Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

manwlis77 πολυ η περιεργη η κατασταση σου. Βασικα πολυ περιεργο το ολο σκηνικο.

Το android ειναι πολυ σταθερο για να κανει συνεχεια ρεσταρτ ετσι ξαφνικα οταν το πουλησες:ninja::X Και δεν εχει επαναληφθει/αναφερθει ποτε εδω στο thread.

Και μενα debrand ειναι αλλα ειναι σταθερο οσο και πριν χωρις την υποψια προβληματος. Δεν ξερω,ψαξε το.

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά. Έκανα την παρακάτω ερώτηση τις προάλλες εδώ αλλά προφανώς κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει:

"Θέλω να κατεβάσω εφαρμογές στο mini. Από το Play now μια χαρά κατεβάζω. Από το market όμως πατάω να κάνει εγκατάσταση και μου δείχνει πολύ ώρα μια μπάρα και μου λέει "εκκίνηση λήψης" και δε γίνεται τίποτα. Τελικά το κλείνω εγώ.

Χρησιμοποιώ μόνο το wifi. Τι φταίει; "

Η επόμενη ερώτησή μου είναι που θα μπορούσα να πάρω τηλέφωνο και να ρωτήσω;

Επίσης, μπορώ αυτές τις εφαρμογές να τις κατεβάσω από τον υπολογιστή μου (αν ναι, από που;)

Και όσον αφορά τις εφαρμογές που κατεβάζω από τον υπολογιστή, εφόσον δεν έχω κάποιο file manager, πως θα τις εγκαταστήσω στο κινητό? ή που θα βρώ κάποιο file manager αφού από το market δε μπορώ να κατεβάσω;

Ευχαριστώ.

ποση ωρα περιμενεις?

Εμενα, 2 στις 10 φορες το κατεβαζει αμεσως, 7 στις 10 περιμενω για ενα περιπου λεπτο, και αντε μια φορα να με κανει παραπανω...

Δοκιμασε να κανεις αυτο:

Μπες στο μαρκετ, επελεξε να κατεβασεις κατι και περιμενε. αν σε 1 λεπτο δεν στο κατεβασει, βγες απο το μαρκετ (με το μεσαιο κουμπι της συσκευης), πανε απενεργοποιησε το wifi, ξαναενεργοποιησε το και μολις συνδεθεις στον ρουτερ μπες στο μαρκετ. Πολυ πιθανο εκεινη την στιγμη να ξεκιναει να το κατεβαζει...

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Ρε παιδια...θα ρωτησω κατι και ας ακουστει μ@λ*κια.

Δεν μπορω να μεταφερω τις επαφες μου απο το Κ800 μου στο μινι προ.

Δοκιμασα με Βluetooth File transfer,προσπαθησα με pc companion αλλα δεν τα καταφερα.

Εσεις που το εχετε(το προ) πως τις μεταφερατε ρε γμτ?

Μηπως ειμαι εντελως μπαγλαμας?:fool:

Ειμαι σοβαρα γιατρε μου?:sick:

http://www.aeknews.gr/resources/aeklogo.gif

Short man_make my dreams come true..

βασικα μετα το unbrand το ειχα καμια εβδομαδα και ολα καλα. μετα ειπα να το πουλησω γιατι το βαρεθηκα. το κλεινω και το στελνω σε ενα παιδι απο εδω μεσα. μολις το παρελαβε κανει αυτα τα κουλα. τωρα δεν το εχω στα χερια μου να δω τικανει ακριβως. θελω να πιστευω οτι δεν μου ειπε ψεματα οτι εχει προβλημα για να μου το στειλει πίσω. το περιμενο παρασκευη ή δευτερα.

αφου του κανει συνεχεια restart, πες τον να το δουλεψει για λιγο μπροστα σε μια καμερα, και να ανεβασει το αρχειο στο youtube και να μας στειλει το λινκ μπας και δουμε και εμεις τι ακριβως συμβαινει και μας ερθει καμια ιδεα...

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

τωρα τελειωσε. το εστειλε πισω. μολις τοπαραλαβω θα το δω.

αν και δεν νομιζω να ειναι τιποτα. απλος ισως το παιδι να μην ηξερα να το βαλει σε μια σειρα

Edited by manwlis77

Δοκιμασα με Βluetooth File transfer,προσπαθησα με pc companion αλλα δεν τα καταφερα.

Απο το Κ800 περνα τες στο outlook.

Aπο κει καντες export σε αρχειο csv.

Περνα το csv στο λογαριασμο google.

Συγχρονισε το κινητο με τον λογαριασμο google

Συμβουλη: Οταν θα φτιαξεις το csv, μπες μεσα και βαλε μπροστα σε ολα τα τηλεφωνα το +30 για να μην εχεις προβληματα αναγνωρισης μετα. Δεν ειναι και καμια τρελη δουλεια, οσα τηλεφωνα και να εχεις...

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Χαχαχαχαχα!!!!!:D:lol::lol::lol:

Γελασα πολυ με το μηνυμα! Λοιπον,κατεβασε αυτο --->http://www.fjsoft.at/download.php?id=1 κανε συγχρονισμο επαφων με το κ800 σου και μετα αντιστοιχα με το μινι για να τις παρει!

καλησπέρα σας. ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για το αν έχει απαντηθεί η ερώτηση αλλά δεν μπόρεσα να βρώ απάντηση λίγο που το έψαξα.

Πήρα στην γυναίκα μου το xperia mini pro και προσπαθώ να μπώ στο android market για να κατεβάσει κάποιες εφαρμογές. Εφτιαξα λογαριασμό στο gmail (από το ίντερνετ γιατί δεν με άφηνε απο το κινητό) αλλά παρόλα αυτά δεν κάνει σύνδεση για να επιβαιβεώσει τον λογαριασμό και να μπώ στην συνέχεια στο μάρκετ.

Εγώ που έχω το wildfire όλα έγιναν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Οποιδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη και συγνώμη και πάλι αν έχει αναφερθεί ξανά η ερώτηση

Mini pro φιλος

Αυριο το περιμενω απο Vodafone και θελω

να ειμαι ετοιμος για σκαλισμα οστε να γινει ακομα καλυτερο απο οτι

ειναι.

:):)

Πολύ καλός είναι ο οδηγός του kallair για unbrand εδώ. Διάβασε όλο το thread του, στο τέλος ειδικά ο Bill Mathioudaki δίνει μια πολύ έναλλακτική για αυτούς που δεν γνωρίζουν καλά την χρήση adb shell.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχαχαχαχα!!!!!:D:lol::lol::lol:

Γελασα πολυ με το μηνυμα! Λοιπον,κατεβασε αυτο --->http://www.fjsoft.at/download.php?id=1 κανε συγχρονισμο επαφων με το κ800 σου και μετα αντιστοιχα με το μινι για να τις παρει!

εμενα αυτο δεν με ειχε δουλεψει...με εκανε κατι κουλα...γι αυτο πηγα στον "χειροκινητο" τροπο...

Βεβαια ειναι πολυ πιο απλος, οποτε κανε πρωτα αυτον και αν κολλησεις κανεις τον δικο μου:)

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Πολύ καλός είναι ο οδηγός του kallair για unbrand εδώ. Διάβασε όλο το thread του, στο τέλος ειδικά ο Bill Mathioudaki δίνει μια πολύ έναλλακτική για αυτούς που δεν γνωρίζουν καλά την χρήση adb shell.

Να σται καλα παιδια για τις βοηθειες..

Εχω πολυ διαβασμα να ριξω για να μην το

καταστρεψω απο την βιασυνη μου.

:):)

Thanx Diamantidis και BMW116i :happy:

Ξεκιναω ASAP με σειρα προτεραιοτητας..

Diamantidis

BMW116i

Και αν αποτυχω,νταξ,παω να παρω κανα τετοιο

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00958/SNF0216B_280_958199a.jpg

τι ειναι το ASAP?

Συντομογραφία.

As Soon As Possible.

@bakalex:

χαχαχα αυτό ρε έχει άπειρες χρήσεις! Εκτός από τηλέφωνο μπορείς να το βάλεις ΚΑΙ για διακοσμητικό πάνω από την καινούρια ThavoLED Tsamtsoung στο σαλόνι.

Για να μην μιλήσω για την χρησιμότητα της συσκευής ώς αντικείμενο αυτοάμυνας λόγω βάρους-όγκου (moderators συγχωρέστε με πάλι :offtopic: βγήκα :P )

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νταρκ Ντογκ,κανει και για τρικεφαλα.:lol:

Και για να μη βγω καργα οφ τοπικ να πω οτι σημερα δοκιμασα το βιντεακι του

μινι προ μου και εμεινα πολυ εθουσιασμενος.

Οσο για live streaming χαζευω κανα ματσακι με ustream μεχρι να ληξει το trial:lol:

δε μου λετε λεβεντες το εχω ρωτηση και πριν κανα 2 μερες αλλα μαλλον δε το προσεξατε, καποιο λινκ για tv εχουμε? με τα greek channels

δε μου λετε λεβεντες το εχω ρωτηση και πριν κανα 2 μερες αλλα μαλλον δε το προσεξατε, καποιο λινκ για tv εχουμε? με τα greek channels

Το μόνο που ξέρω για streaming κανάλια είναι εδώ, αλλά όχι για ελληνικά. :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια δεν ξέρω για το μινι το απλό αλλά το pro χρειάζεται να είναι rooted για να κάνεις το unbrand..! άρα πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να κατεβάσεις το astro manager. μετά περνάς το προγραμματακι που είναι για να κάνεις root την συσκευή και της κάνεις ένα restart. μετά για να της κάνεις unbrand προτιμότερο να ακολουθήσεις τον 2ο τρόπο που προτείνει το άλλο παιδί. ειδικά για αρχάριους που δεν είχαν ξανα επαφή με τις εντολές, είναι η καλύτερη λύση. δεν είναι τπτ το δύσκολο να το κάνεις. απλά μην κάνεις επανεκκίνηση το κινητό πριν αλλάξεις το build.prop.. θα κολλήσει το κινητό.. εχε υποψιν σου ότι χάνεις την εγγυηση γιατι δεν γνωρίζουμε κάποιο τρόπο για να γυρίσεις στην μαμα έκδοση αν χρειαστει..

παιδια δεν ξέρω για το μινι το απλό αλλά το pro χρειάζεται να είναι rooted για να κάνεις το unbrand..! άρα πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να κατεβάσεις το astro manager. μετά περνάς το προγραμματακι που είναι για να κάνεις root την συσκευή και της κάνεις ένα restart. μετά για να της κάνεις unbrand προτιμότερο να ακολουθήσεις τον 2ο τρόπο που προτείνει το άλλο παιδί. ειδικά για αρχάριους που δεν είχαν ξανα επαφή με τις εντολές, είναι η καλύτερη λύση. δεν είναι τπτ το δύσκολο να το κάνεις. απλά μην κάνεις επανεκκίνηση το κινητό πριν αλλάξεις το build.prop.. θα κολλήσει το κινητό.. εχε υποψιν σου ότι χάνεις την εγγυηση γιατι δεν γνωρίζουμε κάποιο τρόπο για να γυρίσεις στην μαμα έκδοση αν χρειαστει..

Για το x10 mini δεν είναι απαραιτητο το root για debrand.

Δές εδώ, πιστεύω οτι είναι ο τρόπος που ενέχει λιγότερο ρίσκο για το x10 mini.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά ,

λοιπόν μαντέψτε τι ... Τόσο καιρό σας απαντάω στις ερωτήσεις σας εδώ πέρα , ήρθε η φορά να ανταπποδώσετε!!!!!!! :X

Από το Buy & Sell του myphone.gr βρήκα ένα παλικάρι το οποίο πούλαγε το XPERIA Mini του και το αγόρασα για δωράκι στην αδερφή μου! Κατ' αρχάς ως ιδιοκτήτης x10 μεγάλου περίμενα κάτι καλό , αλλά όχι ΤΟΣΟ καλό!!! Πραγματικά έχω πάθει κι εγώ πλάκα , καμία σχέση το κινητό είναι υπέρ-γρήγορο ακόμα και για τον μεγάλο του αδερφό τον σκίζει άνετα (για το x10 μου μιλάω)! Από το λίγο που το χειρίστηκα έχω ψηθεί να το κρατήσω για 2ο και βλέπω την μικρή να μένει χωρίς συσκευή... Τέλος πάντων στο θέμα μας...

Κάποιες ερωτησούλες που απευθύνονται κυρίως στους unbranded χρήστες αλλά όποιος ξέρει απαντάει.

Το παλικάρι μου είπε ότι το κινητό είναι αγορασμένο από Vodafone Ιταλίας και η διαδικασία unbrand έχει γίνει από την Sony Ericsson Ιταλίας. Η έκδοση firmware που έχω είναι η 1.2.Α.1.174. Είμαι unbranded?

Τώρα κάπου θα το root-αρω και η πρώτη μου ερώτηση είναι ποιες εφαρμογές αφαιρέσατε χωρίς πρόβλημα σ' αυτή την έκδοση. Βλέπω 2 εφαρμογές διαφορετικές για χρονόμετρο , ένα άκυρο bar-code scanner το οποίο αμφιβάλλω πόσο καλό είναι , κάτι παιχνίδια της κακιάς ώρας κλπ.

Επίσης στο μοντέλο μου γράφει "Ε10i" ... (το μεγάλο γράφει x10i γι' αυτό παραξενεύομαι). Έτσι γράφει σε όλους σας ή είναι διαφορετικό το δικό μου επειδή είναι από Ιταλία?

Επίσης τώρα μόλις το έβαλα χωρίς SIM να φορτίσει... Και δεν άνοιξε...

Συγκριτικά πάντα με το μεγάλο (και βάσει χαρακτηριστικών Android) θα έπρεπε να ανοίξει κανονικά μέχρι και το σημείο επιλογής γλώσσας (αν είχα SIM μέχρι εκεί που μου ζητάει PIN) αλλά ανταυτού μου έβγαλε μια εικόνα με μαύρο φόντο και ένα γκρι σχέδιο μπαταρίας με έναν κεραυνό (και άναψε το LEDάκι ένδειξη του ότι φορτίζει προφανώς).

Έτσι είναι στα mini?

Ελπίζω να μην σας κούρασα (ναι ξέρω σας κούρασα , αλλά σκασίλα μου! :p :lol: )

Όποιος καλός Χριστιανός έχει όρεξη ας απαντήσει! :)

Καλησπέρα παιδιά ,

λοιπόν μαντέψτε τι ... Τόσο καιρό σας απαντάω στις ερωτήσεις σας εδώ πέρα , ήρθε η φορά να ανταπποδώσετε!!!!!!! :X

Από το Buy & Sell του myphone.gr βρήκα ένα παλικάρι το οποίο πούλαγε το XPERIA Mini του και το αγόρασα για δωράκι στην αδερφή μου! Κατ' αρχάς ως ιδιοκτήτης x10 μεγάλου περίμενα κάτι καλό , αλλά όχι ΤΟΣΟ καλό!!! Πραγματικά έχω πάθει κι εγώ πλάκα , καμία σχέση το κινητό είναι υπέρ-γρήγορο ακόμα και για τον μεγάλο του αδερφό τον σκίζει άνετα (για το x10 μου μιλάω)! Από το λίγο που το χειρίστηκα έχω ψηθεί να το κρατήσω για 2ο και βλέπω την μικρή να μένει χωρίς συσκευή... Τέλος πάντων στο θέμα μας...

Κάποιες ερωτησούλες που απευθύνονται κυρίως στους unbranded χρήστες αλλά όποιος ξέρει απαντάει.

Το παλικάρι μου είπε ότι το κινητό είναι αγορασμένο από Vodafone Ιταλίας και η διαδικασία unbrand έχει γίνει από την Sony Ericsson Ιταλίας. Η έκδοση firmware που έχω είναι η 1.2.Α.1.174. Είμαι unbranded?

Τώρα κάπου θα το root-αρω και η πρώτη μου ερώτηση είναι ποιες εφαρμογές αφαιρέσατε χωρίς πρόβλημα σ' αυτή την έκδοση. Βλέπω 2 εφαρμογές διαφορετικές για χρονόμετρο , ένα άκυρο bar-code scanner το οποίο αμφιβάλλω πόσο καλό είναι , κάτι παιχνίδια της κακιάς ώρας κλπ.

Επίσης στο μοντέλο μου γράφει "Ε10i" ... (το μεγάλο γράφει x10i γι' αυτό παραξενεύομαι). Έτσι γράφει σε όλους σας ή είναι διαφορετικό το δικό μου επειδή είναι από Ιταλία?

Συγκριτικά πάντα με το μεγάλο (και βάσει χαρακτηριστικών Android) θα έπρεπε να ανοίξει κανονικά μέχρι και το σημείο επιλογής γλώσσας (αν είχα SIM μέχρι εκεί που μου ζητάει PIN) αλλά ανταυτού μου έβγαλε μια εικόνα με μαύρο φόντο και ένα γκρι σχέδιο μπαταρίας με έναν κεραυνό (και άναψε το LEDάκι ένδειξη του ότι φορτίζει προφανώς).

Έτσι είναι στα mini?

Η εκδοση του firmware που εχεις ειναι η τελευταια. Μετα το unbrand εμενα μου ειχαν παραμεινει τα "καλουδια" της vodafone (360, shop, ...) αλλα στη συνεχεια πηραν ... το δρομο τους ;-). Ολες οι trial εκδοσεις των παιχνιδιων μπορουν να φυγουν με ασφαλεια. Επισης το emanual. Οσον αφορα στη φορτιση: με την εκδοση λογισμικου που εχεις εγινε δυνατη η φορτιση με κλειστο το τηλεφωνο οποτε εισαι ΟΚ. Welcome to the club B-)

Sent from my U20i using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά ,

Έτσι είναι στα mini?

Το E10i το λεει σε ολους μας,ειναι η κωδικη του ονομασια. Π.Χ το satio λεγεται U1 το elm J10i, κ.ο.κ. Μην σε απασχολει αυτο.

Το μινι με την τελευταια εκδοση στη φορτιση οταν ειναι κλειστο μου βγαζει τον κεραυνο,ετσι ειναι.

Καλησπέρα παιδιά ,

Έτσι είναι στα mini?

η έκδοση είναι αυτή που έχω και εγώ που έχω κάνει unbrand. άρα μάλλον unbranded είναι το κινητο. :)

barcode και λοιπά που δεν έχουν καμιά σχέση με το λειτουργικό του κινητού μπορούν να φύγουν άνετα. μόνο εφαρμογές που "δενουν" με το android styl timescape θα σου βγαλουν προβλημα αν τις σβήσεις.

όπως είπαν και τα παιδια, είναι η κωδικη ονομασία του μοντελου. για το mini pro είναι u20i.

ναι και σε μας έτσι φορτίζει όταν είναι κλειστό.

άντε καλοδουλεφτο!

Thanks παίδες! Και αύριο έρχεται η αδερφή από σπουδές , θα το στήσω και θα το κάνω κουκλάρα το μικρό να της το δώσω!!! :)

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro