Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mαγκες σημερα στο samssung app Uk βγαλανε 2 πολυ ωραια παιχνιδακια.ΚΟιταξτε τι χανουμε εμεις απο το Ελλαδα.

http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000080469&listYN=Y

http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000080680&listYN=Y

ΚΑι δεν λεω για μονο αυτα τα 2 συγκεκριμενα (αλλωστε δεν πιστευω κανει να κα8ετε με τις ωρες να παιζει παιχνιδια στο κινητο), απλα λεω το τι γραφικα και εφαρμογες μπορει να προσφερει αυτο το κινητο τωρα και στο μελλον και εμεις 8α ειμαστε στις free apps.

Tο οποιο free apps δεν λειτουργει με την καινουρια αναβαθμιση!!:wacko:

Ελλαδα ειμαστε αλλωστε...

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mαγκες σημερα στο samssung app Uk βγαλανε 2 πολυ ωραια παιχνιδακια.ΚΟιταξτε τι χανουμε εμεις απο το Ελλαδα.

http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000080469&listYN=Y

http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000080680&listYN=Y

ΚΑι δεν λεω για μονο αυτα τα 2 συγκεκριμενα (αλλωστε δεν πιστευω κανει να κα8ετε με τις ωρες να παιζει παιχνιδια στο κινητο), απλα λεω το τι γραφικα και εφαρμογες μπορει να προσφερει αυτο το κινητο τωρα και στο μελλον και εμεις 8α ειμαστε στις free apps.

τέτοια γραφικά είχε το iphone 3GS ένα χρόνο πίσω. (μην σου πω και το 3G)

γιατί να μην έχει και το Wave τέτοια γραφικά; Απλά δεν εντυπωσιάζομαι όταν έβλεπα αυτά τα γραφικά πέρυσι και πρόπερσι

για να δούμε που θα το πάει το bada...

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Tο οποιο free apps δεν λειτουργει με την καινουρια αναβαθμιση!!:wacko:

Ελλαδα ειμαστε αλλωστε...

Δεν εχω κανει καμια αναβα8μιση απο οταν το πηρα γιατι δεν διαβασα καμια σοβαρη αλλαγη (Αντε πες υποστηριξη υποτιτλων),περιμενω μια αναβα8μιση που να ειναι ουσιαστικη μιας και οι πολλες αναβα8μισεις μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα δν ειναι οτι το καλυτερο

γιατί να μην έχει και το Wave τέτοια γραφικά; Απλά δεν εντυπωσιάζομαι όταν έβλεπα αυτά τα γραφικά πέρυσι και πρόπερσι

Το μηλο δεν πρεπει να το βαζουμε σε συκγριση στο 8εμα παιχνιδιων μιας και σε αυτον το τομεα ηταν πολυ μπροστα απο την μερα της κυκλοφοριας του...για μενα που αγγιζει τα γραφικα του μηλου επιτυχια ειναι.

Ο αδερφος μου εχει το desire και βαζουμε διπλα διπλα του asphault5 στο wave ειναι καλυτερο.

Τωρα οταν λες που 8α το παει?το λες με δισταγμο ? :cry:

Edited by droper_05
Dhamher_00

γιατί τα έβλεπες με συσκευές των 650 ευρώ. Ενώ τώρα τα βλέπεις σε συσκευή με 350 ...

Ας επιχειρήσουμε...

Παιδιά Καλησπέρα!!!Από χθες είμαι κι εγώ ένας ευτυχής (μέχρι ώρας) κάτοχος του Wave και θα ήθελα να μου λύσεται καναδυό απορίες αν γίνεται...1ον:επειδή αύριο φεύγω για διακοπές και δεν νομίζω να προλάβω να βγώ για ψώνια θέλω να μου πείτε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον φορτιστη αυτοκινήτου από το N86 που έχω μιας και το βύσμα ταιριάζει μια χαρά και μάλιστα το δοκίμασα και φορτίζει,αλλά δεν ξέρω αν είναι ασφαλές επειδή δεν είναι samsung ο φορτιστής αλλά Nokia...2ον:αν μπορώ με κάποιο τρόπο να περάσω τα Αγαπημένα από τον browser (π.χ chrome) στο κινητό για να μην κάθομαι και τα περνάω ένα ένα....Αυτά για αρχή και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.....

υ.γ:Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι τέλεια.......

Να το βάλεις να φορτίσει και όταν γεμίσει να το χρησιμοποιήσεις κανονικά. Οι μπαταρίες εδώ και μερικά χρόνια δεν χρειάζονται πολύωρες φορτίσεις την πρώτη φορά. Απλά στην αρχή ίσως χρειαστούν μερικοί κύκλοι φορτίσεων-αποφορτίσεων ώστε η μπαταρία να φτάσει στην μέγιστη απόδοση της.

Παιδιά Καλησπέρα!!!Από χθες είμαι κι εγώ ένας ευτυχής (μέχρι ώρας) κάτοχος του Wave και θα ήθελα να μου λύσεται καναδυό απορίες αν γίνεται...1ον:επειδή αύριο φεύγω για διακοπές και δεν νομίζω να προλάβω να βγώ για ψώνια θέλω να μου πείτε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον φορτιστη αυτοκινήτου από το N86 που έχω μιας και το βύσμα ταιριάζει μια χαρά και μάλιστα το δοκίμασα και φορτίζει,αλλά δεν ξέρω αν είναι ασφαλές επειδή δεν είναι samsung ο φορτιστής αλλά Nokia...2ον:αν μπορώ με κάποιο τρόπο να περάσω τα Αγαπημένα από τον browser (π.χ chrome) στο κινητό για να μην κάθομαι και τα περνάω ένα ένα....Αυτά για αρχή και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.....

υ.γ:Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι τέλεια.......

Καλοριζικο φιλε!

Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα, αυτα ειναι universal δηλαδη κανουν για ολα τα κινητα. Και εγω χρησιμοποιω αγνωστης προελευσης φορτιστη και δεν παρατηρησα καποιο προβλημα, χρονια τωρα.

Οσο για το 2ο δεν υπαρχει κατι, τουλαχιστον εγω δεν εχω βρει τροπο.

Guest gtr4460

γεια σας παιδια το περα το samsung το wave και τωρα τη κανω νιοθο να εχω πελαγωσει αφου να φανταστειται δεν ρωτισα ποσες ωρες θελει η αρχικη φορτιση ξεχασα απο την χαρα μου που το πειρα να ρωτισω υποψειν η μπανταρια μεχρι την μεση ειναι γεματη περιμενω να αδειασει και μετα το φπρτοζο και αν ναι ποσες ορες

και θελω να κανο και μια δεφτερη ερωτηση θελω να παρω μια καρτα μνημης και ειδα μια φτηνη στα δεκαοχοτ ευρω οχτω γκιγκα αλα σκετη χωρις καποιο usb reder πρεπει να παρω και καποιο usb reder η αμα συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη μεσου του καλοδιου usb μπορω να περναω κατευθειαν δεδομενα στο τηλεφωνω η μεσου καποιου προγραματος ευχαριστο εκ τον προτερον/ποσταρα και εξω ξανα παλι αλα παιδια θελω μια παραπνω γνωμη οποτε οποιος μπορει ας πει

Το wave έχει καλύτερη ανάλυση σε σχέση με το iphone 3g/3gs οπότε τα γραφικά του είναι ανώτερα σε σχέση με αυτά του iphone...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Guest gtr4460
παιδια μολις τωρα μιλησα με το τμημα εξυπηρετησης πελατων της samsung και μου παν πρωτη φπρτηση οχτο ορες πριν ληγες μερες αλος τηλεφωνητης τεχνικος μου ειπαι μεχρι να εμισι τελικα ξερουν τη τουσ γινεται και να μου πει και μενα ενας τελικα ποσες ορες να το φορτισω

relax :) όταν τελειώσει η μπαταρία σου φόρτισε το για κάνα 8ωρο (άσε το το βράδυ να φορτίσει τελείως)

Γενικά είναι καλύτερο να αφήνεις το κινητό να αδειάζει η μπαταρία του και μετά να το φορτίζεις. Όχι μόνο τις πρώτες φορές. Πάντα.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

γεια σας παιδια το περα το samsung το wave και τωρα τη κανω νιοθο να εχω πελαγωσει αφου να φανταστειται δεν ρωτισα ποσες ωρες θελει η αρχικη φορτιση ξεχασα απο την χαρα μου που το πειρα να ρωτισω υποψειν η μπανταρια μεχρι την μεση ειναι γεματη περιμενω να αδειασει και μετα το φπρτοζο και αν ναι ποσες ορες

και θελω να κανο και μια δεφτερη ερωτηση θελω να παρω μια καρτα μνημης και ειδα μια φτηνη στα δεκαοχοτ ευρω οχτω γκιγκα αλα σκετη χωρις καποιο usb reder πρεπει να παρω και καποιο usb reder η αμα συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη μεσου του καλοδιου usb μπορω να περναω κατευθειαν δεδομενα στο τηλεφωνω η μεσου καποιου προγραματος ευχαριστο εκ τον προτερον/ποσταρα και εξω ξανα παλι αλα παιδια θελω μια παραπνω γνωμη οποτε οποιος μπορει ας πει

Το φορτιζεις μεχρι να σου βγαλει μηνυμα οτι φορτιστηκε :) Ουτε 10 ουτε 18 ωρες.

Ναι δεν χρειαζεσαι card reader, ασε που δεν ειναι βολικο καθως πρεπει να βγαζεις την μπαταρια για να βγαζεις την καρτα μνημης.

Με το που συνδεσεις το τηλεφωνο με usb μεταφερεις οτι θες.

Υ.Γ. Βαλε και καμια τελεία :p

Ρε παιδια τοσα εχω διαβασει εδω μεσα...Για το πιξελιασμα-παραμορφωση εικονων των site κανεις δεν αναφερε...Δεν ειναι εκνευριστικο?Μηπως ειναι καποια ρυθμιση?Ευχαριστω

kommatias_3 Για δοκιμασε παλι για το store σε εμενα ανοιξε αφου εκανα εγκατασταση χωρις error

πριν λιγο που δοκιμασα παλι συνεχιζει κ μ γραφει αποτυχια ενημερωσης στο app sotre!!εχω κανει κ τισ 2 αναβαθμισεις χωρις κανενα error.

θα κανω υπομονη μεχρι την επομενη αναβαθμιση μπας κ στρωσει!!

Παντως ειδα μεγαλη διαφορα στο θεμα διαχειρησης μνημης!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Ρε παιδια τοσα εχω διαβασει εδω μεσα...Για το πιξελιασμα-παραμορφωση εικονων των site κανεις δεν αναφερε...Δεν ειναι εκνευριστικο?Μηπως ειναι καποια ρυθμιση?Ευχαριστω

ειναι οντως εκνευριστικο!!

🆒

Για την μπαταρια να πω οχι μονο για το Samsung αλλα γενικα οτι η καλυτερη φορτιση στις μπαταριες λιθιου γινεται την πρωτη φορα αφου αφησουμε να ξεφορτισει τελειως κλεισουμε την συσκευη για να μην εχει και την παραμικρη καταναλωση και την αφησουμε να φορτισει πληρως ασχετα απο τις ποσες ωρες ειναι στον φορτιστη. Ουτως η αλλως οταν γεμισει η μπαταρια τοτε δεν φορτιζει αλλο! Δεν ωφελει να μεινει 12 ωρες στον φορτιστη μια μπαταρια που γεμιζει σε τρεις ωρες. Αυτο ισχυει για ολες τις μπαταριες λιθιου. Αν μαλιστα μπορουμε καθε φορα να φορτιζουμε με κλειστο το κινητο ειναι το ιδανικο, θα παρουμε το μεγιστο της ζωης της μπαταριας. Παντα να ξερετε οτι οι μπαταριες απο το εργοστασιο δεν φορτιζονται πληρως. Γιαυτο τουλαχιστον στην πρωτη φορτιση πρεπει να ειμαστε προσεχτικοι να αφηνουμε παντα να γεμισει ως το τελος με κλειστο κινητο ωστε η μπαταρια να παρει το μεγιστο του φορτιου που χωραει.

Αυτο με τις ωρες ισχυε στις παλαιου τυπου μπαταριες NiMh και μαλιστα αν δεν ειχαν ξεφορτισει τελειως και εβαζες τον φορτιστη τις σκοτωνες εχαναν αμεσως το 1/3 της χωρητικοτητας τους. Αν θυμαστε τα αρχαια χρονια καποια κινητα ειχαν και επιλογη γρηγορη αποφορτιση!! Οι λιθιου δεν εχουν τετοιο προβλημα μπορεις να τις φορτισεις οποτεδηποτε.

Ελπιζω να βοηθησα.

παιδια καλησπερα!

Γνωριζετε σε ποιο καταστημα ή οπου αλλου, μπορω να

βρω ζελατινα προστασιας του wave γιατι μενουν καποιες

γραμμες στην οθονη.

Ευχαριστω παιδες

Μιας και μάλλον θα καταλήξω στο Wave, μερικές ερωτήσεις προς τους γνώστες:

1. Μπορώ να έχω στις επαφές μικρά και κεφαλαία ταυτόχρονα? (πχ Παπαδόπουλος Γιώργος)

2. Μπορώ σε Ελληνικό Wave να έχω το μενού στα αγγλικά αλλά τη γλώσσα γραφής σε αγγλικά και ελληνικά?

3. Στον τηλεφωνικό κατάλογο μπορώ να κάνω αναζήτηση επαφών στα Ελληνικά?

4. Πως γίνεται εναλλαγή αγγλικών-ελληνικών?

5. Για GPS τι επιλογές έχουμε? Εστω και επί πληρωμή. Μόνο το Route66?

6. Για εναλλαγή μεταξύ γραμμών σε κάρτα SIM 2in1 κάνει αυτόματα επανεκκίνηση ή χάνει το σήμα από τη 1η και το επαναφέρει στη 2η γραμμή?

Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει :)

Παιδια μια ερωτηση.Γιατι δεν μου εμφανιζονται τα βιντεο οταν περιεχονται σε site με κειμενο?

Συγγνωμη παλι, μηπως γνωριζει καποιος πως διορθωνεται???

Μιας και μάλλον θα καταλήξω στο Wave, μερικές ερωτήσεις προς τους γνώστες:

1. Μπορώ να έχω στις επαφές μικρά και κεφαλαία ταυτόχρονα? (πχ Παπαδόπουλος Γιώργος)

2. Μπορώ σε Ελληνικό Wave να έχω το μενού στα αγγλικά αλλά τη γλώσσα γραφής σε αγγλικά και ελληνικά?

3. Στον τηλεφωνικό κατάλογο μπορώ να κάνω αναζήτηση επαφών στα Ελληνικά?

4. Πως γίνεται εναλλαγή αγγλικών-ελληνικών?

5. Για GPS τι επιλογές έχουμε? Εστω και επί πληρωμή. Μόνο το Route66?

6. Για εναλλαγή μεταξύ γραμμών σε κάρτα SIM 2in1 κάνει αυτόματα επανεκκίνηση ή χάνει το σήμα από τη 1η και το επαναφέρει στη 2η γραμμή?

Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει :)

1)Ναι

2)Ναι

3)Ναι

4)Εύκολα,όταν σου βγάζει το εικονικό πληκτρολόγιο σου έχει και ένα πλήκτρο για την εναλλαγή γλώσσας...

5)Προς το παρόν το route 66 αλλά στο προσεχές μέλλον θα έχουμε και ndrive και sygic για ελλάδα...

6)Δεν έχω ιδεά

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Σ' ευχαριστώ πολύ! Άντε να δούμε κάποιο σοβαρό πρόγραμμα πλοήγησης γιατί είμαι ένα κλικ να μην το πάρω ακριβώς για αυτόν τον λόγο!!! :X