poloman Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 logomanager kai bluetooth me 8910i doulevoun?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 το logomanager είχε ακουστεί ότι καίει μερικά από τα καινούρια κινητά της nokia οπότε εγώ δεν θα τολμούσα να το χρησιμοποιήσω. Άλλωστε κάνω καλύτερη δουλεια με το pc suite. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Δεν έχει κανένα νόημα να ασχοληθείς με το logomanager. Αν θέλεις κάτι διαφορετικό από το PC Suite με περισσότερες λειτουργίες, δοκίμασε το Oxygen. Αν και όταν το χρησιμοποίησα παρατήρησα κάποια μικροπροβλήματα. Για παράδειγμα μετά από ένα sync, είχε κάνει όλα τα caller group logos μονόχρωμα χωρίς εγώ ποτέ να κάνω κάποια τέτοια ρύθμιση και χωρίς μετά να μπορώ να το αλλάξω αυτό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxygene Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 Ετοιμαστείτε... Ο διάδοχος έερχεται.... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 kseris kati oxygene pou den kseroume emeis gia ton diadoxo pou les :blink: Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxygene Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 Για την ώρα γνωρίζω ότι κυκλοφορεί demo συσκευή (σαν τα γνωστα πλαστικά που έχουν στα καταστήματα) αλλά μόνο σε εταιρείες τηλεφωνίας. Δυστυχώς δεν γνωρίζω ακόμα κάτι άλλο χρήσιμο. Απλά ήθελα να εκδηλώσω τη χαρά μου που επιτέλους η Nokia φαίνεται να θυμήθηκε την κατηγορία 8xxx που την έκανε κάποτε να ξεχωρίζει σε design. Αντε γιατι δεν αντέχω να βλέπω τα αστεία της τηλέφωνα που έχουν κατακλήσει το κόσμο :mad: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 to exeis di se katastima h se kamia selidsa sto net ??? an to ides se kamia selida pes mas pia einai :) Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Πληροφορίες για τέτοια συσκευή δεν υπάρχουν. Επίσης η Nokia παρουσιάζει νέες συσκευές συνήθως δύο φορές τον χρόνο. Η λογική λέει ότι αφού το περασμένο φθινόπωρο ανανέωσε όλες τις σειρές των κινητών της, την επόμενη φορά θα ανανεώσει και την σειρά 8. Υποθέτω ότι θα είναι την ίδια περίοδο που πέρυσι ανακοίνωσε τα 6220, 6600. Πάντως, αυτή την φορά, ελπίζω να παρουσιάσει κάτι πραγματικά καλό όπως πρέπει να είναι αυτό που θα αντικαταστήσει το 8910i. Εκτός από διάφορα άλλα, θα ήθελα επιτέλους triband στη σειρα 8 γιατί έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα αυτή η ιστορία... Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Λοιπόν... υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι η Nokia θα ανακοινώσει κάτι αυτή την βδομάδα. Είναι από αξιόπιστη πηγή, αλλά δεν ξέρω περισσότερα. [Θα ήθελα να δω κινητό της σειράς 8 με cam, triband, series 60 και άλλα ψιλά... πολλά θέλω ε; :p ] Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Εγώ προσωπικά ΔΕΝ θα ήθελα να δώ άλλο κινιτό στην σειρά αυτή, για κανένα χρόνο! Για να συνεχίσουμε να είμαστε η ελίτ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Είμαι ευχαριστημένος από το 8910i κυρίως για την ποιότητα κατασκευής που έχει και λόγω της χρήσης που κάνω. Αλλά οι δυνατότητες του είναι αρκετά περιορισμένες. Από αυτή την άποψη είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα το αντικαταστήσει. Θέλω να δω αν η Nokia θα αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος... Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Μα δέν είπαμε ότι είναι cutting edge! Για αυτά που το θέλω, είναι τέλειο. Αφού ούτε ringtones δεν του έχω περάσει! Μια κάμερουλα onboard να είχε και μια καλύτερη οθόνη καλοδεχούμενη. Αλλά και χωρίς αυτές μπορώ να ζήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 [Τελικά κάτι ανακοίνωσε η Nokia αλλά δεν αντικαθιστά το 8910i.] Σήμερα κατάφερα κι εγώ να βάλω την 4.46 επιτέλους. Θυμήθηκα και πάλι πόσο χρήσιμο είναι το Τ9... Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 pou egeine h anakinosi mcde mporis na mas pis ?apo pou to ides h pou to akouses Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Ανακοίνωσε το 6620 που ουσιαστικά είναι ένα βελτιωμένο 6600 αλλά για τη Β.Αμερική. Υπάρχει σχετικό topic. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 den enoousa gia to 6620 alla gia afto pou eipes pio pano. [Τελικά κάτι ανακοίνωσε η Nokia αλλά δεν αντικαθιστά το 8910i.] giafto Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Είχα γράψει ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι θα ανακοινώσει κάτι καινούργιο και έλεγα ότι υπάρχουν πιθανότητες να είναι ένα κινητό της σειράς 8 αφού είναι η μόνη που δεν έχει ανανεωθεί. Τελικά δεν έγινε κάτι τέτοιο, απλά ανακοινώθηκε το 6620. Αυτό εννοούσα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 ok kalos Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tagalos Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Palikaria epeidh eimai etoimos kai egw na join the club tou 8910 gia peite mou, 180 euro gia 8910 einai kala??? Filika Thanasis. Παράθεση Thanasis Thessaloniki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 τζαμπα ειναι....αλλα το μονοχρωμο ειναι anti-style Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tagalos Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Mpa den me xalaei. To titanio einai ola ta lefta!!!!! Filika Thanasis. Παράθεση Thanasis Thessaloniki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 tote fotrsa orma kai parto..min su kakofanei meta to 7250i mono fobamai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tagalos Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Mpa to 7250i mallon einai history!!!! To poulhsa 270 shmera!!!!! Opote aurio paw gia to 8910 den peirazei as mhn exei java paixnidia kai camera, einai polu kurila omws!!!!!!! Filika Thanasis. Παράθεση Thanasis Thessaloniki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 gia pes ediposis re tagalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilias13 Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 paidia mia erwtisi....exw 8910 kai den douleuei i donisi oi epiloges einai tsekarismenes..exei kaneis idea ti mporei na euthynetai kai pws antimetwpizetai??euxaristw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts