Jump to content

jimaras1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jimaras1

  • Ημ. Γέννησης 01/07/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jimaras1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημερα σε ολους μια συντομη ερωτηση ενεργοποιησα το developers mode εχει καποιες παραπανω δυνατοτητες οκ το χω αλλα η ερωτηση μου ειναι τι κερδιζεις και τι χανεις κανοντας root χρησιμοποιωντας video που ειδα στο you tube? ευχαριστω θερμα
  2. ανεπισημα τι γινεται?
  3. εκανα την αναβαθμιση κανονικοτατα χωρις προβλημα κανενα.Ολα καλα αλλα οπως λεει και ο φιλος πριν μπορουμε να το κανουμε ολο αγγλικα?
  4. ρε παιδια εχω ενα προβλημα ενω εχω περασει το active sync σε xp συνδεω το μινι και δεν μου συνδεεται με τιποτα μεσω usb.Επισης με το που το συνδεω μου ανοιγει μια συνδεση δικτυου με ονομα τοπικη συνδεση 6 και λεει οτι ειναι με περιορισμενη συνδεση.Τι κανω λαθος?Μηπως θελει usb drivers ?
  5. καταλαβα σε ευχαριστω πολυ φιλε μου
  6. απολυτα κατανοητο σε ευχαριστω πολυ.Εαν θελω καποια στιγμη να χρησιμοποιησω internet μεσω κινητης ανοιγω το nodata και τα κανω enable?Εαν δεν περαστει το Nodata χωρις λογο κατεβαζει μεσω κινητης μονο του δηλαδη?
  7. τιποτα δεν εχω κανει ακομα.
  8. 2 συντομες ερωτησουλες.1ον πως το βαζω στο nodata δεν εχω καταλαβει.Εαν μπει στο no data τοτε δεν χρησιμοποιει ποτε νετ μεσω κινητης? διοτι εχω πακετο 3giga και 2ον που βρισκω ενα registry editor για να ενεργοποιησω το clear type να ειστε καλα παιδες
×
×
  • Create New...