kappadokas Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Ρε λεβέντες όσοι κάνατε update με τα νέα firmware πείτε μας τι αλλαγές έχουν, άν είναι βλακείες να μήν τρέχουμε και υποχρεωνόμαστε σε φίλους με XP. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Ρε λεβέντες όσοι κάνατε update με τα νέα firmware πείτε μας τι αλλαγές έχουν, άν είναι βλακείες να μήν τρέχουμε και υποχρεωνόμαστε σε φίλους με XP. Thanks! Απ' όσο έχω δει μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει πουθενά κάποια πληροφόρηση σχετικά με τις αλλαγές / βελτιώσεις. Τα XP τι σχέση έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kappadokas Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Τα XP τι σχέση έχουν Στα Win 7 το Kies όταν κάνεις update βγάζει ένα μύνημα ότι λείπουν κάτι αρχεία...και κολλάει το εργαλείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Στα Win 7 το Kies όταν κάνεις update βγάζει ένα μύνημα ότι λείπουν κάτι αρχεία...και κολλάει το εργαλείο. σε μερικους βγαζει προβληματα, οχι σε ολους που εχουν 7αρια! πχ εμενα ειναι ολα οκ. αν εχεις προβλημα κι εσυ κι οποιος αλλος εχει, μερικα παιδια εδω στο φορουμ εχουν βαλει τη λυση σε προηγουμενες σελιδες. κοιταξτε τες και δοκιμαστε το! ειπαν οτι δουλευει! Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Ποια είναι η τελευταία έκδοση filmware που κυκλοφορεί για το Wave; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilgames Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Ρε λεβέντες όσοι κάνατε update με τα νέα firmware πείτε μας τι αλλαγές έχουν, άν είναι βλακείες να μήν τρέχουμε και υποχρεωνόμαστε σε φίλους με XP. Thanks! Όντως κάπου μαζεμένες οι αλλαγές δεν υπάρχουν. Αυτό όμως που πρόσεξα εγώ είναι ότι έπαψε (σε μένα τουλάχιστον) να έχει πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους ο δικός του ενσωματομένος media player! Εάν κοιτάξεις στις πίσω σελίδες, πολλοί είχαν αναφέρει ότι αναγκάζονταν να χρησιμοποιούν τον Napi Player και υπότιτλους σε encoding UTF-8, αλλιώς είχαν πρόβλημα. Πλέον λύθηκε, και ελληνικοί .srt υπότιτλοι σε encoding ANSI, διαβάζονται κανονικά από τον δικό του player! :) Κάτι άλλο χτυπητό δεν παρατήρησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Ακολούθησα τις οδηγίες αναβαθμισεις που έδωσες, κατέβασα το filmware S8500XXJC7 αλλά μέσα ΔΕΝ βρήκα τα αρχεία Boot και Factory FS...μήπως μπορείς να με βοηθήσεις; Την S8500XXJF7 FULL έπρεπε να κατεβάσεις.σε αυτή περιέχονται και bootfliles kai factory FS...Αν δεν κατεβάζεται φουλ λογισμικό τότε λείπουν αρχεία...! Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Την S8500XXJF7 FULL έπρεπε να κατεβάσεις.σε αυτή περιέχονται και bootfliles kai factory FS...Αν δεν κατεβάζεται φουλ λογισμικό τότε λείπουν αρχεία...! Εντάξει την έχω ήδη κατεβάσει, αυτή είναι η τελευταία έτσι; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Εντάξει την έχω ήδη κατεβάσει, αυτή είναι η τελευταία έτσι; Ναι αυτη είναι η τελευταία.. Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Ναι αυτη είναι η τελευταία.. παιδια εγω σημερα που εκανα αναβαθμιση μ εβγαλε αυτην την σκδοση αλλα οχι την Full αλλα την euro.κ εχω παρατηρησει μονο οτι το κινητο κολλαει λιγακι πλεον... Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lynx Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 παιδια εγω σημερα που εκανα αναβαθμιση μ εβγαλε αυτην την σκδοση αλλα οχι την Full αλλα την euro.κ εχω παρατηρησει μονο οτι το κινητο κολλαει λιγακι πλεον... lol, αναβάθμιση σου λέει μετά... πάντως να καταθέσω και εγώ ότι το κινητό είναι εκπληκτικό, αξίζει σίγουρα τα λεφτά του και όσο για τις εφαρμογές, λίγη υπομονή και θα αρχίσουν να αυξάνονται πολύ γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Ρε παιδες και καθε φορα που θα βγαινει καινουρια εκδοση και θα κανουμε αναβαθμιση απο multiloader θα κανουμε και φορματ? Αλλη λυση δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 (edited) Μια ερώτηση γιατί ομολογουμένως εγώ δεν καταφερα να βρω το πως γίνεται και θα ήθελα όποιος ξερει τον τρόπο να βοηθήσει. Έστω λοιπόν ότι σας παίρνει τηλέφωνο ένας φίλος και σας ζητάει το τηλέφωνο κάποιου γνωστού σας που το έχετε στον τηλεφωνικό σας κατάλογο. Για πείτε μου τον τρόπο που μπορείτε να τον δείτε ΜΟΝΟΝ? Οχι να βάλετε τον πρώτο καλούντα σε αναμονή και να καλέσετε τον αριθμό που προσπαθείτε να δείτε! Διευκρίνηση!! Η επαφή που θέλετε να δείτε έχει μόνον ένα νούμερο. Αν έχει παραπάνω ΟΚ δεν υπάρχει πρόβλημα, τα δίχνει. Αλλά όταν έχει ένα (1) μόνον νούμερο πως το βλέπετε απλά χωρίς να το καλέσετε κιόλας? Άντε γιατί ....:angry: Edited July 28, 2010 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Όντως κάπου μαζεμένες οι αλλαγές δεν υπάρχουν. Αυτό όμως που πρόσεξα εγώ είναι ότι έπαψε (σε μένα τουλάχιστον) να έχει πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους ο δικός του ενσωματομένος media player! Εάν κοιτάξεις στις πίσω σελίδες, πολλοί είχαν αναφέρει ότι αναγκάζονταν να χρησιμοποιούν τον Napi Player και υπότιτλους σε encoding UTF-8, αλλιώς είχαν πρόβλημα. Πλέον λύθηκε, και ελληνικοί .srt υπότιτλοι σε encoding ANSI, διαβάζονται κανονικά από τον δικό του player! :) Κάτι άλλο χτυπητό δεν παρατήρησα. ναι όντως, ο media player που παίζει τα ελληνικά κανονικά τώρα χωρίς μετατροπές και άλλες ιστορίες και πλέον καταλαβαίνουμε πλέον τι επιλέγουμε. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Μια ερώτηση γιατί ομολογουμένως εγώ δεν καταφερα να βρω το πως γίνεται και θα ήθελα όποιος ξερει τον τρόπο να βοηθήσει. Έστω λοιπόν ότι σας παίρνει τηλέφωνο ένας φίλος και σας ζητάει το τηλέφωνο κάποιου γνωστού σας που το έχετε στον τηλεφωνικό σας κατάλογο. Για πείτε μου τον τρόπο που μπορείτε να τον δείτε ΜΟΝΟΝ? Οχι να βάλετε τον πρώτο καλούντα σε αναμονή και να καλέσετε τον αριθμό που προσπαθείτε να δείτε! Διευκρίνηση!! Η επαφή που θέλετε να δείτε έχει μόνον ένα νούμερο. Αν έχει παραπάνω ΟΚ δεν υπάρχει πρόβλημα, τα δίχνει. Αλλά όταν έχει ένα (1) μόνον νούμερο πως το βλέπετε απλά χωρίς να το καλέσετε κιόλας? Άντε γιατί ....:angry: Μπορεις με 2 τροπους : 1- Να κλικαρεις εκει που λεει πληκτρολογιο και μετα το πρωτο αριστερα πληκτρο. 2- Να πατησεις το κεντρικο πληκτρο για να μπεις στο μενου και απο κει επαφες και το βλεπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 (edited) Μια ερώτηση γιατί ομολογουμένως εγώ δεν καταφερα να βρω το πως γίνεται και θα ήθελα όποιος ξερει τον τρόπο να βοηθήσει. Έστω λοιπόν ότι σας παίρνει τηλέφωνο ένας φίλος και σας ζητάει το τηλέφωνο κάποιου γνωστού σας που το έχετε στον τηλεφωνικό σας κατάλογο. Για πείτε μου τον τρόπο που μπορείτε να τον δείτε ΜΟΝΟΝ? Οχι να βάλετε τον πρώτο καλούντα σε αναμονή και να καλέσετε τον αριθμό που προσπαθείτε να δείτε! Διευκρίνηση!! Η επαφή που θέλετε να δείτε έχει μόνον ένα νούμερο. Αν έχει παραπάνω ΟΚ δεν υπάρχει πρόβλημα, τα δίχνει. Αλλά όταν έχει ένα (1) μόνον νούμερο πως το βλέπετε απλά χωρίς να το καλέσετε κιόλας? Άντε γιατί ....:angry: βασικα τωρα μολις το εκανα. εναν αριθμο εχει μονο αυτος που εψαχνα να το δω το νουμερο... εστω οτι μιλαω τωρα στο τηλ με καποιον και θελω να του δωσω το τηλ καποιου φιλου μας που υπαρχει στις επαφες! απλο... ενω μιλας, πατας το κεντρικο κουμπι (μενου), πας επαφες...ψαχνεις αυτον που θες, πατας μια επανω του και απλα σου δειχνει τον (1) ενα και μοναδικο αριθμο που εχει αυτος! αυτα τα ολιγα! καλη συνεχεια :) ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΔΩΘΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΦΡΕΣ! ;) Edited July 28, 2010 by nabagos επαναληψη απαντησης! Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Την S8500XXJF7 FULL έπρεπε να κατεβάσεις.σε αυτή περιέχονται και bootfliles kai factory FS...Αν δεν κατεβάζεται φουλ λογισμικό τότε λείπουν αρχεία...! Για να καταλάβω, αν κάνουμε αυτή τη διαδικασία που αναφέρεις σε τηλέφωνο του εξωτερικού με ξένο μενού μπορούμε να το αλλάξουμε σε ελληνικό? Το έχει κάνει κανείς και του δουλεύει καλά? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 δουλεύει κανονικά ναι. το μόνο πρόβλημα είναι πως σε κάποιες συσκευές μετά δεν σου επιτρέπει αναβάθμιση μέσω kies. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) βασικα τωρα μολις το εκανα. εναν αριθμο εχει μονο αυτος που εψαχνα να το δω το νουμερο... εστω οτι μιλαω τωρα στο τηλ με καποιον και θελω να του δωσω το τηλ καποιου φιλου μας που υπαρχει στις επαφες! απλο... ενω μιλας, πατας το κεντρικο κουμπι (μενου), πας επαφες...ψαχνεις αυτον που θες, πατας μια επανω του και απλα σου δειχνει τον (1) ενα και μοναδικο αριθμο που εχει αυτος! αυτα τα ολιγα! καλη συνεχεια :) ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΔΩΘΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΦΡΕΣ! ;) :cry: A ρε αλτσχαϊμερ!!! Ευχαριστώ!!! Εγώ πήγαινα με το "επαφές" που έδεινε στην οθόνη, και από εκεί έκανε κατ' ευθείαν κλήση. Μόνον αν είχε πολλαπλά νούμερα έδεινε επιλογή. Χμμμ! Και εδώ που το λέμε έχει και την λογική του:shifty: Και μη χειρότερα! Edited July 29, 2010 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Έχετε δοκιμάσει να παίξετε παιχνίδια στο Facebook με τον browser του Wave; Με ενδιαφέρει πολύ το κινητό, αλλά δεν το παίρνω αν δε μου δίνει τη δυνατότητα να παίζω λίγο Airline Manager όπου βρεθώ. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 όποιος έχει ελληνικά μπορεί να μας πει τ product code του λέει η συσκευή? αυτό φαίνεται από τις ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλ κτλ πρέπει να είναι κάτι του στυλ ProductCode: GT-S8500BAAEUR Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidoros74 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Με πείσατε, το παράγγειλα, θα το έχω αύριο! Διαβάζω διάφορα για το θέμα 1ης φόρτισης της μπαταρίας και το θέμα φόρτιση γενικά. Να ρωτήσω και εσάς ειδικά αυτούς που έχουν διαβάσει κάνα manual ή τούς έχει πει τεχνικός: 1. Για τη διαδικασία/διάρκεια φορτίσεων μέχρι η μπαταρία να πιάσει τη μέγιστη απόδοσή της. Περιμένω πχ να αδειάσει πριν κάνω την 1η φόρτιση, πόση ώρα να φορτίσω, τις επόμενες φορές ..., κτλ. 2. Όταν η μπαταρία πιάσει αυτό το μέγιστο, από κει και πέρα, τη φορτίζουμε άφοβα όποτε θέλουμε ή περιμένουμε να αδειάσει; 3. Όταν φορτιστεί, πρέπει άμεσα να την αποσυνδέσουμε από το ρεύμα ή μπορούμε να την αφήσουμε πχ όλο το βράδυ; Αν το ψάξετε (διεθνώς) θα δείτε μερικές εντελώς αντιφατικές απόψεις. Το μόνο που φαίνεται να συμφωνούν είναι ότι (τουλάχιστο) η 1η φόρτιση είναι πολύ σημαντική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuDo Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 όποιος έχει ελληνικά μπορεί να μας πει τ product code του λέει η συσκευή? αυτό φαίνεται από τις ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλ κτλ πρέπει να είναι κάτι του στυλ ProductCode: GT-S8500BAAEUR GT-S8500 σκέτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 ευχαριστώ.... Όποιος έχει αγγλικά και θέλει να περάσει αναβάθμιση ελληνικά μέσω Kies χωρίς να πειράξει τίποτα ας δοκιμάσει το εξής: ΜΕ Συνδεδεμένη την συσκευή στον υπολογιστή και το kies σε λειτουργία 1 - Ανοίξτε το Windows Registry (έναρξη->εκτέλεση->regedit) 1.1-Βρείτε το "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Samsung \ Kies \ DeviceDB \ * 1 * Δοκιμάστε πιθανά τους αριθμούς 0, 1,2,3 αν έχετε βάλει πολλές φορές το Kies. 1.2-εκεί πρέπει να βρουμε και να πειράξουμε τα ακόλουθα HIDSWVER: ProductCode: SoftwareRevision: θέτωντας τις εξής τιμές HIDSWVER: S8500XXJEE/S8500OXCJEC ProductCode: GT-S8500 SoftwareRevision: S8500XXJEE/S8500OXCJEC Έπειτα στο kies πηγαίνετε να κάνετε αναβάθμιση! δοκιμάστε το και πείτε μου αν σας δούλεψε Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Με πείσατε, το παράγγειλα, θα το έχω αύριο! Διαβάζω διάφορα για το θέμα 1ης φόρτισης της μπαταρίας και το θέμα φόρτιση γενικά. Να ρωτήσω και εσάς ειδικά αυτούς που έχουν διαβάσει κάνα manual ή τούς έχει πει τεχνικός: 1. Για τη διαδικασία/διάρκεια φορτίσεων μέχρι η μπαταρία να πιάσει τη μέγιστη απόδοσή της. Περιμένω πχ να αδειάσει πριν κάνω την 1η φόρτιση, πόση ώρα να φορτίσω, τις επόμενες φορές ..., κτλ. 2. Όταν η μπαταρία πιάσει αυτό το μέγιστο, από κει και πέρα, τη φορτίζουμε άφοβα όποτε θέλουμε ή περιμένουμε να αδειάσει; 3. Όταν φορτιστεί, πρέπει άμεσα να την αποσυνδέσουμε από το ρεύμα ή μπορούμε να την αφήσουμε πχ όλο το βράδυ; Αν το ψάξετε (διεθνώς) θα δείτε μερικές εντελώς αντιφατικές απόψεις. Το μόνο που φαίνεται να συμφωνούν είναι ότι (τουλάχιστο) η 1η φόρτιση είναι πολύ σημαντική. Οταν θα το παρεις, περιμενε μεχρι να σου βγαλει μηνυμα για χαμηλη μπαταρια και το φορτιζεις μεχρι να τελειωσει, γυρω στο 3ωρο θελει. Αυτο κανε το 4-5 φορες και μετα μπορεις να το φορτιζεις οποτε θελεις. Εγω πολλες φορες το αφηνω ολο το βραδυ, δεν ξερω σιγουρα ομως αν κανει. Αυτη βεβαια ειναι η δικη μου γνωμη, αυτο κανω χρονια τωρα και ποτε δεν ειχα προβλημα με την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts