Jump to content

Ολυμπιακοί αγώνες. Κινδυνεύουν;

Γιάννης
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (29 Φεβ. 2004 , 15:35)

και μετά τους αγώνες (σε κανα χρόνο βέβαια, όχι αμέσως,) ας πάνε να κουρευτούνε οι κάτοικοι. :(

panta auto den ginetai?!?! get used to it.... :wacko:

• Απαντήσεις 237
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (29 Φεβ. 2004 , 17:35)

Το ίδιο θα συμβεί και στην Μαραθώνος που έγραψα σε προηγούμενο post μου. Πρόσεξα καλά τι έγραψα. Είπα πως θα είναι ενας πολύ καλός δρόμος για την ολυμπιάδα. Και συμπληρώνω τώρα, πως μετά την ολυμπιάδα θα πάθει σε πολλά σημεία καθίζηση. Το ξέρω πολύ καλά αυτό διοτι έχω δουλέψει και εγώ στα έργα και ξέρω πως το ζητούμενο γιαυτούς ειναι να δείξουν εναν τέλειο δρόμο για την κλασσική διαδρομή του μαραθωνίου και μετά τους αγώνες (σε κανα χρόνο βέβαια, όχι αμέσως,) ας πάνε να κουρευτούνε οι κάτοικοι. :(

Εμεις ειμαστε παραδοσιακοι..........οι μαραθωνοδρομοι θα τρεξουν με τον παλιο τροπο του Φειδιππιδη......μεσα απο τους αγρους :lol: ........αληθεια αυτος πως βρηκε το δρομο για την Σπαρτη........? :confused:

http://www.enet.gr/online/online_p1_articles.jsp?c=112

Αν περάσει κανείς τα (συνήθη για την εφημερίδα) κομματικά σχόλια στην αρχή, τότε υπάρχουν ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία για τα έργα.

Όπως:

*Ακόμη και τα 15 τα οποία στα χαρτιά χαρακτηρίζονται ως «ολοκληρωμένα», δεν μπορούν αύριο το πρωί να φιλοξενήσουν τους αγώνες.

Είναι μεν έτοιμα τα κτίρια, αλλά χωρίς εξοπλισμό και χωρίς η λειτουργία τους να έχει δοκιμαστεί. «Εδώ σπίτι χτίζεις και, μέχρι να μονταριστεί η λειτουργία του, βγάζει προβλήματα. Στα γήπεδα μπορούμε να μπούμε έτσι;» αναρωτιέται -και λογικά- στέλεχος της οργανωτικής.

Επιτρέψτε μου ένα off-topic σχόλιο για το δρόμο Τρίπολης-Καλαμάτας. Το κομμάτι που είχε δωθεί στην κυκλοφορία το 1999 και κατέρευσε το 2003 με τις απίστευτες βροχές που έριξε, δεν έφτανε καν από την Τρίπολη στην Καλαμάτα. Κάλυπτε ένα τμήμα που ήδη από την παλιά εθνική οδό δεν ήταν από τα δύσκολα. Πιο πάνω (πχ στο Ραψομμάτη όπου ανοίγεται σήραγγα) η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη και είναι πολύ σημαντικότερο να τελειώσει ο νέος δρόμος. Το όφελος από το συγκεκριμένο κομμάτι που κατέρευσε σε σχέση με την παλιά εθνική οδό ήταν το πολύ ένα τέταρτο.

Να δώσω και ένα hint: ο δρόμος που υποτίθεται ότι έχει καταρεύσει είναι βατός. Η "κατάρευση" αφορά ένα τμήμα μήκους 30 μέτρων, και δεν είναι καν κατάρευση, απλώς ο δρόμος υποχώρησε λίγο αλλά δεν τον ξαναστρώνουν για λόγους ασφαλείας και θα φτιάξουν γέφυρα στο συγκεκριμένο σημείο. Αυτή τη στιγμή αν δεν έχεις πολύ χαμηλό αυτοκίνητο περνάς σχετικά εύκολα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τώρα κατάλαβα γιατί άλλαξαν την φορολογία στα 4χ4.

Μόνο έτσι μπορείς να γνωρίσεις τη χώρα σου :down: :down:

Δώστε Cayenne στο λαό

opws eidate ta sxolia pou kaname OLOI mas gia tous olympiakous agwnes einai gemata apo fobo kai anushxia. to mono pou mporoume na kanoume einai na euxh8oume na pane ola kala! alliws... DIE8NOS REZILI

(Τροφή για σκέψη)

Σύμφωνα με σημερινό άρθρο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ στην σελίδα 62 πολλά έργα εξωραισμού σε κεντρικές πλατείες (Ομόνοια, Σύνταγμα, Μοναστηράκι) δεν θα προλάβουν να γίνουν, ενώ τα αντίστοιχα πάρκα ψυχαγωγίας στα προάστια (Γουδί, Γλυφάδα) λίγο-πολύ εγκαταλείφθηκαν......

Υ.Γ. μένουν 160 μέρες ακόμα... :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 1 Μάρ. 2004 , 15:31)

(Τροφή για σκέψη)

Σύμφωνα με σημερινό άρθρο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ στην σελίδα 62 πολλά έργα εξωραισμού σε κεντρικές πλατείες (Ομόνοια, Σύνταγμα, Μοναστηράκι) δεν θα προλάβουν να γίνουν, ενώ τα αντίστοιχα πάρκα ψυχαγωγίας στα προάστια (Γουδί, Γλυφάδα) λίγο-πολύ εγκαταλείφθηκαν......

Υ.Γ. μένουν 160 μέρες ακόμα... :worry:

Ε και; Πώς είναι σε κάτι πάμφτωχες χώρες που έχουν πολύ τουρισμό και όποιος πάει εκεί δεν βλέπει τίποτα από την κατάντια των ντόπιων; Έτσι θα γίνει και εδώ. Θα "γκετοποιήσουν" ό,τι είναι έτοιμο, μόνο εκεί θα μπορεί να κυκλοφορεί ο πολύς κόσμος και για τα υπόλοιπα "ο Θεός βοηθός" να μη μας πάρουν χαμπάρι.......

Πάντως είμαι πολύ περίεργος να δω μετά το "πανηγύρι" των αγώνων, τι θα γράφει ο Τύπος, που μέχρι πριν λίγο καιρό εκθείαζε τις ελληνικές κατασκευαστικές, τους διοργανωτές, τους πολιτικούς μας, το φιλότιμό μας, την ομοψυχία μας στο θέμα κτλ, κτλ...

Important things for a happy relationship:

1. It is important to find a woman that cooks and cleans.

2. It is important to find a woman that makes good money.

3. It is important to find a woman that likes to have sex.

4. It is important that these three women never meet.

Μην ανησυχείτε συν-Ελληνες... Το ξανάπα... ΟΛΑ καλά θα πάνε... έχουμε αυτή την μοναδική ικανότητα να τα φέρνουμε την τελευταία στιγμή εκεί που θέλουμε τα πράγματα!!! ;)
I see stupid people...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anderson ( 2 Μάρ. 2004 , 04:03)

Μην ανησυχείτε συν-Ελληνες... Το ξανάπα... ΟΛΑ καλά θα πάνε... έχουμε αυτή την μοναδική ικανότητα να τα φέρνουμε την τελευταία στιγμή εκεί που θέλουμε τα πράγματα!!! ;)

Σύμφωνοι, όλα καλά θα πάνε, έστω και τελευταία στιγμή. Αλλά γιατί να γίνεται πάντα έτσι; Γιατί να λουστούμε για τα επόμενα και γω δεν ξέρω πόσα χρόνια ένα ασήκωτο κόστος, επειδή πρέπει να λαδωθούν οι μιζαδώροι για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους; Γιατί να πρέπει να βασανίζεις 4 εκ Αθηναίους την περίοδο των αγώνων λόγω έλλειψης σχεδιασμού; Γιατί να λειτουργούμε με τη λογική της Μπανανίας και να αφήνουμε και τους άλλους να μας συμπεριφέρονται έτσι;

Αυτό είναι το ΓΜΤ της υπόθεσης.

Tελικα θα την κλεισουν την μαραθωνος με τα φορτηγα....?

Ενας εισαγγελεας δεν μπορει να επεμβει στην εταιρεια που δεν πληρωνει τους ανθρωπους......! :mad:και να κανει ελενχο στις καταγγελειες που κανουν........ για εγκληματικες παραληψεις στη μαραθωνος.!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ppsih ( 2 Μάρ. 2004 , 15:34)

Σύμφωνοι, όλα καλά θα πάνε, έστω και τελευταία στιγμή. Αλλά γιατί να γίνεται πάντα έτσι; Γιατί να λουστούμε για τα επόμενα και γω δεν ξέρω πόσα χρόνια ένα ασήκωτο κόστος, επειδή πρέπει να λαδωθούν οι μιζαδώροι για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους; Γιατί να πρέπει να βασανίζεις 4 εκ Αθηναίους την περίοδο των αγώνων λόγω έλλειψης σχεδιασμού; Γιατί να λειτουργούμε με τη λογική της Μπανανίας και να αφήνουμε και τους άλλους να μας συμπεριφέρονται έτσι;

Αυτό είναι το ΓΜΤ της υπόθεσης.

Νομίζεις ότι είναι χαρακτηριστικό μόνο της εκάστοτε κυβέρνησης;

Εγώ σου λέω ότι είναι συνολικό χαρακτηριστικό μας ως λαού! :!:

Σε παραπέμπω στην κλασική στάση ζωής του Έλληνα να πηγαίνει τελευταία στιγμή:

-για να πληρώσει ένα πρόστιμο που εκκρεμεί

-για να υποβάλλει φορολογική δήλωση

-για να κάνει κάποια αίτηση (πχ ηλεκτροδότησης αυθαιρέτων ή παροχής νερού) λίγο πριν λήξει η προθεσμία

-να κάνει την τελευταία μέρα δήλωση μαθημάτων επόμενου εξαμήνου (όποιος σπουδάζει στο πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης θα με θυμηθεί ;) )

-να πηγαίνει την τελευταία μέρα της προθεσμίας για την αντικατάσταση των κερμάτων σε δραχμές με ευρώ, να κουβαλά ένα καρότσι κέρματα και να γκρινιάζει κι από πάνω επειδή περίμενε μία ώρα, λες και οι υπάλληλοι μετράνε τα νομίσματα με ταχύτητα μηχανής ανάληψης :blink: *

*Το είδα σήμερα στις ειδήσεις! και αυτό που περιγράφω δεν είναι καθόλου υπερβολικό αλλά αυτό ακριβώς που έγινε :wacko:

Το κράτος θα αλλάξει όταν θα αλλάξουμε και μεις. Από τον πιο ανώνυμο μέχρι τους πιο σημαντικούς στον τόπο :) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX ( 2 Μάρ. 2004 , 18:42)

Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι.

Και σας είπα να τα τρώτε όταν είναι φρέσκα :p :alien: :alien: :lol: :happy:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i ( 2 Μάρ. 2004 , 18:01)

Νομίζεις ότι είναι χαρακτηριστικό μόνο της εκάστοτε κυβέρνησης;

Εγώ σου λέω ότι είναι συνολικό χαρακτηριστικό μας ως λαού! :!:

Σε παραπέμπω στην κλασική στάση ζωής του Έλληνα να πηγαίνει τελευταία στιγμή:

Καλά, σίγουρα δεν είναι μόνο θέμα κυβέρνησης. Άλλωστε έχουμε τους κυβερνήτες που μας αξίζουν. Το θέμα είναι γιατί οι "περισπούδαστοι" και "υπεύθυνοι" καρεκλοκένταυροι που "αγωνίζονται" να πάμε μπροστά ως χώρα, δεν κάνουν το πρώτο βήμα και να αλλάξουν την όλη κατάσταση;

Λαζόπουλο είδατε προχθές; Είπε κανά δυο καλά σε σχέση με το θέμα.

kai o kostas@sl45i exei dikio oti to problhma ksekinaei kai apo emas tous idious, tous aplous polites kai o VIDEOMIX me to psari. to 8ema einai oti polla erga menoun pisw alla egkatalupontai me ta toubla kai ta tsimenta parathmena (kai otan er8ei o xeimwnas me tis broxes pali 8a 8eloume sosibeia gia na bgoume eksw).

as elpisoume oti den 8a ginei kanena paratragoudo (bombes, fwties, diadhlwseis ktl ktl) kai exoume ta ksena ta kanalia na mas douleuoun. to kserete oti mas kanoun austhrh kritikh ta agglika kanalia gia oti kai na ginete. kati polu aplo, me ta xonia pou eixe ellada fetos, eida se agglikes eidhseis reportaz 4 fores mesa se mia mera. fantasthte me ena la8os stous olympiakous agwnes!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX ( 3 Μάρ. 2004 , 11:02)

Γιατι μας αξίζουν αυτοί οι κυβερνήτες; Δεν το κατάλαβα. Πρέπει να υποτιμάμε τόσο αυτόν τον λαό πιά;

Γιατί εμείς τους ψηφίζουμε ίσως; Γιατί τρέχουμε πίσω από τους "διαδόχους" μήπως; Γιατί επιτρέπουμε στο πολιτικό μας σύστημα να είναι έτσι. Γιατί υπομένουμε στωικά τις "μεγάλες" ιδέες κάποιων.

Παντως ειναι καταπληκτικο.........βλεπω τις συγκεντρωσεις που παει ο κοσμος και τους ακουει...και τρελαινομαι..........!

Η τελευταια συγκεντρωση που πηγα ηταν το 74 οταν ειχε ερθει ο Καραμανλης(με ειχε παει ο πατερας μου....!)........

Γεμισαμε με χειροκροτητες και οσφιοκαμπτες.......! :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ppsih ( 3 Μάρ. 2004 , 11:24)

Γιατί εμείς τους ψηφίζουμε ίσως; Γιατί τρέχουμε πίσω από τους "διαδόχους" μήπως; Γιατί επιτρέπουμε στο πολιτικό μας σύστημα να είναι έτσι. Γιατί υπομένουμε στωικά τις "μεγάλες" ιδέες κάποιων.

Δηλαδή τόσο δύσκολο ειναι να καταλάβουμε τελικά, ότι υπάρχει ενας φαύλος κύκλος με συνεχές προπαγάνδα και ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση; Εάν κάνω λάθος, πές μου εσύ αυτή την λύση, ωστε να γίνεις και λίγο συγκεκριμένος.

Δε με υποχρεώνει κανένας να μπω στο δημόσιο και να γλύφω μέχρι να το καταφέρω. Δε με υποχρεώνει κανένας να κουνάω σημαιάκια στις συγκεντρώσεις. Δε με υποχρεώνει κανένας να ψηφίσω τον γιο / κόρη / ανηψιό / κουμπάρο / γείτονα του κάθε καταξιωμένου ή "καταξιωμένου" πολιτικού. Δε με υποχρεώνει κανένας να συμμετέχω σε υποτιθέμενα μεγάλα γεγονότα που σχεδιάζουν άλλοι για μένα χωρίς να με ρωτήσουν. Δε με υποχρεώνει κανένας να καταπατώ το νόμο, επειδή ο μπατζανάκης μου είναι "δικό μας παιδί" και έχει τα μέσα να με καλύψει με τις πλάτες οποιουδήποτε κόμματος. Δε με υποχρεώνει κανένας να κατεβαίνω σε "δήθεν" συγκεντρώσεις και να τα σπάω για το κάθε κ***παιδο που πετάει μολότωφ για να εκτονωθεί και το έκλεισαν μέσα. Δε με υποχρεώνει κανένας να κάνω την πάπια όταν ο διπλανός μου κάνει ό,τι του κατέβει και να τα "παίρνω" μόνο αν θίξει το δικό μου "δικάιωμα" να κάνω ό,τι γουστάρω.

Και φυσικά μπορούμε να λέμε για ώρες τέτοια παραδείγματα. Δεν ξέρω ποιος πολιτικός ίσως να έχει την όρεξη και τα κότσια να μας βγάλει από αυτό το φαύλο κύκλο που λες. Αλλά ξέρω ότι το κουτόχορτο που μας ταίζουν το τρώω με πολύ όρεξη και αυτοβούλως.

Μας έχουν δημιουργίσει υποχρεώσεις και εξαρτήσεις, ώστε να ζητάμε μετά την λύση απο αυτούς που προκάλεσαν όλα αυτά. Ομως επειδή δυστηχώς δεν θέλουν σωστές λύσεις και μόνο ψεύτικες διακυρήξεις παπαγαλίζουν, εναλάσωνται χωρίς να έχει ο ψηφοφόρος εναλλακτική λύση. Ούτε και εσύ που εννίστασαι στην τοποθέτησή μου. Εκτός και αν θές να συμφωνήσω(υιοθετήσω) πως τόσα εκατομύρια κόσμος χαρακτηρίζεται ελαφράν την καρδίαν, χαζός.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX ( 3 Μάρ. 2004 , 12:03)

Μας έχουν δημιουργίσει υποχρεώσεις και εξαρτήσεις, ώστε να ζητάμε μετά την λύση απο αυτούς που προκάλεσαν όλα αυτά. Ομως επειδή δυστηχώς δεν θέλουν σωστές λύσεις και μόνο ψεύτικες διακυρήξεις παπαγαλίζουν, εναλάσωνται χωρίς να έχει ο ψηφοφόρος εναλλακτική λύση. Ούτε και εσύ που εννίστασαι στην τοποθέτησή μου. Εκτός και αν θές να συμφωνήσω(υιοθετήσω) πως τόσα εκατομύρια κόσμος χαρακτηρίζεται ελαφράν την καρδίαν, χαζός.

Χαζός όχι, αλλά καλοπερασάκιας και ωχ-αδερφιστής σίγουρα.