Takissc5 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Τι το θες το bluetooth ακριβώς; για να οδηγω με καποια ασφαλεια διοτι πριν ενα μηνα που αποκτησα το mini και εφυγα απο τα κλασσικα κινητα που τα χρησιμοποιουσα με πολυ ανεση τωρα με το touchscreen κλπ αποσπαται πολυ η προσοχη μου απο τον δρομο.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Για να είμαι ειλικρινής, ένα bluetooth hands-free κάνει μια χαρά τη δουλειά του σε αυτές τις περιπτώσεις. Βέβαια από εκεί και πέρα, περί ορέξεως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takissc5 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Για να είμαι ειλικρινής, ένα bluetooth hands-free κάνει μια χαρά τη δουλειά του σε αυτές τις περιπτώσεις. Βέβαια από εκεί και πέρα, περί ορέξεως... αυτο που προτεινεις ειναι αυτο που ''κουμπωνει'' στο αυτι? πραγματικα, αυτο δεν μου αρεσε ποτε. εχεις εμπειρια η προταση για κατι αλλο? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 αυτο που προτεινεις ειναι αυτο που ''κουμπωνει'' στο αυτι? πραγματικα, αυτο δεν μου αρεσε ποτε. εχεις εμπειρια η προταση για κατι αλλο? ευχαριστω. Ναι. Είτε με καλώδια, είτε με συσκευή που κάθεται στο αυτί. Αν δεν σου αρέσει όμως είναι θέμα γούστου και δεν μπορώ να κάνω κάτι σε αυτό παρόλο που πιστεύω ότι αποτελεί την καλύτερη και πιο οικονομική επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takissc5 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ναι. Είτε με καλώδια, είτε με συσκευή που κάθεται στο αυτί. Αν δεν σου αρέσει όμως είναι θέμα γούστου και δεν μπορώ να κάνω κάτι σε αυτό παρόλο που πιστεύω ότι αποτελεί την καλύτερη και πιο οικονομική επιλογή. σιγουρα την πιο οικονομικη,ναι. παρελαβα αυτο αλλα τους ειδοποιησα οτι θα επιστραφει λογω οτι μιλαει στην αγγλικη παρ'ολο που ο κατασκευαστης προβλεπει και ελληνικη γλωσσα. σκεφτομαι λοιπον κατι παρεμφερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) Πανάκριβο αλλά τι να πω, γούστα είναι αυτά! Ρίξε μια ματιά εδώ αλλά και εδώ. Edited September 4, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takissc5 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Πανάκριβο αλλά τι να πω, γούστα είναι αυτά! Ρίξε μια ματιά εδώ αλλά και εδώ. ευχαριστω για την ασχολια σου με το θεμα μου. απο expansys δεν παραγγελνω τιποτε, διοτι, οπως μου ειπαν και τηλεφωνικα παρ'οτι ειναι διανομεις σε ολη την Ευρωπη για την HTC, επειδη η εδρα τους ειναι στην Γαλλια ολα τα προιοντα τους ειναι international και οπου εμπλεκεται και σοφτγουερ ειναι ολα στα αγγλικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ότι είναι προϊόντα του εξωτερικού είναι γεγονός και έχεις δίκιο σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mountzouris Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Καλησπερα παιδια. Εχω κανα 2μηνο το hd mini και για να πω την αληθεια, δεν εχω ασχοληθει και ιδιαιτερα με το κινητο περαν καποιων συγκεκριμενω ασχολιων πχ pdf και word reader καθως και το synchronization που το εχω κανει με το outlook. Ωστοσο μιλωντας με ενα φιλο που εχει το hd2 μου ειπε πως ακομα κι αν δεν το εχω δουλεψει πολυ πρεπει να του βαλω καποιο προγραμματακι για καθαρισμο registry κλπ. Εχετε κατι καλο και δωρεαν υποψην. Και κατι τελευταιο μιας και απο πανω μιλαγατε για bluetooth. Δεν αναγνωριζει ενα bluetoothακι της samsung που ειχα στο παλιο μου τηλεφωνο. Πρεπει να κανω κατι ιδιαιτερο η απ΄την ευερση συσκευων bluetooth παω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 μου ειπε πως ακομα κι αν δεν το εχω δουλεψει πολυ πρεπει να του βαλω καποιο προγραμματακι για καθαρισμο registry κλπ. Όχι δεν πρέπει και δεν σου το συνιστώ. Δεν αναγνωριζει ενα bluetoothακι της samsung που ειχα στο παλιο μου τηλεφωνο. Μήπως απλά το hands-free σου πρέπει να γίνει reset για να μπορέσει να το δει και άλλη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Στο Site της HTC γράφει οτι το γνωστό fix που έχει βγεί αφορά τελικά μόνο Version "less than" 1.36.XXX.X και οχι και "equal" οπως έγραφε παλιά !!!! Τώρα τι κάνουμε εμείς που έχουμε πρόβλημα ; ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΠΛΑΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΗΣΗ!!! ΕΛΕΟΣ, ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Τώρα τι κάνουμε εμείς που έχουμε πρόβλημα ; Μάλλον περιμένετε, δεν έχετε άλλη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harm Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Διακρίνω μία διχόνοια όσον αφορά την γλώσσα. Αφού διάβασα όλες τις σελίδες που είχα αφήσει αδιάβαστες. Κάποιοι που το πήραν στα ελληνικά ψάχνουν τρόπο να το κάνουν αγγλικό. Η ερώτηση είναι: Τελικά στο αγγλικό είναι όντως καλύτερο; Και τι συμβαίνει με τα μηνύματα (και τις περιπτώσεις των 160, 70 χαρακτήρων στην έκδοση του κινητού που φοράει τα αγγλικά WM) ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Carpe Diem http://www.custominsight.com/services/bmw.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Σε αγγλική rom, θα χρειαστεί να βάλεις third-party πληκτρολόγιο, για να μπορείς να γράφεις με 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harm Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Σε αγγλική rom, θα χρειαστεί να βάλεις third-party πληκτρολόγιο, για να μπορείς να γράφεις με 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms. Ωχ μεγάλη βλακεία αυτό... Τουλάχιστον στα μενού είναι καλύτερο το αγγλικό κινητό; Είμαι προβληματισμένος... :wacko: Παράθεση Carpe Diem http://www.custominsight.com/services/bmw.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Ωχ μεγάλη βλακεία αυτό... Τουλάχιστον στα μενού είναι καλύτερο το αγγλικό κινητό; Είμαι προβληματισμένος... :wacko: Ουσιαστική διαφορά δεν υπάρχει.Νομίζω ότι είναι θέμα συνήθειας του καθενός.Εγώ είχα το diamond και είχα Αγγλική rom το είχα συνηθίσει και τώρα με το Mini ψαχνόμουν να την αλλάξω.Τωρα που το συνήθισα λίγο δεν με ενοχλεί. Φίλοι κοιτάξτε λίγο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=778132 Είναι παιχνίδια από ΕΑ για το Mini μας.Είναι πάρα πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Τουλάχιστον στα μενού είναι καλύτερο το αγγλικό κινητό; Δεν έχει να κάνει με καλύτερο ή χειρότερο. Εάν δεν έχεις πρόβλημα με το ελληνικό μένεις όπως είσαι για να έχεις και τη συσκευή εντός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Ουσιαστική διαφορά δεν υπάρχει.Νομίζω ότι είναι θέμα συνήθειας του καθενός.Εγώ είχα το diamond και είχα Αγγλική rom το είχα συνηθίσει και τώρα με το Mini ψαχνόμουν να την αλλάξω.Τωρα που το συνήθισα λίγο δεν με ενοχλεί. Φίλοι κοιτάξτε λίγο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=778132 Είναι παιχνίδια από ΕΑ για το Mini μας.Είναι πάρα πολύ καλά. Καλησπέρα, Στο συγκεκριμένο thread υπήρχε όντος ένα link με 4 πολύ ωραία παιχνίδια ΔΩΡΕΑΝ.. Ωστόσο μου έκανε εντύπωση που για να καταβάσεις το παιχνίδι ζητούσαν το EMEI του κινητού σου. Για τον λόγο αυτό έγραψα και εγώ ένα quick reply στο thread αυτό κατά πόσο είναι ασφαλές να δώσουμε έτσι χωρίς σκέψη το ΕΜΕΙ μας. Ως δια μαγείας μετά από μερικά λεπτά το thead αυτό διαγράφηκε ή τουλάχιστον δεν το βλέπω εγώ !!! Τα σχόλια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Τώρα το πρόσεξα και εγώ. Εγώ το κατέβασα από το Link που ειχε χωρίς την χρήση imei. Πάντως όποιος τα θέλει μπορώ να τα ανεβάσω σε απ'ευθείας link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Καλησπέρα, Στο συγκεκριμένο thread υπήρχε όντος ένα link με 4 πολύ ωραία παιχνίδια ΔΩΡΕΑΝ.. Ωστόσο μου έκανε εντύπωση που για να καταβάσεις το παιχνίδι ζητούσαν το EMEI του κινητού σου. Για τον λόγο αυτό έγραψα και εγώ ένα quick reply στο thread αυτό κατά πόσο είναι ασφαλές να δώσουμε έτσι χωρίς σκέψη το ΕΜΕΙ μας. Ως δια μαγείας μετά από μερικά λεπτά το thead αυτό διαγράφηκε ή τουλάχιστον δεν το βλέπω εγώ !!! Τα σχόλια σας Τώρα το πρόσεξα και εγώ. Εγώ το κατέβασα από το Link που ειχε χωρίς την χρήση imei. Πάντως όποιος τα θέλει μπορώ να τα ανεβάσω σε απ'ευθείας link. όταν εγκαταστήσεις το παιχνίδι ζητά IMEI ??? Διαγράφηκε και απο το Rapidshare.. Εαν μπορείς loulou δώσε μας ένα link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 όταν εγκαταστήσεις το παιχνίδι ζητά IMEI ??? Διαγράφηκε και απο το Rapidshare.. Εαν μπορείς loulou δώσε μας ένα link οχι δεν ζητά imei. Κάντε λίγο υπομονή γιατί είμαι στην δουλειά και δεν έχω την δυνατότητα. Μέχρι το βράδυ θα είναι σε link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Σωστός. Ανέβασε το, καλό είναι να υπάρχει εδώ ένα link. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou_loulou Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 http://www.mediafire.com/?aldwuns194qz9 Το link που είχα υποσχεθεί με τα παιχνίδια καλή διασκέδαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Άντε βρε loulou εσένα περιμέναμε :) Σε ευχαριστούμεεεεεεεεεεεεεεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. September 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Πολύ ωραία τα παιχνίδια της ΕΑ. Ειδικά το nfs αλλά και το sims3 τα σπάνε :D Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts