GUZGUN Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Χρησιμοποιεί κανείς το ndrive11 ή το 10? Υπάρχει σε καμιά χώρα free να το κατεβάσουμε όπως ήταν παλιά το ndrive 10 στην Ισπανία και Πορτογαλία? Ή αν υπάρχει κανά καλό "μαγαζί" για να το πάρουμε. Όποιος έχει κάτι υπόψιν του ας μου στείλει pm. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis81 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Καλησπέρα , θέλω καταρχήν να επισημάνω ότι είμαι άσχετος με τη τεχνολογία.Το πρόβλημά μου είναι το εξής: ( πήρα και τη samsung αλλά αυτοί είναι μάλλον πιο άσχετοι και από μένα).Έχω το wave και ενώ παλιότερα το σύνδεα στο pc για να περάσω καμιά μουσική ή και να αποθηκεύσω τις φωτογραφίες μου, τώρα δεν αναγνωρίζει τη συσκευή.Το κινητό φορτίζει αλλά δεν «βλέπει» το usb ο υπολογιστής ότι και να κάνω..Δεν ξέρω τι πληροφορίες πρέπει να δώσω για να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει.Έχω δοκιμάσει δύο καλώδια usb μήπως είχε πρόβλημα η σύνδεση,δύο pc το ένα με xp, το άλλο με windows 7,έχω εγκαταστήσει 2 φορές το kies αν και μάλλον δεν έχει σχέση αφού δεν «διαβάζει» καν το κινητό. Λυτρώστε με από το βάσανο να περνάω τα πάντα σε άλλο κιν μέσω bluetooth κι από εκεί στο pc και μετά το αντίστροφο. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Καλησπέρα , θέλω καταρχήν να επισημάνω ότι είμαι άσχετος με τη τεχνολογία.Το πρόβλημά μου είναι το εξής: ( πήρα και τη samsung αλλά αυτοί είναι μάλλον πιο άσχετοι και από μένα).Έχω το wave και ενώ παλιότερα το σύνδεα στο pc για να περάσω καμιά μουσική ή και να αποθηκεύσω τις φωτογραφίες μου, τώρα δεν αναγνωρίζει τη συσκευή.Το κινητό φορτίζει αλλά δεν «βλέπει» το usb ο υπολογιστής ότι και να κάνω..Δεν ξέρω τι πληροφορίες πρέπει να δώσω για να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει.Έχω δοκιμάσει δύο καλώδια usb μήπως είχε πρόβλημα η σύνδεση,δύο pc το ένα με xp, το άλλο με windows 7,έχω εγκαταστήσει 2 φορές το kies αν και μάλλον δεν έχει σχέση αφού δεν «διαβάζει» καν το κινητό. Λυτρώστε με από το βάσανο να περνάω τα πάντα σε άλλο κιν μέσω bluetooth κι από εκεί στο pc και μετά το αντίστροφο. Ευχαριστώ!! Δοκίμασε το εξής από το Kies πήγαινε Εγαλεία-----> Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης----> Έναρξη και μόλις ολοκληρωθεί κάνε restart τον Η/Υ και το κινητό σου (κρατώντας μερικά δευτερόλεπτα το πλήκτρο τερματισμού κλήσης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Αναβάθμισα σε bada 2 και προσπαθώ να αντιμετωπίσω διάφορες "εξυπνάδες" αλά android που κάνει το κινητό. α) Παρόλο που έχω ρυθμίσει το accuWeather (του desktop) να μην κάνει αυτόματη ενημέρωση, κάνει ενημέρωση κάθε φορά που ανοίγω το κινητό , χρησιμοποιώντας packet data, και άρα με χρεώνει. β) Την ώρα που άκουγα μουσική από το music player βλέπω ότι πάλι υπήρχε διακίνηση packet data και νέα χρέωση. Αναρωτιέμαι γιατί. Τέτοια κόλπα κάνει το android του αδελφού μου και ήμουν ευτυχής που δεν ήμουν αναγκασμένους να έχω τέτοια θέματα και στο bada. Προς το παρόν δεν βρίσκω λύσεις, υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει, διότι πρόκειται περί μεγάλης καφρίλας να υπόκειμαι σε χρεώσεις internet επειδή έτσι του καπνίζει του κινητού. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Αναβάθμισα σε bada 2 και προσπαθώ να αντιμετωπίσω διάφορες "εξυπνάδες" αλά android που κάνει το κινητό. α) Παρόλο που έχω ρυθμίσει το accuWeather (του desktop) να μην κάνει αυτόματη ενημέρωση, κάνει ενημέρωση κάθε φορά που ανοίγω το κινητό , χρησιμοποιώντας packet data, και άρα με χρεώνει. β) Την ώρα που άκουγα μουσική από το music player βλέπω ότι πάλι υπήρχε διακίνηση packet data και νέα χρέωση. Αναρωτιέμαι γιατί. Τέτοια κόλπα κάνει το android του αδελφού μου και ήμουν ευτυχής που δεν ήμουν αναγκασμένους να έχω τέτοια θέματα και στο bada. Προς το παρόν δεν βρίσκω λύσεις, υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει, διότι πρόκειται περί μεγάλης καφρίλας να υπόκειμαι σε χρεώσεις internet επειδή έτσι του καπνίζει του κινητού. Πήγαινε ρυθμίσεις, δίκτυο και απενεργοποίησε τη χρήση δεδομένων Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Πήγαινε ρυθμίσεις, δίκτυο και απενεργοποίησε τη χρήση δεδομένων Ναι αλλά μόλις χρησιμοποιήσω τον browser ενεργοποιείται πάλι... Αυτή τη δουλειά θα κάνω συνέχεια? Και καλά ο καιρός. Ο music player τι διάολο ψάχνει στο internet? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Ναι αλλά μόλις χρησιμοποιήσω τον browser ενεργοποιείται πάλι... Αυτή τη δουλειά θα κάνω συνέχεια? Και καλά ο καιρός. Ο music player τι διάολο ψάχνει στο internet? Αφαίρεσε το wigdet από την οθόνη, όπως επίσης και αφαίρεσε τις πόλεις από την πρώτη σελίδα. Όλα τα κινητά το κάνουν αυτό μετά από restart. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφαίρεσαν τη δυνατότητα να κάνουμε μετονομασία στα αρχεία μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 εγώ βάσικα δε έχω καταλάβει ακόμα τι περισσότερο προσφέρει το bada 2 σε σχέση με το 1. Εκτός δηλ. από την "ανανέωση" του gui. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την 2.0 ξανά απόκτησα ενδιαφέρον για το κινητό αλλά διαπίστωσα δυο (2) προβληματάκια: 1. με έκανε 3 φορές επανεκκίνηση 2. η μπαταρία όταν ανοίγω το κινητό δείχνει ποσοστό 5% και με την πάροδο της ώρας δείχνει την κανονική στάθμη της μπαταρίας. Έχω κάνει restart και αλλαγή βάζοντας το 8740 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios1924 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 βρε παιδια τι να κανω τωρα που λαγκαρι συνεχεια το κινιτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 βρε παιδια τι να κανω τωρα που λαγκαρι συνεχεια το κινιτο samsung gt-s8500 wave εγω θα σου προτεινα καθαρο install χωρις να κρατησεις τιποτα μεσα απο εφαρμογες ρυθμισεις κτλ....αν η ταχυτητα ειναι το παν για σενα μεινε καλυτερα στην 1.2 γιατι η 2.0 ειναι πιο βαρια... PS: ena bug που εντοπιζω ειναι οτι οταν κλεισει καποια εφαρμογη λογω μνημης εξαφανιζονται και τα widget..αλλο ενα ειναι οτι το wifi μαλλον εχει πιο ασταθη λειτουργια...σιγουρα τα bugs αυτα δικαιολογουν αλλο ενα update να τα λυσει καθως δεν ειναι ασημαντα...βεβαια αυτα δε νομιζω να υπαρχουν στο wave 3... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 εγω παλι εχοντας βαλει την ισπανικη 2.0 και εχοντας γυρισει παλι στην 1.2 θα περιμενω την 2.1 αν υπαρξει με ελπιδα να μην ειναι beta οπως η 2.0 Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Οσοι εχετε πρβ με μνημη και ισως με επανεκκινησεις αφαιρεστε τα 2 widgets της οθονης,τον καιρο και το μεγαλο ρολοι,νομιζω δημιουργουν διενεξη στο κινητο με αποτελεσμα να λαγγαρει.ΟΧΙ στην αρχικη οθονη με το καθετα κυλιομενο μενου αλλα στην μεσα,δοκιμαστε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Αναβάθμισα σε bada 2 και προσπαθώ να αντιμετωπίσω διάφορες "εξυπνάδες" αλά android που κάνει το κινητό. α) Παρόλο που έχω ρυθμίσει το accuWeather (του desktop) να μην κάνει αυτόματη ενημέρωση, κάνει ενημέρωση κάθε φορά που ανοίγω το κινητό , χρησιμοποιώντας packet data, και άρα με χρεώνει. β) Την ώρα που άκουγα μουσική από το music player βλέπω ότι πάλι υπήρχε διακίνηση packet data και νέα χρέωση. Αναρωτιέμαι γιατί. Τέτοια κόλπα κάνει το android του αδελφού μου και ήμουν ευτυχής που δεν ήμουν αναγκασμένους να έχω τέτοια θέματα και στο bada. Προς το παρόν δεν βρίσκω λύσεις, υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει, διότι πρόκειται περί μεγάλης καφρίλας να υπόκειμαι σε χρεώσεις internet επειδή έτσι του καπνίζει του κινητού. Ναι αλλά μόλις χρησιμοποιήσω τον browser ενεργοποιείται πάλι... Αυτή τη δουλειά θα κάνω συνέχεια? Και καλά ο καιρός. Ο music player τι διάολο ψάχνει στο internet? Για τον music player πάνε στις ρυθμίσεις> music player> και δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τους στίχους (lyrics). Επίσης άμα απενεργοποιήσεις το packet data και data roaming δεν επανενεργοποιούνται μόνα τους, πρέπει να σε ρωτάει. Τώρα όταν ανοίγεις το κινητό, ότι είναι στο desktop κάνει refresh, οπότε δεν γίνεται κάτι γιαυτό. Το ίδιο γίνεται και όταν ανοίγεις το mail, το social hub κλπ, ακόμα και όταν δεν θες να κάνουν refresh :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Έχει παρατηρήσει κανείς όταν παίζουμε κάποια HD παιχνίδια κάποια από αυτά δεν κάνουν καθόλου εκκίνηση, κάποια ξεκινούν και μετά σε πετάν έξω, και σήμερα έπαιξα ένα ενώ είχα λίγη ram έπαιζε κανονικά ανώ τα υπόλοιπα όχι. Επίσης τα παιχνίδια που έιναι για bada 1.0 και 1.2 παίζουν κανονικά και με λίγη μνήμη. Καλά θα ήταν να έβγαινε καμιά εφαρμογή Ram killer όπως είναι στα android που ελευθερώνουν μνήμη χωρίς restart. Ανακάλυψα και κάτι άλλο αν πατήσουμε *#7092463*# και πάμε Dedug Settings----> Memory State----> Current memory state γράφει τη συνολική Ram(σημειωτέον μόνο 245ΜΒ και όχι 512), τη μνήμη που υπάρχει για τα apps και το ποσοσστό κερματισμού της μνήμης που αφήνουν τα apps που ανοίγουμε και κλείνουμε. Κάπου βρήκα και την Ram για τα γραφικά αλλά δεν θυμάμαι πως πήγα θα το ξαναβρώ και ήταν σύνολο 124ΜΒ. Επίσης με τον ίδιο κωδικό μπορούμε να κάνουμε και άλλα π.χ. ρυθμίσεις gps: Module Setting--->COMM---> Lbs Για πιο γρήγορο κλείδωμα δορυφόρων κάνουμε για χρήση του A-Gps(με χρέωση ίντερνετ): Settings---> General Setting----> και τικάρουμε Cold Start και GPS+ AutoDownload και μετά αποθήκευση. Τέλος ενεργοποιήσα και το Call Record, όποιος ενδιαφέρεται να το αναρτήσω γιατί για να ενεργοποιηθεί θέλει hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Έχει παρατηρήσει κανείς όταν παίζουμε κάποια HD παιχνίδια κάποια από αυτά δεν κάνουν καθόλου εκκίνηση, κάποια ξεκινούν και μετά σε πετάν έξω, και σήμερα έπαιξα ένα ενώ είχα λίγη ram έπαιζε κανονικά ανώ τα υπόλοιπα όχι. Επίσης τα παιχνίδια που έιναι για bada 1.0 και 1.2 παίζουν κανονικά και με λίγη μνήμη. Καλά θα ήταν να έβγαινε καμιά εφαρμογή Ram killer όπως είναι στα android που ελευθερώνουν μνήμη χωρίς restart. Ανακάλυψα και κάτι άλλο αν πατήσουμε *#7092463*# και πάμε Dedug Settings----> Memory State----> Current memory state γράφει τη συνολική Ram(σημειωτέον μόνο 245ΜΒ και όχι 512), τη μνήμη που υπάρχει για τα apps και το ποσοσστό κερματισμού της μνήμης που αφήνουν τα apps που ανοίγουμε και κλείνουμε. Κάπου βρήκα και την Ram για τα γραφικά αλλά δεν θυμάμαι πως πήγα θα το ξαναβρώ και ήταν σύνολο 124ΜΒ. Επίσης με τον ίδιο κωδικό μπορούμε να κάνουμε και άλλα π.χ. ρυθμίσεις gps: Module Setting--->COMM---> Lbs Για πιο γρήγορο κλείδωμα δορυφόρων κάνουμε για χρήση του A-Gps(με χρέωση ίντερνετ): Settings---> General Setting----> και τικάρουμε Cold Start και GPS+ AutoDownload και μετά αποθήκευση. Τέλος ενεργοποιήσα και το Call Record, όποιος ενδιαφέρεται να το αναρτήσω γιατί για να ενεργοποιηθεί θέλει hard reset. Πως ακριβως ενεργοποιησες το call record ? το υποστηριζει η επισημη εκδοση ? ανεβασε αν θελεις τον τρόπο, τι να κανουμε, ας υποστουμε και το hard reset. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Πως ακριβως ενεργοποιησες το call record ? το υποστηριζει η επισημη εκδοση ? ανεβασε αν θελεις τον τρόπο, τι να κανουμε, ας υποστουμε και το hard reset. Ναι με την επίσημη το έκανα. :D:D Θα το ετοιμάσω και θα το ανεβάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 http://www.sammobile.com/2012/03/01/faq-everything-you-need-to-know-about-bada-2-0/ βρηκα εναν οδηγο για bada 2.0 δεν λεει και τπτ τρελο ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Παιδια βοηθεια εκανα καταλαθος μια επαφη block και δεν ξερω πως μπορω να την βγαλω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Παιδια βοηθεια εκανα καταλαθος μια επαφη block και δεν ξερω πως μπορω να την βγαλω!!! μηνυματα πηγαινε, πατα κατω για προχωρημενους, υστερα στη λιστα αποκλεισμου και διαγραψε αυτον που εβαλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Οσοι εχετε πρβ με μνημη και ισως με επανεκκινησεις αφαιρεστε τα 2 widgets της οθονης,τον καιρο και το μεγαλο ρολοι,νομιζω δημιουργουν διενεξη στο κινητο με αποτελεσμα να λαγγαρει.ΟΧΙ στην αρχικη οθονη με το καθετα κυλιομενο μενου αλλα στην μεσα,δοκιμαστε το Φίλε Άρη, όταν λέμε στην "μέσα"? Γιατι μου κλεινει αρκετα συχνα το Asphalt 6HD.... Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 τελικα wifi-direct εχουμε εμεις? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 μηνυματα πηγαινε, πατα κατω για προχωρημενους, υστερα στη λιστα αποκλεισμου και διαγραψε αυτον που εβαλες. Ευχαριστω αγορινα εισαι και ο πρωτος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) Φίλε Άρη, όταν λέμε στην "μέσα"? Γιατι μου κλεινει αρκετα συχνα το Asphalt 6HD.... Eννοω τα 2 widgets που βρισκονται στην <<σελιδα>> οπου κατω βρισκονται οι επαφες τα μηνυματα το πληκτρολογιο κτλ,οσο για το asphalt 6 ουτε σε μενα παιζει και το σουταρα και μαλλον φταιει το game νομιζω Edited March 13, 2012 by OYGKA_3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 ok, αν και δεν τα εχω να τρεχουν, δεν βρισκω και πως σβηνουν, αλλα αφου ουτε σε σενα τρεχει το παιχνιδι μπορει να ειναι και αυτο το προβλημα. Θενκς! Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts