gjimmys Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Παιδιά να ρωτήσω λίγο γιατί έχω μπερδευτεί. Έχω διαβάσει όλα όσα γράφετε εδω αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη. Έχω την JEE και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα... Να επιχειρήσω αναβάθμιση?Θα πρέπει να αφαιρέσω sim και sd για να την κάνω?Είμαι λίγο επιφυλακτικός γιατί έχω ακούσει διάφορα..Κάπου αλλού διάβασα ότι κάποιος έκαψε στην κυριολεξία ένα wave πάνω στη διαδικασία αναβάθμισης... Το KIES που έχω νομίζω λέει 32 έκδοση αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.. Θα του βάλω την τελευταία έκδοση... Να σημειώσω επίσης οτι έχω win 7 64 bit. Φιλε εχω ακριβως το ιδιο λειτουργικο και δεν εχω το παραμικρο προβλημα.Κανε τα ολα και οπου σου λεει οτι δεν εκανε καποιο επεμενε μεχρι να στο κανει μην βγαλεις ουτε sim ουτε καρτα ουτε να το αποσυνδεσεις απο το καλωδιο οσο θα κανει αυτα που κανει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 ok θα το επιχειρησω μολις επιστρεψω στη βαση μου.παντως παιδια το κινητο τα σπαει!ωρες ωρες απορω πως ειναι δυνατον να κυκλοφορουν αλλα κινητα στην αγορα!αστειευομαι φυσικα,μην παρεξηγηθουν οι κατοχοι αλλων μοντελων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 μαλλον απο δω κ περα δν μπορουμε να κατεβασουμε τπτ απο το app store μεχρι να διορθωθει το προβλημα!!μ εσπασε τα νευρα! Μπορείς κανονικά και χωρίς πρόβλημα να μπαίνεις στο app store μέσα από το kies, άρα δεν είναι τόσο πρόβλημα, απλώς μια μικρή ενόχληση. Γιατι δεν μου εμφανιζονται τα βιντεο οταν περιεχονται σε site με κειμενο? Γιατί ακόμη η υποστήριξη για flash είναι ελλιπής. Με ελληνικό μενού απο που το έχετε πάρει παιδιά? ρώτησα στο tech n' easy και μου είπαν ότι αυτό το κινητό μάλλον βγαίνει με αγγλικό μενού, θα ρωτήσουν να μάθουν και αυτοί . Καλά αν δεν ξέρουν οι ίδιοι τι πουλάνε θα ξέρω εγώ? Πείτε από που να το αγοράσω με ελληνικό μενού Στα περισσότερα μαγαζιά είναι κανονικά με ελληνικό μενού, απλώς στο tech n easy θα είναι από παραεισαγωγή για αυτό και έχει αγγλικό μενου. Να επιχειρήσω αναβάθμιση?Θα πρέπει να αφαιρέσω sim και sd για να την κάνω? Τίποτα δεν χρειάζεται να κάνεις. Απλώς βάζεις το kies, ξεκινάς το kies, συνδέεις το κινητό με το καλώδιο στον υπολογιστή και μετά σου λέει το kies ότι υπάρχει διαθέσιμο upgrade για το κινητό. Του λες να το βάλει, περιμένεις μερικά λεπτά και όλα γίνονται αυτόματα. Αφού το βάλει θα κάνει αυτόματα reboot το κινητό και γενικά όλα γίνονται αυτόματα. Ούτε sim, ούτε κάρτα χρειάζεται να βγάλεις ούτε backup χρειάζεται να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Μολις εκανα και εγω την αναβαθμιση. Δεν αφαιρεσα ουτε sim ουτε sd και ολα πηγαν καλα. Τωρα μου λεει οτι εχω την εκδοση XXJF8_EUR, αυτη ειναι η τελευταια? Ρωτω για επιβεβαιωση γιατι τις προηγουμενες μερες που προσπαθουσα να κανω αναβαθμιση μεσω kies μου ελεγε οτι δεν γινεται αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Μολις εκανα και εγω την αναβαθμιση. Δεν αφαιρεσα ουτε sim ουτε sd και ολα πηγαν καλα. Τωρα μου λεει οτι εχω την εκδοση XXJF8_EUR, αυτη ειναι η τελευταια? Ρωτω για επιβεβαιωση γιατι τις προηγουμενες μερες που προσπαθουσα να κανω αναβαθμιση μεσω kies μου ελεγε οτι δεν γινεται αναβαθμιση. Ναι αυτη ειναι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koltsakis Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 παιδια καλησπερα! Γνωριζετε σε ποιο καταστημα ή οπου αλλου, μπορω να βρω ζελατινα προστασιας του wave γιατι μενουν καποιες γραμμες η οθονη. Ευχαριστω παιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koltsakis Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 παιδια καλησπερα! εχω προβλημα με την εγκατασταση του kies. Φτανω μεχρι το βημα 2, παταω επομενο κολλαει για λιγο και μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η προσβαση με τον διακομιστη αρχειων - ελεγξε τις ρυθμισεις δικτιου και ακυρωνεται η διαδικασια του kies installer. τι γινετε? βοηθηστε γιατι καιγομαι. Ευχαριστω παιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 παιδια καλησπερα! εχω προβλημα με την εγκατασταση του kies. Φτανω μεχρι το βημα 2, παταω επομενο κολλαει για λιγο και μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η προσβαση με τον διακομιστη αρχειων - ελεγξε τις ρυθμισεις δικτιου και ακυρωνεται η διαδικασια του kies installer. τι γινετε? βοηθηστε γιατι καιγομαι. Ευχαριστω παιδες. Μήπως κανένα firewall κόβει το kies από το ίντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Μολις εκανα και εγω την αναβαθμιση. Δεν αφαιρεσα ουτε sim ουτε sd και ολα πηγαν καλα. Τωρα μου λεει οτι εχω την εκδοση XXJF8_EUR, αυτη ειναι η τελευταια? Ρωτω για επιβεβαιωση γιατι τις προηγουμενες μερες που προσπαθουσα να κανω αναβαθμιση μεσω kies μου ελεγε οτι δεν γινεται αναβαθμιση. Sakis εχεις store μετα την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest gtr4460 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 καμια απαντηση ρε παιδια οποιος μπορει ας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Sakis εχεις store μετα την αναβαθμιση Ανοιγει κανονικα. Απλα μετα την αναβαθμιση του κινητου, ανοιξα το Samsung Apps και μου ειπε οτι υπαρχει νεα εκδοση. Πατησα να την κατεβασει αλλα μου εβγαλε error οτι "η εγκατασταση απετυχε. Προσπαθηστε αργοτερα" Γιατι? EDIT: Τωρα προσπαθω να ανοιξω την εφαρμογη....και παπαλα....δεν ανοιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 (edited) Ανοιγει κανονικα. Απλα μετα την αναβαθμιση του κινητου, ανοιξα το Samsung Apps και μου ειπε οτι υπαρχει νεα εκδοση. Πατησα να την κατεβασει αλλα μου εβγαλε error οτι "η εγκατασταση απετυχε. Προσπαθηστε αργοτερα" Γιατι? EDIT: Τωρα προσπαθω να ανοιξω την εφαρμογη....και παπαλα....δεν ανοιγει το ιδιο παθαμε ολοι τι να πω :( ανοιξε μετα απο ωρα και ειναι ολα στα Αγγλικα Edited August 12, 2010 by sotosok app store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 το ιδιο παθαμε ολοι τι να πω :( Και τι κανουμε τωρα? :wacko: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Φιλε μου θα το φορτισεις μεχρι να γεμισει και αυτο ηταν . Εγω προσωπικα κανω τρεις πληρεις φορτισεις αποφορτισεις και μετα το χρησιμοποιω κανονικα Δεν ξερω το κυμα αλλα λογικα οταν θα το συνδεεις με τον υπολογιστη σου θα πρεπει να σου δινει την επιλογη αυτη οταν το συνδεσεις σαν εξωτερικο δισκο . Εγω φιλε μου πηρα αυτη εδω ->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569730 στα 19 ευρω μαζι με ανταπτορα Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Γεια χαρα σε ολους-ολες! Μιας και με ενδιαφερει 1α απο ολα το video αλλα και οι fotos ειμαι αναμεσα σε κινητο που τραβαει video στα 720p>>> στο wave και στο S.E. VIVAZ.........στο οποιο προσεξα πιξελαρισμα κατα την αναπαραγωγη σε tv σε αναλυση video 720p.Βεβαια οι foto που βγαζει ειναι παρα πολυ καλες την ημερα βεβαια. θα ηθελα λοιπον απο τους κατοχους του wave που ισως εχουν τεσταρη και τα 2 κινητα η ακομα και το sam...i8910 να πουν ποιο απο τα 2 θεωρουν καλυτερο σε video αλλα και οι fotos για να κανω την αναλογη αγορα. Επαναλαμβανω οτι ΔΕΝ με ενδιαφερουν αλλα πραμματα(gps....κτλ).ΠΑΡΑΚΑΛΩ μονο εαν εχετε οι ιδιοι αποψη μιας και το ποσο που θα καταβαλω για την αγορα δεν ειναι και μικρο. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 (edited) Γεια χαρα σε ολους-ολες! Μιας και με ενδιαφερει 1α απο ολα το video αλλα και οι fotos ειμαι αναμεσα σε κινητο που τραβαει video στα 720p>>> στο wave και στο S.E. VIVAZ.........στο οποιο προσεξα πιξελαρισμα κατα την αναπαραγωγη σε tv σε αναλυση video 720p.Βεβαια οι foto που βγαζει ειναι παρα πολυ καλες την ημερα βεβαια. θα ηθελα λοιπον απο τους κατοχους του wave που ισως εχουν τεσταρη και τα 2 κινητα η ακομα και το sam...i8910 να πουν ποιο απο τα 2 θεωρουν καλυτερο σε video αλλα και οι fotos για να κανω την αναλογη αγορα. Επαναλαμβανω οτι ΔΕΝ με ενδιαφερουν αλλα πραμματα(gps....κτλ).ΠΑΡΑΚΑΛΩ μονο εαν εχετε οι ιδιοι αποψη μιας και το ποσο που θα καταβαλω για την αγορα δεν ειναι και μικρο. Ευχαριστω πολυ. ανοιξε ενα θεμα στους διαξιφισμούς να εχουν αποψει και αυτη που εχουν τα αλλα τηλ που αναφερης ;) δες και εδω λιγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242354&page=3 Edited August 12, 2010 by sotosok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest gtr4460 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 απο το κουτι του μεσα που ηταν ειχε ειδη μπανταρια να αδειασει και μετα φορτομα μεχρι να γεμισι φιλε spireto-21158 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Το έκανα και πλέον με ρωτάει. :) Μένει να λύσω πως να μην μειώνεται κάθε φορά αυτόματα η φωτεινότητα της οθόνης όταν πρωτομπαίνω στο internet.Μην μου απαντήσεις!Θα το βρω μόνος μου :p Άδικα ψάχνεις,:p Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Έχει βρει κανείς πως μπορούμε να κλειδώσουμε συγκεκριμένα αρχεία με κωδικό να μην τα δει κάποιος; είδα επιλογή προστασία στο file explorer του κινητού , αλλά δεν κατάφερα τίποτα, δεν κάνει αυτό που ζητάω. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Έχει βρει κανείς πως μπορούμε να κλειδώσουμε συγκεκριμένα αρχεία με κωδικό να μην τα δει κάποιος; είδα επιλογή προστασία στο file explorer του κινητού , αλλά δεν κατάφερα τίποτα, δεν κάνει αυτό που ζητάω. H προστασία είναι για να μην μπορείς να το διαγράψεις ή να του κάνεις μετονομασία... Πέρασα κ εγώ την τελευταία αναβάθμιση...κάτι δεν πάει καλά με το kies μου όμως 2/2 αναβαθμίσεις που έχω κάνει μου έχει βγάλει σφάλμα και μου έχει πει να μπω στο download mode...τελικά όλα καλά...περάστικε η καινούργια έκδοση,πάλι δεν βλέπω κάποια διαφορά ιδιαίτερη... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathio Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Τρια πολυ χρησιμα κολπακια που μπορει να μην τα εχετε ανακαλυψει ακομη....:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathio Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Kαι ενα βιντεακι σε περιπτωση που το χασετε η σας το κλεψουν (ξυλο να χτυπησω) να μπορειτε να δειτε που βρισκεται το κινητο αλλα και να διαγραψετε ολα τα αρχεια που υπαρχουν μεσα σε αυτο απο το PC σας, οπου και να βρισκεται το τηλεφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Έχω την εντύπωση πως μπορείς να κάνεις uderclocking στον επεξεργαστή του κινητού... Υπάρχει ένα κρυφό menu απ το οποίο μπορείς να πειράξεις πολλά πράγματα γενικώς... Προσοχή επειδή από αυτό το μενου μπορείς να πειράξεις πάρα πολλά πράγματα,οπότε οι συνέπιες θα είναι απρόβλεπτες αν κάποιος δεν είναι σίγουρος για το τι κάνει και τι πατάει σε αυτό το μενου,καλύτερα να μην ασχοληθεί με το ζήτημα... Στο μενου αυτό μπαίνεις πατώντας *#0002*28346# πατάς αρκετές φορές αστερίσκο μέχρι να βρεθείς στο πρωταρχικό μενού...από εκεί πατάς το νούμερο 8,πάλι το νούμερο 8 και μετά πατάς 1 για 800mhz 2 για 400mhz 3 για 200 και 4 για 100...τα δύο τελευταία καλύτερα ο οποιοσδήποτε να αποφύγει να τα δοκιμάσει γιατί φοβάμαι πως το κινητό θα κρασάρει πολύ άσχημα.. Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 με ποιόν τρόπο μπορούμε να κάνουμε το κινητό να κατεβάζει τα emails μας όταν έρχονται καινούρια στο gmail μας και όταν είμαστε σε WiFi να χρησιμοποιεί το WiFi και όταν είμαστε έξω , να χρησιμοποιεί το 3G; και να μου έρχονται ειδοποιήσεις αυτόματα, με ήχο ενημέρωσης. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 (edited) Mαγκες σημερα στο samssung app Uk βγαλανε 2 πολυ ωραια παιχνιδακια.ΚΟιταξτε τι χανουμε εμεις απο το Ελλαδα. http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000080469&listYN=Y http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000080680&listYN=Y ΚΑι δεν λεω για μονο αυτα τα 2 συγκεκριμενα (αλλωστε δεν πιστευω κανει να κα8ετε με τις ωρες να παιζει παιχνιδια στο κινητο), απλα λεω το τι γραφικα και εφαρμογες μπορει να προσφερει αυτο το κινητο τωρα και στο μελλον και εμεις 8α ειμαστε στις free apps. Edited August 13, 2010 by droper_05 Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts