nek46 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 καλησπερα οι οδηγιες για το φλασαρισμα ειναι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=289122 οπου βλεπεις 0408 ειναι ελληνικες εκδοσεις . και η τελευταια εκδοση βρισκετε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=289122&page=5 post #69 μετα την ολοκληρωση της εγκαταστασης της rom, κανεις hard reset και εισαι ετοιμος. Πριν το φλασαρισμα η μπαταρια να ειναι πανω απο 50% φορτισμενη. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Σκεφτόμουνα να φλασαρω την rom του nrousm για να πηγαίνει και καλύτερα μετά το τηλ/νο, τι λες? ( Αν μπορεις δειξε μου που ειναι η τελευταία.) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=801481 Φίλε ότι θέλεις με ρωτάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Μπορει καποιος να μου πει πως κανω hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Μπορει καποιος να μου πει πως κανω hard reset? On the Home screen, slide to the Settings tab Tap Security - Factory reset Enter 1234 Tap Yes to perform the reset, or tap No to cancel the reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας και ετσι για την ιστορια για να ξερετε, λύθυκε το προβλημα, με την μπαταρια που δεν κρατούσε, με το hard reset που εκανα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Παιδιά μια ερώτηση. Υπάρχει το Angry Birds για το HD Mini? Όσο έψαξα, δεν βρήκα το παιχνίδι αυτό για Windows Mobile 6.5. Δοκίμασα μια έκδοση Java αλλά δεν παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Εχω το HTC Hd mini παρατηρω ότι βγαζει σημα η κεραια και λεει 3G COSMOTE διπλα, μηπως το εχω ενεργοποιημενο και μου καταναλωνει εξτρα μπαταρια ερημη? Αν ειναι ετσι πως το απενεργοποιω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Εχω το HTC Hd mini παρατηρω ότι βγαζει σημα η κεραια και λεει 3G COSMOTE διπλα, μηπως το εχω ενεργοποιημενο και μου καταναλωνει εξτρα μπαταρια ερημη? Αν ειναι ετσι πως το απενεργοποιω? Kαλησπερα τωρα το mini ειναι ρυθμισμενο στο αυτοματο δυκτιο και βλεπεις το 3g ρυθμισεις ,ασυρματα χειριστηρια , ανοιγης το τηλεφωνο, αλλαγη ρυθμισεων,μπαντα αλλαγη τυπου δικτυου, και τικαρεις το gsm ,στην συχνοτητα ζωνης θα βαλεις την δευτερη επιλογη . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naytaki Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 καλησπέρα σε όλους! μια γρηγορη ερώτηση. Το κινητό μου είναι αργό στην εναλλαγή πχ μενού ή όταν πάω να απαντήσω σε ένα σμς μέχρι να μου βγάλει το πληκτρολόγιο, γενικά είναι αργό! Ειναι με τη μαμησια ρομ. Αν περάσω την τελευταία θα στρώσει ή δε βλέπετε ιδιατερη διαφορά (άρα είναι κολλημα των wm). Και επίσης, το κινητο έχει gps ή agps που χρήζει σύνδεση στο ιντερνετ? και αν το πρώτο, μπορεί κάποιος να ξανανεβάσει σκιν για igo8 ή destinator για την αναλυση? thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Kαλησπερα τωρα το mini ειναι ρυθμισμενο στο αυτοματο δυκτιο και βλεπεις το 3g ρυθμισεις ,ασυρματα χειριστηρια , ανοιγης το τηλεφωνο, αλλαγη ρυθμισεων,μπαντα αλλαγη τυπου δικτυου, και τικαρεις το gsm ,στην συχνοτητα ζωνης θα βαλεις την δευτερη επιλογη . Εχεις δίκιο δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Σε ευχαριστώ για την βοηθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 καλησπέρα σε όλους! μια γρηγορη ερώτηση. Το κινητό μου είναι αργό στην εναλλαγή πχ μενού ή όταν πάω να απαντήσω σε ένα σμς μέχρι να μου βγάλει το πληκτρολόγιο, γενικά είναι αργό! Ειναι με τη μαμησια ρομ. Αν περάσω την τελευταία θα στρώσει ή δε βλέπετε ιδιατερη διαφορά (άρα είναι κολλημα των wm). Και επίσης, το κινητο έχει gps ή agps που χρήζει σύνδεση στο ιντερνετ? και αν το πρώτο, μπορεί κάποιος να ξανανεβάσει σκιν για igo8 ή destinator για την αναλυση? thanks! Καλησπερα εισαι ακομα με την εκδοση 1.06 καταλαβα καλα, πως το καταφερες αυτο :p περνα την τελευταια official 1.36 απο εδω http://www.htc.com/gr/SupportViewNews.aspx?dl_id=980&news_id=692 Μετα την ολοκληρωση της αναβαθμισης της rom κανεις hard reset, και ξεκινας το στησιμο. Πριν την αναβαθμιση η μπαταρια να ειναι πανω απο 50% Αποψη μου μην περασεις την official βαλε μια rom απο αυτες που εχει φτιαξει ο φιλος nsourm ειναι πολυ καλυτερες. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Καλησπερα, θελω να βαλω Destinator για πλοηγηση στο htc hd mini, μπορει καποιος να μου δειξει που το βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtamtamis Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΗD MINI ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ Η/Υ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ XP WIN7 X86 X64 ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΑΛΛΑΞΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ Χ10 ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΙΠΟΤΕ ΒΑCKUP ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΛΥΣΗ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited January 3, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 έχεις περάσεις τους drivers της συσκευης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtamtamis Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 drivers.χμ για να το δεις την καρτα μνημης δεν χρειαζονται στα win7 τους βρισκει μονος του λει αγνωστη συσκευη στον ιδιο η/υ πριν κανα 6μηνο ειχε γινει συγχρονισμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Αν δεν σου κανει κοπο ξανακατεβασε το wmdc στο pc σου και ξαναδοκιμασε κανε και ενα soft reset η reboot απο το on\off και δοκιμασε παλι. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosita Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Γεια σου Φιλε μου μηπως μπορεις να ξαναβαλεις τα αρχεια (data.zip & branding.zip) στο rapidshare? ευχαριστω Aπό το thread του iGO: From odytsak: Το παρακάτω είναι για όσους έχουν τη καινούρια συσκευή HTC mini που έχει ανάλυση οθόνης HVGA 320_480 Οι υπόλοιποι αγνοήστε αυτό το post. http://rapidshare.com/files/378018143/480_320_320_480-odytsak.rar Aποσυμπιέστε το αρχείο 480_320_320_480-odytsak.rar και τα δύο zip που θα βρείτε μέσα (data.zip & branding.zip) κάντε τα αντικατάσταση στον φάκελο iGO8. Το data.zip περιέχει τα ui με τους κώδικες για την ανάλυση της συσκευής σας (υποστηρίζει και driver alerts!) και το branding.zip την οθόνη φόρτωσης του προγράμματος φυσικά για την ανάλυση της συκευής σας. Tα data και branding υποστηρίζουν και portrait και landscape ώστε ο καθένας να επιλέξει τον προσανατολισμό της αρεσκείας του. Αντιγράφουμε και το sys.txt που έφτιαξε ο Οδυσσέας και δουλεύει τέλεια :D Οδυσσέα σε ευχαριστούμε πολύ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyolg Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 επίσης που βρίσκουμε το εκτελέσιμο αρχείο του IGO8 για την αρχική εγκατάσταση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 επίσης που βρίσκουμε το εκτελέσιμο αρχείο του IGO8 για την αρχική εγκατάσταση;; Πουθενά στο παρόν forum γιατί το iGO δεν είναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluemarine Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 καλησπέρα! έχω πρόβλημα στο μινι όταν μπαίνω στο internet σε μερικές σελιδες δεν ανοίγει και μου γράφει ότι θέλει το adobe flash player. αφτό νομίζω οτι ειναι εγκατεστημένο στο τηλ. πώς μπορώ να το ξαναεγκαταστήσω μπορεί να μου πει κάπιος? και 2ον ο explorer αργεί λίγο..έχετε να προτήνετε κάτι καλύτερο? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 καλησπέρα! έχω πρόβλημα στο μινι όταν μπαίνω στο internet σε μερικές σελιδες δεν ανοίγει και μου γράφει ότι θέλει το adobe flash player. αφτό νομίζω οτι ειναι εγκατεστημένο στο τηλ. πώς μπορώ να το ξαναεγκαταστήσω μπορεί να μου πει κάπιος? και 2ον ο explorer αργεί λίγο..έχετε να προτήνετε κάτι καλύτερο? ευχαριστώ! Kαλησπερα βαλε τον opera mini απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=884590 post #3 μην περιμενεις και θαυματα αλλα πιστευω πως θα εισαι λιγο καλυτερα στο θεμα του internet. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluemarine Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 μπορεί να με βοηθίσει κάποιος πως μπορώ να αναβαθμίσω το flash player του mini μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Κατεβασε την απο εδω http://www.adobe.com/products/flashplayer_pocketpc/downloads/player.html αν δεν κανω λαθος αυτη ειναι τελευταια που βγηκε για win mobile αντιγραφη και επικολληση στην καρτα σου και την κανεις εγκατασταση απο εκει . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Οι νεότερες εκδόσεις του flash player πλέον δεν υποστηρίζουν το windows mobile λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovas1974 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω βοήθεια για το igo8 και το HTC mini. Το αρχείο http://rapidshare.com/files/37801814...80-odytsak.rar δεν υπάρχει πλέον. Μπορώ να το βρω κάπου αλλού; Αν μπορεί κάποιος να συνδράμει θα ήταν πολύτιμη βοήθεια. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts