Jump to content

[Επίσημο] HTC HD mini

zalaros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν παρουσιαζει προβλημα στην εμφανιση λογω της αναλυσης της οθονης?

Καλησπερα το μονο μειον ας πουμε ειναι οτι ενω το πληκτρολογιο εμφανιζει κανονικα τα γραμματα για να γραψεις την πολη η την διευθυνση που θελεις εμφανιζονται λιγο μικρα και χωρις γραφιδα θελει λιγο συνηθεια κατα τα αλλα τρεχει κανονικα. Το ειχα σε htc 3470 και λεω δεν το δοκιμαζω και το ετρεξε, εκανα και μια δοκιμαστικη διαδρομη περιπου 10 χιλ ολα οκ

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η επιλογή του cleartype βρίσκεται κανονικά στις ρυθμίσεις της οθόνης. Στο mini η htc έχει κρύψει την ρύθμιση αυτή. Για να εμφανίσουμε την επιλογή αυτή πάμε με έναν registry editor στο HKLM-> ControlPanel -> Pen και στο Hide (όπου η τιμή του είναι 1) βάζουμε 0. Τώρα στις ρυθμίσεις της οθόνης έχει εμφανιστεί η επιλογή cleartype και την επιλέγουμε ;)

έβαλα το resco explorer ....HKLM-> ControlPanel -> Pen.....αυτά που τα βρίσκω???/τα έβαλα να τα ψάξει με το find αλλα δεν βρίσκει τίποτα....

έβαλα το resco explorer ....HKLM-> ControlPanel -> Pen.....αυτά που τα βρίσκω???/τα έβαλα να τα ψάξει με το find αλλα δεν βρίσκει τίποτα....

θα ανοίξεις το resco registry , όχι στο resco file explorer...

θα ανοίξεις το resco registry , όχι στο resco file explorer...

ευχαριστώ,να κάνω άλλη μια ερώτηση....μπορώ να κάνω update sto flash player?

Καλησπέρα,

μετά απο μια εβδομάδα χρήσης με το mini, μπορώ να πω οτι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Η χρήση του ClearType είναι καθοριστική και πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε μετά την αγόρα της συσκευής..

Τέλος παραθέτω ένα μικρό προβληματάκι μήπως γνωρίζει κανένας καμία λύση...

Ο ήχος της φωνής κάθε φορά που κάνω κλήση είναι ριθμησμένος στο "μισό" και όχι στο "μέγιστο", με αποτέλεσμα σε κάθε κλήση να χρειάζεται να πάτω τα πλαϊνά κουμπιά του τηλέφωνου για να αυξήσω την ένταση..

Με λίγα λόγια δεν κράτα την τελευταία επιλογή μου (στο max), όπως ήταν στο Diamond, αλλά κάθε φορά που κάνω restart χάνεται, οπότε στην επομένη κλήση ξεκινά πάλι από την μέση

Καλησπερα αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα με το ηχο,σε καθε κληση εισερχ\ εξερχ\ πρεπει να παταω το πλαινο πληκτρο εντασης ειναι χαμηλα. Εβαλα το update εκανα και hard reset αλλα τιποτα.Καμια ιδεα η να περασω απο την ace?

Καλησπερα αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα με το ηχο,σε καθε κληση εισερχ\ εξερχ\ πρεπει να παταω το πλαινο πληκτρο εντασης ειναι χαμηλα. Εβαλα το update εκανα και hard reset αλλα τιποτα.Καμια ιδεα η να περασω απο την ace?

Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή έφτιαξε από μόνο του, αλλά μετά απο μερικές μέρες πέρασα το update της HTC και χάλασε πάλι :O !!!

Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει το Gprofiler και το έβγαλα, αλλά πάλι τα ίδια…….. Προφανώς κάτι το επηρεάζει που τρέχει κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου !! Δεν νομίζω ότι είναι ανάγκη να πας στην ACE, δίοτι είναι 100% software problem, οπότε αυτοί το πολύ πολύ να σου κάνουν ένα Format

Καμία βοήθεια παίδια ??

Edited by Stl08
f

Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή έφτιαξε από μόνο του, αλλά μετά απο μερικές μέρες πέρασα το update της HTC και χάλασε πάλι :O !!!

Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει το Gprofiler και το έβγαλα, αλλά πάλι τα ίδια…….. Προφανώς κάτι το επηρεάζει που τρέχει κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου !! Δεν νομίζω ότι είναι ανάγκη να πας στην ACE, δίοτι είναι 100% software problem, οπότε αυτοί το πολύ πολύ να σου κάνουν ένα Format

Καμία βοήθεια παίδια ??

:D ************ΕΥΡΗΚΑ *********** :D

Με ένα Registry Editor

[HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\SoundCategories\InCall]

"initvol"=dword:00000005

Παιδιά περιμένω εδώ και 3 εβδομάδες και δεν έχει έρθει ακόμα το κινητό στην wind.Έχω επιδότηση και περιμένω ποσο καιρό.Μ[ηπως να κοιτάξω για άλλο?

:D ************ΕΥΡΗΚΑ *********** :D

Με ένα Registry Editor

[HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\SoundCategories\InCall]

"initvol"=dword:00000005

θα το δοκιμασω και θα πω

το cookies home tab 1.85 στο hd mini

δεν μπορεί να μπεί ? το πέρασα σε

ένα φίλο και το ρολόι μπορστά και ο

καιρός πήγαν εκτός οθόνης .δεν υπάρχει

κάποιο cookies που να είναι συμβατό με το hd mini?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

pls help! εγκατεστηκα το destinator 7 με το σκιν του ομως οταν παω να βρω δορυφουρους μου λεει οτι δε βρεθηκε κεραια gps! μα το htc mini δεν ειχε gps ενσωματομενο? το πηρα απο voda. Επίσης καθε φορα που παω να ξεκινησω το προγραμμα ζητα να κανει συνδεση με συσκευη bluetooth. Θελω να ελπιζω οτι το gps δεν ηταν εξτρα συσκευη στο κουτι που απλα στη βοντα δε το δινουν

εχει χρησιμοποιήσει καποιος τις παρακατω rom?ειναι οι επίσημες....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=660897

ευχαριστώ

pls help! εγκατεστηκα το destinator 7 με το σκιν του ομως οταν παω να βρω δορυφουρους μου λεει οτι δε βρεθηκε κεραια gps! μα το htc mini δεν ειχε gps ενσωματομενο? το πηρα απο voda. Επίσης καθε φορα που παω να ξεκινησω το προγραμμα ζητα να κανει συνδεση με συσκευη bluetooth. Θελω να ελπιζω οτι το gps δεν ηταν εξτρα συσκευη στο κουτι που απλα στη βοντα δε το δινουν

Οχι δεν είναι έξτρα συσκευή.Το gps είναι ενσωματωμένο.Πήγαινε στις ρυθμίσεις--->σύστημα--->εξωτερικό gps και δες τι γράφει στο gps program port.Eπίσης στην τρίτη καρτέλλα πρέπει να είναι τσεκαρισμένο το αυτόματη διαχειρίση gps.Μετά πήγαινε από το pc σου στο φάκελο του destinator,βρες το αρχείο destinator.ini και στο σημείο που γράφει

port=... βάλε το νούμερο χωρίς το com που γράφει στο gps program port π.χ. 4 κάνε αποθήκευση και λογικά θα σου βρει την κεραία κανονικά.

Καλησπέρα!!!Σκέφτομαι να αγοράσω το hd mini επειδή μ' αρέσει πολύ το μέγεθός του και γενικά νομίζω πως θα τα πάω καλά αν και είμαι λίγο άπειρη σχετικά με τα smartphones γι'αυτό χρειάζομαι τη βοήθειά σας!Όταν αγοράσω το κινητό θα πρεπει (απ' όσα διάβασα) να εγκαταστήσω το Cleartype και το Nodata...επειδή όμως δεν έχω καταλάβει..το cleartype πρέπει να το κατεβάσω από κάπου??Και επίσης αφού κατεβάσω το nodata στον υπολογιστή μου, μου έχει κάποιες οδηγίες για να δω πώς θα το εγκαταστήσω και στο κινητό??Συυγνώμη για τις χαζούλες ερωτήσεις μου αλλά προσπαθώ να τα μάθω...:O

Καλησπέρα!!!Σκέφτομαι να αγοράσω το hd mini επειδή μ' αρέσει πολύ το μέγεθός του και γενικά νομίζω πως θα τα πάω καλά αν και είμαι λίγο άπειρη σχετικά με τα smartphones γι'αυτό χρειάζομαι τη βοήθειά σας!Όταν αγοράσω το κινητό θα πρεπει (απ' όσα διάβασα) να εγκαταστήσω το Cleartype και το Nodata...επειδή όμως δεν έχω καταλάβει..το cleartype πρέπει να το κατεβάσω από κάπου??Και επίσης αφού κατεβάσω το nodata στον υπολογιστή μου, μου έχει κάποιες οδηγίες για να δω πώς θα το εγκαταστήσω και στο κινητό??Συυγνώμη για τις χαζούλες ερωτήσεις μου αλλά προσπαθώ να τα μάθω...:O

Kαλησπερα αν οπως λες θα ειναι το πρωτο σου smartphone θα σου πρωτεινα να το μαθεις να εξεικοιωθεις μαζι του, και να αφησεις προς το παρον την ενεργοποιηση του cleartype. Δεν ειναι και τοσο τραγικο χωρις αυτο.Οσο για το nodata πρεπει να το βαλεις αμεσα με το καλωδιο usb που θα εχει στο κουτι, στην micro sd που θα αγορασεις η εχεις για το minι. Oτι εφαρμογη θελεις να βαζεις θα την βαζεις στην sd και θα κανεις εγκατασταση απο εκει...

Kαλησπερα αν οπως λες θα ειναι το πρωτο σου smartphone θα σου πρωτεινα να το μαθεις να εξεικοιωθεις μαζι του, και να αφησεις προς το παρον την ενεργοποιηση του cleartype. Δεν ειναι και τοσο τραγικο χωρις αυτο.Οσο για το nodata πρεπει να το βαλεις αμεσα με το καλωδιο usb που θα εχει στο κουτι, στην micro sd που θα αγορασεις η εχεις για το minι. Oτι εφαρμογη θελεις να βαζεις θα την βαζεις στην sd και θα κανεις εγκατασταση απο εκει...

Δεν γίνεται μέσω Bluetooth??Κι όταν λες micro sd τι εννοείς???Πρέπει να αγοράσω κάτι??Τώρα έχω το sony ericcson W910i και επειδή έχω απογοητευθεί από το συγκεκριμένο μοντέλο είπα να δοκιμάσω κάτι τελείως διαφορετικό και πολλά υποσχόμενο...αλλά δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα με τους όρους :worry:

Δεν γίνεται μέσω Bluetooth??Κι όταν λες micro sd τι εννοείς???Πρέπει να αγοράσω κάτι??Τώρα έχω το sony ericcson W910i και επειδή έχω απογοητευθεί από το συγκεκριμένο μοντέλο είπα να δοκιμάσω κάτι τελείως διαφορετικό και πολλά υποσχόμενο...αλλά δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα με τους όρους :worry:

Θα πρεπει να αγορασεις μια καρτα microsd θα την βαλεις στο mini και εκει θα αποθηκευης οποια εφαρμογη θελεις να κανεις εγκατασταση στο mini ...

Είναι απαραίτητο δηλαδή να την αγοράσω όταν θα αγοράσω και το κινητό έτσι?

Ειναι απαραιτητο υπαρχουν με αποθηκευτικο χωρο 2 GB 4 8 & 16 νομιζω οτι μια 8 GB ειναι αρκετη.Στοιχηζει περιπου 22 ευρω , και 16 ευρω κανει με 4 gb, διαλεγεις και παιρνης ....

Και κάτι ακόμη...όταν θα πάρω το κινητό θα αρχίσει να κατεβάζει δεδομένα και να με χρεώνει κατευθείαν???Γιατί δεν έχω σύνδεση αλλά κάρτα και θα ήθελα να το προλάβω μην μου φάει και όλη την κάρτα!Και εφόσον θα είμαι σπίτι που έχω wifi δεν θα παίρνει από κει τα δεδομένα μέχρι να βάλω το nodata???Μ έχει ανησυχήσει λίγο αυτό το θέμα!:wacko:

Οχι δεν είναι έξτρα συσκευή.Το gps είναι ενσωματωμένο.Πήγαινε στις ρυθμίσεις--->σύστημα--->εξωτερικό gps και δες τι γράφει στο gps program port.Eπίσης στην τρίτη καρτέλλα πρέπει να είναι τσεκαρισμένο το αυτόματη διαχειρίση gps.Μετά πήγαινε από το pc σου στο φάκελο του destinator,βρες το αρχείο destinator.ini και στο σημείο που γράφει

port=... βάλε το νούμερο χωρίς το com που γράφει στο gps program port π.χ. 4 κάνε αποθήκευση και λογικά θα σου βρει την κεραία κανονικά.

thx για την απαντηση. Το copilot δουλευει αψογα οποτε φανταστηκα οτι δεν εχω προβλημα κεραιας. Μονο που δε βρισκω αυτα που λες. Εχω το dest 7. ρυθμισεις συστημα εξωτερικο gps πρεπει να αναζητησω στο κινητο ή στο προγραμμα? γιατι δε βρισκω σε κανενα απο τα δυο τις επιλογες αυτες.

Και κάτι ακόμη...όταν θα πάρω το κινητό θα αρχίσει να κατεβάζει δεδομένα και να με χρεώνει κατευθείαν???Γιατί δεν έχω σύνδεση αλλά κάρτα και θα ήθελα να το προλάβω μην μου φάει και όλη την κάρτα!Και εφόσον θα είμαι σπίτι που έχω wifi δεν θα παίρνει από κει τα δεδομένα μέχρι να βάλω το nodata???Μ έχει ανησυχήσει λίγο αυτό το θέμα!:wacko:

Μολις αγορασης το mini και την καρτουλα sd θα βαλεις το nodata και δεν θα εχεις κανενα προβλημα μην ανησυχεις...

Μολις αγορασης το mini και την καρτουλα sd θα βαλεις το nodata και δεν θα εχεις κανενα προβλημα μην ανησυχεις...

To εγκαθιστώ και τέρμα ή κάνω και κάποιες ρυθμίσεις??Σόρρυ που ρωτάω συνέχεια :O