kkgas Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 πανω δεξια εκει που λεει πίνακας ελέγχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgian Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 (edited) Για οσους ενδιαφερονται: κατεβασα απο το μαρκετ το link2sd το οποιο κανει την ιδια δουλεια αλλα χειροκινητα και με επιλογη οποιας εφαρμογης επιλεξουμε, (εκτος αυτων του συστηματος). Χρειαζεται reboot μετα απο καθε μεταφορα. Χωρις την αναγκη του xrecovery, (ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!) Edited February 6, 2011 by elgian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 To market μου αλλαξε ξαφνικα το interface του (κανει update μονο του?) και τωρα πχ παταω εφαρμογες η παιχνιδια γενικα και δε δειχνει τιποτα....σαν λιστα για κατεβασμα,ξερουμε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Για οσους ενδιαφερονται: κατεβασα απο το μαρκετ το link2sd το οποιο κανει την ιδια δουλεια αλλα χειροκινητα και με επιλογη οποιας εφαρμογης επιλεξουμε, (εκτος αυτων του συστηματος). Χρειαζεται reboot μετα απο καθε μεταφορα. Χωρις την αναγκη του xrecovery, (ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!) ωπ για πες πληροφοριες?σιγουρα κανει την ιδια δουλεια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgian Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Κοιτα, για αυτο που το θελω, δηλαδη μεταφορα των εφαρμογων στην καρτα, ειναι οκ. Δεν ξερω για τι αλλο θα μπορουσε να φανει χρησιμο το app2sd, αλλα για μενα ειναι μια χαρα το link2sd. Εχω ομως μια ασχετη απορια, οι εικονες, τα βιντεο και η μουσικη που αποθημειονται τωρα που εκανα mount την καρτα και για το fat32 εχω 1.3 gbκαι για το ext 2εχω 6gb? Η αποθηκευση γινεται στο ext2 η στο fat32? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 (edited) Καλησπέρα elgian, sorry που δεν απάντησα πριν, ειλικρινά δεν ξέρω γιατί δεν μπορείς να το βάλεις. Μπορεί κάτι να παίζει με την έκδοση. Τα δεδομένα σου αποθηκεύονται στο fat32 partition, γι' αυτό και σε ρώτησα πριν γιατί το έκανες τόσο μικρό, θα γεμίσει εξαιρετικά γρήγορα. Το link2sd πάντως προσφέρει μεμωνομένη μεταφορά κάποιας app στην SD, και απ' όσο ξέρω δουλεύει κανονικά (σύμφωνα με αυτά που λένε στους xda). To app2sd προσφέρει ολοκληρωτική μεταφορά όλων των apps στην SD, + την dalvik cache ή/και τα data των εφαρμογών (ανάλογα τι θέλετε να περάσετε), προσφέροντας και λίγο καλύτερες επιδόσεις στο κινητό (με γρήγορες κάρτες). Επίσης, να πω πως ναι, πρέπει να γίνεται να περάσεις το app2sd χωρίς το xrecovery, μια αντιγραφή των αρχείων στους κατάλληλους φακέλους χρειάζεται (με μια μικρή επιφύλαξη αυτό). Edited February 6, 2011 by kalas Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 το link2sd θέλει και αυτό ρυθμίσεις όπως το app2sd ή μπορώ να το χρησιμοποιήσω κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgian Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Απαντηση για τον progressive: οχι δεν θελει καμια ρυθμιση, αρκει να εχεις root. Για τον kalas: δεν εχω ιδεα τι ειναι η dalvik cache. Το μονο που ηθελα ειναι να μη γεμίζει η μνημη του τηλεφωνου με ολες αυτες τις αχρηστες ή χρησιμες εφαρμογουλες. Μαλλον κατι πετυχα γιατι ειδα οτι η μνημη τηλεφωνου ειναι τωρα στα 150κατι mb απο 80 που ηταν πριν. Αλλαξα και τα μεγεθη των partitions στην εξωτερικη και ολα οκ, ελπιζω. Παντω αν μπορεις να βρεις την διαδικασια για την app2sd θα σε ευγνωμονουσα. Μια ερωτηση ακομα και κλεινω, τα αρχεια που ειχε η καρτα πριν κανω φορματ, πρεπει να τα ξαναπερασω η δεν ειναι απαραιτητα? Δεν εχω κανει backup γιατι βαρεθηκα να ψαξω και γι αυτο, τα αντεγραψα οπως ηταν σε εναν ωραιο φακελο στο pc. Edited February 7, 2011 by elgian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1990 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Χ10 ΜΙΝΙ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ 100% ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ; ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΞΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited February 7, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Καλησπερα παιδες να ρωτησω κατι?επιτελους το εκανα ροοτ το κινητο του περασα το τιτανιουμ κ ολα οκ.περασα κ το launcher pro για να εχω ποιο ομορφο μενου αλλα κολλαει λιγο περισσοτερο!εκτος απ αυτο κανει μονο του επανεκκινηση που κ που!θα διορθωθει αυτο η.....???τι να κανω?να απεγκαταστησω κατι?εντω μεταξυ του εκανα κ ενημερωση νεου λογισμικου 2.1.1.Α.0.6 και εκδοση κερνελ 2.6.29 ειναι οκ??ας πει καποιος να μου φυγει η απορια!!καλη συνεχεια!!:) Ναι, εντάξει είναι. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Χ10 ΜΙΝΙ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ 100% ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ; ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΞΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Πιστευω πως ολα τα κινητα το κανουν αυτο, και δεν βλεπω καποιο προβλημα σ' αυτο καθε αλλο. Θα σε παρακαλουσα να μην γραφεις με κεφαλαια γιατι φαινεται σαν να "φωναζεις" και επισης απογορευεται απο τον κανονισμο χρησης του φορουμ. Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Παιδιά ενδιαφέρομε για το Xperia X10 και θέλω να ρωτήσω τα εξής Αυτή η κάρτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556502 κάνει για το x10 mini ? Έχω ακούσει ότι υπάρχει θέμα με την διάρκεια της μπαταρίας ,είναι αλήθεια ότι θέλει φορτισμα πολύ συχνά? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Για τον kalas: δεν εχω ιδεα τι ειναι η dalvik cache. Το μονο που ηθελα ειναι να μη γεμίζει η μνημη του τηλεφωνου με ολες αυτες τις αχρηστες ή χρησιμες εφαρμογουλες. Μαλλον κατι πετυχα γιατι ειδα οτι η μνημη τηλεφωνου ειναι τωρα στα 150κατι mb απο 80 που ηταν πριν. Αλλαξα και τα μεγεθη των partitions στην εξωτερικη και ολα οκ, ελπιζω. Παντω αν μπορεις να βρεις την διαδικασια για την app2sd θα σε ευγνωμονουσα. Μια ερωτηση ακομα και κλεινω, τα αρχεια που ειχε η καρτα πριν κανω φορματ, πρεπει να τα ξαναπερασω η δεν ειναι απαραιτητα? Δεν εχω κανει backup γιατι βαρεθηκα να ψαξω και γι αυτο, τα αντεγραψα οπως ηταν σε εναν ωραιο φακελο στο pc. Dalvik cache. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι με μια αντιγραφή μέσα στους σωστούς φακέλους της internal και τα σωστά permissions τα αρχεία του app2sd θα δουλέψουν κανονικά. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος όμως γιατί δεν το έχω δοκιμάσει, και δεν μπορώ να το δοκιμάσω. Ίσως ο mobile_hacker ή ο DaRk γνωρίζουν περισσότερα.:) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Έχω ακούσει ότι υπάρχει θέμα με την διάρκεια της μπαταρίας ,είναι αλήθεια ότι θέλει φορτισμα πολύ συχνά? ευχαριστώ Ειναι αληθεια. Θελει φορτισμα καθε μερα αν ασχολεισαι με το κινητο (που λογικα θα το κανεις επειδη ειναι...smartphone). Μπορεις να παρεις το Pro που ειναι με αποσπωμενη μπαταρια και να κουβαλας μια ακομα μαζι σου για να εισαι ανετος (εγω κουβαλω 2!) Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Ειναι αληθεια. Θελει φορτισμα καθε μερα αν ασχολεισαι με το κινητο (που λογικα θα το κανεις επειδη ειναι...smartphone). Μπορεις να παρεις το Pro που ειναι με αποσπωμενη μπαταρια και να κουβαλας μια ακομα μαζι σου για να εισαι ανετος (εγω κουβαλω 2!) Με μια διαφορα.το προ δεν κανεο 140 €..;) παντως οσον αφoρα στην μπαταρια,ειναι πολυ σχετικο..πχ με λιγο ιντερνετ,αρκετο μπλα μπλα και μξνυματα,ειμαι ακομα στις 49 ωρες και εχω 37 % παρατηρησα οτι οταν το φορτιζεις κλειστο και το αφηνεις κανα μισαωρακι παραπανω στην φορτιση μετα το 100% τοτε κραταει παραπανω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1990 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 με συγχωρειτε για τα κεφαλαια. οπως ειπα ειμαι νεοσ και δεν γνωριζω τους κανονες του φορουμ. σε ευχαριστω για την απαντηση,απλως θα ηθελα μια επιβεβαιωση για το θεμα γιατι θα φυγψ πολυμηνο ταξιδι στο εξωτερικο και χρειαζομαι το κινητο. ευχαριστω για τον χρονο σας και συγνωμη εαν εγινα κουραστικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Χ10 ΜΙΝΙ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ 100% ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ; ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΞΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. εννοειται πως σταματαει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 καλημερα σε ολους, ηθελα να ρωτησω αν περασω τη καινουργια αναβαθμηση το z4 για root θα δουλευει κανονικα???? εχω την 2.0.Α.0.504 Όχι, χρειάζεσαι την πειραγμένη έκδοση του SuperOneClick που μπορείς να βρεις στους xda.:) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcamus06 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Γεια σας.Πήρα μια κάρτα 8g αλλά όλες τις διαδικασίες root ,αναβάθμιση και κάποιες εφαρμογές που έχω βάλει έγιναν όλα με την αρχική κάρτα του τηλεφώνου 2g. 1)Αν βάλω την 8αρα θα χαθεί το root ή κάτι άλλο ; 2)Αν θέλω να μην χαθούν οι εφαρμογές που έχω στη μνήμη των 2g μπορώ να κάνω copy-paste στην νέα κάρτα στο ext partition ή θέλει εγκατάστση ξανά από την αρχή ; 3)Την 8g τελικά σε τι μέγεθος να κάνω το κάθε partition ; ( δεν σκοπεύω να βάλω τις άπειρες εφαρμογές αλλά θέλω να έχει κενό χώρο για εφαρμογές ) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Για οσους ενδιαφερονται: κατεβασα απο το μαρκετ το link2sd το οποιο κανει την ιδια δουλεια αλλα χειροκινητα και με επιλογη οποιας εφαρμογης επιλεξουμε, (εκτος αυτων του συστηματος). Χρειαζεται reboot μετα απο καθε μεταφορα. Χωρις την αναγκη του xrecovery, (ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!) Φίλε μου για πες,η κάρτα θελει καποια μετατροπή να την κανουμε?Η ετσι οπως ειναι το περναμε το προγραμμα και ειμαστε οκ? Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Υπάρχει τρόπος να συγχρονήσουμε τις επαφές του τηλεφώνου με αυτές του facebook, έτσι ώστε οι επαφές του τηλεφώνου να εμφανίζουν την αντίστοχη φωτογραφία από το facebook? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 μεσω timescape κάνεις λινκ τις επαφες που θες με τις αντίστοιχες του fb. με αυτό τον τρόπο θα σου αλλάξει κ τις φωτός ανάλογα με αυτές που έχουν στο fb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Φίλε μου για πες,η κάρτα θελει καποια μετατροπή να την κανουμε?Η ετσι οπως ειναι το περναμε το προγραμμα και ειμαστε οκ? θελει τα partitions.μπες στο market,ψαξε την εφαρμογη και δες τι γραφει στις λεπτομεριες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Παλικαρια μπορει να βοηθησει καποιος να περασω το xrecovery και μετα το app2cd,γιατι εχει καταντήσει αηδια να πρπει να κανω απεγκατασταση ενα προγραμμα για να περασω ενα αλλο,στην αρχη δεν εδωσα σημασια αλλα βλεπω οτι ειναι απαραιτητο πλεον να γινει μιας και το κινητο εχει αρχισει και κρασαρει,λογω μαλλον του οτι δεν εχει αρκετη μνημη ελευθερη,μπορει καποιος να δωσει τα link με τις οδηγιες,γιατι βλεπω διαφορα εδω κατα καιρους και δεν εχω καταλαβει πολλα ,τι ειναι permissions που πρεπει να τα δωσω,που να κανω αντιγραφη τους φακελους κτλ. Μια βοηθεια βρε παιδια!!!Την καρτα πρεπει να την κανω αναγκαστικα format? θελει τα partitions.μπες στο market,ψαξε την εφαρμογη και δες τι γραφει στις λεπτομεριες.. Συνονόματε το εκανες και εσυ?Δεν ειμαι και γνωστης των αγγλικων οποτε ειναι δυσκολο γμτ ,να βγαλω ακρη! Αν το εκανες για πες ειναι δυσκολο? Και τι partitions πρπει να κανω? Edited February 8, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Συνονόματε το εκανες και εσυ?Δεν ειμαι και γνωστης των αγγλικων οποτε ειναι δυσκολο γμτ ,να βγαλω ακρη! Αν το εκανες για πες ειναι δυσκολο? Και τι partitions πρπει να κανω? Πηγα να το κατεβασω και μολις ειδα οτι θελει και αυτο partitions την εκανα με ελαφρα!χεχε!αν ειναι να κανω αυτη τη διαδικασια τοτε καλυτερα να περασω το app2sd να τελειωνουμε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts