uncommandable Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 προσπαθώ να κανω αναβάθμιση και ολο μου λεει οτι χρειαζετε 14 mb στα αρχεια συστηματος που ειναι αυτα ? εχω σβηση αρκετα απο την μνημη του τηλ αλλα ολο το ιδιο μου λεει!!! Απο kies αναβάθμιση? Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) Καλησπερα σας. Ηρθε η στιγμη να αποχωριστω το wave μου.Ξερετε καποιο σαιτ να το βαλω αγγελεια? Edited November 16, 2011 by stakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Καλησπερα σας. Ηρθε η στιγμη να αποχωριστω. το wave μου.Ξερετε καποιο σαιτ να το βαλω αγγελεια? Γιατί έπαθε τίποτα? Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Γιατί έπαθε τίποτα? Οχι μια χαρα ειναι απλα θελω να παρω αλλη συσκευη και σκεφτομαι να το πουλησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Οχι μια χαρα ειναι απλα θελω να παρω αλλη συσκευη και σκεφτομαι να το πουλησω. http://www.xe.gr/ Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisargos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Απο kies αναβάθμιση? ναι απο kies!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 ναι απο kies!! Καλά πως αποθήκευσες αρχεία στη μνήμη συστήματος? Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisargos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 καμια ιδεα πως να τα σβησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avatar_GR Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Καλησπερα σας. Ηρθε η στιγμη να αποχωριστω το wave μου.Ξερετε καποιο σαιτ να το βαλω αγγελεια? Εδώ μέσα, aggeliopolis.gr, xe.gr, emarket.gr, ricardo.gr. Εγώ το δικό μου το αγόρασα απο ένα παλικάρι στο emarket.gr. Αν δεν έχεις τίποτα τρελές απαιτείσεις σε λεφτά θα το δώσεις αμέσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 πλακα πλακα ποια θεωρητε καλη τιμη για πουλημα σε αριστη κατασταση? κ εγω σκευτομαι σοβαρα να το δωσω αξαιτιας πιο πολυ της οθονης του που μου φενεται μικρη πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 πλακα πλακα ποια θεωρητε καλη τιμη για πουλημα σε αριστη κατασταση? κ εγω σκευτομαι σοβαρα να το δωσω αξαιτιας πιο πολυ της οθονης του που μου φενεται μικρη πλεον Φίλε μου εγώ το πούλησα πριν 3 βδομάδες για 150 ευρώ και θεωρώ πως θα μπορούσα να πάρω και περισσότερα..Ο μόνος λόγος που το έδωσα 150 και όχι παραπάνω είναι πως μου το ζήτησε φίλος και μου πρότεινε αυτός την τιμή..παρόλα αυτά γύρω στα 150 έχω δει και αρκετά στο internet για πούλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 για 150 ευρω δεν νομιζω οτι αξιζει να το πουλησεις λογω hardware και ποιοτητας κατασκευης κυριως...δε το κριβω παντως οτι οι αργες αναβαθμισεις στο firmware εχουν ξενερωσει πολυ κοσμο...λογικα η 2 ομως θα αναθερμανει τους κατοχους οταν επιτελους ερθει...ελπιζω ομως οι 2.1 2.2 κτλ να ερχονται συντομοτερα... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 για 150 ευρω δεν νομιζω οτι αξιζει να το πουλησεις λογω hardware και ποιοτητας κατασκευης κυριως...δε το κριβω παντως οτι οι αργες αναβαθμισεις στο firmware εχουν ξενερωσει πολυ κοσμο...λογικα η 2 ομως θα αναθερμανει τους κατοχους οταν επιτελους ερθει...ελπιζω ομως οι 2.1 2.2 κτλ να ερχονται συντομοτερα... Κάτσε να βγεί η 2 και μετά θα δούμε αν θα υποστηρίζει τις 2.1 και 2.2 Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 (edited) πλακα πλακα ποια θεωρητε καλη τιμη για πουλημα σε αριστη κατασταση? κ εγω σκευτομαι σοβαρα να το δωσω αξαιτιας πιο πολυ της οθονης του που μου φενεται μικρη πλεον Το κινητό καινούριο κάνει 188€. Ακόμα και μέσα στο κουτί του να το είχες, με τις ζελατίνες ολοκαίνουριο-αχρησιμοποίητο, η αξία μεταπώλησης δε μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 130€. Αν το έχεις 1 χρόνο, τα 80-100€ είναι μια χαρά τιμή... Εξαιτίας της ταχύτατης υποτίμησης των gadget, πιστεύω ότι το κινητό δε θα πρέπει το αγοράζουμε ποτέ με γνώμονα να το πουλήσουμε κάποια στιγμή. Το κρατάμε 2-3 χρόνια και μετά παίρνει τη θέση του 2ου κινητού για άλλα 2-3 χρόνια, όπου φτάνει και στο τέλος της λειτουργικής ζωής του. Το iphone αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα και κρατάει την τιμή πολύ καλύτερα από τα υπόλοιπα, γιαυτό και μπορεί να θεωρηθεί καλύτερη "επένδυση". Υ.Σ.: Τώρα είδα ότι ο dante20gr το πούλησε 150€. Αν η τύχη σου χτυπήσει την πόρτα προφανώς δε θα την κλωτσήσεις, αλλά αυτά τα σκηνικά είναι στα όρια της "κλεψιάς" ή/και εκμετάλλευσης ανθρώπων με αυτιστικά ή άλλου είδους πνευματικά προβλήματα... Edited November 17, 2011 by djpace Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) για 150 ευρω δεν νομιζω οτι αξιζει να το πουλησεις λογω hardware και ποιοτητας κατασκευης κυριως.. συμφωνω απολυτα (+1) εγω το πηρα μεσα αυγουστου στα 235Ε και την βδομαδα που μας περασε που ανεβασα αγγελια για 160Ε εχω δεχτει προτασεις μονο για μεχρι 135Ε και παλι λιγα μου φαινονται καθως δεν εχω κανενα προβλημα με το κινητο και εχω περασει και την 2.0 εκδοση (η οποια btw αλλαζει 300% το κινητο!) σκεφτομαι να περιμενω λιγο ακομα πριν το αποχωριστω γιατι εχω την εντυπωση πως το samsung app store θα αναβαθμιστει πολυ με την εμφανιση της official 2.0 και δεν θελω να μετανιωσω αργοτερα δινοντας το σε τιμη που καποιος βρισκει το Samsung Galaxy Mini και το Wildfire :lost: .. μπορει ανετα να βγαλει ενα χρονο ακομα και να ειναι super αξιολογο απο τεχν. χαρακτηριστικα Edited November 18, 2011 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Το "προβλημα" του κινητου ειναι η υποστηριξη. Αλλιως μια χαρα τηλέφωνο ειναι. Οι εφαρμογές ειναι γελίες το λιγότερο κατα 70% των περιπτωσεων. Τα iOS & Android είναι μιλια μπροστα σε αυτον τον τομεα, και το μονο που κραταει το bada ζωντανο ειναι η ποιοτητα κατασκευης των συκευων. Και η Samsung το ξερει καλα. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 χτες το βραδυ μου εκανε αναβαθμιση το appstore στο κινητο..εχουν προσθεσει περισσοτερες κατηγοριες...τωρα οσο αφορα αυτο με τις εφαρμογες αν εννοουμε ελλειψη να μην υπαρχουν 10,000 διαφορετικες εκδοσεις της ιδιας εφαρμογης τοτε ναι...(εξαιρουμε voip εφαρμογες,που και αυτο συντομα θα λυθει με το viber)... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 εννοουμε οτι οι περισοτερες ειναι κακογραμενες το λιγοτερο. ελαχιστες ειναι αυτες που αξιζουν. ναμην πουμε για την ελλειψη skype κλπ. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Παιδιά έχει τύχει σε κανέναν να έχει ένα αριθμό στο εικονίδιο στου samsung apps - που αντιστοιχεί στις pending apps προς ενημέρωση, και όταν μπαίνει μέσα στις λήψεις μου να μη του δείχνει καμία προς ενημέρωση? Επιλέγω και ενημέρωση όλων και λέει ότι ειναι όλες ενημερωμένες αλλά το εικονιδιο 1 στο μενού παραμένει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 εννοουμε οτι οι περισοτερες ειναι κακογραμενες το λιγοτερο. ελαχιστες ειναι αυτες που αξιζουν. ναμην πουμε για την ελλειψη skype κλπ. Κακογραμενες;;; Τι εννοεις; Περιεργο εγω εχω βρει μεγαλη ποικιλια σε games και εφαρμογες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Οπως λεει και ο Zebric αν θες 10.000 διαφορετικες εκδοσεις της ιδιας εφαρμογης ή αλλες κινεζιες πας αλλου. Απλα τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Για να μν ξεφευγουμε πολυ, να πω οτι το τηλεφωνο το θελω κατα κυριο λογο για τηλεφωνο. Και αυτο το κανει 100% καλα. Παιδακι δεν ειμαι, αλλα εχω 2 παιδια και αυτα παιζουν με το τηλεφωνο αρκετα. τους κατεβαζω λοιπον παιχνιδια για να παιζουν. Αυτο που εχω δει ειναι οτι ο χειρισμος παιρνει βελτιωση ανετα, και πολλες φορς απλα τα παιχνιδια δεν ειναι στο επιπεδο που θα μπορουσαν. Ειναι τελειως κακογραμενα. Αλλα δεν εχουν να χαμηλωσεις την φωνη, σε αλλα, αλλα πατας αλλα γινονται, αλλα δεν εχουν κανενα νοημα απολυτως και αλλα απλα δεν αξιζουν καν να λεγονται εφαρμογες. Παραδειγματα: ClassicalTetris :Δεν υπαρχει περιπτωση να ελενξεις το κομματι σωστα. Herman: Δεν χαμηλωνει η φωνή και η ένταση ειναι απλα απαραδεκτη, πολυ δυνατη για παιδια και οχι μονο για παιδια. Noise Reader: Εχω ντεσιμπελομετρο και δοκιμασα, εννοειται οτι η εφαρμογη δεν δουλευει καν. Απλα παιζει η βελονα για να νομιζεις οτι κατι γινεται. Instruments / Drums: ok, καλη προσπαθεια, αλλα αρκει να δεις την εφαρμογη για drums στο ios. και ενα σωρο αλλες που εχω κατεβασει και εχω σβησει γιατι ειναι φτιαγμενες απο παιδακια και κανεις μαλλον δεν κοιταει τι ανεβαινει στο Appstore... Δεν θελω iphone, δεν εχω πιασει καν android συσκευη στα χερια μου, αλλα βλεπω και συγκρινω. Αυτο που μου αρεσει στο wave ειναι η κατασκευη του, και περαν του iphone που ειναι ακομα καλυτερη απο του wave, δεν υπαρχει αλλη συσκευη εκει εξω με τοσο ωραια και καλη κατασκευη. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Κακογραμενες;;; Τι εννοεις; Περιεργο εγω εχω βρει μεγαλη ποικιλια σε games και εφαρμογες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Οπως λεει και ο Zebric αν θες 10.000 διαφορετικες εκδοσεις της ιδιας εφαρμογης ή αλλες κινεζιες πας αλλου. Απλα τα πραγματα. Ειμαι σιγουρος πως το κακογραμμενες το εννοει συγκριτικα με market και app store.. που ισχυει. τα μονα αξιολογα παιχνιδια για παραδειγμα ειναι αυτα που καποιοι αποφασισαν να μεταφερουν ΚΑΙ σε bada, οπως το fruit ninja, το azkend και το plants vs zombies. Οχι οτι εχω προβλημα με αυτο, δεν με ενδιαφερει να βγει κατι σουπερ και να εχει γραφτει αποκλειστικα για bada, αρκει να φερουν "μεταφερουν" περισσοτερες αξιολογες εφαρμογες και παιχνιδια. Καλα εκανε η Samsung προσφατα που αφιερωσε τοσα χρηματα για να βραβευσει τα top 10 των εφαρμογων που θα βγουν τωρα για bada 2.0. Εγω προσωπικα θα ηθελα πολυ να δω και underground development οπως κατι παραπλησιο του root ωστε να μπορουμε να περασουμε καποια εφαρμογη με tweaks για overclocking και διαφορα χωρις την ταλαιπωρια του "spoofing" Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Μιας και μιλάμε για εφαρμογές και παιχνίδια. Έχει βγει το angry birds ή κάτι αντίστοιχο για bada? Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Μιας και μιλάμε για εφαρμογές και παιχνίδια. Έχει βγει το angry birds ή κάτι αντίστοιχο για bada? μπα, δεν εχω δει κατι τετοιου ειδους.. ευελπιστω οτι θα βγουν ωραια παιχνιδακια συντομα παντως με την ανακοινωση της official bada OS 2.0 Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Βασικα αυτες οι εφαρμογες που ανεφερες ειναι free, εδω θα συμφωνησω οτι οι free εφαρμογες για το bada δεν ειναι καλες ουτε πολλες. Βεβαια, ανα τακτα διαστηματα, υπαρχουν διαφορα discounts για να αποκτησεις paid εφαρμογες, δωρεαν. Υπαρχουν games σαν τα splinter cell, Gt-racing, NOVA που ειναι αψογα και προγραμματα σαν το sygic ή το Picsel office (το χρησιμοποιω πολυ συχνα) επισης δυνατα. Το IOS ειναι εκτος συναγωνισμου συμφωνω,για το android ομως oταν ειχα το xperia, ημουνα στην ιδια φαση με σενα, κατεβαζα ενα σωρο free εφαρμογες τις οποιες τις εσβηνα αμεσως. Καμια δεκαρια ειχα κρατησει συνολικα, ολες οι αλλες ηταν χαλια. Αλλα γενικα αυτο ειναι το προβλημα με τα free apps! @c0rpse_grinder Αυτο για το root που λες, υπαρχει κατι σε εξελιξη, το οποιο δεν το εχω ψαξει να σου πω περισσοτερα. Μπορεις να δεις εδω http://badadownload.com/2011/11/slauncher-by-sasio2-almost-rootingjailbreaking-app.html Πιστευω οτι με το bada 2 θα δουμε πολλες εκπληξεις, και αυτο ειναι το λογικο αν θελει η Samsung να προωθησει το λογισμικο της. Και μην ξεχναμε το πιο βασικο, ειναι ενα λειτουργικο μολις 1.5 χρονων...και για τα δικα μου γουστα που θελω πρωτα το τηλεφωνο να ειναι τηλεφωνο, ειναι στο σωστο δρομο. Εχει bugs, με κυριοτερο για μενα αυτο της μνημης και τα συνεχη μηνυματα σφαλματος, ομως ολα αυτα περιμενουμε να λυθουν στην 2η εκδοση οπως και αληθινο multitasking ή customize της home screen ή ακομα και skype που για πολλους ειναι βασικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts