Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να σε ρωτησω κατι για το Multilinkslider, πρεπει να βαλουμε και ικονιδια ή με το που βαζουμε το link τα κατεβαζει μονο του;

Eνοειτε οτι πρεπει να τα φταξεις εσζ , τα ικονειδια, το εξηγο μεσα στης οδηγιες,

οσο γεια να φταξεις μονος σου εικονιδια , ,, εγο χρησιμοποιο το FastStone Capture,

κε μετα με ενα απλο προγραμα επεξεργασιας , τα μικρενεις τα μεγαλονεις , τα κανεις οτι θελεις , αρκει να τα αποθηκευεις σε .png .

Τελικα γνωριζει κανενας , να μοθ απαντηση , σε αφτην μου την ερωτηση.?????????

Aπο το googlemaps, μέσα από το google widget ,

Πως μπορουμε να βλεπουμε τον χαρτη, σε διαμορφοση Satellite ??????

εφαγα πολες ωρες , και δεν το καταφερα, μηπος γνοριζη κανειs ????

Edited by makiman

Μόλις την έκανα ακόμα δεν βρήκα αλλαγή εμφανές :)

Προσπαθώ να κάνω την αναβάθμιση σε windows7 64 bit και αποτυγχάνει και λέει ότι λείπει ένα αρχείο dll. Επίσης δεν μπορω να στείλω και να λάβω mms παρά τις ρυθμίσεις ου μου έστειλε η Cosmote. Μπορεί κανέις να με βοηθήσει;

ταχείες κλήσεις έχει το wave και πως μπαίνουν. όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

ταχείες κλήσεις έχει το wave και πως μπαίνουν. όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι.

Βάλε το widget "φίλοι τώρα" είναι πολύ πιο καλό και γρήγορο απο την ταχεία κλήση. άποψη μου.

Αυτή η αναβάθμιση δεν μπορεί να κατεβεί και να την ανεβάσετε κάπου να την εγκαταστήσουμε και εμείς που δεν έχουμε ελληνικά?

Follow me on Instagram : el.rapha_

Προσπαθώ να κάνω την αναβάθμιση σε windows7 64 bit και αποτυγχάνει και λέει ότι λείπει ένα αρχείο dll. Επίσης δεν μπορω να στείλω και να λάβω mms παρά τις ρυθμίσεις ου μου έστειλε η Cosmote. Μπορεί κανέις να με βοηθήσει;

Οτι αρχειο σου λεει να κατεβασει βαλτο στο google να το βρει και να το εγκαταστησεις και εισαι οκ:)Για τα mms δεν ξερω κατι:(

Πως μπορουμε να βλεπουμε τον χαρτη, σε διαμορφοση Satellite ??????

Από το layers(μέσα στο googlemaps)

Επίσης δεν μπορω να στείλω και να λάβω mms παρά τις ρυθμίσεις ου μου έστειλε η Cosmote. Μπορεί κανέις να με βοηθήσει;

Δοκίμασες κανένα άλλο προφίλ μέσα από τις ρυθμίσεις των mms;

Ξέρει κανείς από που μπορούμε να πάρουμε τvout καλώδιο για το κινητό; Κατά προτίμηση με λίγα λεφτά; Έχει πάρει κανείς;

Edited by NIB

Από το layers(μέσα στο googlemaps)

Δοκίμασες κανένα άλλο προφίλ μέσα από τις ρυθμίσεις των mms;

Ξέρει κανείς από που μπορούμε να πάρουμε τvout καλώδιο για το κινητό; Κατά προτίμηση με λίγα λεφτά; Έχει πάρει κανείς;

http://cgi.ebay.com/h156-TV-Out-AV-Cable-Samsung-GT-S8500-Wave-NEW-/270608995933?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item3f018d965d

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

@dimcosmo (και όποιον άλλο έχει πρόβλημα με την αναβάθμιση):

Ενημερωτικά για όσους αντιμετωπίζουν το πρόβλημα κατά την αναβάθμιση του firmware με το dll που δεν υπάρχει στα Windows 7, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Windows Mobile Device Center. Δουλεύει και με την 64bit version.

http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx

σος ερωτηση ... κανενα wave δεν εχει ελληνικα? χθες επεσε στα χερια μου ενα αγορασμενο απο γερμανο και δεν ειχε ελληνικα..... επισης οταν παταγα το εικονιδιο της καμερας δεν εκανε τιποτα... μηπως εκανα κατι λαθος?

Εγω πάντως με το θέμα αναβαθμισει λογισμικού έπαθα μεγάλη ζημιά! Κινητο 3ημερων το εστειλα για service:cry: μιας και όπως έγραψα ποιο πάνω στην διαδικασία αναβαθμισεις εντόπισε σφάλμα και μετά από εκεί και πέρα αρνήθηκε να συνδεθεί ξανά με το Kies για να κάνω επαναφορά:mad:
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Τώρα παιρνάω κ εγώ το update και θέλω να ρωτήσω κ εγώ 2-3 πραγματάκια...

Και σε εσάς τόσο πολύ αργησε να κατεβάσει το καινούργιο firmware?

Αφού το περάσει ότι αρχείο είχαμε στο κινητό μένει ανέπαφο έτσι;

Επαφές και αρχεία δεν επηρεάζονται έτσι;Κάρτα μνήμης να φανταστώ δεν την ακουμπάει καν...

Σε περίπτωση χτύπα ξύλο πάει κάτι στραβά(γίνει καμιά διακοπή ρεύματος για παράδειγμα ή για κάποιο λόγο κάψει φλάτζα το pc,το κινητό μετά είναι για πέταμα ή έστω για service ή μπορώ να το επαναφέρω κάπως;

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Είδες πόσο ποσοστό θετικό έχει; Ναι, έχει πολλές πωλήσεις αλλά πόσες από αυτές αποτυγχάνουν; Μακριά από χονγκκονγλέζους.

σος ερωτηση ... κανενα wave δεν εχει ελληνικα?

Το δικό μου από wind έχει ελληνικά παντού και μπορείς να βάλεις και άλλες γλώσσες εάν θέλεις.

επισης οταν παταγα το εικονιδιο της καμερας δεν εκανε τιποτα... μηπως εκανα κατι λαθος?

Μάλλον ήταν ελλατωματικό; Επίσης δεν χρειάζεται να πατήσεις το εικονίδιο, απλώς πάτα το κουμπί της κάμερας και ανοίγει αμέσως η κάμερα.

Επαφές και αρχεία δεν επηρεάζονται έτσι;

Τίποτα δεν επηρεάζεται, δεν ξέρω γιατί. Ίσως να κάνει αυτόματα backup και restore στο background ώστε να μην το βλέπουμε καν ή ίσως η samsung είναι τόσο καλή που το firmware upgrade της δεν αγγίζει καν όλα αυτά τα πράγματα, ποιος ξέρει :Ρ

Τώρα παιρνάω κ εγώ το update και θέλω να ρωτήσω κ εγώ 2-3 πραγματάκια...

Και σε εσάς τόσο πολύ αργησε να κατεβάσει το καινούργιο firmware?

Ναι, γενικά αργεί αρκετά να κατεβάσει και δεν καταλαβαίνω το γιατί.

Αφού το περάσει ότι αρχείο είχαμε στο κινητό μένει ανέπαφο έτσι;

Επαφές και αρχεία δεν επηρεάζονται έτσι;Κάρτα μνήμης να φανταστώ δεν την ακουμπάει καν...

Don't worry! Δεν πηράζει τίποτα. Πέρασαν οι εποχές που έπρεπε πρώτα να κάνεις backup. Τώρα πια δεν αλλάζει τίποτα στα δεδομένα και τις ρυθμήσεις σου.

Σε περίπτωση χτύπα ξύλο πάει κάτι στραβά(γίνει καμιά διακοπή ρεύματος για παράδειγμα ή για κάποιο λόγο κάψει φλάτζα το pc,το κινητό μετά είναι για πέταμα ή έστω για service ή μπορώ να το επαναφέρω κάπως;

Service βρε φίλε!! Αλλά μην το φοβάσε τόσο. Αν έχεις εγκαταστήσει σωστά το kies και το PC είναι σε καλή κατάσταση και σταθερό, τότε δεν έχεις προβλήματα. Τα περισσότερα δημιουργούνται από κακογραμμένους - πηραγμένους drivers συσκευών και "πηραγμένα" συστήματα.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Κατά την αναβάθμιση μου λέει παρουσιάστηκε ένα σφάλμα οπότε μου λέει να το βάλω σε mode επαναφοράς,το έκανα ευτυχώς συνδέθηκε με το kies το κινητό και έκανα επιτυχώς την επαναφορά με την αναβάθμιση παράλληλα...

Δυστηχώς προχειρότητες βλέπω από την samsung λόγο του σφάλματος που συνέβη...Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!

Έχω μια μικρή υποψία οτί άλλαξε ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούνται τα εικονίδια στον task manager....τώρα πρώτο εικονίδιο είναι η εφαρμογή που ανοίχθηκε τελευταία μετά οι υπόλοιπες εφαρμογές που τρέχουν και μετά η αρχική οθόνη και τα widgets...

@Fanatikos...άργησε πολύ και να φανταστείς κατέβαζε κανονικά απ ότι καταλαβαίνω,ούτε βιντεάκι στο youtube δεν έπαιζε όση ώρα το κατέβαζε το update...Βασικά το kies δεν το έχω εγκαταστήσει από το cd αλλά το κατέβασα από το site της samsung,κανονικά θα έπρεπε όλα να είναι okey...όσο για τους drivers κατέβαιναν μόνοι τους (windows 7) και δεν έχω πειράξει γενικώς τίποτα οπότε αυτό το πράγμα πιστεύω δεν μπορεί να δικαιολογιθεί...

Edited by Gdrdasky

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Σελιδα 46 εχω αναφερει τι να κανετε οσοι εχετε προβλημα με το .dll

"Αντι να πατε να κατεβασετε διαφορα μεταξυ των οποιων και την μπουρδα της microsoft και να ψαχνετε απο εδω κ απο εκει το rapi.dll που λειπει η να πατε σε αλλο υπολογιστη με winxp να κανετε την αναβαθμιση σας, απλα...

πηγαινετε στο Program Files/Common Files/Samsung/Device Service

εκει θα βρειτε τα αρχεια που μας λειπουν! Αλλα εχουν _ στην αρχη τους.

βρειτε λοιπον το _rapi.dll αλλα και το _cutil.dll, καντε τα copy paste καπου προχειρα. Απο τα 2 κλονοποιημενα πηγαιντε για αλλαγη ονοματος και βγαλτε την κατω παυλα (undercore_) και απο τα 2.

Τωρα cut(copy) paste και τα 2 χυμα μεσα στο φακελο c:/windows/system 32

και

ΤΕΛΟΣ!

THIS IS IT που λεει κ μια ψυχη...

Καλη αναβαθμιση!"

Εγω πάντως με το θέμα αναβαθμισει λογισμικού έπαθα μεγάλη ζημιά! Κινητο 3ημερων το εστειλα για service:cry: μιας και όπως έγραψα ποιο πάνω στην διαδικασία αναβαθμισεις εντόπισε σφάλμα και μετά από εκεί και πέρα αρνήθηκε να συνδεθεί ξανά με το Kies για να κάνω επαναφορά:mad:

Και μένα στην τελευταία αναβάθμιση μου έβγαλε σφάλμα και μετά μου έδωσες κάποιες για να κάνω ανάκτηση του λογισμικού. Τελικά όλα καλά.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

σος ερωτηση ... κανενα wave δεν εχει ελληνικα? χθες επεσε στα χερια μου ενα αγορασμενο απο γερμανο και δεν ειχε ελληνικα..... επισης οταν παταγα το εικονιδιο της καμερας δεν εκανε τιποτα... μηπως εκανα κατι λαθος?

να τους το πας πίσω και να ζητήσεις με ελληνικά. Εγώ που το πήρα μέσω Skroutz έχει ελληνικά. Στην αρχή όταν ξεκίνησε το κινητό τι γλώσσα επέλεξες?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Μήπως τότε υπάρχει κάποιο θέμα με τα Win 7? Νομίζω ότι οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) που λέτε για προβλήματα, έχετε 7άρια.

Σε ΧΡ το τρέχω εγώ, και δεν είχα κανένα πρόβλημα με καμοία από τις 2 αναβαθμίσεις που του έκανα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Είδες πόσο ποσοστό θετικό έχει; Ναι, έχει πολλές πωλήσεις αλλά πόσες από αυτές αποτυγχάνουν; Μακριά από χονγκκονγλέζους.

Το δικό μου από wind έχει ελληνικά παντού και μπορείς να βάλεις και άλλες γλώσσες εάν θέλεις.

Μάλλον ήταν ελλατωματικό; Επίσης δεν χρειάζεται να πατήσεις το εικονίδιο, απλώς πάτα το κουμπί της κάμερας και ανοίγει αμέσως η κάμερα.

Τίποτα δεν επηρεάζεται, δεν ξέρω γιατί. Ίσως να κάνει αυτόματα backup και restore στο background ώστε να μην το βλέπουμε καν ή ίσως η samsung είναι τόσο καλή που το firmware upgrade της δεν αγγίζει καν όλα αυτά τα πράγματα, ποιος ξέρει :Ρ

αν δεν εχει ελληνικα απο την μανα του υπαρχει τροπος να μπουν? και κατι αλλο , το συγκεκριμενο που επιασα χθες δεν ειχε κουμπι καμερας στο πλαι και μου εκανε εντυπωση γιατι εχω δουλεψει και ενα στα media markt και ειχε... σκεφτικα μηπως ηταν κινεζικο αλλα η οθονη και η αφη ηταν τελεια

!!!! οπως σε αυτο στο media markt.... τι να πωωωω

Edited by mikemilos

αν δεν εχει ελληνικα απο την μανα του υπαρχει τροπος να μπουν? και κατι αλλο , το συγκεκριμενο που επιασα χθες δεν ειχε κουμπι καμερας στο πλαι και μου εκανε εντυπωση γιατι εχω δουλεψει και ενα στα media markt και ειχε... σκεφτικα μηπως ηταν κινεζικο αλλα η οθονη και η αφη ηταν τελεια

!!!! οπως σε αυτο στο media markt.... τι να πωωωω

Δεν είχε κουμπί κάμερας? 'Αλλο και τούτο.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Mολις εκανα και εγω την αναβαθμιση σε windows 7 64bit. Δεν μπορω να πω οτι αργησε, κανα 10λεπτο εκανε αλλα μου εφαγε την μπαταρια!

κι εγω μια απο τα ιδια, μεσα σε 10-15 λεπτα ημουν ετοιμος.

Ακομη δεν εχω δει καποια διαφορα... στη λειτουργικοτητα του κινητου.

προσεξε καποιος κατι?

επισης εχει βγει πουθενα κανενα reference text που να λεει ποιες οι διαφορες με την προηγουμενη ?

καλημερες!

ΥΓ.: μηπως ξερει καποιος τι χρειαζεται το ΡΟΥΤΕ66 για να λειτουργησει?

εχω κατεβασει το setup για τον Η/Υ, το εχω εγκαταστησει. εχω κανει ανανεωση στους χαρτες, στις φωνες. αλλα οταν του γραφω μια διαυθυνση να μου βρει στην αναζητηση, δεν μου βρισκει απολυτως καμια οδο. σιγουρα κατι τοσο λαθος κανω. :)

Edited by nabagos
ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

κι εγω μια απο τα ιδια, μεσα σε 10-15 λεπτα ημουν ετοιμος.

Ακομη δεν εχω δει καποια διαφορα... στη λειτουργικοτητα του κινητου.

προσεξε καποιος κατι?

επισης εχει βγει πουθενα κανενα reference text που να λεει ποιες οι διαφορες με την προηγουμενη ?

καλημερες!

ΥΓ.: μηπως ξερει καποιος τι χρειαζεται το ΡΟΥΤΕ66 για να λειτουργησει?

εχω κατεβασει το setup για τον Η/Υ, το εχω εγκαταστησει. εχω κανει ανανεωση στους χαρτες, στις φωνες. αλλα οταν του γραφω μια διαυθυνση να μου βρει στην αναζητηση, δεν μου βρισκει απολυτως καμια οδο. σιγουρα κατι τοσο λαθος κανω. :)

Tα έχεις γράψει στην κάρτα ή στο τηλέφωνο? Εγώ τα είχα στο τηλέφωνο και είχα το ίδιο πρόβλημα. με το που τα έγραψα στην κάρτα, όλα καλά. τον χάρτη και τις φωνές μόνο γράψε. το πρόγραμμα άστο στο τηλέφωνο

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro