nek46 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 To εγκαθιστώ και τέρμα ή κάνω και κάποιες ρυθμίσεις??Σόρρυ που ρωτάω συνέχεια :O χρειαζετε καποιες ρυθμισεις, οταν με το καλο το παρεις εδω ειμαστε για να τα πουμε... Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras1 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 (edited) 2 συντομες ερωτησουλες.1ον πως το βαζω στο nodata δεν εχω καταλαβει.Εαν μπει στο no data τοτε δεν χρησιμοποιει ποτε νετ μεσω κινητης? διοτι εχω πακετο 3giga και 2ον που βρισκω ενα registry editor για να ενεργοποιησω το clear type να ειστε καλα παιδες Edited June 27, 2010 by jimaras1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 (edited) 2 συντομες ερωτησουλες.1ον πως το βαζω στο nodata δεν εχω καταλαβει.Εαν μπει στο no data τοτε δεν χρησιμοποιει ποτε νετ μεσω κινητης? διοτι εχω πακετο 3giga και 2ον που βρισκω ενα registry editor για να ενεργοποιησω το clear type να ειστε καλα παιδες Εχεις κανει εγκατασταση το nodata στο mini??δεν εχω καταλαβει Edited June 27, 2010 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 το cookies home tab 1.85 μπορεί να περαστεί στο hd mini? το πέρασα σε ένα φίλο και μου χάλασε την αρχική οθόνη Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras1 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Εχεις κανει εγκατασταση το nodata στο mini??δεν εχω καταλαβει τιποτα δεν εχω κανει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 (edited) τιποτα δεν εχω κανει ακομα. Aν δεν το εχεις κατεβασε το απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266958 Αποθηκευση στην sd και εγκατασταση οταν ζητηθει στην συσκευη του mini .Θα σου βγαλει τον παροχο σου με 3 επιλογες ασε τα mms οπως ειναι τις υπολειπες καντες disabled.Εισαι οκ τωρα δεν κανει συνδεση μεσω gprs Στο τελος της εγκαταστασης επανεκκινιση του mini Edited June 27, 2010 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras1 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Aν δεν το εχεις κατεβασε το απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266958 Αποθηκευση στην sd και εγκατασταση οταν ζητηθει στην συσκευη του mini .Θα σου βγαλει τον παροχο σου με 3 επιλογες ασε τα mms οπως ειναι τις υπολειπες καντες disabled.Εισαι οκ τωρα δεν κανει συνδεση μεσω gprs Στο τελος της εγκαταστασης επανεκκινιση του mini απολυτα κατανοητο σε ευχαριστω πολυ.Εαν θελω καποια στιγμη να χρησιμοποιησω internet μεσω κινητης ανοιγω το nodata και τα κανω enable?Εαν δεν περαστει το Nodata χωρις λογο κατεβαζει μεσω κινητης μονο του δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 απολυτα κατανοητο σε ευχαριστω πολυ.Εαν θελω καποια στιγμη να χρησιμοποιησω internet μεσω κινητης ανοιγω το nodata και τα κανω enable?Εαν δεν περαστει το Nodata χωρις λογο κατεβαζει μεσω κινητης μονο του δηλαδη? Κανεις enable και κανεις συνδεση μεσω κινητης .Επιβαλετε να το βαλεις για καποιο λογο χωρις το nodata αργα η γρηγορα θα συνδεθει και ειναι κριμα να χρεωθεις αθελα σου , μπορει οι χρεωσεις να ειναι ελαχιστες δεν γνωριζω καλα .οπως και να εχει καλο θα ειναι να το βαλεις... Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras1 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 καταλαβα σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Yπαρχει και το παρακατω για την ιδια δουλεια με πιο ομορφο ui http://redfrogfish.com/data-controller/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras1 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Yπαρχει και το παρακατω για την ιδια δουλεια με πιο ομορφο ui http://redfrogfish.com/data-controller/ dokimasmeno? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 (edited) dokimasmeno? το εχω στο κινητό μου.κανενα προβλημα δες κι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=643594 Edited June 28, 2010 by dvamv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 dokimasmeno? Και εγω το ειχα σε παλιοτερο htc για καποιο διαστημα, δεν λειτουργει χωρις το NETCFv35 σε συγκριση με το nodata. Kαποιο προβλημα δεν παρατηρησα καλα δουλευε και οντος ειναι πιο ομορφο,ακολουθει το face των 6,5.... Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harm Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Πως γίνεται η αλλαγή προσανατολισμού της οθόνης; Συνεργάζεται με το επιταχυνσιόμετρο του κινητού; Υπάρχει κάποιο κουμπί στο οποίο μπορείς να τον αντιστοιχίσεις; (Ξαναρωτάω γιατί δεν είχα κάποια απάντηση) Παράθεση Carpe Diem http://www.custominsight.com/services/bmw.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martzie Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Μήπως γνωρίζει κανείς πώς βάζω το Cleatype?? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Πως γίνεται η αλλαγή προσανατολισμού της οθόνης; Συνεργάζεται με το επιταχυνσιόμετρο του κινητού; Υπάρχει κάποιο κουμπί στο οποίο μπορείς να τον αντιστοιχίσεις; (Ξαναρωτάω γιατί δεν είχα κάποια απάντηση) Καλησπερα η αλλαγη προσανατολισμου γινεται αυτοματα οταν θελεις να γραψεις sms η οταν σερφαρεις με το mini .Αν το ψαχνεις σε εφαρμογη Κανεις μια αναζητηση σε κατι αντιστιχο του Rotate screen, στο δικο μου mini δεν δουλευε καλα κολαγε και το εβγαλα, στο δικο σου μπορει να δουλευη καλα .Αν βαλεις καποια στο τελος της εγκαταστασης soft reset η επανεκκινιση του mini... Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Καλησπέρα παιδία Oταν ανοίγω το Destinator άλλαζει η ώρα του κινήτου μου (HTC mini) κατά 1 ώρα. Έχω ρυθμίσει και σώστα την ζώνη ώρας στο Destinator αλλά τίποτα.. Καμία βοήθεια κανένας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martzie Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Παιδιά κατέβασα το Nodata και χωρίς να έχω βάλει μέσα τη sim στο τηλέφωνο το πέρασα στο κινητό από τον υπολογιστή με bluetooth....όταν πάω να το ανοίξω μου λέει οτι έγινε λάθος και δεν το εγκαθιστά!!!Το αρχείο το έβαλα έτσι όπως το κατέβασα!!Επειδή δεν τα γνωρίζω και πολύ καλά μπορεί κάποιος να μου πει τι θα κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Παιδιά κατέβασα το Nodata και χωρίς να έχω βάλει μέσα τη sim στο τηλέφωνο το πέρασα στο κινητό από τον υπολογιστή με bluetooth....όταν πάω να το ανοίξω μου λέει οτι έγινε λάθος και δεν το εγκαθιστά!!!Το αρχείο το έβαλα έτσι όπως το κατέβασα!!Επειδή δεν τα γνωρίζω και πολύ καλά μπορεί κάποιος να μου πει τι θα κάνω??? ισως δεν ειναι καλό το αρχείο που έχεις κατεβάσει....βρες το ξανά,πρόσεξε να τελειώνει σε .cab,περασε το στο κινητό σου και μετά καντο install . για το cleartype ψάξε σε προηγούμενες σελίδες,γράφει αναλυτικά τον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harm Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Καλησπερα η αλλαγη προσανατολισμου γινεται αυτοματα οταν θελεις να γραψεις sms η οταν σερφαρεις με το mini .Αν το ψαχνεις σε εφαρμογη Κανεις μια αναζητηση σε κατι αντιστιχο του Rotate screen, στο δικο μου mini δεν δουλευε καλα κολαγε και το εβγαλα, στο δικο σου μπορει να δουλευη καλα .Αν βαλεις καποια στο τελος της εγκαταστασης soft reset η επανεκκινιση του mini... Μεγάλη βλακεία αυτό. Θέλω να έχω κουμπί να το κάνω rotate όταν το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο... Τελικά ίσως να αποτελεί και λόγο να μην το αγοράσω (δεν το έχω κάνει ακόμα)... Παράθεση Carpe Diem http://www.custominsight.com/services/bmw.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martzie Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 ισως δεν ειναι καλό το αρχείο που έχεις κατεβάσει....βρες το ξανά,πρόσεξε να τελειώνει σε .cab,περασε το στο κινητό σου και μετά καντο install . για το cleartype ψάξε σε προηγούμενες σελίδες,γράφει αναλυτικά τον τρόπο. Το κατέβασα 2 φορές...αλλά το αρχείο που κατεβάζω από το Pc ειναι σε zip μορφή...όπως είναι το μεταφέρω στο κινητό???Γιατί αυτό έκανα αλλά μου παρουσιάζει σφάλμα...:( μήπως μπορείς να μου στείλεις ένα Link να κατεβάσω σωστά το πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Το κατέβασα 2 φορές...αλλά το αρχείο που κατεβάζω από το Pc ειναι σε zip μορφή...όπως είναι το μεταφέρω στο κινητό???Γιατί αυτό έκανα αλλά μου παρουσιάζει σφάλμα...:( μήπως μπορείς να μου στείλεις ένα Link να κατεβάσω σωστά το πρόγραμμα? Xωρις την sim δεν θα δουλεψει οσες προσπαθειες και να κανεις να το εγκαταστησεις... Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras1 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 ρε παιδια εχω ενα προβλημα ενω εχω περασει το active sync σε xp συνδεω το μινι και δεν μου συνδεεται με τιποτα μεσω usb.Επισης με το που το συνδεω μου ανοιγει μια συνδεση δικτυου με ονομα τοπικη συνδεση 6 και λεει οτι ειναι με περιορισμενη συνδεση.Τι κανω λαθος?Μηπως θελει usb drivers ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 ρε παιδια εχω ενα προβλημα ενω εχω περασει το active sync σε xp συνδεω το μινι και δεν μου συνδεεται με τιποτα μεσω usb.Επισης με το που το συνδεω μου ανοιγει μια συνδεση δικτυου με ονομα τοπικη συνδεση 6 και λεει οτι ειναι με περιορισμενη συνδεση.Τι κανω λαθος?Μηπως θελει usb drivers ? ποια εκδοση του active sync εχεις κατεβαση? Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras1 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 ποια εκδοση του active sync εχεις κατεβαση? 4.5 ειναι η εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts