Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Κάτι όντως δεν πήγε καλά με την "εγχείριση". Θέλει ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Τελικά η ζημία είναι εκεί που έχει σκιστή η μεμβράνη, είδα ότι έχει κόψη κανα2-3 καλωδιακά, όποτε θέλουμε άλλοι πλακέτα. Ξέρεται κάποιον άλλων φτηνότερο για να αγοράσω ? http://www.keepingtouch.com/htc-hd-mini-t5555-headphone-audio-jack-flex-cable-replacement_p1282.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Φιλε εγω παραγγειλα απο ebay ,το digitizer , το μονο κακο ηταν οτι περιμενα 40 εργασιμες μερες λογο ασυνενοησιας του ταχυδρομιου της περιοχης μου . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό το rom που αναγράφεις στην υπογραφή σου που μπορούμε να το βρούμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό το rom που αναγράφεις στην υπογραφή σου που μπορούμε να το βρούμε ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=289122 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 O καιρός περνά, τα χιόνια λιώνουν, αλλά νέα ROM δεν βλέπουμε :cry: Ο μόνος λόγος που την θέλω είναι για το πρόβλημα με την ένταση του ήχου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 O καιρός περνά, τα χιόνια λιώνουν, αλλά νέα ROM δεν βλέπουμε :cry: Ο μόνος λόγος που την θέλω είναι για το πρόβλημα με την ένταση του ήχου... Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλημερα φιλε και να υπαρξει νεα rom νομιζω πως δεν θα λυθει το προβλημα μας, τουλαχιστον σε μας τους 2 πρεπει να ειναι προβλημα της συσκευης , εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις rom του nsourm ,το προβλημα παραμενη ,το ελυσα με το γνωστο τροπο που σου εχω πει παλιοτερα . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544770 Παιδιά κάτι λένε εδώ ότι έχουν βγάλει αναβάθμιση του Opera σχετικά με το flash. Δεν το χω δοκιμάσει ακόμα.Να λέει τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Γιατί δεν το δοκιμάζεις να μας πεις κιόλας; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmits Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Παρήγγειλα κ εγώ το κινητό από το ΠΛΑΙΣΙΟ για αποστολή μέσω ιντερνετ. Έχω μία ερώτηση σχετικά με την εξωτερική του εμφάνιση. Οι πίσω βίδες, το κουμπί για την ένταση στο πλάι τι χρώμα έχουν; Ασημί ή μαύρο; Στο youtube υπάρχουν βίντεο και με τα δύο χρώματα. Σημειωτέον πως η παραγγελία από το κατάστημα γράφει HTC HD mini Black. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Γιατί σε απασχολεί κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Aσημι ειναι το πλαινο πληκτρο της εντασης και οι βιδες , ουσιαστικα μαυρο ειναι το mini. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 ρε παιδια γιατι την παρουσα φαση που εχουν βγι καινουρια λειτουργικα και κινητα περνετε κατπιο παλιο ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmits Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 (edited) Γιατί σε απασχολεί κάτι τέτοιο; Θέμα αισθητικής... ρε παιδια γιατι την παρουσα φαση που εχουν βγι καινουρια λειτουργικα και κινητα περνετε κατπιο παλιο ? Για πολλούς λόγους... 1) Το brand HTC ειναι εγγύηση και δεν θα έπαιρνα κάτι άλλο. 2) Θέμα αισθητικής και πρακτικότητας. Θέλω ένα κινητό σε διαστάσεις κινητού κι όχι tablet. Μετά από αυτά έχεις να προτείνεις κάτι άλλο; Μόνη λύση θα ήταν το HTC Gratia , αλλά μέχρι να αποφασίσουν να το εισαγάγουν στην Ελλάδα ... Edited January 23, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Για πολλούς λόγους... 1) Το brand HTC ειναι εγγύηση και δεν θα έπαιρνα κάτι άλλο. 2) Θέμα αισθητικής και πρακτικότητας. Θέλω ένα κινητό σε διαστάσεις κινητού κι όχι tablet. Μετά από αυτά έχεις να προτείνεις κάτι άλλο; Μόνη λύση θα ήταν το HTC Gratia , αλλά μέχρι να αποφασίσουν να το εισαγάγουν στην Ελλάδα ... Για τέτοιες συζητήσεις απευθύνσου στους Διαξιφισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 (edited) Εχω και εγω το htc hd mini και θα δοκιμασω να το κάνω dual boot με την rom του htc gratia που είναι anroided v2.2 . Η διαδικασία φαίνεται πως είναι ιδία με του hd2. Edited January 23, 2011 by webxaker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Εχω και εγω το htc hd mini και θα το κάνω dual boot με την rom του htc gratia που είναι anroided v2.2 . Η διαδικασία είναι ιδία με του hd2. Αν τα καταφέρεις καλό είναι να δώσεις εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία και τα σχετικά link. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Πως θα το κανεις αυτο :wacko: ,αφου κανεις δεν εχει καταφερη να τρεξει android στο mini Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Εδώ και αρκετό καιρό το προσπαθούν αυτό. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=702530 Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Εδώ και αρκετό καιρό το προσπαθούν αυτό. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=702530 Είναι σε καλό δρόμο αυτό παιδιά ? η δεν το έχουν ακουμπήσει καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Θέλει δουλειά ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Θέλω να βάλω κάποιο πρόγραμμα για πλοηγό, έλεγα για το Destinator που το χω συνηθίσει κιόλας. Ξέρει κάποιος που μπορώ να το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86 Αλλά αν ζητάς "σπασμένο" δεν μας επιτρέπεται η διακίνηση οποιουδήποτε τέτοιους είδους λογισμικού δημόσια στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Κατάλαβα, λογικό είναι αυτό που λες. Σε ευχαριστώ πάντως. Ευχαριστώ παιδιά και τους δυό σας.. Edited January 26, 2011 by loutraki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts