evi32 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Μα ειναι αδικο με τοσα λεφτα που κανουν ολα τα windows mobile κινητα να μην μπορεις να δεις κανονικα flash. Πολυ αδικο. Μηπως υπαρχει τροπος και δεν τον ξερουμε? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Η ανάπτυξη και εξέλιξη των windows mobile έχει σταματήσει πια. Τα υπόλοιπα εξελίσσονται όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Δηλαδη τα android παιζουν flash κανονικα? Ολα τα flash? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 @skstelios: Δεν επιτρέπονται αγγελίες στο forum πουθενά πέραν του Buy&Sell στο οποίο για να έχει πρόσβαση κάποιος πρέπει να έχει τουλάχιστον 150 post. Κατά συνέπεια θα χρειαστεί να απευθυνθείς αλλού για την αγγελία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για καθάρισμα από σκουπιδάκια και ίχνη του κινητού, παρόμοια με αυτά που έχουμε στα pc μας? Για να δουλεύει καλύτερα και πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για καθάρισμα από σκουπιδάκια και ίχνη του κινητού, παρόμοια με αυτά που έχουμε στα pc μας? Για να δουλεύει καλύτερα και πιο γρήγορα. Cleanram για να καθαρίζει τη ram και Cleartemp για να καθαρίζει τη rom. Είναι και τα δύο free, θα τα βρεις με μια απλή αναζήτηση στο google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Σε ευχαριστώ για την άμμεση απάντησή σου. Υπάρχει κάτι για optimize ή ανασυγκρότηση των windows, έχουν βγάλει τέτοια προγράμματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Υπάρχουν διάφορα προγραμματάκια αλλά δεν κάνουν τέτοιες δουλειές αλλά τίποτα το ουσιαστικό. Δεν σου συνιστώ να ασχοληθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Για να το λες κάτι θα ξέρεις, άλλωστε όσο πιο πολύ το παιδεύεις τόσο τον μπελά σου βρίσκεις τις περισσότερες φορές. Είπες να δοκιμάσω και το Opera 10 Repack (σε συνδυασμό με το flash support), αλλά με βγάζει σε 5 αρχειάκια Ninja, ποιο άπο αυτά να κατεβάσω? Edited January 16, 2011 by loutraki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Είπες να δοκιμάσω και το Opera 10 Repack (σε συνδυασμό με το flash support), αλλά με βγάζει σε 5 αρχειάκια Ninja, ποιο άπο αυτά να κατεβάσω? Αν διαβάσεις εκεί θα δεις τις διαφορές τους. Βάλε το Ninja Duck Opera 10 (BASE-FL-RO-XXX) 1.3.cab. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Με το Ninja Duck Opera 10 (BASE-FL-RO-XXX) 1.3.cab μπορειτε να δειτε το http://www.live24.gr/webtv/kontrachannel/ Εχει δοκιμασει κανεις? Αν ειναι να το βαλουμε οντως Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Μου έδωσε ένα htc mini ο αδελφός μου με σπασμένη οθόνη και την αντικατέστησα. Και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα που δεν ξέρω και το τηλέφωνο. Καταρχήν μου βγάζει αυτό το εικονίδιο για ακουστικά τα όποια δεν έχω συνδεμένα, και δεν μπορώ να το βρω αυτό το εικονίδιο στο manual του κινητού. Ξέρεται τι μπορεί να φταίει ? http://i164.photobucket.com/albums/u29/trikalos/th_P1182380-1.jpg http://i164.photobucket.com/albums/u29/trikalos/th_f02b0004.jpg Και το άλλο είναι μόλις απαντήσω σε κάποια κλήση μαυρίζει η οθόνη και δεν μπορώ να πατήσω κάποιο κουμπί για να την σταματήσω. Ξέρεται που μπορώ να βρω video με αντικατάσταση οθόνης ? για να δω αν το έκανα σωστά ? Καινούργια έκδοση rom που την βρίσκουμε ? Ευχαριστώ και συγγνώμη για τα πολλά ερωτήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Καλησπερα για video υπαρχει αυτο δεν ειναι το htc mini αλλα σαν συσκευη ειναι το ιδιο . Επειδη μου εσπασε και εμενα το digitizer με αυτο το video το αλλαξα . κανε ενα hard reset , μηπως και αλλαξει κατι αλλα εχω την αισθηση πως κατι δεν σου πηγε καλα . Το ακουστικο που βλεπεις εμφανιζετε οταν εχεις την stereo λειτουργια ανοιχτη με bluetooth ακουστικο , τωρα αν το βλεπεις χωρις bluetooth ακουστικο εχεις προβλημα εκτος απο αυτο του screenshot. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση, από τι είδα στο βίντεο όλα σωστά τα είχα κάνει ? hard reset που κάνω ? αλλά έκανα αλλαγή της rom στην καινούργια και πάλη τίποτα. Με το σβήσιμο της οθόνης μoλης δεχτώ εισερχόμενη κλήση υπαρχή τίποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Για το hard reset δες εδω http://www.hard-reset.com/htc-hd-mini-photon-hard-reset.html πρεπει να κανεις οπωςδηποτε . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Έχω κι εγώ το HTC mini και παρότι έβαλα τον Opera 10 που λέει πως έχει flash player μέσα, δεν μπορώ να δω στο Meteo.gr μία επιλογή που θέλω για τον άνεμο που με ενδιαφέρει, με κάτι βελάκια κινούμενα που δείχνουν διεύθυνση ανέμου. Ξέρει μήπως κάποιος να με συμβουλέψει..? (Μου γράφει πως δεν έχω flash. επίσης το ίδιο κάνει και σε μια κάμερα, παρόλο που όλες τις άλλες τις βλέπω.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Ο skyfire ηταν ο τελειος αλλα σταματησε να υποστηριζει Ελλαδα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Υπάρχει ο uZard , αλλά έχει κάποιο θέμα με τον ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Για flash player εδω http://www.adobe.com/products/flashplayer_pocketpc/downloads/player.html εγκατασταση στην κεντρικη μνημη soft reset η reboot απο το onn\off. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Δεν κάνει ο 7, χρειάζεται ο 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Αυτό πιστεύω κι εγώ, γιατί με τον 7 που δοκίμασα δεν έγινε τίποτα.Μου βγάζει εικονίδιο Flash 9, για να το παίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Για το hard reset δες εδω http://www.hard-reset.com/htc-hd-mini-photon-hard-reset.html πρεπει να κανεις οπωςδηποτε . Ευχαριστώ το έκανα, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Πρέπει να έγινε καμία μα….κια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Ευχαριστώ το έκανα, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Πρέπει να έγινε καμία μα….κια. Δηλαδή όλα τα προβλήματα που ανέφερες παραπάνω εξακολουθούν να υφίστανται; Σίγουρα έκανες hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Ναι το σύμβολο εξακολουθεί να υπαρχή και όταν ενεργοποιώ το Bluetooth χάνετε και φαίνεται το σύμβολο του Bluetooth. Και το άλλοτε την κάμερα δεν σας το είπα, πατώ για να άνοιξη και μένη το τηλέφωνο κολλημένο με μαύρη οθόνη και το σύμβολο της κάμερας, και για να ξεκολλήσω περιμένεις κάποια λεπτά ενώ σε όλα τα κουμπιά δεν αντιδρά η βγάζεις την μπαταρία και τέλος. Μετά από λεπτομερή έλεγχο που κάνα πάλι στο τηλέφωνο, βγάζοντας το αυτοκόλλητο πίσω από την μπαταρία, ανακάλυψα ότι η ταινία εκεί σε αυτό το σημείο που έχω κύκλωση έχει λίγο κοπή, λέτε αυτό να είναι το πρόβλημα ? http://i164.photobucket.com/albums/u29/trikalos/th_P1192384.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Οπως το ειπες φιλε μου κατι δεν σου πηγε καλα , δεν φαινετε καλα και το screenshot ,υπαρχει ενα καλωδιο κατω απο την πλακετα με φυσα μηπως δεν κουμπωσε καλα ,θα σου πρωτεινα να το ανοιξεις παλι παραληλα με το video μηπως εντοπισεις το λαθος και κανε παλι hard reset μετα το δεσιμο. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts