στα κινητα μας , δεν μπορει η SE?? Aπλα θελουν να πουλησουν τα καινουργια??? Πιστευω οτι αν καταφερει καποιος να κανει αναβαθμιση των mini/mini pro σε Froyo χωρις Βugs η SE θα το κανει copy/paste οπως ειπε ενας φιλος νωριτερα. Μηπως περιμενουν τους Xda??? Συγγνωμη για το κουραστικο σχολιο αλλα θελω να δω αν ξερετε κατι παραπανω... Να διαμαρτυρηθουμε στο site τους...!!! :protest::protest::protest: Την καλημέρα μου, Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, σχετικά με τις οθόνες. Στην αρχή σύμφωνα με τους κωδικούς των digitizer, ήταν πιθανό οτί MONO TO MINI PRO, είχε δυνατότητα για multitouch, ενώ το mini όχι. Κατόπιν αναφέρθηκε οτι το digitizer του mini φοριέται και σε άλλα μοντέλα με multitouch, οπότε και αυτός ο μύθος δεν ισχύει. Πιάσε το αυγό και κούρευτο δλδ. Δεν ισχύει αυτό που λες με την froyo.. η SE δεν δίνει την froyo γιατί θέλει πολύ δουλειά για να την προσαρμόσει στο δικό της interface (μεταφράζεται άμεσα σε κόστος και χρόνο). Η εκδοχή της 2.2 που φτιάχνει ο nobodyAtall είναι port της Cyanogen mod που είναι πολύ παραπάνω από μια απλή 2.2 port. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Σχετικά με το xperia mini θέλω να ρωτήσω: -Η έκδοση firmware που έχει είναι η 2.1, χρειάζεται αναβάθμιση; και -Εάν θέλω να εγκαταστήσω μια εφαρμογή .apk την οποία έχω κατεβάσει στο PC ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω; Ευχαριστώ. ΥΓ.Μόλις χθες το αγόρασα. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Σχετικά με το xperia mini θέλω να ρωτήσω: -Η έκδοση firmware που έχει είναι η 2.1, χρειάζεται αναβάθμιση; και -Εάν θέλω να εγκαταστήσω μια εφαρμογή .apk την οποία έχω κατεβάσει στο PC ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω; Ευχαριστώ. ΥΓ.Μόλις χθες το αγόρασα. 1)ειναι η τελευταια "επισημη" εκδοση οποτε δεν χρειαζεται.. 2)κατεβαζεις το .apk το περνας στην καρτα sd και το τρεχεις με εναν file manager που κατεβαζεις απο το market..(πιο γνωστοι οι ASTRO file manager και ΟΙ file manager) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts