Alexkass Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 λάθος. παρακαλώ delete Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic To φαξ είναι 210 6142701 Στο μεταξύ εγώ έχω στείλει το φαξ και προχτές μου απάντησαν. Το Τ9 θα βρίσκεται στην επόμενη έκδοση λογισμικού. Η απάντηση φαίνεται τελείως τυπική και χωρίς καμμία εξήγηση για την έλειψη του Τ9 τόσο καιρό :mad: Αν δεν βαριέμαι από Σεπτέμβρη θα πάρω να τους βρίσω... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic Στο μεταξύ εγώ έχω στείλει το φαξ και προχτές μου απάντησαν. Το Τ9 θα βρίσκεται στην επόμενη έκδοση λογισμικού. Η απάντηση φαίνεται τελείως τυπική και χωρίς καμμία εξήγηση για την έλειψη του Τ9 τόσο καιρό :mad: Αν δεν βαριέμαι από Σεπτέμβρη θα πάρω να τους βρίσω... Από τον Φεβρουάριο χωρίς Τ9... :mad: :devil: Και την τελευταία φορά η κοπέλα στο service στη Συγγρού πήγε να μου ζητήσει και τα ρέστα :mad: :devil: Άντε να μην τα σπάσω όλα εκεί μέσα... Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα τους. Ειδικά με το handsfree που είναι έτοιμο να σπάσει και το δεύτερο πλαστικό που το κρατάει στο αυτί @_#*%@_$&^_(#$&% Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 gia sas.. ithela na kanw ma erotisei gia to sigekrimeno kinito giati ine to mono kinito tis nokia pou mou aresei PARA ma PARA poly... aplos thelo na mathw an ine klidomeno to bluetooth tou ektos apo tou ir tou pou sigoura ine klidomeno :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2003 Σχεδόν ότι ισχύει για την IrDA ισχύει και για το Bluetooth στο 8910i. Δυστυχώς. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 oxi re gmt mu kai mou aresei poly afto to kinito... ilpiza oti toulaxiston tha mporw na pernw photos kai ixous apo alla thlefona... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Αφού ούτε στα κινητά με series 40 γίνεται αυτό, το 8910i γιατί να είναι εξαίρεση..; Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 ilpiza oti to bt tou 8910i den tha itan klidomeno.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Παιδιά μία ερωτησούλα: Έχει το 8910i GPRS??? :blink: Παράθεση Nick Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 παιδια μια ερωτηση..παω να κανω restore κατι backup messages μεσω PC Nokia Suite που ερχεται μαζι με το CD του κινητου και μου βγαζει error..οτι δεν μπορει να τελειωσει τη διαδικασια..καμια ιδεα τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 συγκεκριμενα παρατηρω οτι η διαδικασια διακοπτεται οταν παει να κανει backup το my folders..αλλα και τα μυνηματα δεν τα αντιγραφει ολα τα εισερχομενα..βλεπω μολις 2 απο οσα θα επρεπε να εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nick Παιδιά μία ερωτησούλα: Έχει το 8910i GPRS??? :blink: Φυσικά και έχει. Αρχικό Μήνυμα από τον dpetka2001 συγκεκριμενα παρατηρω οτι η διαδικασια διακοπτεται οταν παει να κανει backup το my folders..αλλα και τα μυνηματα δεν τα αντιγραφει ολα τα εισερχομενα..βλεπω μολις 2 απο οσα θα επρεπε να εχω.. Κι εμένα έχει προβλήματα στο sync το οποίο δεν ολοκληρώνεται. Άσε που τα μηνύματα που έχουν ελληνικά δεν επανέρχονται σωστά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mcde Φυσικά και έχει. Ευτυχώς! Στη σελίδα της Nokia δεν το αναφέρει όμως. :wacko: Παράθεση Nick Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Χμ, αυτό το φαινόμενο το είχα αντιμετωπίσει στο “Nokia Content Copier” του 6310i με τις IrDA του φορητό μου (IBM ThinkPad) και με Λ.Σ. Windows 2000 Pro. Μετά από αρκετές αποτυχημένες δοκιμές (στο Options->hardware->properties->Advanced) κατέληξα στο παρακάτω configuration όπου τα πάντα δουλεύουνε ρολόι: Infrared Transceiver A = IBM SC-20H2987 B = "" "" "" "" "" Maximum Connect Rate = 115,200 bps Συγκεκριμένα φαίνεται ότι για το όλο πρόβλημα έφταιγε το είδος του IrDA Transceiver που είχαν εξαρχής επιλεγμένο τα Windows και σε δεύτερο επίπεδο το Maximum Connect Rate (που ήταν υπερβολικά υψηλό –νομίζω 4ΜΒ). Ελπίζω να τα παραπάνω να βοηθήσουν κάπως την κατάσταση… Υ.Γ. Συνήθως δεν είχα error messages αλλά η διαδικασία ολοκληρωνότανε με μισά στοιχεία ή διεκόπτετο κάπου στην μέση δίχως λόγο!! Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Το περίεργο είναι ότι για να μπεις στο δίκτυο με gprs, η IrDA δουλεύει χωρίς προβλήματα. Πάντως αυτό που λες για το είδος του transceiver δεν το βρήκα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mcde Το περίεργο είναι ότι για να μπεις στο δίκτυο με gprs, η IrDA δουλεύει χωρίς προβλήματα. Και σε εμένα (από B-FREE Data Call) δούλευε μια χαρά. Πάντως αυτό που λες για το είδος του transceiver δεν το βρήκα. Δοκίμασε με όλους του διαθέσιμους Transceivers και όλα τα πιθανά Comm. Rates, κάποιο (λογικά) θα «κάτσει» σωστά μεταξύ τηλεφώνου και PC IrDA.. Δεν ξέρω αν είναι η μοναδική λύση (+ έξυπνη) .. όμως εμένα απέδωσε καρπούς! Καλή τύχη!! :) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 telika to problima me to elliniko T9 uparxei akoma? otan lete kleidwmena ir kai bluetooth ti ennoieitai? thanks Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Παντως παλι επεσε η τιμη του.Πωλειται απο σημερα στα 770 ευρω τελικη τιμη. :) Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kinitoneidimonas Παντως παλι επεσε η τιμη του.Πωλειται απο σημερα στα 770 ευρω τελικη τιμη. :) posa paei to 8910 (oxi to i) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pseira Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 STo telefoncity edw kai 2 mines ekei 753 teliki. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 re pedia ti diafores exei afto to kinito apo ta series 40? ti tha kostize tis nokia an to ekane kai afto series 40? kai na pis oti tora pou den ine ine pio ftino... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. September 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2003 me sygxereitai pou xanarwtaw alla den pira apantisi... to problima me to elliniko T9 yparxei akoma? to bluetooth tou einai symbato kai me data kai me blutooth handsfree?? eyxsaristw! Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2003 Ναι το πρόβλημα με το Τ9 υπάρχει ακόμα. Το ΒΤ το χρησιμοποιώ μια χαρά για να το δω σαν modem. Handsfree δεν έχω, αλλά νομίζω ότι ο mcde έχει και το λειτουργεί. Ας το επιβεβαιώσει. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. September 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2003 Handsfree εχω κι εγω και μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα..επισης ειναι πολυ ομορφο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. September 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2003 eyxaristw gia tis plirofories! pantos einai toulaxiston ntropi pou i edw antiprosopeia den exei balei ena t9! sigoura den agorazeis ayto to kinito gia to t9 alla einai kai aytos enas logos pou tha se kanei na to protimiseis endezomenos apo kapoio allo. h apantisi tou texnikou apo thn alpha copy itan toulaxiston afelhs! Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts