Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα με δουλευει το Eurobank banking.

Sent from my U20i using Tapatalk

Εμένα πάλι μου λέει στο market (PC) οτι δεν είναι συμβατή και δεν με αφήνει να το κατεβάσω. Στο market (κινητό) δεν την βρίσκει καθόλου.

Τα ίδια και με το "WeatherBug".

Αρχίζω να εκνευρίζομαι. Μάλλον έπρεπε να έπαιρνα το X8.

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδες να ρωτησω κατι?επιτελους το εκανα ροοτ το κινητο του περασα το τιτανιουμ κ ολα οκ.περασα κ το launcher pro για να εχω ποιο ομορφο μενου αλλα κολλαει λιγο περισσοτερο!εκτος απ αυτο κανει μονο του επανεκκινηση που κ που!θα διορθωθει αυτο η.....???τι να κανω?να απεγκαταστησω κατι?εντω μεταξυ του εκανα κ ενημερωση νεου λογισμικου 2.1.1.Α.0.6 και εκδοση κερνελ 2.6.29 ειναι οκ??ας πει καποιος να μου φυγει η απορια!!καλη συνεχεια!!

Τι εννοείς; Δεν υπάρχει η εφαρμογή "επαφές" ή υπάρχει και σου κλείνει με το που πας να την ανοίξεις;

Αν υπάρχουν πολλά προβλήματα πάντως και θες να γυρίσεις πίσω στην εργοστασιακή κατάσταση, φλάσαρε με το SEUS.

Αχ φιλε μου υπαρχει αλλα οταν παταω να μπω μου βγαζει αυτο..

Λυπουμαστε,υπηρξε μη αναμενο0μενη διακοπη της εφαρμογης Επαφες(διαδικασια com.sonyericsson.contacts).προσπαθηστε ξανα..

Καλησπερα σε ολους.

Μια βοηθεια σας παρακαλω!

Θελω να εγκαταστησω το app2sd.

Εχω κανει root στη συσκευη.

Το προβλημα ειναι πως δεν μπορω να εγκαταστησω το XRECOVERY.

Ο αριθμος εκδοσης ειναι 2.1.1.Α.0.6

Η εκδοση Fimware einai 2.1 - update 1.

Κανω την διαδικασιααυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=859571, αλλα τιποτα, οταν κανω reboot και παταω το back μερικες φορες συμφωνα με τις οδηγιες, τιποτε δεν γινεται η συσκευη ανοιγει κανονικα.

Εχω δοκιμασει και χειροκινητη εγκατασταση αλλα το εικονιδιο της εγκαταστασης ποτε δεν βγηκε στο μενου.

Καμια ιδεα?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Εμένα πάλι μου λέει στο market (PC) οτι δεν είναι συμβατή και δεν με αφήνει να το κατεβάσω. Στο market (κινητό) δεν την βρίσκει καθόλου.

Τα ίδια και με το "WeatherBug".

Αρχίζω να εκνευρίζομαι. Μάλλον έπρεπε να έπαιρνα το X8.

Πολλές εφαρμογές δεν εμφανίζονται γιατί οι developers θεωρούν ότι δεν "χωράνε" στην μικρή μας ανάλυση. Παρ' ολ' αυτά, αν τις βρεις από κάπου αλλού, μπορεί να δουλεύουν κανονικά. Δοκίμασε το.

Αχ φιλε μου υπαρχει αλλα οταν παταω να μπω μου βγαζει αυτο..

Λυπουμαστε,υπηρξε μη αναμενο0μενη διακοπη της εφαρμογης Επαφες(διαδικασια com.sonyericsson.contacts).προσπαθηστε ξανα..

Αν δεν ξέρεις τι ακριβώς έχεις βγάλει, τότε ίσως να πρέπει να φλασάρεις με το SEUS. Μήπως έχεις Vodafone branded κινητό; Νομίζω και άλλοι παλιότερα είχαν αναφέρει ότι όταν έβγαζαν κάτι της Vodafone οι επαφές κράσαραν.

Καλησπερα σε ολους.

Μια βοηθεια σας παρακαλω!

Θελω να εγκαταστησω το app2sd.

Εχω κανει root στη συσκευη.

Το προβλημα ειναι πως δεν μπορω να εγκαταστησω το XRECOVERY.

Ο αριθμος εκδοσης ειναι 2.1.1.Α.0.6

Η εκδοση Fimware einai 2.1 - update 1.

Κανω την διαδικασιααυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=859571, αλλα τιποτα, οταν κανω reboot και παταω το back μερικες φορες συμφωνα με τις οδηγιες, τιποτε δεν γινεται η συσκευη ανοιγει κανονικα.

Εχω δοκιμασει και χειροκινητη εγκατασταση αλλα το εικονιδιο της εγκαταστασης ποτε δεν βγηκε στο μενου.

Καμια ιδεα?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δεν είναι τα σωστά αρχεία αυτά, εδώ δες. Αυτά που χρησιμοποιούσες είναι για το X10.

Αν δεν ξέρεις τι ακριβώς έχεις βγάλει, τότε ίσως να πρέπει να φλασάρεις με το SEUS. Μήπως έχεις Vodafone branded κινητό; Νομίζω και άλλοι παλιότερα είχαν αναφέρει ότι όταν έβγαζαν κάτι της Vodafone οι επαφές κράσαραν.

Ναι vodafone εχω..Πως μπορω να το κανω αυτο το seus?

ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω θεμα στο μινι?το εχω ροοταρισμενο!τι πρεπει να κανω?το βαρεθηκα το μπλε της μανας του!:p:lol:

(Απαντηση στον kalas) Το δοκιμασα και αυτο, δεν κανει αυτοματη εγκατασταση και οταν τοποθετω τα αρχεια στον φακελο που λεει (system/bin) πως γινεται η εγκατασταση?

γιατι δεν βλεπω πουθενα εικονιδιο εγκαταστασης, ουτε λειτουργει με το reboot.

Καποιος που να μπορει να βοηθησει?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ναι vodafone εχω..Πως μπορω να το κανω αυτο το seus?

SEUS=Sony Ericsson Update Service. Το βρίσκεις στο site της (ανάλογα το μοντέλο, mini ή mini pro) και σου περνάει την τελευταία έκδοση του λογισμικού που είναι διαθέσιμη, στο κάνει πάλι "μαμά".

ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω θεμα στο μινι?το εχω ροοταρισμενο!τι πρεπει να κανω?το βαρεθηκα το μπλε της μανας του!:p:lol:

Το περνάς μέσω root explorer ή xrecovery. Ο DaRk_dOg έχει φτιάξει ένα πολύ ωραίο θέμα εδώ. Περιγράφει και την διαδικασία. Θα βρεις πολλά άλλα ωραία θέματα στους xda.

(Απαντηση στον kalas) Το δοκιμασα και αυτο, δεν κανει αυτοματη εγκατασταση και οταν τοποθετω τα αρχεια στον φακελο που λεει (system/bin) πως γινεται η εγκατασταση?

γιατι δεν βλεπω πουθενα εικονιδιο εγκαταστασης, ουτε λειτουργει με το reboot.

Δεν έχει αυτόματη εγκατάσταση αυτό. Πρέπει να αντιγράψεις τα 3 αρχεία στον φάκελο /system/bin με root explorer 2.12.χ και πάνω (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το νούμερο).

Δεν έχει αυτόματη εγκατάσταση αυτό. Πρέπει να αντιγράψεις τα 3 αρχεία στον φάκελο /system/bin με root explorer 2.12.χ και πάνω (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το νούμερο).

Με ευτο το εκανα (η εκδοση ειναι 2.13.3).

Αλλη ιδεα?

Το έκανες με το update service;

το προσπάθησα κατευθείαν απο το κινητο μεσω wifi... αλλα μου λέει οτι εχω το νεοτερο λογισμικό... :confused:

ευχαριστω πολυ..Το κανω unroot κ μπαινω..

Δεν χρειάζεται να το κάνεις unroot, απλά κατεβάζεις το πρόγραμμα από το site της SE.

Με ευτο το εκανα (η εκδοση ειναι 2.13.3).

Αλλη ιδεα?

Κάποιο λάθος γίνεται, και εγώ αυτήν έχω. Αντιγράφεις τα 3 αρχεία στον σωστό φάκελο, έχεις πατήσει Mount R/W, γίνεται κανονικά η αντιγραφή, κάνεις reboot και όταν εμφανιστεί το logo "Sony Ericsson" αρχίζεις να πατάς το BACK πολλές φορές και δεν γίνεται τίποτα;

Στους XDA λένε πάντως ότι και στο 2.1.1.Α.0.6 μπαίνει το xRecovery κανονικά.

Ναι, τα κανω ολα αυτα, τιποτα!

Τι αλλο να κοιταξω?

Υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος καπου με fotos για να δω?

Καπου διαβασα οτι μπορει να μπουν και στον xbin.

Edited by elgian

Ναι, τα κανω ολα αυτα, τιποτα!

Τι αλλο να κοιταξω?

Υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος καπου με fotos για να δω?

Δοκίμασε να βάλεις αυτά τα permissions.

EDIT: Μόνο αυτός, αλλά είναι mini guide.

Τιποτα, τα παραταω, βαρεθηκα, ας μην εχω αυτη την πολυτελεια.

Εφαγα 2 μερες τωρα με αυτη την μαμακια.

Ευχαριστω παντως.

Τιποτα, τα παραταω, βαρεθηκα, ας μην εχω αυτη την πολυτελεια.

Εφαγα 2 μερες τωρα με αυτη την μαμακια.

Ευχαριστω παντως.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται, αλλά ξανά δοκίμασε το αν θες, είναι σημαντικό εργαλείο ειδικά αν "πειράζεις" το κινητό. Περίμενε και τον DaRk_dOg αν το δει να απαντήσει.

Τι να πω, πως ολοι σας το κανατε τοσο ευκολα?

Μηπως κατι παιζει με τα partirtion της καρτας μου?

Ειναι μια 8αρα και το φατ 32 το εκανα 1.28 gb και το ext 2 ολα τα υπολοιπα gb.

Τι να πω, πως ολοι σας το κανατε τοσο ευκολα?

Μηπως κατι παιζει με τα partirtion της καρτας μου?

Ειναι μια 8αρα και το φατ 32 το εκανα 1.28 gb και το ext 2 ολα τα υπολοιπα gb.

:blink: 1,2GB για τα αρχεία σου και ~6GB για τις εφαρμογές; 1,2-4GB φτάνει και περισσεύει για τις εφαρμογές. Νομίζω είχαν αναφερθεί και προβλήματα για παραπάνω από 1,4GB (αλλά δεν θυμάμαι αν ισχύει ακόμα αυτό). Βέβαια με το xrecovery δεν πρέπει να έχει σχέση, απλά μου έκανε εντύπωση.

Επιβεβαίωσε ότι αφού κάνεις αντιγραφή τα 3 αρχεία στον φάκελο /system/bin (μέσα στην internal) και τους δώσεις σωστά permisions, είναι ακόμα εκεί αφού βγεις και ξανά μπεις με το root explorer. Δηλαδή το busybox, το chargemon και xrecovery.tar.

:blink: 1,2GB για τα αρχεία σου και ~6GB για τις εφαρμογές; 1,2-4GB φτάνει και περισσεύει για τις εφαρμογές. Νομίζω είχαν αναφερθεί και προβλήματα για παραπάνω από 1,4GB (αλλά δεν θυμάμαι αν ισχύει ακόμα αυτό). Βέβαια με το xrecovery δεν πρέπει να έχει σχέση, απλά μου έκανε εντύπωση.

Και τι να τα κανω τα επιπλεον gb?

Επιβεβαίωσε ότι αφού κάνεις αντιγραφή τα 3 αρχεία στον φάκελο /system/bin (μέσα στην internal) και τους δώσεις σωστά permisions, είναι ακόμα εκεί αφού βγεις και ξανά μπεις με το root explorer. Δηλαδή το busybox, το chargemon και xrecovery.tar.

Και τι να τα κανω τα επιπλεον gb?

Ναι, ειναι εκει. Εδωσα και τα permisions. Συγνωμη που σε ζαλισα!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Παιδιά δεν ξέρω τι έχει γίνει στο κινητό, όχθες έκανα σύνδεση με Wi-Fi στο σπίτι μου. Ενώ σήμερα δεν μπορώ με τίποτα με πεταει συνεχεία έξω και μου κάνει αποσύνδεση ?

Ξέρεται τι μπορεί να φταίει ?

Ακόμα έχω κάνει root και μου έχει βγάλει το εικονίδιο superuser, αυτό λέει ότι έχει γίνει επιτυχώς η εγκατάσταση ? η μπορώ να το τσεκάρω και αλλιώς ?

Καλησπερα ξανα απο εναν βασανισμενο.

Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να εγκατασταθει

το app2sd χωρις το γα...νο το xrecovery?

Ή καποιο αλλο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια με το app2sd?

Ευχαριστω.

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro