ariadgr Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gbil ...Όσο για μεγάλα bugs για δες το μέχρι πριν απο λίγο καιρό bug της Apple σχετικά με το password του screensaver.... Πόσοι από τους χρήστες του MacOS X, νομίζεις ότι χρησιμοποιούν το password στο screensaver; Εστω ότι είναι μερικοί. Σε πόσους από αυτούς, την ώρα που έλειπαν από το γραφείο, ήρθε κάποιος που ήξερε το εν λόγω bug του screensaver ( :whistle: ), ήξερε από mac ( :whistle: ) και είδε τα κρυφά τους αρχεία; Εγώ αμφιβαλλω αν έστω και ένας έπαθε πραγματικά κακό από αυτό το bug. (Για όσους δεν ξέρουν γι' αυτό το bug, επέτρεπε με κάποιο τρόπο την πρόσβαση σε ένα pc που το screensaver του είχε κωδικό, εαν ήσουν μπροστά στο μηχάνημα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 οσοι εχουν mac δεν νομιζω να κινδυνευουν θανασιμα απο το εν λογω bug.τι να πουμε και εμεις που εχουμε pc με λειτουργικα σουρωτηρια?Αχ και να χα εναν imac...(απ'τον καινουριο με την 17αρα οθονη...εχει κανενας να μου τον κανει δωρεα....) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. August 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Wirelessly posted (Nokia6610/1.0 (3.09) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Link/5.1.1a) Αρχικό μήνυμα από τον/την gbil Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV DSL rulez! :lol: Αντε επειδη σημερα ολο διαφωνουμε θα συμφωνησω εδω μαζι σου :p Η ιστορια με το μεγεθος των updates ειναι εξοργιστηκη. Προσφτα εκανα Format μετα απο 2,5 xronia ( XP rulez) και διαπιστωσα οτι εφαγα 2 ωρες με τη 512 γραμμη μου να κατεβαζω Service Packs kai updates για Windows kai Office. Δυστυχως εδω το προβλημα εχει να κανει με το γεγονος οτι οι εταιριες σκεφτονται με τα αμερικανικα δεδομενα οπου ολοι οσοι ασχολουνται αρκετα ωστε να ξερουν απο updates εχουν και DSL. Ετσι δε γινεται απολυτως καμοια προσπαθεια περιορισμου των ΜΒς.... Για αυτό φίλε Κώστα εμείς με τις Dial-up κατεβάζουμε χειροκίνητα όλα τα updates για να υπάρχουν μετά το format :) Έχω φτιάξει και ένα αρχειάκι που λέει τι είναι το κάθε update και έχω ηρεμήσει. to url tou corporate Windows Update to ksereis fantazomai e? gia na exeis ola ta set-up twn updates sto disko sou kai na min xreiazetai na ta ksanakatebazeis meta apo format h an thes na ta peraseis se allo PC :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ng78 Wirelessly posted (Nokia6610/1.0 (3.09) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Link/5.1.1a) Για αυτό φίλε Κώστα εμείς με τις Dial-up κατεβάζουμε χειροκίνητα όλα τα updates για να υπάρχουν μετά το format :) Έχω φτιάξει και ένα αρχειάκι που λέει τι είναι το κάθε update και έχω ηρεμήσει.[/b] to url tou corporate Windows Update to ksereis fantazomai e? gia na exeis ola ta set-up twn updates sto disko sou kai na min xreiazetai na ta ksanakatebazeis meta apo format h an thes na ta peraseis se allo PC :) :stupid: Oxi ego de to ξερω... Για πες το γιατι συντομα το παραμυθι της DSL θα μας τελιωσει... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV to url tou corporate Windows Update to ksereis fantazomai e? gia na exeis ola ta set-up twn updates sto disko sou kai na min xreiazetai na ta ksanakatebazeis meta apo format h an thes na ta peraseis se allo PC :) :stupid: Oxi ego de to ξερω... Για πες το γιατι συντομα το παραμυθι της DSL θα μας τελιωσει... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Κωστα δωτου να καταλαβει!!! http://v4.windowsupdate.microsoft.com/en/default.asp?corporate=true :D Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Παιδια ειδατε ειδησεις?βγαλανε και το wormακι μας στη δημοσιοτητα αλλα ας λεγανε και σωστα πραγματα.....αντε blastουκο μου εγινες διασημος.....:p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ariadgr Πόσοι από τους χρήστες του MacOS X, νομίζεις ότι χρησιμοποιούν το password στο screensaver; Εστω ότι είναι μερικοί. Σε πόσους από αυτούς, την ώρα που έλειπαν από το γραφείο, ήρθε κάποιος που ήξερε το εν λόγω bug του screensaver ( :whistle: ), ήξερε από mac ( :whistle: ) και είδε τα κρυφά τους αρχεία; Εγώ αμφιβαλλω αν έστω και ένας έπαθε πραγματικά κακό από αυτό το bug. (Για όσους δεν ξέρουν γι' αυτό το bug, επέτρεπε με κάποιο τρόπο την πρόσβαση σε ένα pc που το screensaver του είχε κωδικό, εαν ήσουν μπροστά στο μηχάνημα). Το έδωσα σαν παράδειγμα για το τι προβλήματα ασφαλείας έχει κάθε λειτουργικό. Βέβαια όλα αυτά για Mac είναι σχετικά αφού ποιός θα στοχεύσει τώρα ένα λειτουργικό με τόσο χαμηλά ποσοστά :p :flame: :flame: :flame: :flame: :flame: :flame: Πλάκα κάνω ε, μην αρχίσουμε κάνα flame war! Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. August 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον paravoid wow. Πολύ μίσος... Ξεκινάμε: α) Η Symantec και η Nvidia δεν βγάζουν προγράμματα για services. Ακόμα δεν μου απάντησες, πόσα exploits για το sendmail έχουν βγει; Πόσες τέτοιες τρύπες σε αντίστοιχο λογισμικό της αντιπέρα όχθης; β) Αν μείνεις 1 μέρα δεν παθαίνεις τίποτα. Παράδειγμα το συγκεκριμένο vuln. Το exploit βγήκε αφού βγήκε το αντίστοιχο update και το worm βγήκε 27 μέρες μετά!!! Προσωπικά είμαι admin σε συστήματα με Windows και κάνω updates όποτε πρέπει (και τις περισσότερες φορές περνάει μήνας μέχρι να χρειαστεί, και σπανίως είναι τόσο σοβαρά vulnerabilities.) γ) Κάθε εβδομάδα 15 ώρες?! Είσαι σοβαρός; Προφανώς δεν κάνεις και τόόσο συχνά update, απόδειξη ότι κόλλησες το worm. δ) "Η Makriasoft αντίθετα είναι για τα μπάζα." Αλήθεια; Τότε (επαναλαμβάνω) γιατί χρησιμοποιείς τα προϊόντα της;; Εναλλακτικές υπάρχουν... ε) Κάθε σύστημα χρειάζεται συντήρηση! Παρόλαυτα αν έχεις ένα σωστό firewall που τα κλέινει όλα έχεις λιγότερες πιθανότητες να πάθεις κάτι σε ενα σύστημα που δεν συντηρείται. Παντώς ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, σε βλέπω τόσο αντι-Microsoft αλλά παρόλαυτα συνεχίζεις να τα χρησιμοποιείς! Δεν σε καταλαβαίνω... Ναι δεν κάνω συχνά Windows Update γιατί δεν προλαβαίνω να είμαι τόσες πολλές ώρες online κάθε μέρα από το σπίτι. Και τη λίγη ώρα που μπαίνω σπάνια έχω το χρόνο να τσεκάρω τι νέες τρύπες εντοπίστηκαν στο ρεζιλίκι (Windows) της Microsoft Για το sendmail ενημέρωσέ με αν θέλεις γιατί δεν έχω μάθει ακριβώς τι έχει γίνει. Όσο για τη Makriasoft, αν είναι τόσο διαδεδομένη είναι γιατί είναι μονοπώλιο.Ναι είμαι τόσο κατά της Mucrasoft γιατί έχω πάθει ζημιές επανειλημμένα εξαιτίας των κολλημάτων αυτού του μπαζο-λειτουργικού που έχει φτιάξει. Όμως το Linux έχω αρχίσει να το χρησιμοποιώ όλο και συχνότερα. Ήδη είναι μέρες που δουλεύω πιο πολύ σε Linux παρά σε Winblows. Εννοείται ότι όταν το Linux φτάσει σε δυνατότητες τα Windows, τα τελευταία θα τα πετάξω μια για πάντα. Κι αν θέλεις να συγκρίνουμε Linux/Unix με Winblows, πες μου πόσο ποσοστό των web servers χρησιμοποιούν Linux και πόσοι χρησιμοποιούν Windows. Κι από όσους χρησιμοποιούν Windows, πόσοι τρέχουν την πατάτα της Microsoft, τα Internet Information Services; Ούτε το 10% των web servers δεν τρέχει Windows. Όλοι σχεδόν τρέχουν Linux/Unix. Κι από όσους λίγους τρέχουν Windows, ζήτημα το 10% να έχουν Internet Information Services. Όλοι οι άλλοι τρέχουν Apache. Από εκεί φαίνεται λοιπόν ποιο είναι το αξιόπιστο λειτουργικό σύστημα. Όταν το Linux γίνει εξίσου φιλικό και προς τον απλό χρήστη είμαι σίγουρος ότι θα τη βουλιάξει τη Microsoft. Όχι μόνο επειδή είναι δωρεάν, αλλά επειδή είναι πολύ πιο σταθερό και αξιόπιστο... Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι σκούζετε για τα updates; Δεν έχω ακούσει κανένα να λέει "γ@μw την Toyota που όποτε πηγαίνς για service το αμάξι μου πίανουν τον κόλο" Τα αμάξια σας δεν τα πάτε για service; κάτι παρεμφερές είναι και αυτό. Αντί να λετε και ευχαριστώ που η Microsoft ασχολειται με τα bugs και βγάζει updates (εχετε δει πολλές εταιρίες με τόσο καλό after sales; ) φωνάζετε και από πάνω. Φωνάζει ο κλέφτης στην ουσία γιατι οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν τα windows και τόσο αυθεντικά ;) Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paravoid Δημ. August 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ng78 Ναι δεν κάνω συχνά Windows Update γιατί δεν προλαβαίνω να είμαι τόσες πολλές ώρες online κάθε μέρα από το σπίτι. Και τη λίγη ώρα που μπαίνω σπάνια έχω το χρόνο να τσεκάρω τι νέες τρύπες εντοπίστηκαν στο ρεζιλίκι (Windows) της Microsoft Για το sendmail ενημέρωσέ με αν θέλεις γιατί δεν έχω μάθει ακριβώς τι έχει γίνει. Όσο για τη Makriasoft, αν είναι τόσο διαδεδομένη είναι γιατί είναι μονοπώλιο.Ναι είμαι τόσο κατά της Mucrasoft γιατί έχω πάθει ζημιές επανειλημμένα εξαιτίας των κολλημάτων αυτού του μπαζο-λειτουργικού που έχει φτιάξει. Όμως το Linux έχω αρχίσει να το χρησιμοποιώ όλο και συχνότερα. Ήδη είναι μέρες που δουλεύω πιο πολύ σε Linux παρά σε Winblows. Εννοείται ότι όταν το Linux φτάσει σε δυνατότητες τα Windows, τα τελευταία θα τα πετάξω μια για πάντα. Κι αν θέλεις να συγκρίνουμε Linux/Unix με Winblows, πες μου πόσο ποσοστό των web servers χρησιμοποιούν Linux και πόσοι χρησιμοποιούν Windows. Κι από όσους χρησιμοποιούν Windows, πόσοι τρέχουν την πατάτα της Microsoft, τα Internet Information Services; Ούτε το 10% των web servers δεν τρέχει Windows. Όλοι σχεδόν τρέχουν Linux/Unix. Κι από όσους λίγους τρέχουν Windows, ζήτημα το 10% να έχουν Internet Information Services. Όλοι οι άλλοι τρέχουν Apache. Από εκεί φαίνεται λοιπόν ποιο είναι το αξιόπιστο λειτουργικό σύστημα. Όταν το Linux γίνει εξίσου φιλικό και προς τον απλό χρήστη είμαι σίγουρος ότι θα τη βουλιάξει τη Microsoft. Όχι μόνο επειδή είναι δωρεάν, αλλά επειδή είναι πολύ πιο σταθερό και αξιόπιστο... To sendmail είναι ο γνωστός SMTP για Linux/Unix. Το συγκεκρίμενο πρόγραμμα είναι αρκετά παλιό αλλά γεμάτο bugs (κάθε εβδομάδα και ένα). Ψάχτο στο Google. Όσο για το 'Ούτε το 10%', σύμφωνα με το αντικειμενικό και αξιόπιστο Netcraft είναι 23.75% ΜΟΝΟ για αυτούς που τρέχουν IIS (που όπως είπες υπάρχουν κάποιοι που τρέχουν Apache). Ο Apache (που περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα Unix variants) κατέχει το 63.98%. Και η διαφορά ανάμεσα σε Apache και IIS είναι κάτι χιλιάδες δολλάρια... Ξέρεις πόσα vulnerabilities έχουν βγει και για τον Apache; Θα σε παραπέμψω σε διάφορα άρθρα που χω δει κατά καιρούς για το ποιά απ'τις 2 πλευρές είχε περισσότερα vulnerabilities σε διάστημα 1 χρόνου. Όπως ξαναειπά είμαι admin σε συστήματα με Windows και δεν έχω πάθει ποτέ τίποτα, δεν είναι τυχαίο... Να σε παραπέμψω και σε ένα χτεσινό bulletin του CERT. http://www.cert.org/advisories/CA-2003-21.html Ο ftp.gnu.org (GNU του FSF) είχε γίνει compromise (=root access + trojan) από κάποιον. Το καλύτερο; Είχε γίνει από το Μάρτιο και το ανακάλυψαν Ιούλιο! A root compromise and a Trojan horse were discovered on gnuftp.gnu.org, the FTP server of the GNU project. The machine appears to have been cracked in March 2003, but we only discovered the crack in the last week of July 2003. Πώς; (For the ptrace bug, a root-shell exploit was available on 17 March 2003, and a working fix was not available on linux-kernel until the following week. Evidence found on the machine indicates that gnuftp was cracked during that week.) Μια εβδομάδα αφού βγήκε το exploit. Η Microsoft έβγαλε το RPC patch μερικές μέρες ΠΡΙΝ βγει το exploit. Χρύσο και καλό το GNU/Linux αλλά να μη γράφουμε και ανακρίβειες :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. August 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2003 Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Alexkass Συμφωνώ με τον Κώστα. και συνεχλιζω, είναι σφάλμα του κάθε χρήστη αν δεν βάζει τις αναβαθμισμένες εκδόσεις. προσωπικά έχω το automatic update on. κάντε το και εσείς. σας γλυτώνει από χίλια 2 βάσανα. :) Pws vazw to automatic update on?Tin patisa k akoma trexw Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2003 Wirelessly posted (Nokia 7650: Mozilla/2.0 (compatible; MSIE 3.02; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό μήνυμα από τον/την akalyptos_82 Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Alexkass Συμφωνώ με τον Κώστα. και συνεχλιζω, είναι σφάλμα του κάθε χρήστη αν δεν βάζει τις αναβαθμισμένες εκδόσεις. προσωπικά έχω το automatic update on. κάντε το και εσείς. σας γλυτώνει από χίλια 2 βάσανα. :) Pws vazw to automatic update on?Tin patisa k akoma trexw xp exis? an nea aku: pas sto system(apo ton control panel) ke kapu lei updates nomizo, eki vazis automatic update on, to exo vali na katevazi xoris na me rotai ke otan pai na ta kani install na me rotai. siblirono oti katevazi mono ta critical updates. oxi drivers i tpt allo geniko. dilada me afto on exis ta xp su oso pio asfaloi ke stathera (apo apopsi ms) ginete me ta patch tis ms :) Den exo mazi stis diakopes pc, an ipa kati lathos os pros to pws beni to automatic update diorthoste me :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. August 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2003 Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Alexkass Wirelessly posted (Nokia 7650: Mozilla/2.0 (compatible; MSIE 3.02; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό μήνυμα από τον/την akalyptos_82 Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Alexkass Συμφωνώ με τον Κώστα. και συνεχλιζω, είναι σφάλμα του κάθε χρήστη αν δεν βάζει τις αναβαθμισμένες εκδόσεις. προσωπικά έχω το automatic update on. κάντε το και εσείς. σας γλυτώνει από χίλια 2 βάσανα. :) Pws vazw to automatic update on?Tin patisa k akoma trexw xp exis? an nea aku: pas sto system(apo ton control panel) ke kapu lei updates nomizo, eki vazis automatic update on, to exo vali na katevazi xoris na me rotai ke otan pai na ta kani install na me rotai. siblirono oti katevazi mono ta critical updates. oxi drivers i tpt allo geniko. dilada me afto on exis ta xp su oso pio asfaloi ke stathera (apo apopsi ms) ginete me ta patch tis ms :) Den exo mazi stis diakopes pc, an ipa kati lathos os pros to pws beni to automatic update diorthoste me :) Thank u :-) Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. August 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2003 Οκ,τα win δεν είναι ότι καλύτερο.Η γνώμη μου είναι ότι η ms μετά τα 98 θα έπρεπε να βγάζει δύο εκδόσεις windows.Μια για home-baza-δεν ξέρουν την τύφλα τους users και μια άλλη για τους πιο ψαγμένους.Π.χ To μίλα&γράφε έχει χρειαστεί σε κανέναν από εσας?Δλδ εαν βγουν windows που θα τους μιλάς και θα κάνουν θα "απλουστεύσει" εμάς?δεν νομίζω.Έτσι για να μπορέσει να κάνει τα πράγματα πιο απλά όχι μόνο δημιουργεί τρύπες αλλά και επιβαρύνει το σύστημα(π.χ εικονίδια,κλπ). Τεσπα,το windows update το έχω καταργήσει εδώ και καιρό,κάποτε καθημερινά πήγαινα από εποχή 98,τελικά είδα ότι δεν αξίζει ο κόπος και το σπατάλημα του bandwidth.Δεν ξεχνώ το ότι μολις έβαλα το sp1 στα xp γαμήθηκε το σύμπαν. EDIT: Η καλύερη ίσως λύση είναι να έχει κάποιος ενα pc ή ένα VPC για internet αποκλειστικά και αλλού να έχει αρχεία & stuff που "καίγεται" άμα τα χάσει.Έτσι οτιδήποτε και να γίνει μπορείς ευκολα το πρώτο να το κάνεις format και το δεύτερο delete. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2003 Για να βάλουμε τα πραγματάκια σε μία θέση... 1. Το ότι είναι η Microsoft έχει το μονοπώλιο δεν ευθύνεται αποκλειστικά η ίδια αλλά και οι άλλες εταιρίες π.χ. Sun. H ms έχει ρίξει πολύ χρήμα για διαφήμιση ενώ η Sun? Απλώς τη Sun και τις άλλες εταιρίες που ασχολούνται με το Linux απλά "δεν τους ενδιαφέρουν" τα μηχανάκια που έχουμε για το σπίτι αλλά πιο πολύ στρέφονται στον τομέα των Servers τον οποίο έχουν κυριολεκτικά σαρώσει. 2. Το ότι το λειτουργικό της Microsoft έχει τόσα προβλήματα αυτό δε λέει και πολλά. Το ίδιο και με τα άλλα λειτουργικά. 3. Πολλοί λένε ότι τα windows δεν αξίζουν. Συγγνώμη έχετε τόσα πολλά προβλήματα με τα windows 2000/xp με αυτά καθεαυτά ή με τις εφαρμογές και το hardware το οποίο εγκαθιστούμε καθημερινά στους υπολογιστές μας και είναι αναμφιβόλου ποιότητας (όσοι εχετε ασχοληθεί με προγραμματισμό καταλαβαίνετε...) 4. Μη τα ρίχνουμε όλα στην ms η οποια όπως και οι άλλες εταιρίες κατασκευής λειτουργικών πρέπει να λάβει υπ' όψιν της τα τόσα διαφορετικά μοντέλα hardware και τα τόσα πολλά προγράμματα και να φτιάξει ένα προϊόν που θα ικανοποιεί τους πάντες και τα πάντα, θα είναι λειτουργικό, ασφαλές, και θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν συμβατο με προγράμματα και hardware παλαιότερων ετών; (Πόσες εταιρίες από αυτές που δουλεύουμε σκάνε κάθε χρόνο λεφτά να αλλάξουν λειτουργικά αν δεν προκειται να είναι σίγουρες ότι θα αποκομίσουν κέρδος καθ' ότι το κόστος απόκτησης των αδειών είναι πολύ υψηλο?) Συγγνώμη για το λίγο μεγάλο ποστ, δεν δουλεύω για καμια microsoft αλλά να βλέπουμε χωρις προκατάληψη και να κρίνουμε σωστά. Αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter Κωστα δωτου να καταλαβει!!! http://v4.windowsupdate.microsoft.com/en/default.asp?corporate=true :D Thanks!! Ο counter σταματησε στα 330 ΜΒ τελικα! Απιστευτο! :wacko: Παμε τωρα για το Office... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2003 Εγω κατεβασα μονο 3.5mb updates για τα 2000 Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. August 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2003 σε ποιο service pack level εισαι στα 2000? Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2003 SP3 Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Το SP4 δεν το κατέβασες; Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Χαζη απορια: Βαζω τα 2000, μετα αρκει να περασω το SP4 ετσι? Δε χρειαζονται τα αλλα 3... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV Χαζη απορια: Βαζω τα 2000, μετα αρκει να περασω το SP4 ετσι? Δε χρειαζονται τα αλλα 3... Όχι δεν χρειάζονται τα άλλα τρία, αλλά γιατί να κάνεις όλη αυτή την διαδικασία αφού μπορείς να φτιάξεις ένα CD των 2000 με ενσωματομένο το SP4 ώστε να μην χρειάζεται να το περάσεις μετά την εγκατάσταση. Αν ενδιαφέρεσαι κάνε ένα search στο google με "slipstreaming SP4" και θα βρεις οδηγίες. Μάλιστα υπάρχει και ένα PDF με τις οδηγίες :) Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos Το SP4 δεν το κατέβασες; Οχι,απο το corporate δεν εχει επιλογη...εχεις κανα direct link να το κατεβασω? Παιδια,με το SP4 δεν ειμαστε καλλυμενοι και για τα προηγουμενα,αυτο ισχυει μονο για το SP1 δηλ. δεν χρειαζεται να βαλουμε το 1 αν βαλουμε καποιο αλλο.Κι εγω ετσι νομιζα αλλα ητανε να βαλω καποιο patch και δεν εμπαινε γιατι ηθελε και το 2 και το 3 να εχω βαλει. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114 Οχι,απο το corporate δεν εχει επιλογη...εχεις κανα direct link να το κατεβασω? Παιδια,με το SP4 δεν ειμαστε καλλυμενοι και για τα προηγουμενα,αυτο ισχυει μονο για το SP1 δηλ. δεν χρειαζεται να βαλουμε το 1 αν βαλουμε καποιο αλλο.Κι εγω ετσι νομιζα αλλα ητανε να βαλω καποιο patch και δεν εμπαινε γιατι ηθελε και το 2 και το 3 να εχω βαλει. Όχι αποκλείεται αυτό που λες. Εδώ βασίζεται και το slipstreaming. Αν ίσχυε αυτό που λες θα έπρεπε να κάνεις slipstreaming πρώτα το SP1 μετά το 2 μετά το 3 και τέλος το 4 αλλά δεν γίνεται έτσι. Μπορείς κατευθείαν να βάλεις το 4. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Και εγω αυτο πιστευω αλλα γιατι να μου ζηταει το patch και το 2 και το 3?Μυστηρια πραγματα αυτη η Thiefsoft....... Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts