xaiko Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) εδω κοιταξες? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=878426 *thanks, κατι αλλο αν κανω format με SEUS πρεπι να κρατισω Back up πρωτα? *αφου περασω την διαδικασια με SEUS θα ειμαι rooted μετα? Edited February 1, 2011 by xaiko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndlns Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Μια ερωτησούλα ρε παιδιά. Μήπως υπάρχει κάποιος navigator δωρεάν; χωρίς trial; ή τέλος πάντων κάποιος τρόπος να γίνεται μόνιμος; έχω εγκαταστήσει το navigon, καλός αλλά για 30 μέρες :(. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά είναι πολλές οι σελίδες άρη... έχω διαβάσει αρκετές και μου έχουν λύθεί πολλές απορίες, αλλά αυτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Το προβλημα μου λυθηκε με το updatese 2.1.. Κατεβασα το animated Weather..Ξερει κανεις αμα χρεωνεται αυτο? Και θα ηθελα κ ενα gps δωρεαν..υπαρχει??Πηγα να κατεβασω το ndrive αλλα ηταν trial.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinguin30 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 παιδια μηπως θυμαστε πως απενεργοποιουμε τον ηχο απ τα μνμ τα της μανας του?γιατι εχω περασει το χαντσεντ κ μου χτυπαει 2 φορες!εψαξα παρα πολλες σελιδες κ δεν θυμαμαι που ακριβως ειναι!ευχαριστω εκ των προτερων! -εντω μεταξυ δεν μου κανει ροοτ συνεχεια ειναι στην κατασταση ληψης πολυ ωρα!τι να κανω?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kuriakos81 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 πηγαίνεις στα μηνύματα-αριστερό πλήκτρο-ρυθμίσεις-κλικάρεις το εξοικονόμιση κόστους. πηγαίνεις στις επαφές-αριστερό πλήκτρο-εισαγωγή/εξαγωγή-εξαγωγή στην κάρτα sim φιλοσ δεν μου βγαινει στην δικη μου συσκευη στις ρυθμισεις καμια επιλογη εξοικονομιση κοστους δυστιχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Μια ερωτησούλα ρε παιδιά. Μήπως υπάρχει κάποιος navigator δωρεάν; χωρίς trial; ή τέλος πάντων κάποιος τρόπος να γίνεται μόνιμος; έχω εγκαταστήσει το navigon, καλός αλλά για 30 μέρες :(. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά είναι πολλές οι σελίδες άρη... έχω διαβάσει αρκετές και μου έχουν λύθεί πολλές απορίες, αλλά αυτή... Το προβλημα μου λυθηκε με το updatese 2.1.. Κατεβασα το animated Weather..Ξερει κανεις αμα χρεωνεται αυτο? Και θα ηθελα κ ενα gps δωρεαν..υπαρχει??Πηγα να κατεβασω το ndrive αλλα ηταν trial.. Καταρχήν να καλώς ορίσω και τους δυο σας στο forum! Πρόγραμμα gps δεν υπάρχει δωρέαν οπότε θα πρέπει να αγοράσετε κάποιο. Για περισσότερα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και σε αυτά τα δυο θέματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854 Να θυμίσω επίσης ότι συζητήσεις για παράνομο λογισμικό δεν επιτρέπονται. Καλή παραμονή! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Εχω την εκδοση .24 ..Μπορω να παω πισω στην .504?? :P Ναι, μπορείς, χρησιμοποιώντας το flashtool του bin4ry και ελληνικά flasher files αντίστοιχα του κινητού σου. Αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει κάτι από τα παραπάνω καλύτερα να μην ασχοληθείς, δεν κερδίζεις και τίποτα αν γυρίσεις πίσω.:) παιδια μηπως θυμαστε πως απενεργοποιουμε τον ηχο απ τα μνμ τα της μανας του?γιατι εχω περασει το χαντσεντ κ μου χτυπαει 2 φορες!εψαξα παρα πολλες σελιδες κ δεν θυμαμαι που ακριβως ειναι!ευχαριστω εκ των προτερων! -εντω μεταξυ δεν μου κανει ροοτ συνεχεια ειναι στην κατασταση ληψης πολυ ωρα!τι να κανω?:worry: Πήγαινε μέσα στην μαμά εφαρμογή και πάτα αριστερό κλικ για να μπεις στις ρυθμίσεις, από εκεί θα το βρεις. Για το δεύτερο που λες δεν κατάλαβα τι εννοείς. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Καλημέρα.. απίστευτο το κινητό .. παρα πολλες δυνατότητες.. βλέπω οτι η μνήμη του κινητού σιγα σιγά τελειώνει.. οπότε πρέπει να το κάνω root για να μπορώ να κάνω εγκατάσταση στην SD το πραγράμματα που κατεβάζω σωστά? μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα απο την παλιά καρτα στην καινούργια? (οταν πάρω.. χε χε ) το gps χρεώνεται? ξέρουμε πόσο είναι η χρέωση>? ευχαριστώ.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 *thanks, κατι αλλο αν κανω format με SEUS πρεπι να κρατισω Back up πρωτα? *αφου περασω την διαδικασια με SEUS θα ειμαι rooted μετα? ναι κανε οπωσδηποτε μπακ απ!οχι δεν θα σαι rooted.. Σκεψου οτι το κινητο θα γινει οπως το πηρες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Καλημέρα.. απίστευτο το κινητό .. παρα πολλες δυνατότητες.. βλέπω οτι η μνήμη του κινητού σιγα σιγά τελειώνει.. οπότε πρέπει να το κάνω root για να μπορώ να κάνω εγκατάσταση στην SD το πραγράμματα που κατεβάζω σωστά? μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα απο την παλιά καρτα στην καινούργια? (οταν πάρω.. χε χε ) το gps χρεώνεται? ξέρουμε πόσο είναι η χρέωση>? ευχαριστώ.. Μπορείς κανονικά να μεταφέρεις τα δεδομένα, και ναι, πρέπει να είσαι rooted για να περάσεις το app2sd. Δεν νομίζω να χρεώνεσαι (εγώ το έχω χρησιμοποιήσει και δεν παρατήρησα κάποια χρέωση) αλλά αν θες πήγαινε και απενεργοποίησε την χρήση ασυρμάτων δικτύων στο "ρυθμίσεις τοποθεσίας και ασφάλειας". Και περίμενε και κάποιον που το έχει ψάξει περισσότερο να απαντήσει. Εγώ το παραπάνω το έχω ενεργοποιημένο. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Μπορείς κανονικά να μεταφέρεις τα δεδομένα, και ναι, πρέπει να είσαι rooted για να περάσεις το app2sd. Δεν νομίζω να χρεώνεσαι (εγώ το έχω χρησιμοποιήσει και δεν παρατήρησα κάποια χρέωση) αλλά αν θες πήγαινε και απενεργοποίησε την χρήση ασυρμάτων δικτύων στο "ρυθμίσεις τοποθεσίας και ασφάλειας". Και περίμενε και κάποιον που το έχει ψάξει περισσότερο να απαντήσει. Εγώ το παραπάνω το έχω ενεργοποιημένο. Απενεργοποιημένο το έχω προς το παρών.. Έχω και άλλη μία μάλλον χαζή ερώτηση.. όταν μπαίνω ιντερνετ κατεβάζει cookies, temporary internet files κτλ σωστά? πώς μπορώ να τα διαγράφω αυτά? αν μπορώ. έχω κατεβάσει το hisory erase αλλα αυτό σβήνει μόνο το ιστορικό αν έχω καταλάβει καλά. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dior Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Καλημέρα παιδιά. Γράφω πρώτη φορά για να ρωτήσω κάτι. Έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις απαντήσεις και δεν έβγαλα άκρη. Πήρα το mini πριν 4 μέρες και έχει την έκδοση 2.1. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από το ΒΤ. Μετέφερα τα πάντα μέσω ΒΤ από το c905 και όλα οκ.δεν μπορώ να το συνδέσω με το αυτοκίνητο δείχνει το 2ο available αλλά δεν λειτουργεί.Συνέδεσα άλλα κινητά και όλα οκ.Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει?δεν έχει και πολλές άλλωστε. Συγχαρητήρια σε όλους διότι μαθαίνουμε πολλά πράγματα εμείς που δεν γνωρίζουμε πολλα.:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Καλημέρα παιδιά. Γράφω πρώτη φορά για να ρωτήσω κάτι. Έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις απαντήσεις και δεν έβγαλα άκρη. Πήρα το mini πριν 4 μέρες και έχει την έκδοση 2.1. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από το ΒΤ. Μετέφερα τα πάντα μέσω ΒΤ από το c905 και όλα οκ.δεν μπορώ να το συνδέσω με το αυτοκίνητο δείχνει το 2ο available αλλά δεν λειτουργεί.Συνέδεσα άλλα κινητά και όλα οκ.Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει?δεν έχει και πολλές άλλωστε. Συγχαρητήρια σε όλους διότι μαθαίνουμε πολλά πράγματα εμείς που δεν γνωρίζουμε πολλα.:respect: το bluetouth file tranfer το έχεις κατεβάσει? αν οχι κατεβασέτο αφησέτο ανοιχτο και κανε search απο το bluetouth του αυτοκινιτου σου.. ΥΓ δεν ξέρω αν ειναι 100% σίγουρο οτι θα δουλέψει αλλα δοκίμασέτο. έτσι κ αλλιως το χρειάζεσαι το bluetouth file tranfer. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 ενεργοποιησα την ΥΠΟΣΤ.ΧΡΗΣΤΗ. πώς την απενεργοποιω αυτη την αηδία? κατεβαζει συνέχεια.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Καταρχήν να καλώς ορίσω και τους δυο σας στο forum! Πρόγραμμα gps δεν υπάρχει δωρέαν οπότε θα πρέπει να αγοράσετε κάποιο. Για περισσότερα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και σε αυτά τα δυο θέματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854 Να θυμίσω επίσης ότι συζητήσεις για παράνομο λογισμικό δεν επιτρέπονται. Καλή παραμονή! :) σε ευχαριστο πολυ zxr.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Καλημέρα παιδιά. Γράφω πρώτη φορά για να ρωτήσω κάτι. Έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις απαντήσεις και δεν έβγαλα άκρη. Πήρα το mini πριν 4 μέρες και έχει την έκδοση 2.1. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από το ΒΤ. Μετέφερα τα πάντα μέσω ΒΤ από το c905 και όλα οκ.δεν μπορώ να το συνδέσω με το αυτοκίνητο δείχνει το 2ο available αλλά δεν λειτουργεί.Συνέδεσα άλλα κινητά και όλα οκ.Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει?δεν έχει και πολλές άλλωστε. Συγχαρητήρια σε όλους διότι μαθαίνουμε πολλά πράγματα εμείς που δεν γνωρίζουμε πολλα.:respect: και στην δικη μου οθονη αυτοκινητου για ανοιχτη ακροαση με το μινι δεν γινετε :mad:, ειναι με το μοναδικο κινητο που δεν καταφερα να το συνδεσω, και το προγραμμα bluetooth file transfer στο δικο μου car δεν εκανε δουλεια, υπομονη λοιπον σε λιγο καιρο θα εχουμε αλλο κινητο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yellow_Empire Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος του mini εδώ και 6 μέρες και πραγματικά το κινητό είναι πανέμορφο και έχει τρελές δυνατότητες.Έχω μια απορία όμως για την SE!Είναι δυνατόν ρε παιδιά με την τεράστια επιτυχία που έχει το mini να μην δίνουν οι μαλ..ες στην SE την 2.2 στους κατόχους των mini/mini pro;Ουσιαστικά φτύνουν κατάμουτρα τα εκατομμύρια των κατόχων των mini/mini pro...ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική τους.Πάλι καλά που υπάρχουν και oi xda,να 'ναι καλά τα παδιά...μόνο κακό πάντως κάνει η SE(στ'όνομα της) μ'αυτή την πολιτική που ακολουθεί...χθες μάλιστα είδα σε αρκετά ξένα blogs και forums το χώσιμο έπεφτε κυριολεκτικά βροχή....τι να πω πια...έλεος ρε SE!!! Edited February 2, 2011 by Yellow_Empire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndlns Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Καταρχήν να καλώς ορίσω και τους δυο σας στο forum! Πρόγραμμα gps δεν υπάρχει δωρέαν οπότε θα πρέπει να αγοράσετε κάποιο. Για περισσότερα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και σε αυτά τα δυο θέματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854 Να θυμίσω επίσης ότι συζητήσεις για παράνομο λογισμικό δεν επιτρέπονται. Καλή παραμονή! :) Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου. Όσο για το τελευταίο, πήρα θάρρος γιατί κάπου διάβασα για "μαγαζάκια" με προγράμματα...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Νομίζω ότι δεν έχει αναφερθεί... Το Sony Ericsson X10 αποκτά τη λειτουργία «Pinch to Zoom» Η Sony Ericsson ανακοίνωσε ένα νέο update για τα Xperia 10 και τα δύο συγγενικά του μοντέλα Mini και Mini Pro, όπως και για το X8. Ενώ οι αλλαγές στα τρία τελευταία κινητά είναι ουσιαστικά κοσμητικής φύσεως, το X10 αποκτά, επιτέλους, με το update μια εδώ και καιρό αναμενόμενη λειτουργία. Έτσι μετά την εγκατάσταση του update το smartphone αποκτά τη λειτουργία Pinch to Zoom, μέσω της οποίας επιτρέπεται η μεγέθυνση και η σμίκρυνση με τα δύο δάκτυλα. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή αυτή η λειτουργία περιορίζεται, ωστόσο, στα Google Maps και στον browser. Στις αλλαγές περιλαμβάνεται και το Moxier app, το οποίο σας πληροφορεί για τα emails και στο Timescape view. Επιπλέον τα βίντεο που γράφονται με το X10 μετατρέπονται σε ένα MMS format, ενώ μπορούν οι χρήστες του smartphone να τα επεξεργαστούν απευθείας στη συσκευή τους. http://pcnea.blogspot.com/2011/02/sony-ericsson-x10-pinch-to-zoom.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dior Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 και στην δικη μου οθονη αυτοκινητου για ανοιχτη ακροαση με το μινι δεν γινετε :mad:, ειναι με το μοναδικο κινητο που δεν καταφερα να το συνδεσω, και το προγραμμα bluetooth file transfer στο δικο μου car δεν εκανε δουλεια, υπομονη λοιπον σε λιγο καιρο θα εχουμε αλλο κινητο :lol: Τι να πω ρε φίλε? είναι δυνατον? μόλις το αγόρασα και σιγά μη το πάρουν πίσω χαμένα τα 150Ε ,το χρειάζομαι οπωσδήποτε το ΜΤ γιατί κάνω συχνά ταξίδια. Αν κάποιος βρήκε λύση ας μας την πει. Με το δικό μου αυτοκίνητο γίνεται authorised βγάζει τον κωδικό του ΒΤ αλλά μέχρι εκεί. Όσο χαρούμενος ήμουν με την αγορά του τόσο περισσότερο έχω εκνευριστεί. Ήμουν πάντα στη SE αλλά δεν το βλέπω πάλι.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Τι να πω ρε φίλε? είναι δυνατον? μόλις το αγόρασα και σιγά μη το πάρουν πίσω χαμένα τα 150Ε ,το χρειάζομαι οπωσδήποτε το ΜΤ γιατί κάνω συχνά ταξίδια. Αν κάποιος βρήκε λύση ας μας την πει. Με το δικό μου αυτοκίνητο γίνεται authorised βγάζει τον κωδικό του ΒΤ αλλά μέχρι εκεί. Όσο χαρούμενος ήμουν με την αγορά του τόσο περισσότερο έχω εκνευριστεί. Ήμουν πάντα στη SE αλλά δεν το βλέπω πάλι.:mad: ετσι ακριβως επειδη και εγω κανω συχνα ταξιδακια μου χρειαζετε, δε λες παλι καλα που δεν χρειαζετε ν αλλαξουμε αυτοκινητο??? :lol: , δεν βλεπω να γινετε και περαιτερω βελτιωση bluetooth για το μινι, τελος παντον αν βρεθει καποια λυση θα σου πω αν και δε το νομιζω :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dior Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 ετσι ακριβως επειδη και εγω κανω συχνα ταξιδακια μου χρειαζετε, δε λες παλι καλα που δεν χρειαζετε ν αλλαξουμε αυτοκινητο??? :lol: , δεν βλεπω να γινετε και περαιτερω βελτιωση bluetooth για το μινι, τελος παντον αν βρεθει καποια λυση θα σου πω αν και δε το νομιζω :cool: Πάω τώρα να το αλλάξω! Τι θα πρότεινες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Πάω τώρα να το αλλάξω! Τι θα πρότεινες? φιλε μου ο καθενας μας εχει διαφορετικα γουστα δεν θα τοποθετηθω σε κατι, παιζει ρολο η τιμη το μεγεθος οι δυνατοτητες του κινητου και τι θελει ο καθενας απο αυτο, ξεχασα πριν να σου πω οτι διαφορετικη μαρκα κινητου με android 2.1 σαν του μινι δηλ συνδεετε κανονικα με το car.............. , εγω προς το παρων κατεβασα το car mode απο το μαρκετ, δεν εχει καμια σχεση με το συστημα του αυτοκινητου αλλα με το συγκεκριμενο προγραμμα δεν κρατας το κινητο στα χερια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinguin30 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 στις ρυθμισεις του κινητου γενικοτερα??το ψαχνω μερες!ενω στο αλλο το μινι που ειχα το ειχα βρει κ ολα οκ!τωρα δεν ξερω που ακριβωσ ειναι!!:( οσον αφορα το ροοτ εχω κατεβασει το ζ4ροοτ και δεν μπορω να το περασω με τπτ!!δειχνει συνεχεια αναμονη αλλα μπααα!μπορει να το κανει ωρα αυτο!ευχαριστω πολυ παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinguin30 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 ρε παιδια ΗΕLP!!:( εκανα φορματ κ δεν μπορω να κανω με τπτ ροοτ παλι!τι μπορει να φταιει??εκανα κ την μεθοδο με σουπερ1κλικ αλλα κ ζ4ροοτ!σταματαει κ στα 2!πρεπει να κανω κατι αλλο πριν?πριν κανω φορματ μου ειχε πετυχει με τη μια!πειτε καμια ιδεα!ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts