Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Παιδιά κατέβασα το Nodata και χωρίς να έχω βάλει μέσα τη sim στο τηλέφωνο το πέρασα στο κινητό από τον υπολογιστή με bluetooth....όταν πάω να το ανοίξω μου λέει οτι έγινε λάθος και δεν το εγκαθιστά!!!Το αρχείο το έβαλα έτσι όπως το κατέβασα!!Επειδή δεν τα γνωρίζω και πολύ καλά μπορεί κάποιος να μου πει τι θα κάνω??? Δες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266958 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 4.5 ειναι η εκδοση Καντο απεγκατασταση απο το pc σου και ξαναπερασε το και ξαναδοκιμασε Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martzie Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να απενεργοποιήσω το Τ9 στα μηνύματα??Και κάτι ακόμη...πώς ανεβάζω Video από το youtube στο Facebook Μέσω κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να απενεργοποιήσω το Τ9 στα μηνύματα?? Δεν είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής αλλά εάν πας Start / Settings / Menu / All Settings / Personal / Input, στο Options πρέπει να υπάρχει η σχετική επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martzie Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Στα Ελληνικά το έχω το κινητό και δεν τα βρίσκω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Εάν κάνεις τη μετάφραση δεν οδηγείσαι εκεί; Στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή του Personal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martzie Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Εάν κάνεις τη μετάφραση δεν οδηγείσαι εκεί; Στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή του Personal; To βρήκα κάπου αλλού!Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Καλό είναι βέβαια να λέμε και τη λύση εκτός του προβλήματος γιατί μπορεί να έχει και άλλος κάτοχος την ίδια απορία. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Βγήκε νέα ROM για το mini !!! Γνώριζει κανένας εάν μπορώ να περάσω την EUROPE ROM γιατι μου αρέσει περισσότερο το menu των Windows και το Manila να είναι στα Αγγλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras1 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 εκανα την αναβαθμιση κανονικοτατα χωρις προβλημα κανενα.Ολα καλα αλλα οπως λεει και ο φιλος πριν μπορουμε να το κανουμε ολο αγγλικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velianitis Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Μόλις έκανα την αναβάθμιση και επιτέλους έφτιαξε η ανταπόκριση της οθόνης στο άγγιγμα! Είναι πλέον πολύ πιο έυκολο να πληκτρολογήσεις. Σχεδόν όλα τα γράμματα εμφανίζονται σωστά με την πρώτη προσπάθεια και η ταχύτητα ανταπόκρισης έχει βελτιωθεί σε όλα τα σημεία. :):):) Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Βγήκε νέα ROM για το mini !!! Γνώριζει κανένας εάν μπορώ να περάσω την EUROPE ROM γιατι μου αρέσει περισσότερο το menu των Windows και το Manila να είναι στα Αγγλικά Επίσημα όχι. Δεν μπορείς να αλλάξεις το interface της συσκευής σου μιας και οι άδειες της Microsoft για κάθε συσκευή είναι αποκλειστικά για μία και συγκεκριμένη γλώσσα λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras1 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Επίσημα όχι. Δεν μπορείς να αλλάξεις το interface της συσκευής σου μιας και οι άδειες της Microsoft για κάθε συσκευή είναι αποκλειστικά για μία και συγκεκριμένη γλώσσα λειτουργικού. ανεπισημα τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martzie Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Μήπως γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να κάνω τα αρχεία που μου έρχονται μέσω bluetooth να πηγαίνουν κατευθείαν στην κάρτα μνήμης και όχι στο τηλέφωνο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Δεν εχω και εγω την συσκευη αλλα αν πας στις ρυθμισεις στο sence και πατισεις κατω δεξια επιλογες θα σου βγαλει της ρυθμισεις των windows.Εκει αν πατησεις το bt και το ανοιξεις στα αριστερα εχει εικονιδειο με γραναζια και καπου περισσοτερες επιλογες..Εκει φυσιολογικα θα βρεις και θα βαλεις την διαδρομη που θες...Ετσι ειναι στο hd2 τουλαχιστον Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Μήπως γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να κάνω τα αρχεία που μου έρχονται μέσω bluetooth να πηγαίνουν κατευθείαν στην κάρτα μνήμης και όχι στο τηλέφωνο?? Pυθμισεις μενου περισσοτερα bluetooth το εικονειδιο με τα γραναζια, ανοιγεις το περισσοτερα προσθετες επιλογες ,μεταφορα αρχειων και τικαρεις την καρτα... Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martzie Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Ευχαριστώ πολύ!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 ανεπισημα τι γινεται? Ρίξε μια ματιά εδώ... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Εφαρμογη soft reset & power off {post *6 } Εγκατασταση στην συσκευη του mini http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=641755 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Μόλις έκανα την αναβάθμιση και επιτέλους έφτιαξε η ανταπόκριση της οθόνης στο άγγιγμα! Είναι πλέον πολύ πιο έυκολο να πληκτρολογήσεις. Σχεδόν όλα τα γράμματα εμφανίζονται σωστά με την πρώτη προσπάθεια και η ταχύτητα ανταπόκρισης έχει βελτιωθεί σε όλα τα σημεία. :):):) Σβήστηκαν όλα τα προγράμματα και οι επαφές σου?ακόμα και το copilot που είχε μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 (edited) Σβήστηκαν όλα τα προγράμματα και οι επαφές σου?ακόμα και το copilot που είχε μέσα? Καλημερα οι αρχικες εφαρμογες του mini οπως το you tube το faceboook δεν σβηνονται, οι επαφες σου τα sms σου και{ οι φωτο} που εχεις τραβηξει και δεν εχεις αποθηκευση στην sd σβηνονται. χρειαζεται να βρεις μια εφαρμογη για full back up νομιζω οτι δεν ειναι free για να τα ξαναπερασεις . Δες και αυτο http://sn1-p3.myphone.microsoft.com/mkweb/Start.po?mkt=el-GR Το copilot αν δεν το εχεις ενεργοποιηση δεν σβηνεται, αν ομως το εχεις ενεργοποιηση χρειαζετε και σε αυτο back up και καποια διαδικασια για τον κωδικο ανακτησης την οποια δεν γνωριζω... Edited July 6, 2010 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Καλημερα οι αρχικες εφαρμογες του mini οπως το you tube το faceboook δεν σβηνονται, οι επαφες σου τα sms σου και{ οι φωτο} που εχεις τραβηξει και δεν εχεις αποθηκευση στην sd σβηνονται. χρειαζεται να βρεις μια εφαρμογη για full back up νομιζω οτι δεν ειναι free για να τα ξαναπερασεις . Δες και αυτο http://sn1-p3.myphone.microsoft.com/mkweb/Start.po?mkt=el-GR Το copilot αν δεν το εχεις ενεργοποιηση δεν σβηνεται, αν ομως το εχεις ενεργοποιηση χρειαζετε και σε αυτο back up και καποια διαδικασια για τον κωδικο ανακτησης την οποια δεν γνωριζω... Ευχαριστώ για την απάντηση, εχω κανει backup sto pc , to copilot ηταν 15μερες δοκιμαστικό και θα προτιμούσα να σβηνόταν γιατι δεν βρισκω πουθενα την απεγκατασταση του....οι ρυθμισεις που εχω προσθέσει, π.χ. το cleartype και τους διάφορους κωδικούς των mail θα πρεπει να τα ξαναβάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannistou Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 με το service τι γινετε??? μου εσπασε το εξωτερικο τζαμι.... και μου επεσε απο το τραπεζακι..! άλλα κινητα εχουν πεσει απο μηχανη εχουν 'φαει" κλοτσιες και δεν επαθαν τιποτα...! και ερχετε και το service ,που ειναι στην Αγια Παρασκευη, και σου λεει "130 ΕΥRO":cry: για ολοι την οθονη ενω δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΑ μονο το τζαμι. Ξερει κανεις αν αλλαζει μονο το τζαμι...? :(:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 με το service τι γινετε??? μου εσπασε το εξωτερικο τζαμι.... και μου επεσε απο το τραπεζακι..! άλλα κινητα εχουν πεσει απο μηχανη εχουν 'φαει" κλοτσιες και δεν επαθαν τιποτα...! και ερχετε και το service ,που ειναι στην Αγια Παρασκευη, και σου λεει "130 ΕΥRO":cry: για ολοι την οθονη ενω δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΑ μονο το τζαμι. Ξερει κανεις αν αλλαζει μονο το τζαμι...? :(:mad::mad::mad: http://cgi.ebay.co.uk/LCD-Display-Screen-Repair-Part-TL-HTC-HD-Mini-T5555-/110554654346?cmd=ViewItem&pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item19bd92268a http://cgi.ebay.co.uk/new-original-HTC-HDMINI-HD-MINI-LCD-srceen-display-/280525068062?cmd=ViewItem&pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item415098d71e http://cgi.ebay.co.uk/FULL-LCD-Display-Touch-Screen-HTC-HD-Mini-T5555-/110550697037?cmd=ViewItem&pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item19bd55c44d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση, εχω κανει backup sto pc , to copilot ηταν 15μερες δοκιμαστικό και θα προτιμούσα να σβηνόταν γιατι δεν βρισκω πουθενα την απεγκατασταση του....οι ρυθμισεις που εχω προσθέσει, π.χ. το cleartype και τους διάφορους κωδικούς των mail θα πρεπει να τα ξαναβάλω? Το copilot δεν σβηνεται ,νομιζω οτι πιθανον να διαγραφετε απο καποιο φακελο θα το ψαξω και θα πω θελω και εγω να το βγαλω. Για το clear και τους κωδικους αν δεν γινει buck up ναι θα τα ξαναεγκαταστησεις ... Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts