OveLix Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 Στρατόπεδα? Τι εννοείς στρατόπεδα? Και ποιος το λέει αυτο? Στο Σίδνεϊ οι αμερικανοί δεν έμεναν στο Ολυμπιακό Χωριό αλλά σε φρουρούμενα ξενοδοχεία έξω από την πόλη. Σήμαινε αυτό κάτι κακό για τους Αυστραλούς? Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix (14 Μάρ. 2004 , 16:43) Στρατόπεδα? Τι εννοείς στρατόπεδα? Και ποιος το λέει αυτο? Στο Σίδνεϊ οι αμερικανοί δεν έμεναν στο Ολυμπιακό Χωριό αλλά σε φρουρούμενα ξενοδοχεία έξω από την πόλη. Σήμαινε αυτό κάτι κακό για τους Αυστραλούς? Όπως εκεί έμειναν σε φρουρούμενα ξενοδοχεία έτσι εδώ θα μείνουν σε στρατόπεδα. Σήμαινε ότι οι Αμερικανοί υπερβάλλουν όπως πάντα.. Όπως κάνουνε και τώρα... με την Αθήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 ΟΚ. Παρασύρθηκα. Πίστεψα ότι υπονοούσες μειωμένες προδιαγραφες ασφάλειας στην Αθήνα. My bad. Sorry. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 ΟΚ..........Ας φτιαξουμε ενα GOUANTANAMO να τους φιλοξενησουμε ........!!!!!!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 Σχόλιο προς τον γαλάτη. Ψάξε και μην μηδενίζεις. Ρώτα, μάθε, βλέφαρα ανοικτά επιτέλους. Για το καλό μας είναι αυτό που προτείνω. Bye. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Συμφωνώ απόλυτα με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στον τομέα της ασφάλειας των Αγώνων. Είναι κάτι τεράστιο για τα μέτρα της Ελλάδας και η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ ακριβώς επειδή αυτό εγγυάται (λέμε τώρα, άλλη κουβέντα αυτο) την ασφάλειά της. Εδώ και δυο χρονια το ΝΑΤΟ σύμφωνα με το καταστατικό βοηθά τα μέλη του και εναντίον τρομοκρατικών επιθέσεων. Δεν βλέπω το κακό λοιπόν να μας συνδράμουν. Υ.Γ. Βιντεομίξ. Σου έχω πει εκατό φορές να μου στειλεις σε ΡΜ κάποιες πληροφορίες για τα πράγματα και συνομωσίες κλπ που εσυ γνωριζεις και εγώ όχι. Δεν εχεις στειλει ποτέ το παραμικρό. Παραπάνω αναλύω γιατί κατά τη γνώμη μου οι Αγώνες είναι παγκόσμια υπόθεση. Θα χαιρόμουν να διαβάσω την άποψή σου χωρίς να μπλέκεις σιωνιστές κλπ και χωρίς να κάνεις την Πυθία όπως στο τελευταίο σου ποστ. Όταν μιλάς για κλειστά βλέφαρα, σιωνιστές και μεγάλους αδελφούς θα πρέπει κάποτε επιτέλους να μιλήσεις και καθαρά. Όχι να κατηγορείς για εθελοτυφλία και αρνησιπατρία (όπως εμένα στο παρελθόν) και να λες φονιαδες των λαών, έτσι στο ξεκάρφωτο. Ούτε εγω γουστάρω την αμερικανική κυβέρνηση. Οι πρακτικές του ισραηλινού κράτους με εξοργίζουν. Αλλά κρατω την αποστροφή μου για τις κυβερνήσεις και όχι για τους λαούς. Όταν λες "ποιους εχουν στόχο οι Άραβες" είναι φανερό ότι δεν ξέρεις τι λές. Άραβες είναι οι Μαροκινοί, οι Αλγερινοί, οι Άραβες, οι Αιγύπτιοι, οι Σαουδάραβες και ένα σωρό άλλοι λαοί στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Μήπως μας απειλούν και οι Βέρβεροι? Μάθε να ξεχωρίζεις λαούς και κυβερνήσεις και να μην κάνεις γενικεύσεις που δείχνουν την άγνοιά σου. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix Ούτε εγω γουστάρω την αμερικανική κυβέρνηση. Οι πρακτικές του ισραηλινού κράτους με εξοργίζουν. Αλλά κρατω την αποστροφή μου για τις κυβερνήσεις και όχι για τους λαούς. συμφωνω εν μερει με αυτην την τοποθετηση για να μην τα βαζουμε με τους λαους,αλλα ειδικα στους δυο που ανεφερες δεν γινεται να μην ταβαζεις κ με τον λαο,οταν τρωνε οτι τους δινουνε κ οταν δηλωνουν το 60% με 65% οτι καλα εγινε ο πολεμος κατα του Ιρακ :wacko:μιλαω για τα αμερικανακια βεβαια. Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (11 Μάρ. 2004 , 17:52) Ας σκεφτόμαστε και λίγο πριν μιλήσουμε. :!: Έχεις την εντύπωση ότι θα ξυπνήσουμε ένα ωραίο πρωί και θα κάνουμε τους αγώνες; Για τη διοργάνωσή τους χρησιμοποιούνται οι καλύτεροι managers, των οποίων οι φυσιολογικοί μισθοί σε οποιαδήποτε εταιρία είναι και αυτοί που πάνω-κάτω παίρνουν από τον Αθήνα 2004. :lol: :lol: :lol: Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Πρώτ'απ'όλα ευχαριστώ φίλε γαλάτη για τον ευγενικό τρόπο που μου γράφεις. Δεύτερον, θα ήθελα να σου γνωρίσω πως σιωνιστές δεν είναι ο λαός αλλα μια "στενή" ομάδα ανθρώπων. Και όταν γράφω για αμερικανούς κλπ. ο κάθε σκεπτώμενος θα πρέπει να καταλάβει πως εννοώ κυβερνήσεις, αφού μιλλάμε τόσες μέρρες εδώ, για πολιτικά ζητήματα και οχι π.χ. για κουλτούρα λαών, θρησκεία κλπ. Οσο για αυτό που αναφέρεις να σου στείλω σε pm, είμαι τόσο μα τόσο σύγουρος πως γνωρίζεις το θέμα, αλλα προσπαθείς να το υποτιμήσεις επειδή γνωρίζεις την μυστικιστική υφή αυτών των οργανώσεων και των πρακτικών του σιωνισμού, μασωνισμού κλπ, και συνεπώς ξέρεις πως είναι δύσκολο να αναφερθώ με ξεκάθαρες αποδείξεις σε θέματα που πρέπει για να μπορέσει να τα καταλάβει ο κάθε αναγνώστης εδώ, να είναι ψαγμένος. Συνεπώς, σταμάτα τις κούφιες προκλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Ppsih είπα κάτι αστείο; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Kαι ξαφνικα εγινε η <εκπληξη> :p ........το εργο της λεωφορου Μαραθωνος θα τελειωσει μετα την Ολυμπιαδα......!Δεκαεπτα(17) μηνες εχει να <ακουστει> φτυαρι σε αυτο το εργο........!κατα τα αλλα φταινε οι πολιτες που κανουν προσφυγες στο ΣτΕ..........!Οι κυβερνωντες αυτους δεκαεπτα μηνες τι εκαναν....? γιατι δεν εξασφαλισαν την αποπερατωση του εργου με ποινικες ρητρες και προσωποκρατηση των υπευθυνων.........! Ενα εχω να πω..........Αιδως αργειοι.......! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Και φυσικά, ο ανεύθυνος του ανεύθυνου, ω ανεύθυνε. Οι μέν φύγαν οι δε ήρθαν και την "νύφη" την πληρώνει ο λαός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (16 Μάρ. 2004 , 14:32) Και φυσικά, ο ανεύθυνος του ανεύθυνου, ω ανεύθυνε. Οι μέν φύγαν οι δε ήρθαν και την "νύφη" την πληρώνει ο λαός. Και έτσι δεν θα φταίει κανείς αν πάει κάτι στραβα... όλοι θα πανηγυρίζουν αν όλα πάνε καλά... και μεις θα ζούμε με το άγχος των αγώνων που μας έχει γίνει βίωμα 7 χρόνια τώρα... :mad: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (15 Μάρ. 2004 , 17:05) Ppsih είπα κάτι αστείο; Υποθέτω ότι το κομμάτι με το οποίο γέλασε ήταν το "οι καλύτεροι managers". ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Ναι ε; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Ολα θα πανε καλα αφου ειναι εθνικη υποθεση. Μαλιστα η Ολυμπιακη φλογα που συμβολιζει την ειρηνη θα περασει απο την περιοχη μου και θα ειμαι συνοδος αφου εκπροσωπω αθλητικους συλλογους. Νομιζω οτι πρεπει να αγκαλιασουμε την προσπαθεια.,.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Κίνδυνος μποϋκοτάζ Εγγυήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ζητούν δύο χώρες που πρωτοστάτησαν στις βομβιστικές επιθέσεις στο Ιράκ και βρίσκονται στον στόχο τρομοκρατών. Ο λόγος για τις ΗΠΑ και την Αγγλία , που απειλούν με μποϋκοτάζ σε περίπτωση που τα μέτρα ασφαλείας δεν είναι τα κατάλληλα. Σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικάνικου τηλεοπτικού σταθμού nbc, οι Αμερικανοί σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην κατεβάσουν τις ολυμπιακές ομάδες στην Αθήνα, αφού τα τελευταία γεγονότα με αποκορύφωμα το τρομοκρατικό χτύπημα στη Μαδρίτη, έχουν θορυβήσει τους υπεύθυνους της ολυμπιακής επιτροπής. Ωστόσο, το State Department διέψευσε αμέσως αυτές τις φήμες, πριν πάρουν τεράστιες διαστάσεις. Κάτι παρόμοιο σκέφτονται και οι άνθρωποι της βρετανικής ολυμπιακής επιτροπής. Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της Β.Ο.Ε., Σάιμον Κλέγκ που φιλοξενούνται στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα eurosport.co.uk, αν οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες και τα μέτρα ασφαλείας δεν είναι τα καλύτερα δυνατά, τότε δεν αποκλείται να έχουν μποϋκοτάζ από τους άγγλους αθλητές. "Αν η περίσταση το απαιτεί και η μοναδική λύση είναι να μην στείλουμε αθλητές το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, τότε δεν μπορούμε παρά να ακολουθήσουμε τις επιταγές. Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε στο θέμα της Ασφάλειας. Εχουμε τεράστιες ευθύνες ", τόνισε ο κ.Κλέγκ και συνέχισε: "Υπάρχουν κάποια θέματα, στα οποία υπάρχει καθυστέρηση. Υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα, στα οποία η νέα κυβέρνηση πρέπει να βρεί μια λύση". ------------------------------ Βρε...δεν πάτε στον αγύριστο λέω εγώ και να μην σώσετε ποτέ σας να πατήσετε το πόδι σας εδώ!Καλά καλά κάνατε μπουρδέλο όλη την υφήλιο με τα καμώματά σας και έχετε και μούτρα να μιλάτε για ασφάλεια τώρα. :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Den eho parakolouthisei to thread alla tora nomizo pos kati eho na grapso.. Gia na doume tora pou mas prostatevei to NATO an kindinevoume... EDIT:Sorry,tora eida oti ta sizitate edo kai 2 selides.. As po tin gnomi mou..To NATO mporei na mas prostatepsei apo htipima tipou 11is septemvriou,apo enan ''kamikazi'' pos tha mas prostatepsei. Sorry alla mou fenetai kapos doron adoron to NATO(i borioatlantiki simmahia opou os gnoston pali emplekontai oi filoi mas oi amerikanoi...) Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (19 Μάρ. 2004 , 19:33) ------------------------------ Βρε...δεν πάτε στον αγύριστο λέω εγώ και να μην σώσετε ποτέ σας να πατήσετε το πόδι σας εδώ!Καλά καλά κάνατε μπουρδέλο όλη την υφήλιο με τα καμώματά σας και έχετε και μούτρα να μιλάτε για ασφάλεια τώρα. :mad: :mad: :mad: Σωστος...........! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Κάμπριο Χωρίς στέγαστρο θα παραδοθεί τελικά το ανοικτό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο. Αυτό αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή "Αθήνα 2004" ύστερα από αίτημα της ΔΟΕ για να μην τεθεί σε κίνδυνο η τέλεση των αγωνισμάτων. Νέα εναλλακτικά σχέδια εξετάζονται πλέον από την ελληνική πλευρά ώστε να βρεθεί κάποια υποτυπώδης λύση για την τέλεση των αγώνων και την τηλεοπτική μετάδοσή τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (19 Μάρ. 2004 , 19:33) Βρε...δεν πάτε στον αγύριστο λέω εγώ και να μην σώσετε ποτέ σας να πατήσετε το πόδι σας εδώ!Καλά καλά κάνατε μπουρδέλο όλη την υφήλιο με τα καμώματά σας και έχετε και μούτρα να μιλάτε για ασφάλεια τώρα. :mad: :mad: :mad: Δεν είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα... αν γίνει κάτι τέτοιο (που ΔΕΝ θα γίνει αλλά λέμε τώρα...) θα είναι ένα απίστευτο χτύπημα στους Αγώνες... Μαζί τους θα φύγουν και όλοι όσοι τους υποστηρίζουν... δηλαδή όλοι οι χορηγοί! Θα επικρατήσει ένα απίστευτο μπάχαλο όπου το αν θα έχει στέγαστρο το κολυμβητήριο ή όχι θα φαντάζει τόσο ασήμαντο... Θυμηθείτε τί έγινε και πόσο επιτυχημένοι ήταν οι Ολυμπιακοί του 80 και 84 όπου στους μεν της Μόσχας έλειπαν οι Αμερικανοί και στους δε του Λ.Α. οι Σοβιετικοί και οι σύμμαχοί τους... Και πάλι δυστυχώς δεν καταλαβαίνω το γνωστό μένος και σύμπλεγμα κατά των Αμερικανών... Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Αντιλαμβάνομαι πλήρως το που θα οδηγηθούν οι αγώνες έτσι και γίνουν πράξη αυτά που "κατά λάθος" είπαν Αμερικανοί και Άγγλοι,και το απεύχομαι προσωπικά 100% :!: Αυτό που με εξοργίζει όμως είναι το θράσος που έχουν μετά από όσα μόνοι τους έχουν προκαλέσει στα θέματα της τρομοκρατίας να διατυπώνουν τέτοιες απόψεις!Ποιοί αυτοί που σκοτώνουν κόσμο και κοσμάκη για ψύλλου πήδημα. Και ερωτώ,που είναι η Ε.Ε;Μπορεί να σταθεί στο ύψος της;Γιατί δεν βγάζει μια ταξιδιωτική οδηγία για την Αγγλία μιας και απο ότι φαίνεται είναι ο επόμενος στόχος της Αλ Κάιντα;Δεν θα έχουν όλα τα δίκια αν κάνουν κάτι τέτοιο;Θυμίζω η Αγγλική κυβέρνηση εξέδωσε σύσταση αμέσως μετά την επίθεση στην Μαδρίτη να μην ταξιδέψει κανείς Αγγλος στην Ισπανία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (20 Μάρ. 2004 , 17:52) Αυτό που με εξοργίζει όμως είναι το θράσος που έχουν μετά από όσα μόνοι τους έχουν προκαλέσει στα θέματα της τρομοκρατίας να διατυπώνουν τέτοιες απόψεις!Ποιοί αυτοί που σκοτώνουν κόσμο και κοσμάκη για ψύλλου πήδημα. Συμφωνώ απολυτότατα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (20 Μάρ. 2004 , 17:52) Αυτό που με εξοργίζει όμως είναι το θράσος που έχουν μετά από όσα μόνοι τους έχουν προκαλέσει στα θέματα της τρομοκρατίας να διατυπώνουν τέτοιες απόψεις!Ποιοί αυτοί που σκοτώνουν κόσμο και κοσμάκη για ψύλλου πήδημα. Συμφωνώ με τον VIDEOMIX! :!: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anderson (20 Μάρ. 2004 , 17:29) Και πάλι δυστυχώς δεν καταλαβαίνω το γνωστό μένος και σύμπλεγμα κατά των Αμερικανών... [/font] Γιατι αραγε......? :confused: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts