geopsimos Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Καλημερα εκανα hard reset στο κινιτο και απο τοτε οτι αρχεια ειχα στην sdcard δεν τα τρεχει (δλδ προγραμματα οπως το nodata μου γραφει οτι δεν υπαρχει καταληλο προγραμμα για να το τρεξει, μεχρι και κατι φωτογραφιες ουτε αυτες τις διαβαζει. Ακομα και μεσα στα windows που πηγα παλι δεν τα διαβαζει. Εκανα καποιο λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Καλημερα εκανα hard reset στο κινιτο και απο τοτε οτι αρχεια ειχα στην sdcard δεν τα τρεχει (δλδ προγραμματα οπως το nodata μου γραφει οτι δεν υπαρχει καταληλο προγραμμα για να το τρεξει, μεχρι και κατι φωτογραφιες ουτε αυτες τις διαβαζει. Ακομα και μεσα στα windows που πηγα παλι δεν τα διαβαζει. Εκανα καποιο λαθος ? Όταν κάνεις hard reset, ειναι σαν να σβήνεις τα πάντα από το τηλέφωνο και το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση. Ότι προγράμματα έχουν γίνει εγκατάσταση είτε στην κάρτα είτε στην κύρια μνήμη δεν μπορούν να δουλέψουν. Οπότε θα πρέπει να τα κάνεις ξανά εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Nαι εχεις δικιο τα εκανα παλι απο την αρχη και ολα μια χαρα. Να σας ρωτησω και κατι ακομα.Ειναι συνεχεια το σημα σε Η και οχι σε G (gsm) με αποτελεσμα να μου τρωει πιο γρηγορα την μπαταρια. Ξερει κανεις πως μπορω να το εχω σε GSM. Δεν εννοω οτι μπαινει στο ιντερνετ απλα σαν σημα εχει το 3g....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Nαι εχεις δικιο τα εκανα παλι απο την αρχη και ολα μια χαρα. Να σας ρωτησω και κατι ακομα.Ειναι συνεχεια το σημα σε Η και οχι σε G (gsm) με αποτελεσμα να μου τρωει πιο γρηγορα την μπαταρια. Ξερει κανεις πως μπορω να το εχω σε GSM. Δεν εννοω οτι μπαινει στο ιντερνετ απλα σαν σημα εχει το 3g....... πηγαίνεις ρυθμίσεις\ασυρματα δικτυα\τηλέφωνο\Μπαντα\ και εκει επιλέγεις gsm και gsm(1900+850) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bargy Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ψάχνω destinator για το htc mini.. Ποια είναι η καλύτερη δοκιμασμένη έκδοση για τη συσκευή μας;; Που μπορώ να τη βρώ;; PM me - Ευχαριστώ πολύ! Δοκίμασα το 7 λίγο, έπαιζε άψογα, αλλά μετά από ένα hard reset κινητού δε δουλεύει: Ξεκινά η αρχική οθόνη (loading), κολλάει λίγο και μετά σταματά... (skin panosha & gs3) αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα είμαι υπόχρεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ψάχνω destinator για το htc mini.. Ποια είναι η καλύτερη δοκιμασμένη έκδοση για τη συσκευή μας;; Που μπορώ να τη βρώ;; PM me - Ευχαριστώ πολύ! Δοκίμασα το 7 λίγο, έπαιζε άψογα, αλλά μετά από ένα hard reset κινητού δε δουλεύει: Ξεκινά η αρχική οθόνη (loading), κολλάει λίγο και μετά σταματά... (skin panosha & gs3) αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα είμαι υπόχρεος! Το destinator δεν είναι free και στο παρόν forum απαγορεύεται η οποιαδήποτε διακίνησή του. Είναι θέμα κανονισμών τους οποίους όλοι μας ανεξαιρέτως υποχρεούμεθα να τηρούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopon Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Καλημερα , Επεσε στα χερια μου το HTC HD MINI ενος φιλου που το ειχε αγορασει απο εξωτερικο (ναυτικος) Πως γινεται να του περασω τα Ελληνικα Windows Mobile? Εχω μπερδευτει λιγο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Διάβασε με προσοχή εδώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 καλημέρα . φίλος μου έχει ένα hd mini και του έχει σπάσει η οθόνη . επειδή είμαι λίγο άσχετος μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ από e-bay για να μην παραγγείλω κάτι λάθος . θέλω και τα δύο κομμάτια και το digiter (κάπως έτσι νομίζω λέγεται ) και το τζάμι μπροστά . σας ευχαριστώ Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 καλημέρα . φίλος μου έχει ένα hd mini και του έχει σπάσει η οθόνη . επειδή είμαι λίγο άσχετος μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ από e-bay για να μην παραγγείλω κάτι λάθος . θέλω και τα δύο κομμάτια και το digiter (κάπως έτσι νομίζω λέγεται ) και το τζάμι μπροστά . σας ευχαριστώ http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=htc+hd+mini+screen&_frs=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpilis91 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καλησπερα παιδια καλη χρονια ...εχω το Htc mini t5555 και ενω εχω δημιουργησει windows live id το οποιο πληκτρολογω στο marketplace δεν κανει συνδεση και στην συνεχεια μου γραφει σφαλμα στην συνδεση ..Κωδικος και password βαζω σωστα... Μπορει καποιοσ να βοηθησει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Το κινητο απο οτι βλεπω στα χαρακτηριστικα του εχει Microsoft Windows Mobile 6.5.3. Η Microsoft εδω και μερικους μηνες σταματησε να υποστηριζει το Windows Mobile 6.5 και εχει κατεβασει το marketplace. Πλεον υποστηριζει μονο τα κινητα με Windows Phone 7.5 και πανω για αυτο δεν μποπεις να συνδεθεις. Δοκιμασε με προσοχη μηπως δουλευουν ακομα εναλλακτικες ιστοσελιδες οπως αυτη: http://www.freewarepocketpc.net/ Μπορεις να βρεις προγραμματα και http://forum.xda-developers.com/index.php Edited January 6, 2013 by raidensub Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 θελω να φλασάρω την ρομ του nsourm με ποιο πρόγραμμα μπορώ να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή που έχει windows 7 ? από ότι βλέπω δεν μπορώ να περάσω το activesync στα windows 7 . με ποιο πρόγραμμα μπορώ ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 O αντικαταστάτης του as στα 7αρια ειναι το wmdc Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 (edited) θελω να φλασάρω την ρομ του nsourm με ποιο πρόγραμμα μπορώ να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή που έχει windows 7 ? από ότι βλέπω δεν μπορώ να περάσω το activesync στα windows 7 . με ποιο πρόγραμμα μπορώ ? Kαλησπερα , παρε και το link με την τελευταια εκδοση της rom http://www.filefactory.com/f/a083346fbf0205fc Μην ξεχασεις μετα το τελος της εγκαταστασης της rom κανεις hard reset. 0C0A = Spanish rom 040C = French rom 0406 = Danish rom 0407 = German rom 0408 = Greek rom 0409 = WWE rom 0410 = Italian rom 0413 = Dutch rom 0419 = Russian rom Edited January 10, 2013 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά ενός HD mini, μπορεί κάποιος να μου πει αν το παρακάτω υποστηρίζει Ελληνικά στα SMS; http://www.ebay.co.uk/itm/160900161407?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 Αυτά τα HTC που βλέπω στο ebay και τα παρουσιάζουν ως καινούρια στο κουτί τους, λέτε να είναι μούφα; Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Θα υποστηρίζει ελληνικά με το ελληνικό πληκτρολόγιο που θα του βάλεις εσύ. Με τόσα χρήματα ωστόσο θα πήγαινα σε πιο σύγχρονο λειτουργικό πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Ευχαριστώ. Το κινητό το θέλω και για κάποιους άλλους λόγους που έχουν σχέση με την εργασία μου. Τα Ελληνικά που λες αφορούν τα firmware που βλέπω π.χ. στο navimania; http://www.navimania.gr/showthread.php?t=25451&page=4 Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Το link που έχεις ανεβάσει έχει να κάνει με custom rom και όχι με την επίσημη rom της HTC. Όλες οι επίσημες rom υπάρχουν εδώ... shipped-roms.com/index.php?category=windows%20mobile&model=Photon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Είσαι φοβερός! Ευχαριστώ πολύ! Οπότε αν χρειαστεί να περάσω κάποιο επίσημο firmware για να έχω Ελληνικά φαντάζομαι ότι θα πρέπει να το αναζητήσω στο shipped-roms.com. Φαντάζομαι ότι μάλλον το RUU_Photon_HTC_Europe_1.36.401.1_Radio_Signed_32.2803.05.06_0.63.05.36_Ship.exe αφορά και την Ελλάδα; Μάλλον... Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Είσαι φοβερός! Ευχαριστώ πολύ! Οπότε αν χρειαστεί να περάσω κάποιο επίσημο firmware για να έχω Ελληνικά φαντάζομαι ότι θα πρέπει να το αναζητήσω στο shipped-roms.com. Φαντάζομαι ότι μάλλον το RUU_Photon_HTC_Europe_1.36.401.1_Radio_Signed_32.2803.05.06_0.63.05.36_Ship.exe αφορά και την Ελλάδα; Μάλλον... Kαλησπερα , αν χρειαστεις την official ελληνικη , 1.36. στειλε μου ενα μηνυμα , και θα στην στειλω την εχω, αν το παρεις το mini απο ebay να τσεκαρεις την εγγυηση αν ισχει εδω. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airness Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 καλησπερα φιλε μου...μηπως σου ειναι ευκολο να μου στειλεις καποιο λινκ για την official ελληνικη , 1.36;;;; Kαλησπερα , αν χρειαστεις την official ελληνικη , 1.36. στειλε μου ενα μηνυμα , και θα στην στειλω την εχω, αν το παρεις το mini απο ebay να τσεκαρεις την εγγυηση αν ισχει εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Kαλησπερα , αν χρειαστεις την official ελληνικη , 1.36. στειλε μου ενα μηνυμα , και θα στην στειλω την εχω, αν το παρεις το mini απο ebay να τσεκαρεις την εγγυηση αν ισχει εδω. Ανέβασε την κάπου και θα βάλουμε το link στο πρώτο post για τους ενδιαφερόμενους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Kαλησπερα , αν χρειαστεις την official ελληνικη , 1.36. στειλε μου ενα μηνυμα , και θα στην στειλω την εχω, αν το παρεις το mini απο ebay να τσεκαρεις την εγγυηση αν ισχει εδω. Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ. Επειδή είμαι ολίγον άσχετος με τα firmwares της HTC μπορείς να μου πεις τι εννοείς όταν λες "official ελληνική"; Μετατρέπει όλο το GUI των Windows σε ελληνικά; ή απλά υποστηρίζει την δυνατότητα για Ελληνική γραφή και ανάγνωση μαζί με την δυνατότητα των Αγγλικών; Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Kαλημερα εδω ειναι ,γιαννη http://www.mediafire.com/?8p4kgv9bcqvysta φιλε νικο η γνησια της htc ειναι με ελληνικο μενου, αλλα νομιζω πως αν αγορασεις το mini απο το ebay δεν θα κανει, εκτος και αν ειναι για την ελληνικη αγορα ,το link που εδωσε ο athanaso εχει τις official αλλα απο τι ειδα δεν εχει την ελληνικη. Εκτος και αν η ευρωπαικη εχει και ελληνικα μεσα .Δεν ξερω τι γινετε σε αυτη την περιπτωση . Edited January 26, 2013 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts