nancykon Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Όχι φυσικά. Μόνο μέσω internet και είναι απολύτως φυσιολογικό μιας και πρέπει να ψάξει σε κάποια database που δεν χωράει ούτε κατά διάνοια στη συσκευή σου. μεσω ιντερνετ ηθελα να πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-midomi.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-midomi.html[/quote ευχαριστω,δουλευει μια χαρα :)!!!!!!!!!!εαν γνωριζετε κ καποιο που μπορω να αποθηκευσω ηχο κ να τον ψαξω αργοτερα θα ηταν τελειο :D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-midomi.html Και το musicid δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Και το musicid δουλεύει μια χαρά. to musicid κολλαει :wacko: βρηκα ομως κι αυτο για οποιον ενδιαφερεται.... shazam http://rapidshare.com/files/352825408/ShazamEncore.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Το shazam νομίζω οτι δεν είναι free. Για ηχογράφηση και αποθήκευση ήχου δοκίμασε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Για ηχογράφηση και αποθήκευση ήχου δοκίμασε αυτό. Και κάτι όχι free που προτείνω είναι το Vito Audio Notes Touch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 καλησπερα! μια ερωτηση και συγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει! μια φιλη μου αγορασε χτες το mini και εγω ως κατοχος hd2 θελοντας να τη βοηθησω, θα της περασω καποια βασικα προγραμματα! οπως resco explorer, task manager κλπ! ειναι της ιδιας φιλοσοφιας με το hd2 σωστα? θα εχει προβλημα αν της περασω προγραμματα που εχω εγω για το leo μου?:) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Kαλησπερα η φιλοσοφια ειναι περιπου ιδια , τα προγραμματα που αναφερεις θα τρεξουν , λιγο να ψαχτεις με το task manager, σιγουρα δουλευη το ark switch, λογο της αναλυσης της οθονης. O φιλος nsourm και εγω εχουμε φτιαξει μια λιστα με εφαρμογες που τρεχουν στο mini αν θελεις ριξε μια ματια στο imobile.gr στην ενοτητα του mini. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Kαλησπερα η φιλοσοφια ειναι περιπου ιδια , τα προγραμματα που αναφερεις θα τρεξουν , λιγο να ψαχτεις με το task manager, σιγουρα δουλευη το ark switch, λογο της αναλυσης της οθονης. O φιλος nsourm και εγω εχουμε φτιαξει μια λιστα με εφαρμογες που τρεχουν στο mini αν θελεις ριξε μια ματια στο imobile.gr στην ενοτητα του mini. τελεια! δεν το γνωριζα! ευχαριστω πολυ ειναι ακρως κατατοπιστικο! :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 καλησπερα! μια ερωτηση και συγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει! μια φιλη μου αγορασε χτες το mini και εγω ως κατοχος hd2 θελοντας να τη βοηθησω, θα της περασω καποια βασικα προγραμματα! οπως resco explorer, task manager κλπ! ειναι της ιδιας φιλοσοφιας με το hd2 σωστα? θα εχει προβλημα αν της περασω προγραμματα που εχω εγω για το leo μου?:) Δεν θα έχει πρόβλημα με τα προγράμματα που έχεις εσύ εκτός αυτών που απαιτούν συγκεκριμένη ανάλυση που ή θα χρειαστούν αντίστοιχες εκδόσεις ή "πείραγμα". Το τελευταίο είναι κάτι που είναι απαραίτητο στα προγράμματα πλοήγησης για παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Δεν βλέπω ROM Update και αρχίζω να ανησυχώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) Όταν πάω να ανοίξω τις επαφές μου, φένεται σαν είναι κολλήμενο το "A", οπότε και δεν μπόρω να δω καμια επαφή.. Στο contact του Outlook φένονται κανονικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω, προκείμενου να γλυτώσω το format ? Edited December 10, 2010 by Stl08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Δεν βλέπω ROM Update και αρχίζω να ανησυχώ Που περιμένεις να το δεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xannta Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 καλημέρα, υπάρχει car mode για το HTC MINI? Παράθεση xannta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savio Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Aπό το thread του iGO: From odytsak: Το παρακάτω είναι για όσους έχουν τη καινούρια συσκευή HTC mini που έχει ανάλυση οθόνης HVGA 320_480 Οι υπόλοιποι αγνοήστε αυτό το post. http://rapidshare.com/files/378018143/480_320_320_480-odytsak.rar Aποσυμπιέστε το αρχείο 480_320_320_480-odytsak.rar και τα δύο zip που θα βρείτε μέσα (data.zip & branding.zip) κάντε τα αντικατάσταση στον φάκελο iGO8. Το data.zip περιέχει τα ui με τους κώδικες για την ανάλυση της συσκευής σας (υποστηρίζει και driver alerts!) και το branding.zip την οθόνη φόρτωσης του προγράμματος φυσικά για την ανάλυση της συκευής σας. Tα data και branding υποστηρίζουν και portrait και landscape ώστε ο καθένας να επιλέξει τον προσανατολισμό της αρεσκείας του. Αντιγράφουμε και το sys.txt που έφτιαξε ο Οδυσσέας και δουλεύει τέλεια :D Οδυσσέα σε ευχαριστούμε πολύ ;) γεια σας παιδια καινουργιος στο φορουμ,πραγματικα κανετε παρα πολυ καλη δουλεια,συνεχιστε ετσι... καινουργιος κατοχος και εγω htc mini και θελω να βαλω το gps, επειδη αυτο το λινκ του rapidshare δεν μπορω να το κατεβασω,εχει διαγραφει μου λεει,μηπως θα ειχε καποιος την καλοσυνη να μου πει αν υπαρχει αλλο λινκ για να το κατεβασω??? η αλλιως αν καποιος το εχει κατεβασει να του εστελνα το μαιλ μου και να μου εστελνε εκει το προγραμματακι... σας ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Απευθύνσου και στο σχετικό θέμα του iGO, ίσως κάποιος το έχει εκεί... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166681 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anmatheextreme Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Μολις πριν λιγο ανεβασα την δικια μου custom rom και θα ηθελα πολύ να την δοκιμάσετε. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=885474 Παράθεση anmatheextreme v1.3 με Cookies Home Tab για HTC HD MINI: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=885474 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Καλή αρχή! Βάλε να θες και κάποια screenshot εκεί... "πουλάνε"! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anmatheextreme Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Ευχαριστώ athanaso. Μολις εβαλα και μερικα screenshots και τωρα σκέφτομαι να συμπαριλάβω και το Cookies Home Tab. Παράθεση anmatheextreme v1.3 με Cookies Home Tab για HTC HD MINI: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=885474 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Πλέον το CHT2.0 είναι must-have για κάθε συσκευή με HTC Sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 καλησπερα εχει ενα φιλαρακι το κινητο...εχει καποια προβληματα αν μπορειτε να βοηθησετε: α)του τελειωνει η καρτα ενω μιλαει μονο με αριθμους wu και εχει κλεισει τις ενημερωσεις για τον καιρο...τι μπορει να φταιει? β)μπαινει μονο του στο internet και του ξανα ανοιγει on τις συνδεσεις δεδομενων ενω τις εχει off γ)η ωρα συνεχως αλλαζει... τι μπορει να κανει γ αυτα? ευχαριστω πολυ Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Kαλησπερα α Πιθανων να του τρωει τις μοναδες επειδη μπαινει στο internet β θα βαλεις το data controler, εγκατασταση στην κεντρικη μνημη soft reset, θα σου βγαλει τον παροχο με 3 επιλογες θα αφησει τα mms οπως ειναι τις αλλες επιλογες στο οff δεν θα ξανασυνδεθη. http://www.htc.com/gr/SupportViewNews.aspx?dl_id=1069&news_id=843 Αντιγραφη και επικολληση στην sd καρτα και το τρεχεις απο το mini δεν θα ξανα αλλαξει η ωρα. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Για το β) υπάρχει και η επιλογή του NoData. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 ευχαριστω πολυ... το nodata πως το περναω και το κανω εγκατασταση στο κιν? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts