zyp3r Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Ποτε δεν καταλαβα τι το ιδιαιτερο εχει το iphone και ειναι τοσο ακριβο και το προτειμουν ολοι.Πεσαν πανω του λογω διαφημισης μαλλον και το πηραν χωρις να το ψαξουν ιδιαιτερα.Τον Σεπτεμβριο ειχα καλη επιδοτηση και πηγα στο HTC D2 χωρις να ριξω ματια στο iphone και φυσικα δεν το μετανιωσα καθολου. Παντως το iphone μονο κοπελες εχω δει να το κρατανε :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Δηλαδη με λιγα λογια οταν κουνησει η Apple το μικρο της δαχτυλακι της ολοι οι iphoneαδες τρεχουν με κλειστα ματια απο πισω με οτι συνεπειες εχει αυτο. Αυτο με την αναφορα παραδοσης στο μηνυμα που δεν υπαρχει, δεν το ηξερα. Πραγματικα εμεινα εκπληκτος. Και πιστευω οτι ενα smartphone που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να εχει multitasking.:X Τωρα αρχιζουν και τα οργανα με το ipad. Θα γινει σφαγη.:lol: Καλα δεν ντρεπονται εκει στην Apple? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Ποτε δεν καταλαβα τι το ιδιαιτερο εχει το iphone και ειναι τοσο ακριβο και το προτειμουν ολοι.Πεσαν πανω του λογω διαφημισης μαλλον και το πηραν χωρις να το ψαξουν ιδιαιτερα.Τον Σεπτεμβριο ειχα καλη επιδοτηση και πηγα στο HTC D2 χωρις να ριξω ματια στο iphone και φυσικα δεν το μετανιωσα καθολου. Παντως το iphone μονο κοπελες εχω δει να το κρατανε :X :lol::lol::lol: Ναι.. όλοι είμαστε κρυφο-trans εδώ μέσα :lol::lol: Εγώ πάλι ποτέ δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μίσος για το συγκεκριμένο τηλέφωνο.. Είπαμε είναι ένα όμορφη κινητό με καταπληκτική οθόνη και ίντερνετ και 150.000 εφαρμογές.. Όποιος θέλει το παίρνει, όποιος θέλει πάει σε κάτι άλλο.. Γιατί ασχολείστε τόσο πολύ με τα αρνητικά του iPhone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 :lol::lol::lol: Ναι.. όλοι είμαστε κρυφο-trans εδώ μέσα :lol::lol: Εγώ πάλι ποτέ δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μίσος για το συγκεκριμένο τηλέφωνο.. Είπαμε είναι ένα όμορφη κινητό με καταπληκτική οθόνη και ίντερνετ και 150.000 εφαρμογές.. Όποιος θέλει το παίρνει, όποιος θέλει πάει σε κάτι άλλο.. Γιατί ασχολείστε τόσο πολύ με τα αρνητικά του iPhone? επειδη εχετε βαλθει να μας πεισετε οτι ειναι το καλυτερο τηλεφωνο ολων των εποχων και οποιος διαφωνει ειναι απλα hater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 επειδη εχετε βαλθει να μας πεισετε οτι ειναι το καλυτερο τηλεφωνο ολων των εποχων και οποιος διαφωνει ειναι απλα hater Λάθος κάνεις.. Εγώ δεν προσπαθώ να πω τίποτα τέτοιο.. Ο καθένας έχει τις απόψεις του.. Σε κάποιον μπορεί το iPhone να ταιριάζει απόλυτα... Κυρίως σε νέους θα έλεγα περισσότερο, λόγω της ευχρηστίας, εύκολο internet, χιλιάδες εφαρμογές (πραγματικά δε κάνουν να μη το βαριέσαι ποτέ.. είναι όπως στο pc που βγαίνουν συνέχεια καινούρια προγράμματα και παιχνίδια), οθόνης και πολύ κομψού design.. Τώρα κάποιος επαγγελματίας μπορεί να επιλέξει κάτι άλλο ... Σε άλλους ταιριάζει απόλυτα, σε άλλους καθόλου.. Μην τα ισοπεδώνεται.. Αν δεν σου αρέσει εσένα, πάρε κάτι άλλο ή μείνε στο κινητό που είσαι.. Δεν θα σου βάλω το μαχαίρι στο λαιμό, ούτε θα κερδίσω εγώ κάτι αν πάρεις το iPhone... (εκτός κι αν θες να μου δώσεις εσύ λεφτα,, δεν θα πω όχι :) ) Eγώ το μόνο που είπα είναι ότι τα smartphones βασίστηκαν στο iPhone.. Ίσως από το πρώτο και όχι τόσο στο 3Gs, δεν ξέρω.. Αλλά το έχω διαβάσει σε χιλιάδες άρθρα και το έχω δει και στην πράξη σε κάποια κινητά όπως nexus και htc.. (από τον τρόπο που ξεκλειδώνει, πυξίδες κτλ μέχρι άλλα πιο σημαντικά) αυτή ειναι η άποψή μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Λάθος κάνεις.. Εγώ δεν προσπαθώ να πω τίποτα τέτοιο.. Ο καθένας έχει τις απόψεις του.. Σε κάποιον μπορεί το iPhone να ταιριάζει απόλυτα... Κυρίως σε νέους θα έλεγα περισσότερο, λόγω της ευχρηστίας, εύκολο internet, χιλιάδες εφαρμογές, οθόνης και πολύ κομψού design.. Τώρα κάποιος επαγγελματίας μπορεί να επιλέξει κάτι άλλο ... Σε άλλους ταιριάζει απόλυτα, σε άλλους καθόλου.. Μην τα ισοπεδώνεται.. Αν δεν σου αρέσει εσένα, πάρε κάτι άλλο ή μείνε στο κινητό που είσαι.. Δεν θα σου βάλω το μαχαίρι στο λαιμό, ούτε θα κερδίσω εγώ κάτι αν πάρεις το iPhone... (εκτός κι αν θες να μου δώσεις εσύ λεφτα,, δεν θα πω όχι :) ) εσυ μπορει να μιλας σωστα αλλα οταν λες σε εναν 30ρι που εχει μηλοφωνο απο το 2g και εχει παρει ολα τα μοντελα και του λες κοιτα το αλλο κανει το ιδιο και εχει και το ενα και το αλλο και και και εινια και πιο φθηνο και προσπαθει να σε πεισει οτι απλα εισαι hater και δεν αξιζει να μιλαει μαζι σου τοτε τι του λες... καλο χρυσο και αγιο το iphone αλλα τι να κανουμε προς το παρον ΔΕΝ ειναι το καλυτερο τηλεφωνο οταν του λες οτι δεν εχει mms και αναφορες στα μυνηματα σου λεει τι να τα κανω μωρε λες και στελνω μυνηματα και εχει 500 εισερχομενα :confused: του λες δεν εχει ραδιο fm και σου λεει τι να το κανω το εχω απο το νετ με εφαρμογη (που πληρωσε εξτρα) και δεν την χρησιμοποιει γιατι το πακετο του του δινει 30 megabyte το μηνα και απλα φταιει οτι δεν εχει wifi κοντα για miltitasking δεν το συζηταω ειναι ενα εντελως αχρηστο feature ασχετα αν εχουν βουιξει ολα τα φορουμ Δεν ξερω ισως να γινομαι και γω hater παρολο που μου αρεσει η βασικη φιλοσοφια της apple δηλαδη να αλλαζω μια συσκευη καθε 1,2 χρονια αλλα η ιδια η apple με εκανε ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 εσυ μπορει να μιλας σωστα αλλα οταν λες σε εναν 30ρι που εχει μηλοφωνο απο το 2g και εχει παρει ολα τα μοντελα και του λες κοιτα το αλλο κανει το ιδιο και εχει και το ενα και το αλλο και και και εινια και πιο φθηνο και προσπαθει να σε πεισει οτι απλα εισαι hater και δεν αξιζει να μιλαει μαζι σου τοτε τι του λες... καλο χρυσο και αγιο το iphone αλλα τι να κανουμε προς το παρον ΔΕΝ ειναι το καλυτερο τηλεφωνο οταν του λες οτι δεν εχει mms και αναφορες στα μυνηματα σου λεει τι να τα κανω μωρε λες και στελνω μυνηματα και εχει 500 εισερχομενα :confused: του λες δεν εχει ραδιο fm και σου λεει τι να το κανω το εχω απο το νετ με εφαρμογη (που πληρωσε εξτρα) και δεν την χρησιμοποιει γιατι το πακετο του του δινει 30 megabyte το μηνα και απλα φταιει οτι δεν εχει wifi κοντα για miltitasking δεν το συζηταω ειναι ενα εντελως αχρηστο feature ασχετα αν εχουν βουιξει ολα τα φορουμ Δεν ξερω ισως να γινομαι και γω hater παρολο που μου αρεσει η βασικη φιλοσοφια της apple δηλαδη να αλλαζω μια συσκευη καθε 1,2 χρονια αλλα η ιδια η apple με εκανε ετσι mms έχει το 3Gs... για ράδιο υπάρχουν και ακουστικά με ενσωματωμένο πομπό.. Πέρα από αυτό μη μου πεις ότι όλα τα smartphones έχουν ραδιόφωνο.. Η apple απλά έκανε το καλό όπως με όλα της τα προϊόντα που έχω δει και έβγαλε το iphone σταθερό, χωρίς να κολλάει ποτέ , ωραία οθόνη και καλό design.. Τώρα για αυτούς τους 30άρηδες δεν ξέρω τι να σου πω.. Απλά σκέψου ότι κάποιους μπορεί να τους βολεύει.. Γιατί αγοράζουν κάποιες εφαρμογές και αν πάρουν άλλο κινητό θα πανε χαμένες.. Ενώ αν πάρουν νέο iPhone θα μπορούν να της ξαναχρησιμοποιούν.. Και μην ξεχνάς που το χουμε πει τόσες φόρες.. υπάρχει και η λύση του jb.. Και στο pc σου έτσι δεν είναι??? Αν θες αγοράσεις με 70 ευρώ τα windows 7.. αν θες υπάρχει και ο άλλος τρόπος.. όπως και για άλλες εφαρμογές.. antivirus, office κτλ.. Αυτή η μάχη στο app store ευθύνεται για την τόση ποικιλία πιστεύω.. Και ήδη η nokia έκανε ένα βήμα να αντιγράψει αυτό το store με το ovi store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 συμφωνω και οσες φορες αγορασα iphone το αγορασα με την λογικη του jb αλλα με την 3,1,3 τι κανω? με 3,1,2 και καινουριο bootrom? πρεπει να εχω pc παντα μαζι μου? η φορτιστη? δες το λιγο πιο σφαιρικα αυτη την στιγμη τα περισσοτερα 3gs αν ξεχαστουν και μεινουν απο μπαταρια εχουν ενα ομορφο τουβλακι μεχρι να βρουν το pc τους... ΔΥΣΤΗΧΩΣ η apple δειχνει οτι στο os 4.0 οριστικα τελος το jb γιατι χανει λεφτα και εσενα δεν σε βλεπει σαν πελατη/καταναλωτη αλλα σαν ενα χοντρο πορτοφολι η μαλλον μια χρυση visa.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 συμφωνω και οσες φορες αγορασα iphone το αγορασα με την λογικη του jb αλλα με την 3,1,3 τι κανω? με 3,1,2 και καινουριο bootrom? πρεπει να εχω pc παντα μαζι μου? η φορτιστη? δες το λιγο πιο σφαιρικα αυτη την στιγμη τα περισσοτερα 3gs αν ξεχαστουν και μεινουν απο μπαταρια εχουν ενα ομορφο τουβλακι μεχρι να βρουν το pc τους... ΔΥΣΤΗΧΩΣ η apple δειχνει οτι στο os 4.0 οριστικα τελος το jb γιατι χανει λεφτα και εσενα δεν σε βλεπει σαν πελατη/καταναλωτη αλλα σαν ενα χοντρο πορτοφολι η μαλλον μια χρυση visa.... Αυτό μην το λες.. Απλώς αυτοί που τα σπάνε, δεν κάθονται να ασχοληθούν με την 3.1.3.. Όταν βγει κάτι πιο ολοκληρωμένο (3.2 ή 4.0) τότε θα ασχοληθούν.. Απόψεις είναι αυτές βέβαια.. εδώ θα μαστε και θα το δούμε.. Όλες οι εταιρίες σε βλέπουν έτσι φίλε μου.. Είδες και τη nokia που κάτι πρόμοιο πάει να κάνει?? Έχει τα + και τα - αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 ναι το θεμα μας ειναι τωρα και τι εχουμε δει μεχρι στιγμης απο μουφο leaks και σαπιες υποσχεσεις (το 3g θα εχει flash) μας εχει χορτασει η apple μακαρι να βαλει μυαλο αν βαλει θα την προτιμησω με τα λεφτα μου αν συνεχισει το ψιλο γαζι θα τα παρει καποιος αλλος ετσι απλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 ναι το θεμα μας ειναι τωρα και τι εχουμε δει μεχρι στιγμης απο μουφο leaks και σαπιες υποσχεσεις (το 3g θα εχει flash) μας εχει χορτασει η apple μακαρι να βαλει μυαλο αν βαλει θα την προτιμησω με τα λεφτα μου αν συνεχισει το ψιλο γαζι θα τα παρει καποιος αλλος ετσι απλα Ξαναλέω .. ο καθένας με ότι του αρέσει.. Το 3Gs που έχω πάρει εγώ με καλύπτει 100% πάντως γι αυτά που κάνω και με το παραπάνω μπορώ να πω.. Και μου αρέσει πολύ που έχω 150.000 εφαρμογές διαθέσιμες.. Έχω 70 εφαρμογές μέχρι τώρα και είμαι complet δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο.. Και για το jb αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το κάνεις .. να περάσεις κάποιες σπασμένες εφαρμογές και μετά να το ξαναεπαναφέρεις για να μη χρειάζεσαι συνέχεια pc.. Δεν γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Ξαναλέω .. ο καθένας με ότι του αρέσει.. Το 3Gs που έχω πάρει εγώ με καλύπτει 100% πάντως γι αυτά που κάνω και με το παραπάνω μπορώ να πω.. Και μου αρέσει πολύ που έχω 150.000 εφαρμογές διαθέσιμες.. Έχω 70 εφαρμογές μέχρι τώρα και είμαι complet δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο.. Και για το jb αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το κάνεις .. να περάσεις κάποιες σπασμένες εφαρμογές και μετά να το ξαναεπαναφέρεις για να μη χρειάζεσαι συνέχεια pc.. Δεν γίνεται αυτό? αμα σου σβησει θες οπως και δηποτε pc να τρεξεις το blackrain και ναι δεν χανεις τιποτα αλλα δεν εχεις παντα pc ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 αμα σου σβησει θες οπως και δηποτε pc να τρεξεις το blackrain και ναι δεν χανεις τιποτα αλλα δεν εχεις παντα pc ;) Eννοώ αν κάνεις jb και περάσεις κάποιες εφαρμογές σπασμένες σε ipa.. και μετά επανέλθεις χωρίς jb.. Oι εφαρμογές που έβαλες οι σπασμένες δεν μένουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 για να επανελθεις χωρις jb θες restore αρα οτι εχει συγχρονισει αγορασει απο store ολα τα αλλα με μαγικο τροπο βγαζει error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 επειδη εχετε βαλθει να μας πεισετε οτι ειναι το καλυτερο τηλεφωνο ολων των εποχων και οποιος διαφωνει ειναι απλα hater Χμμμ... Εγώ βλέπω οτι το τόπικ ανοίχτηκε ακριβώς για τον αντίθετο λόγο... :p Αυτο με την αναφορα παραδοσης στο μηνυμα που δεν υπαρχει, δεν το ηξερα. Πραγματικα εμεινα εκπληκτος. Και πιστευω οτι ενα smartphone που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να εχει multitasking.:X Και αναφορά παράδοσης υπάρχει στο iphone και multitasking... Είπαμε, είναι ένα κινητό με πολλούς περιορισμούς. Αν κάνεις jaibreak, είναι απίστευτο. Αν όχι, είναι άχρηστο. Και αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη. Κατ'εμέ ,τα win mobile είναι μακράν χειρότερο λειτουργικό από όλες τις απόψεις, το android είναι το λειτουργικό που ήδη δημιουργεί πρόβλημα στην Apple (γι αυτό πήρα κι ένα magic :lol:)... Από κει και πέρα, όλες οι εταιρίες έχουν ορκισμένους εχθρούς και φίλους. Η γνώμη μου είναι οτι θα πληρώσω αυτόν που με συμφέρει-εξυπηρετεί. Οι φανατισμοί είναι για τα κορόιδα... @zyp3r: Με γειά το "θηρίο" που δεν τρέχει win mobile7... Ας κοιτάμε και τη δική μας καμπούρα, όχι μόνο των άλλων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Η apple απλά έκανε το καλό όπως με όλα της τα προϊόντα που έχω δει και έβγαλε το iphone σταθερό, χωρίς να κολλάει ποτέ , ωραία οθόνη και καλό design.. Μην ορκίζεσαι για τη σταθερότητα του λειτουργικού.. Σε 5 μέρες 2 κολλήματα έφαγε το δικό μου, έβγαλε μαύρη οθόνη και χρειάστηκε περίπου 5 λεπτά να κάνει επανεκκίνηση και να επανέλθει... Βλέπεις δεν μπορείς και να βγάλεις την μπαταρία αν ω μη γένοιτο συμβεί κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Μην ορκίζεσαι για τη σταθερότητα του λειτουργικού.. Σε 5 μέρες 2 κολλήματα έφαγε το δικό μου, έβγαλε μαύρη οθόνη και χρειάστηκε περίπου 5 λεπτά να κάνει επανεκκίνηση και να επανέλθει... Βλέπεις δεν μπορείς και να βγάλεις την μπαταρία αν ω μη γένοιτο συμβεί κάτι τέτοιο. Πρεπει να εισαι ο μοναδικος δεν εχω ακουσει καποιον να του το εχει κανει αυτο:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Τη μία φορά έγινε ενώ έσερνα το βέλος στην οθόνη για να ξεκλειδώσει και την άλλη διότι (μάλλον) έκανα μετάβαση μεταξύ των εφαρμογών πολύ γρήγορα. Αυτό πάντως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι για ποιον λογο η Apple δεν επιτρέπει διαγραφή/μετονομασία κομματιών από το ίδιο το τηλέφωνο. Όπως επίσης και γιατί δεν μπορείς να περάσεις τραγούδια με αντιγραφή/επικόλληση απ'τον explorer των windows. Εμένα π.χ. η βιβλιοθήκη του itunes είναι ένα μπάχαλο, διότι δεν το χρησιμοποιώ συχνά. Γιατί να μπω σε μια διαδικασία να κάνω αναδιοργάνωσή της για κάτι τόσο απλό; Να το δεχτώ για τα δικά τους αγορασμένα κομμάτια, αλλά για τα υπόλοιπα; Πολύς περιορισμός για το τίποτα.. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα.. Όσες εταιρίες αποπειράθηκαν να μπλέξουν με drm στα τηλέφωνα και όποιους άλλους περιορισμούς σύντομα την έκοψαν τη "συνήθεια".. Για να δούμε..Να μη μιλήσω επίσης για ringtones, τα οποία δεν καθορίζουν σίγουρα την αγορά ενός τηλεφώνου, αλλά ο χρήστης σίγουρα θα δυσαρεστηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Rigntones μπαινουν και μάλιστα πολύ εύκολα, μην κολάτε σε τόσο απλά θέματα. Έχει πολλά χαζά το iphone, αλλά κάτι τέτοια τα ξεπερνάς με το jailbreak. Αυτό που λες με τα τραγούδια, είναι αρκετά ενοχλητικό για πολλούς. Ουσιαστικά η Apple σε υποχρεώνει να δουλέψεις με τη λογική της. Και αυτό όμως, λύνεται... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Rigntones μπαινουν και μάλιστα πολύ εύκολα, μην κολάτε σε τόσο απλά θέματα. Έχει πολλά χαζά το iphone, αλλά κάτι τέτοια τα ξεπερνάς με το jailbreak. Αυτό που λες με τα τραγούδια, είναι αρκετά ενοχλητικό για πολλούς. Ουσιαστικά η Apple σε υποχρεώνει να δουλέψεις με τη λογική της. Και αυτό όμως, λύνεται... :) Εντάξει, το δέχομαι ότι με JB μπορείς να ξεπεράσεις πολλούς περιορισμούς, αλλά πλέον μιλάμε για μια πειραγμένη συσκευή. Και ένα lada μπορώ να το κάνω 200 άλογα, αυτό δε σημαίνει ότι τα lada είναι πύραυλοι. (για παράδειγμα το λέω, μην αρχίσετε τις παρεξηγήσεις...):) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ jaiibrake ΣΤΗΝ 3,1,3 σορρυ που φωναζω αλλα δεν βλεπω ουτε φως στο τουνελ... τυχεροι ΜΟΝΟ οσοι εχουν παλιο bootrom και δεν αναβαθμισαν αυτοι ναι εχουν ανταγωνιστικο τηλεφωνακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Όπως και νά'χει, δεν ήξερα ν'αγοράσω τηλέφωνο 600 ευρώ και να κάνω jailbreaks( i-phone) ή να περνάω πειραγμένες ROMs(π.χ. Omnia HD που επίσης κατέχω και από θέμα software είναι ό,τι νά'ναι και αναβάθμιση δε βγαίνει) μόνο και μόνο μπας και γίνει καλύτερο και καλυφθούν οι όποιοι περιορισμοί. Πείτε με περίεργο, αλλά προτιμάω το original software μιας εταιρίας που είναι δοκιμασμένο από την ίδια την εταιρία σε θέματα σταθερότητας και λειτουργικότητας, παρά οποιοδήποτε άλλο που ενδέχεται να σου βγάλει bugs όποτε το θυμηθεί...Προσωπική άποψη αυτή βέβαια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Όπως και νά'χει, δεν ήξερα ν'αγοράσω τηλέφωνο 600 ευρώ και να κάνω jailbreaks( i-phone) ή να περνάω πειραγμένες ROMs(π.χ. Omnia HD που επίσης κατέχω και από θέμα software είναι ό,τι νά'ναι και αναβάθμιση δε βγαίνει) μόνο και μόνο μπας και γίνει καλύτερο και καλυφθούν οι όποιοι περιορισμοί. Πείτε με περίεργο, αλλά προτιμάω το original software μιας εταιρίας που είναι δοκιμασμένο από την ίδια την εταιρία σε θέματα σταθερότητας και λειτουργικότητας, παρά οποιοδήποτε άλλο που ενδέχεται να σου βγάλει bugs όποτε το θυμηθεί...Προσωπική άποψη αυτή βέβαια :) Συμφωνώ απολύτως. Αλλά στα wm δεν αλλάζεις ρόμ για να ξεπεράσεις κάποιους περιορισμούς. Αλλάζεις ρόμ για να παίζεις.... Σαν την official δεν θα βρείς και το ξέρεις. Απλά η αίσθηση ότι κάνεις το τηλέφωνό σου διαφορετικό από τα υπόλοιπα εξιτάρει πολύ κόσμο. Και στο iphone αν κάτι τέτοιο ήταν εφικτό , θα το έκανε πολύς κόσμος. To "πείραγμα" είναι πάθος σε εκατομμύρια κόσμο, σε χιλιάδες προιόντα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Συμφωνώ απολύτως. Αλλά στα wm δεν αλλάζεις ρόμ για να ξεπεράσεις κάποιους περιορισμούς. Αλλάζεις ρόμ για να παίζεις.... Σαν την official δεν θα βρείς και το ξέρεις. Απλά η αίσθηση ότι κάνεις το τηλέφωνό σου διαφορετικό από τα υπόλοιπα εξιτάρει πολύ κόσμο. Και στο iphone αν κάτι τέτοιο ήταν εφικτό , θα το έκανε πολύς κόσμος. To "πείραγμα" είναι πάθος σε εκατομμύρια κόσμο, σε χιλιάδες προιόντα. Μα αν ήταν WM σαφώς και θα έκανα κάποια δοκιμή, για να "παίξω" ως παιδί και γω :p Αλλά το Omnia HD είναι, δυστυχώς, Symbian:cry: Οπότε, οι ROMs που βγήκαν, βγήκαν για να προσθέσουν λειτουργίες και να βελτιώσουν τη συσκευή, λόγω αδυναμίας της εταιρίας να υποστηρίξει τους πελάτες της που έδωσαν τόσα χρήματα να αγοράσουν αυτή τη "συσκευή" ( ναι, μπηχτή ήταν :p ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Αλλά το Omnia HD είναι, δυστυχώς, Symbian:cry: Οπότε, οι ROMs που βγήκαν, βγήκαν για να προσθέσουν λειτουργίες και να βελτιώσουν τη συσκευή, λόγω αδυναμίας της εταιρίας να υποστηρίξει τους πελάτες της που έδωσαν τόσα χρήματα να αγοράσουν αυτή τη "συσκευή" ( ναι, μπηχτή ήταν :p ). Πραγματικά λυπάμαι τους κατόχους, που τους παράτησαν στην τύχη τους....Εντελώς απαράδεκτη πολιτική της Samsung Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts