lolly Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 παιδια ηθελα να ρωτησω για το root. θελω να σβησω κατι χαζοπαιχνιδα που εχει μεσα το κινητο και αν εχω καταλαβει καλα πρεπει να κανω root για να τα σβησω σωστα? Θα ψαξω και θα βρω εδω πως γινεται το root αλλα δεν ξερω τι ειναι με flashing και τι χωρις flashing. ειναι κατι που αφορα το μινι προ? οπως καταλαβαινετε ξεκιναω με τα νηπιαγωγιου :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 παιδια ηθελα να ρωτησω για το root. θελω να σβησω κατι χαζοπαιχνιδα που εχει μεσα το κινητο και αν εχω καταλαβει καλα πρεπει να κανω root για να τα σβησω σωστα? Θα ψαξω και θα βρω εδω πως γινεται το root αλλα δεν ξερω τι ειναι με flashing και τι χωρις flashing. ειναι κατι που αφορα το μινι προ? οπως καταλαβαινετε ξεκιναω με τα νηπιαγωγιου :P Το Flashing άσε το κατά μέρους αφού υπάρχει πολύ πιο εύκολος και "ανώδυνος" τρόπος. Θα πάρεις από εδώ στο πρώτο post την εφαρμογή για root, θα την κάνεις εγκατάσταση και με ένα κλικ είσαι rooted! Μετά καλό είναι να κάνεις εγκατάσταση το Titanium Backup, το οποίο θα σου ζητήσει να κατεβάσεις το busybox (για να δουλέψει σωστά). Θα κάνει λοιπόν download και αυτό (μέσω wifi κατά προτίμηση αν δεν έχεις data plan) και είσαι κομπλέ! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badiroula Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια έχω βάλει υπενθίμιση στο ημερολόγιο του κινητού κάθε σαββατο και χτυπάει σε συγκεκριμένη ώρα ξέρει κανείς πως το απενεργοποιώ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια έχω βάλει υπενθίμιση στο ημερολόγιο του κινητού κάθε σαββατο και χτυπάει σε συγκεκριμένη ώρα ξέρει κανείς πως το απενεργοποιώ????? μήπως το έχεις βάλει στο ξυπνητήρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badiroula Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 οχι στο ημερολογιο το εχω βάλει πατας πχ 27 του μηνα και επιλέγεις ώρα και τα λοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) πως το έβαλες στο ημερολόγιο σε κάθε σάββατο να χτυπά; πηγες χειροκίνητα σε κάθε σάββατο και το έβαλες ή υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος τρόπος που το έκανες; edit. το βρήκα. πήγαινε σε ένα απ τα σάββατα, βρες το συμβάν, κάνε το προβολή πάτα να το κάνεις επεξεργασια και κάτω κάτω έχει επιλογή για διαγραφή του συμβάντος. Edited October 23, 2010 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badiroula Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) πήγα στα σαββατα αλλα πατάω πανω και μου έχει να κάνω καινουριο συμβάν δε μου δείχνει αυτο που έχω βάλει edit το βρήκα!!! thanx!!!! Edited October 23, 2010 by badiroula Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolly Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 παιδια βοηθεια ειχα δεν ειχα του βγαλα τα ματια. πηγα να. βγαλω μια φωτο και με ρωτησε αν ηθελα γεωγραφικη επισυμανση πατησα ναι εβγαλα τη φωτο και αμεσως εκανε restart μονο του χωρις λογο. οταν ξανανοιξε ειχα την εξης ειδοποιηση: κατεστραμενη καρτα sd η καρτα sd παρουσιαζει βλαβη ενδεχομενως θα πρεπει να προβειτε στη διαμορφωση της. περιτο να σας πω οτι τουλαχιστον το αλμπουμ εχει χαθει. και για φωτο μου ζηταει καρτα μνημης. ξερει κανεις κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 προφανώς θα κράσαρε την στιγμή που έγραφε στην κάρτα μνήμης για αυτό στην βγάζει κατεστραμένη. αν θες να ανακτήσεις τα αρχεια που είχες μέσα, χρησιμοποιησε κάποιο πρόγραμμα ανακτησης δεδομενων τύπου file scavenger. ειδάλλιως κάνε της διαμόρφωση και χρησιμοποιησε την σαν καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Geottagin??:rolleyes::O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 http://www.ptcrb.com/ctiastaff/complete/view_complete_request.cfm?modelid=17492 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 http://www.ptcrb.com/ctiastaff/complete/view_complete_request.cfm?modelid=17492 Αν δείς την τελευταία certified, είναι η 1.3.A.0.68, οπότε δεν μιλάμε για την 2.1 Εγώ έχω την UK Generic 1.2.A.1.174 και το SEUS μου βγάζει πως έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό (υπ'όψιν η UK Generic παίρνει πρώτη τα update) και το site της DaVinci έχει και ένα 1.2.A.1.175!!! Ουφ μπερδεύτηκα!:wacko: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) 1.0.A.1.36 εγω ακομα αυτο εχω μου φαινετε βουνο για να περασω την πιο νεα εκδοση............................... Αν δείς την τελευταία certified, είναι η 1.3.A.0.68, οπότε δεν μιλάμε για την 2.1 Εγώ έχω την UK Generic 1.2.A.1.174 και το SEUS μου βγάζει πως έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό (υπ'όψιν η UK Generic παίρνει πρώτη τα update) και το site της DaVinci έχει και ένα 1.2.A.1.175!!! Ουφ μπερδεύτηκα!:wacko: ειναι ευκολο φιλε να περαστει? εχει διαφορες πολλες? αξιζει ο κοπος? μου φαινετε θα ερθω Καστορια να σε κερασω και καφε να μου το κανεις :lol: Edited October 24, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) 1.0.A.1.36 εγω ακομα αυτο εχω μου φαινετε βουνο για να περασω την πιο νεα εκδοση............................... Τσέκαρες με το SEUS μήπως μπορείς να κάνεις update? Ή σου βγάζει πως έχεις την πιο πρόσφατη έκδοση? Πληροφοριακά, να ξέρεις πως με το update, χάνονται root, εφαρμογές κλπ κλπ, τα ξαναπερνάς όλα από την αρχή. *EDIT* το 1.2.Α.1.175 δεν έχω την παραμικρή ιδέα! Το 1.2.Α.1.174 είχε μια διαδικασία αλλά το πέρασε μια χαρά. Απλά μετά την τελευταία αναβάθμιση του SEUS σφίξαν τα πράγματα οπότε έχει πλέον μπόλικη ιστορία. Edited October 23, 2010 by DaRk_dOg Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Τσέκαρες με το SEUS μήπως μπορείς να κάνεις update? Ή σου βγάζει πως έχεις την πιο πρόσφατη έκδοση? Πληροφοριακά, να ξέρεις πως με το update, χάνονται root, εφαρμογές κλπ κλπ, τα ξαναπερνάς όλα από την αρχή. *EDIT* το 1.2.Α.1.175 δεν έχω την παραμικρή ιδέα! Το 1.2.Α.1.174 είχε μια διαδικασία αλλά το πέρασε μια χαρά. Απλά μετά την τελευταία αναβάθμιση του SEUS σφίξαν τα πράγματα οπότε έχει πλέον μπόλικη ιστορία. μου βγαζει οτι εχω την πιο προσφατη εκδοση :(, αν ειναι ετσι οπως τα λες καλυτερα να περιμενω την 2.1 να το κανω μια και καλη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 μου βγαζει οτι εχω την πιο προσφατη εκδοση :(, αν ειναι ετσι οπως τα λες καλυτερα να περιμενω την 2.1 να το κανω μια και καλη ;)Τα branded τηλεφωνα μαλλον θα αργησουν περισσοτερο καιρο για να παρουν την 2.1 αν αναλογιστει κανεις οτι ειναι τοσο πισω στα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 μου βγαζει οτι εχω την πιο προσφατη εκδοση :(, αν ειναι ετσι οπως τα λες καλυτερα να περιμενω την 2.1 να το κανω μια και καλη ;) Δεν ξέρω φίλε τι παίζει. Στο xda και σε άλλα site λένε οτι μετά την τελευταία αναβάθμιση του SEUS δεν μπορεί να γίνει debrand με την γνωστή μέθοδο για mini παρά μόνο με πατέντες που περιλαμβάνουν ρίσκο. (εδώ σχετικό άρθρο, που αφορά την ίδια ακριβώς μέθοδο αλλά για το X10) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 αυτή ποια έκδοση είναι? 1.3.A.0.68 Oct 13, 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 αυτή ποια έκδοση είναι? 1.3.A.0.68 Oct 13, 2010 Έλα μου ντε. Γιατί η 1.2.A.1.175 ποιά είναι?!:!: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Έλα μου ντε. Γιατί η 1.2.A.1.175 ποιά είναι?!:!: Θα τις παρουμε πριν την 2.1 η μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Μπααααααααααααααααααααα!!! η τελευταία έκδοση στα branded κινητά ποια είναι; ίσως είναι κάποιες beta εκδόσεις που ποτέ δεν βγήκαν στο κοινό. η 1.3.A.0.68 μου θυμίζει το firmware του x8. άρα και αυτή 1.6 adnroid πρεπει να είναι. πφφφφ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Θα τις παρουμε πριν την 2.1 η μπα? Ξέρω γω, φτάνουμε τέλη Οκτωβρίου που θεωρητικά είναι να γίνει release της 2.1 Αυτές οι άκυρες υπόλοιπες μπορεί να είναι ειδικά για Carriers. Είμαι εξίσου μπερδεμένος και δεν ξέρω τι ακριβως παίζει. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Μπααααααααααααααααααααα!!! η τελευταία έκδοση στα branded κινητά ποια είναι; ίσως είναι κάποιες beta εκδόσεις που ποτέ δεν βγήκαν στο κοινό. η 1.3.A.0.68 μου θυμίζει το firmware του x8. άρα και αυτή 1.6 adnroid πρεπει να είναι. πφφφφ!!!! Εγω παντως αν ειχες διαβασει στις προηγουμενες σελιδες ειχα ποσταρει ενα λινκ που ελεγε οτι θα παμε τελη Νοεμβρη τελικα. Θα τρελαθωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 πφφφφφ!!! παιδια ξέρετε αν στη 2.1 θα δούμε και βελτίωση στο θέμα της μπαταρίας; Αλήθεια μπαταρία μεγαλύτερη των 900μΑ έχετε βρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) στην θεση μου τι θα κανατε λεβεντες? τι να κανω? πολυ πισω ειμαι, αυτο που αντιμετωπιζω μεχρι στιγμης με αυτην την εκδοση ειναι οτι ενω ειμαι rooted δεν μπορω να εκμεταλευτω το bluex, στελνω αλλα δεν μπορω να λαβω :cry: πφφφφφ!!! παιδια ξέρετε αν στη 2.1 θα δούμε και βελτίωση στο θέμα της μπαταρίας; Αλήθεια μπαταρία μεγαλύτερη των 900μΑ έχετε βρει; ναι στο ebay στα 950 mA Edited October 24, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts