Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Η rom που έχω τώρα μέσα και συγκεκριμένα η 1.36.482.1 (94538) ELL, θα σβηστεί βάζοντας την δική σου ή απλά κάνει αναβάθμιση? Θα χαθεί. Αν θελήσεις να βάλεις την official πάλι, θα χρειαστεί να την περάσεις από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Σε ευχαριστώ, θα την τσεκάρω και θα σου πω εντυπώσεις, φτάνει να μου δώσεις οδηγίες λίγο πως την βάζω γιατί είμαι λιγάκι σκράπας. Η rom που έχω τώρα μέσα και συγκεκριμένα η 1.36.482.1 (94538) ELL, θα σβηστεί βάζοντας την δική σου ή απλά κάνει αναβάθμιση? Δες το thread της rom και εχω οδηγίες πως θα περάσεις την rom.;Οπώς ειπε και ο φίλος athanaso77 θα σβηστούν τα πάντα στην εσωτερική μνήμη όχι στην κάρτα sd.Οπότε backup με κάποιο πρόγραμμα(pimbackup-free,spbbackup-καλύτερο αλλα όχι free,κλπ) και μετά την περνάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Οπότε backup με κάποιο πρόγραμμα(pimbackup-free,spbbackup-καλύτερο αλλα όχι free,κλπ) και μετά την περνάς. Καλύτερα από μία rom σε διαφορετική rom να μην επαναφέρει κάτι παραπάνω εκτός της PIM πληροφορίας (επαφές, sms, ημερολόγιο, κτλ) και κατά συνέπεια το PIM Backup είναι αρκετό κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Καλύτερα από μία rom σε διαφορετική rom να μην επαναφέρει κάτι παραπάνω εκτός της PIM πληροφορίας (επαφές, sms, ημερολόγιο, κτλ) και κατά συνέπεια το PIM Backup είναι αρκετό κατά τη γνώμη μου. Σωστα φίλε.Καλή η διευκρίνησή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ior Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Παιδιά γεια χαρά! Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τις ρυθμίσεις ή ότι άλλο χρειάζεται για να πέξει το igo ή το destinator με την συγκεκριμένη ανάλυση οθόνης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Παιδιά γεια χαρά! Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τις ρυθμίσεις ή ότι άλλο χρειάζεται για να πέξει το igo ή το destinator με την συγκεκριμένη ανάλυση οθόνης ? Στο πρώτο post κοίταξες; :confused: Για το destinator εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ior Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Στο πρώτο post κοίταξες; :confused: Για το destinator εδώ. Σ ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου αλλά δυστυχώς στο πρώτο post λέει file has been deleted .Mακάρι κάποιος να το κάνει upload ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Θα χρειαστεί να το ανεβάσει κάποιος κάτοχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Καλησπερα σε ολους. Ολοκαινουργιος χρηστης και ετοιμαστειτε για πολλες πολλες ερωτησεις.. Πρωτη ερωτηση. Ειναι δυνατον να συνδεσω το κινητο με το κομπιουτερ μεσω wifi?? Επισης, ξερει κανεις πως γινεται το remote connection κινητο- κομπιυτερ μεσω ιντερνετ?? Thanxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 http://www.makeuseof.com/tag/use-your-windows-mobile-and-remote-desktop-to-control-your-pc/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 iGO8 skin για οθόνες HVGA (320x480) (by Odytsak) τα αρχεια αυτα που μπορουμε να τα βρουμε? γιατι εδω εχουν διαγραφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Ας ελπίσουμε να τα ανεβάσει (ξανά) κάποιος κάτοχος της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Καλημερα και καλες αποκρεες. Συνεχιζω σημερα με καινουργιες ερωτησεις. 1) Ποιο προγραμμα πλοηγησης μου προτεινετε? Ειμαι ρωμη, και απο οτι ειδα δουλευει και το tomtom το οποιο το ειχα δοκιμασει στο νοκια που ειχα και ειμουν πολυ ευχαριστημενος. 2) Το activesync οταν κανει sync που σωζει τα τηλεφωνα μου?? Σε περιπτωση που κανω format και sync θα μου τα ξαναπερασει?? Thanx και θα επανελθω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 1) Ποιο προγραμμα πλοηγησης μου προτεινετε? Ειμαι ρωμη, και απο οτι ειδα δουλευει και το tomtom το οποιο το ειχα δοκιμασει στο νοκια που ειχα και ειμουν πολυ ευχαριστημενος. 2) Το activesync οταν κανει sync που σωζει τα τηλεφωνα μου?? Σε περιπτωση που κανω format και sync θα μου τα ξαναπερασει?? 1) To TomTom είναι όντως καλό. Εντούτοις τα περισσότερα γνωστά έχουν πολύ καλούς χάρτες για Ιταλία. Όπως τα iGO, Navigon, Sygic Mobile Maps. 2) Πάρε ένα backup με το PIM Backup και το επαναφέρεις μετά το hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 thanx. να δηλωσω οτι το καλυτερο προγραμμα voip που εχω δοκιμασει ειναι το nimbuzz. μονο μειονεκτημα που εχω προσθεσει ως τωρα ειναι οτι παιζει μονο με τα ακουστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 thanx. να δηλωσω οτι το καλυτερο προγραμμα voip που εχω δοκιμασει ειναι το nimbuzz. μονο μειονεκτημα που εχω προσθεσει ως τωρα ειναι οτι παιζει μονο με τα ακουστικα. Ανέφερε το και εδώ αν θέλεις γιατί όταν θα το ψάχνουμε, δεν θα το βρίσκουμε... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55776&page=239 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Καλημερα και καλες αποκρεες. Συνεχιζω σημερα με καινουργιες ερωτησεις. 1) Ποιο προγραμμα πλοηγησης μου προτεινετε? Ειμαι ρωμη, και απο οτι ειδα δουλευει και το tomtom το οποιο το ειχα δοκιμασει στο νοκια που ειχα και ειμουν πολυ ευχαριστημενος. 2) Το activesync οταν κανει sync που σωζει τα τηλεφωνα μου?? Σε περιπτωση που κανω format και sync θα μου τα ξαναπερασει?? Thanx και θα επανελθω!! Kαλημερα απο το παγωμενο χωριο μας και συντομα χιονισμενο , εχεις δοκιμασει το copilot ,στα mini που κυκλοφορουν στην ελλαδα υπαρχει προεγκατεστημενο σαν προγραμμα το copilot και μπορεις να δοκιμασεις τον χαρτη demo για 15 μερες. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Θα προσπαθησω να τα δοκιμασω ολα. Προς στιγμη κατι εκανα και τα επαιξε το sense :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Θα προσπαθησω να τα δοκιμασω ολα. Προς στιγμη κατι εκανα και τα επαιξε το sense :D :D Soft Reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 με το soft reset χανω contacs κλπ?? Πως γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Soft reset είναι η απλή επανεκκίνηση. Έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Ναι φυσικα φυσικα, δεν λυθηκε τπτ, αλλα τελικα μετα απο uninstall/install ολα επανηλθαν. Μου μενει να δοκιμασω τα προγραμματα πλοηγησης και μετα θα σας τα... πρηξω με τις rom :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Ναι φυσικα φυσικα, δεν λυθηκε τπτ, αλλα τελικα μετα απο uninstall/install ολα επανηλθαν. Τι έκανες απεγκατάσταση/εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 το προγραμμα, και ολα οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Παλικαρια εχει βαλει κανεις android στο hd mini του ? θελω να περασω στον αδερφο μου android γιατι βλεπει το Galaxy μου και το γλυκοκοιταζει το android :lol: μπηκα στο xda αλλα ψιλοχαθηκα λιγακι. αν εχει βαλει καποιος καποια android rom και εχει Link, ας μου το γραψει εδω. thanks !!!! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts