dimitrissa Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 ευχαριστω vassaki. παιδια antivirus χρειαζομαστε? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 δηλαδη να μην κανω update εννοεις ε?:O εισαι στην 1.6?αν ναι κανε update αλλα χρησιμοποιησε τον οδηγο του forum http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=289010 ωστε να πας στην 2.1 γιατι βγηκε ενα update του update (:p) το οποιο δεν σου επιτρεπει να εχεις root τη συσκευη. ευχαριστω vassaki. παιδια antivirus χρειαζομαστε? οχι εκτος αν μπαινεις σε περιεργα site.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Χρησιμοποιώντας το SEUS έχω κάνει flash επιτυχημένα πολλές φορές, τώρα όμως αν χρειαστεί, το SEUS θα κατεβάσει το νεότερο update και θα βάλει αυτό, σωστά; Γίνεται να περάσουμε την παλιότερη 2.1 έκδοση που υπάρχει έτσι κι αλλιώς στον db φάκελο του SEUS, χωρίς να κατεβάσει το νεότερο update; Ή ίσως γίνεται να το φλασάρουμε με διαφορετικό τρόπο, όπως γίνεται στο mini με το flashtool του bin4ry; Και τέλος, αν είναι να χρησιμοποιήσουμε κάποιο flashtool, πρέπει να περάσουμε generic rom; Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ελληνική rom που μας βάζει το SEUS; Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 οχι εχω ηδη την 2.1 αλλα μου εβγαλε update....αλλα αν κανω χανω το ροοτ σωστα? ακριβως..αν και ο DaRk νομιζω βρηκε τη λυση και σαυτο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Χρησιμοποιώντας το SEUS έχω κάνει flash επιτυχημένα πολλές φορές, τώρα όμως αν χρειαστεί, το SEUS θα κατεβάσει το νεότερο update και θα βάλει αυτό, σωστά; Γίνεται να περάσουμε την παλιότερη 2.1 έκδοση που υπάρχει έτσι κι αλλιώς στον db φάκελο του SEUS, χωρίς να κατεβάσει το νεότερο update; Ή ίσως γίνεται να το φλασάρουμε με διαφορετικό τρόπο, όπως γίνεται στο mini με το flashtool του bin4ry; Και τέλος, αν είναι να χρησιμοποιήσουμε κάποιο flashtool, πρέπει να περάσουμε generic rom; Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ελληνική rom που μας βάζει το SEUS; Το αντίστοιχο flashtool υπάρχει και για mini pro. Αν ανεβάσεις κάπου τα αρχεία που θα βρείς μέσα στον φάκελο C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db\τυχαίος_αριθμός!\blob_fs\, μπορώ να σου κάνω decrypt μία ελληνική rom για το flashtool. Αρκεί να είναι ελληνική και κατά προτίμηση από wind (έχει το λιγότερο branding). *EDIT* Αν βρούμε και τα ίδια αρχεία από SEUS που έχει κάνει Ελληνική αναβάθμιση, ακόμα καλύτερα. Edited January 2, 2011 by DaRk_dOg Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) καλη χρονια σε ολη την παρεα. Πηρα το x10 mini δωρο στην συζυγο (πρωτο android κινητο) οποτε κανω ερωτησεις αρχαριου. Ρωτησα πριν μερες πως μπορεις να αποθηκευσεις φωτογραφιες απο MMS και μου απαντησε o ZXR με την εφαρμογη save mms. το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκω την εφαρμογη στο market. πηγα εδω http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/save-mms_bhd_download.html μου εστειλαν διευθυνση στο gmail για download αλλα παλι δεν το βρισκει στο market ( ουτε με search ) αν εχει κανεις καποια ιδεα ευχαριστω εκ των προτερων ΥΓ. οταν εχω λειτουργια δικτυου GSM/WCDMA στην αρχικη οθονη βγαζει ενα σηματακι με 2 βελακια και ενα Η απο πανω. μηπως επικοινωνει απο μονο του με το νετ και πληρωνω χρεωσεις? αν το βαλω μονο GSM θα εχω προβλημα με την ληψη αποστολη MMS??? (δικτυο cosmote) βρηκα ακρη με λειτουργια GSM βγαζει G (GPRS) και κανενα προβλημα με τα mms. ετσι πρεπει να τρωει και λιγοτερη μπαταρια ή κανω λαθος? Edited January 2, 2011 by vagemm Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker22 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Το αντίστοιχο flashtool υπάρχει και για mini pro. Αν ανεβάσεις κάπου τα αρχεία που θα βρείς μέσα στον φάκελο C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db\τυχαίος_αριθμός!\blob_fs\, μπορώ να σου κάνω decrypt μία ελληνική rom για το flashtool. Αρκεί να είναι ελληνική και κατά προτίμηση από wind (έχει το λιγότερο branding). *EDIT* Αν βρούμε και τα ίδια αρχεία από SEUS που έχει κάνει Ελληνική αναβάθμιση, ακόμα καλύτερα. DaRk καλησπερα..Ευχομαι Καλη Χρονια με υγεια σε σενα και σε ολα τα παιδια εδω στο forum..!!! Παρακατω σου παραθετω τα αρχεια που χρειαζεσαι για μια decrypt greek rom..!! Τα αρχεια ειναι απο το Pc Companion με το οποιο εχω αναβαθμισει 2 mini με unbrand Ελληνικη rom..!! Νομιζω ειναι οτι ακριβως ψαχνεις..;):rolleyes: blob_fs Παράθεση Glow_Edge Theme... :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Καλημέρα και καλή χρονιά φίλε duc[/member], Όσον αφορά το μέγεθος το τηλέφωνο βλέπει επιβεβαιωμένα μέχρι 32GB κάρτες. Πρόσεξε όμως το γεγονός ότι το τηλέφωνο δεν παίρνει miniSD, αλλά microSD Σου παραθέτω μια φωτογραφία για να δεις οπτικά τις διαφορές (από τα δεξιά προς τα αριστερά, έχουμε: SD, miniSD, microSD) http://www.destockplus.com/pic_prod/16453048741993697118.jpg Ευχαριστώ πολύ φίλε μου,βοήθησες στο ενα σκέλος,της καρτας,στο σκέλος της αντικατάστασης όμως?Ισχύει αυτο που ειπα εγω στο δικο μου πόστ? Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 DaRk καλησπερα..Ευχομαι Καλη Χρονια με υγεια σε σενα και σε ολα τα παιδια εδω στο forum..!!! Παρακατω σου παραθετω τα αρχεια που χρειαζεσαι για μια decrypt greek rom..!! Τα αρχεια ειναι απο το Pc Companion με το οποιο εχω αναβαθμισει 2 mini με unbrand Ελληνικη rom..!! Νομιζω ειναι οτι ακριβως ψαχνεις..;):rolleyes: blob_fs Σε ευχαριστώ joker22 βρήκα ήδη! Τώρα ψάχνω από mini_pro! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 ρε παιδια ,για καποιο λογο δεν με αφηνει να κατεβασω στο κινητο μου,xperia mini pro,την εκδοση android 2.2.εχετε καμια ιδεα?:( :blink:Ίσως γιατί δεν έχει βγεί ακόμα για το συγκεκριμένο κινητό;Μέχρι 2.1 υπάρχει. Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfreshman Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 :blink:Ίσως γιατί δεν έχει βγεί ακόμα για το συγκεκριμένο κινητό;Μέχρι 2.1 υπάρχει. ναι αλλα ουτε το 2.1 με αφηνει να εγκαταστησω...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 καλη χρονια σε ολη την παρεα. Πηρα το x10 mini δωρο στην συζυγο (πρωτο android κινητο) οποτε κανω ερωτησεις αρχαριου. Ρωτησα πριν μερες πως μπορεις να αποθηκευσεις φωτογραφιες απο MMS και μου απαντησε o ZXR με την εφαρμογη save mms. το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκω την εφαρμογη στο market. πηγα εδω http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/save-mms_bhd_download.html μου εστειλαν διευθυνση στο gmail για download αλλα παλι δεν το βρισκει στο market ( ουτε με search ) αν εχει κανεις καποια ιδεα ευχαριστω εκ των προτερων ΥΓ. οταν εχω λειτουργια δικτυου GSM/WCDMA στην αρχικη οθονη βγαζει ενα σηματακι με 2 βελακια και ενα Η απο πανω. μηπως επικοινωνει απο μονο του με το νετ και πληρωνω χρεωσεις? αν το βαλω μονο GSM θα εχω προβλημα με την ληψη αποστολη MMS??? (δικτυο cosmote) βρηκα ακρη με λειτουργια GSM βγαζει G (GPRS) και κανενα προβλημα με τα mms. ετσι πρεπει να τρωει και λιγοτερη μπαταρια ή κανω λαθος? Το σηματάκι με τα δύο βελάκια σημαίνει ότι χρεώνεσαι ίντερνετ. SOS : ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ - ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ - ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ!!!). Αν το κάνεις αυτό νομίζω είσαι οκ. Σε άλλες συσκευές πρέπει οπωσδήποτε να κλείσεις και τα βελάκια. Στην δική μας, ας με διορθώσουν οι φίλοι , αλλά νομίζω είμαστε οκ. Με το GSM τρώει λιγότερη μπαταρία και έχει και καλύτερο σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Το αντίστοιχο flashtool υπάρχει και για mini pro. Αν ανεβάσεις κάπου τα αρχεία που θα βρείς μέσα στον φάκελο C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db\τυχαίος_αριθμός!\blob_fs\, μπορώ να σου κάνω decrypt μία ελληνική rom για το flashtool. Αρκεί να είναι ελληνική και κατά προτίμηση από wind (έχει το λιγότερο branding). *EDIT* Αν βρούμε και τα ίδια αρχεία από SEUS που έχει κάνει Ελληνική αναβάθμιση, ακόμα καλύτερα. Ναι, αυτά τα αρχεία έλεγα! :) Τα ανεβάζω τώρα. Επίσης, δώσε μου ένα link για το flashtool για το pro, γιατί εγώ δεν το είχα βρει.:( Μάλλον cosmote είναι, αλλά δεν έχει κάποιο σοβαρό branding σημάδι (custom boot ή εφαρμογές που να καταλαβαίνω εγώ ότι είναι από κάποια εταιρία). Ξέρω μόνο ότι το πήρα από γερμανό με Cosmote αναβάθμιση, και ότι homepage είχε της COSMOTE. Έτσι είναι όλα τα cosmote branded; Μπορείς να μου πεις πως θα το κάνεις; (γιατί η μισή χαρά είναι το πως:rolleyes:) Στο edit, τι εννοείς; Αναβάθμιση στο καινούργιο (.24) update; UPDATE: Hotfile link: blop_fs.rar Edited January 3, 2011 by kalas upload complete Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ashford Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) Dark επειδή εξακολουθώ να έχω θέμα με το bluetooth (συνεχής επανεκκινήσεις όταν το ανοίγω), αν κάνω reset to factory settings με το xrecovery και στη συνέχεια το mod σου πάλι για τη 2.0.2.Α.0.24 θα είμαι ok λογικά ε? (όσο αναφορά τη 2.1 και το root). Ευχαριστώ για όλες σου τις απαντήσεις μέχρι τωρα..:D Edit: Το δοκίμασα όπως το αναφέρω και δούλεψε κανονικά. Το πρόβλημα με το bluetooth λύθηκε..Μεγαλη υπόθεση το xrecovery..:D Edited January 3, 2011 by ashford Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Ναι, αυτά τα αρχεία έλεγα! :) Τα ανεβάζω τώρα. Επίσης, δώσε μου ένα link για το flashtool για το pro, γιατί εγώ δεν το είχα βρει.:( [...] Μπορείς να μου πεις πως θα το κάνεις; (γιατί η μισή χαρά είναι το πως:rolleyes:) Στο edit, τι εννοείς; Αναβάθμιση στο καινούργιο (.24) update; UPDATE: Hotfile link: blop_fs.rar Ναι εννοώ αναβάθμιση στο καινούριο 2.0.2.Α.0.24 για να την κάνω decrypt και mod για root. Dark επειδή εξακολουθώ να έχω θέμα με το bluetooth (συνεχής επανεκκινήσεις όταν το ανοίγω), αν κάνω reset to factory settings με το xrecovery και στη συνέχεια το mod σου πάλι για τη 2.0.2.Α.0.24 θα είμαι ok λογικά ε? (όσο αναφορά τη 2.1 και το root). Ευχαριστώ για όλες σου τις απαντήσεις μέχρι τωρα..:D Edit: Το δοκίμασα όπως το αναφέρω και δούλεψε κανονικά. Το πρόβλημα με το bluetooth λύθηκε..Μεγαλη υπόθεση το xrecovery..:D Τώρα το είδα ashford. Συγχαρητήρια για το bluetooth :up: , πραγματικά μεγάλη υπόθεση το xrecovery. Και η πλάκα είναι πως οι επιλογές που εμφανίζει, δεν φανερώνουν ούτε τις μισές λειτουργίες του! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου,βοήθησες στο ενα σκέλος,της καρτας,στο σκέλος της αντικατάστασης όμως?Ισχύει αυτο που ειπα εγω στο δικο μου πόστ? κανένας που να μπορει να μου πει περισσότερα για την αντικατάσταση της κάρτας?που αναφερω σε ποιο πάνω ποστ μου!!!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fidelio3131 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Παιδια, μπορούμε να κατεβάσουμε καμιά εφαρμογή για να μιλάμε μέσω internet? τύπου Skype ή άν υπάρχει καμια ανάλογη εφαρμογή απο το Market? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Παιδια, μπορούμε να κατεβάσουμε καμιά εφαρμογή για να μιλάμε μέσω internet? τύπου Skype ή άν υπάρχει καμια ανάλογη εφαρμογή απο το Market? Το Skype:) Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) Παιδια, μπορούμε να κατεβάσουμε καμιά εφαρμογή για να μιλάμε μέσω internet? τύπου Skype ή άν υπάρχει καμια ανάλογη εφαρμογή απο το Market? Υπάρχει skype κ μιλάς κανονικά ;) Edited January 3, 2011 by multiPetros Διόρθωμα του bbcode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfirojohn Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Dark dog πως θα μπορουσα να αυξησω την εσωτερικη μνημη του τηλέφωνου , γιατι εχω κατεβασει αρκετες εφαρμογες και παρολο που σωζωνται οι εφαρμογες στο μεμορυ στικ (εχω βαλλει το app2sd,root,k 2.1 ver) η μνημη του ειναι mono 25mbyte..! (να σημειωθει οτι δεν εχω σβησει ενα φακελο που λετε appbak, και βοηθαει να λειτουργει το κινητο χωρις memory stick). ειναι ασφαλες να το σβησω..? οταν απεγκαθιστω apps σβηνονται οι εφαρμογες κ απο τον appbak φακελο? ή παραμενουν εκει...πιανοντας χωρο...!! ευχαριστω... καλη χρονια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Dark dog πως θα μπορουσα να αυξησω την εσωτερικη μνημη του τηλέφωνου , γιατι εχω κατεβασει αρκετες εφαρμογες και παρολο που σωζωνται οι εφαρμογες στο μεμορυ στικ (εχω βαλλει το app2sd,root,k 2.1 ver) η μνημη του ειναι mono 25mbyte..! (να σημειωθει οτι δεν εχω σβησει ενα φακελο που λετε appbak, και βοηθαει να λειτουργει το κινητο χωρις memory stick). ειναι ασφαλες να το σβησω..? οταν απεγκαθιστω apps σβηνονται οι εφαρμογες κ απο τον appbak φακελο? ή παραμενουν εκει...πιανοντας χωρο...!! ευχαριστω... καλη χρονια!!! σβήσε τον και μετά απλά να αφαιρείς την sd μόνο όταν το κινητό είναι σβηστό. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Μετά το πέρασμα και της 2.0.2.A.0.24 εξακολουθέι να μου κάνει το ίδιο με το bluetοoth. Δηλαδή το πατάω για να ανοίξει και κολλάει κι ανοιγοκλείνει μόνο του. Όταν το πατάω να κλείσει κλείνει κανονικά. Καμιά ιδέα κανείς?? Καλη χρονια εχω και εγω το ιδιο προβλημα !!!!! μπορει να γινει κατι με αυτο ? Ευχαριστω Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker22 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 DaRk check this please..!!!:shifty::shifty: App2SD with ext2,3,4 support xRecovery installation Απ οτι θυμαμαι εχεις δοκιμασει μεσω adb εγκατασταση App2SD σε ext3 με τα modules του Ελληνα Xda Dev nobodyAtall..!! O τυπος παραπανω εχει φτιαξει ενα custom zip για εγτατασταση μεσω xrecovery αλλα σε ext4..!! Πρεπει να αλλαξω το module σε ext3.ko μεσα στο custom zip..?? Αν κρατησω back up με το Titanium τις εφαρμογες χρηστη,κανω φορματ την καρτα σε ext3 και κανω restore πιστευεις θα λειτουργησει..?? Παράθεση Glow_Edge Theme... :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Γεια σας παιδια Χρονια Πολλα και καλη χρονια! Εχω μια ερωτηση χαζη για σας μαλλον αλλα αφου δεν βγαζω ακρη δυσκολη για μενα! Πως μπορω να κανω copy paste τουσ σελιδοδεικτες μου απο τον firefox του desktop στο μινι προ? Υπαρχει directory? Και αν ναι που ειναι, εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα Εψαξα και με astro και με rootexplorer και με my phone explorer δεν μπορω να βρω που αποθηκευονται.:( Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!Μου βγάζει άσπρη οθόνη το τηλ μου...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? :'( Edited January 3, 2011 by amoramor Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts