mariosx Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ηρεμήστε ρε guys... άμα ήτανε κάτι θα το λέγαμε... Προς το παρών περιμένουμε από μέρα σε μέρα την αναβάθμιση από kies. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 εδώ ένας φίλος μας δείχνει πως να αναβαθμίσουμε την 1.2 με το κιες το παλιό έχει τα λινκ και με ένα εργαλείο γεια το κιες , όπως φενετε και στης φώτο. http://www.badanation.de/topic.php?t=2515&page=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 δοκιμασε σημερα κανεις να δει αν βγαζει αναβθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bada Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 (edited) Προφανώς τα εκάνα θάλλασα με το psas δινοντάς λάθος serial port. Και τώρα πατώντας display Nvitem ( πριν το κάνω αυτό δούλεψε την 1 φορά) κολάει και με πετάει έξω. Εχώ περασμένω το 1.2 το unofficial με multiloader. Καμοιά ιδέα τι να κανώ? Να το επαναφέρω στην 1.0.2 με το Multiloader και μετά να δοκιμάσω πάλι με το psas? Και αν ναι πού μπορώ να βρώ τα αρχεία που χρειάζομαι της 1.0.2 με ελληνικά? Γιατί εκεί που αναφέρει το Faq δεν δουλεύει το register. Eτσί όπως είναι τώρα δεν φαινετέ στο Kies αλλά ούτε και θα μπορέσω να το αναβαθμίσω σε 1.2 με ελληνικά. Edited January 14, 2011 by Bada Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 δοκιμασε σημερα κανεις να δει αν βγαζει αναβθμιση; Ναι. Με το Kies 1.5.3 μόλις το δοκίμασα και δεν βγάζει τίποτα για αναβάθμιση. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omonoia_9 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Επειδή είμαι λίγο άσχετος μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί είναι το debrand και τι διαφορά έχουν τα παραεισαγωγής κινητά? Εκτός από αυτά τι άλλο πρέπει να προσέχουμε όταν παραγγέλλουμε ένα κινητό από ηλεκτρονικό κατάστημα? Και ένα τελευταίο, όταν θα κάνουμε την αναβάθμιση σε 1.2 θα ισχυεί η εγγύηση μας κανονικά? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Προσπαθώ να συνδέσω το κινητό με το kies 2 εδώ και πόση ώρα αλλά ακόμα τίποτα. γράφει σύνδεση αλλά δεν γίνεται τίποτα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Επειδή είμαι λίγο άσχετος μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί είναι το debrand και τι διαφορά έχουν τα παραεισαγωγής κινητά? Εκτός από αυτά τι άλλο πρέπει να προσέχουμε όταν παραγγέλλουμε ένα κινητό από ηλεκτρονικό κατάστημα? Και ένα τελευταίο, όταν θα κάνουμε την αναβάθμιση σε 1.2 θα ισχυεί η εγγύηση μας κανονικά? Ευχαριστώ. Κύριε Σκαλιώτη :p το Debranding το κάνεις όταν πάρεις την συσκευή από κάποια εταιρία (vodafone,cosmote ktl) και έχει μέσα στο μενού πειραγμένο λειτουργικό από την εταιρία, διαφορετικά εικονίδια, shortcuts για σελίδες της εταιρίες κτλ. και θέλεις να τα βγάλεις, και να έχεις την κανονική έκδοση του λειτουργικού. Τα παραεισαγωγής κινητά, είναι αυτά που δεν έρχονται από την αντιπροσωπεία της Samsung αλλά τα φέρνει το κατάστημα από μόνο του. (π.χ. ο Stephanis το κάνει αυτό νομίζω- τα φέρνει και περνάει τα Ελληνικά αυτός). Η εγγύηση θα ισχύει κανονικά μετά την επίσημη αναβάθμιση φυσικά. Προσπαθώ να συνδέσω το κινητό με το kies 2 εδώ και πόση ώρα αλλά ακόμα τίποτα. γράφει σύνδεση αλλά δεν γίνεται τίποτα. Εμένα μια χαρά συνδέεται. Κάνε κανέναν restart ;) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 βγηκε το bada 1.2 στα ελληνικα? παιδια τι λετε για αυτο http://viewitem.eim.ebay.gr/GOLD_BATTERY_FOR_SAMSUNG_i5700_Galaxy_Spica_Wave_S8500/190459042161/item Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bada Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 βγηκε το bada 1.2 στα ελληνικα? παιδια τι λετε για αυτο http://viewitem.eim.ebay.gr/GOLD_BATTERY_FOR_SAMSUNG_i5700_Galaxy_Spica_Wave_S8500/190459042161/item Πόλυ καλή τιμή και τεράστια χωρητικότητα. Τώρα από ποιότητα ποιός ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Εγώ έχω την έκδοση 1.0.2 JH3 και με Kies 2.0 σήμερα μου βγάζει μήνυμα οτι "Δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση αυτής της έκδοσης της συσκευής" Στο περίμενε ακόμα..... Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 ε ρε αυτη η σαμσουνγκ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Λοιπόν, πήγα να κάνω flash το wave μου (αρχικά vodafone, debrand μέσω kies). Ακολούθησα τον οδήγο και ολοκληρώθηκε το flash. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι το wave κάνει συνεχώς restart μόνο του και μόνο αφού βάλω τον κωδικό της sim. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό; Η έκδοση που του φόρεσα είναι η XXJH3. EDIT: Για κάποιο λόγο δεν δεχόταν το firmware τελικά. Με αλλαγή σε παλαιότερο firmware (XXJF1) δουλεύει κανονικά. Edited January 15, 2011 by Vash_GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Εγώ έχω την έκδοση 1.0.2 JH3 και με Kies 2.0 σήμερα μου βγάζει μήνυμα οτι "Δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση αυτής της έκδοσης της συσκευής" Στο περίμενε ακόμα..... Και μεχρι το 2012 να περιμενεις δεν πρόκειται να πει κατι αλλο.... Αυτο σημαινει πως δεν αναγνωριζει την εκδοση που εχεις και ετσι δεν μπορει να αναβαθμηστει...... Προφανως το κινητο σου ηταν branded και εκανες το κολπο με το regedit για να βαλεις το 1.0.2 ή περασες firmware με multiloader Αν εκανες το κολπο με το regedit καντο ξανα με το kies 1.5.1 και θα σου βγαλει αναβαθμηση στην JL5 ή ακολουθησε τον οδηγο για οριστικη αλλαγη του product code που βρισκεται στο faq. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 πριν 2-3 σελιδες ρωτουσα αν το καλωδιο για συνδεση στην τηλεωραση ειναι micro usb η ''καρφακι΄' και αν ειναι ολα τα καρφακια rca ιδια στη συνδεσμολογια... λοιπον σημερα αγορασα αυτο http://cgi.ebay.com/New-Audio-Video-Tv-Out-Av-Cable-Samsung-S8500-Wave-/160531333910?pt=PDA_Accessories&hash=item256069c316 αυτο που καταλαβα ειναι οτι τα καλωδια rca ενω μοιαζουν και ειναι ιδια ΔΕΝ εχουν την ιδια συνδεσμολογια και ετσι δεν κανουν ολα για το κινητο μας. οποιος λοιπον θελει καλλωδιο για την τβ εχει 2 επιλογες η αγοραζει καλωδιο τις σαμσουνγκ η της νοκια.... παραπονο η εταιρια επρεπε να βαλει μεσα στο κουτι κ μνημη κ καλωδιο κ θηκη,κ φορτικη αυτοκινητου στην κορεα φτιαχνονται ποσο να κοστισουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Τελικα η 1.2 βγήκε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Τελικα η 1.2 βγήκε;; οχι φιλε....:mad: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 πριν 2-3 σελιδες ρωτουσα αν το καλωδιο για συνδεση στην τηλεωραση ειναι micro usb η ''καρφακι΄' και αν ειναι ολα τα καρφακια rca ιδια στη συνδεσμολογια... λοιπον σημερα αγορασα αυτο http://cgi.ebay.com/New-Audio-Video-Tv-Out-Av-Cable-Samsung-S8500-Wave-/160531333910?pt=PDA_Accessories&hash=item256069c316 αυτο που καταλαβα ειναι οτι τα καλωδια rca ενω μοιαζουν και ειναι ιδια ΔΕΝ εχουν την ιδια συνδεσμολογια και ετσι δεν κανουν ολα για το κινητο μας. οποιος λοιπον θελει καλλωδιο για την τβ εχει 2 επιλογες η αγοραζει καλωδιο τις σαμσουνγκ η της νοκια.... παραπονο η εταιρια επρεπε να βαλει μεσα στο κουτι κ μνημη κ καλωδιο κ θηκη,κ φορτικη αυτοκινητου στην κορεα φτιαχνονται ποσο να κοστισουν? Εγώ πήρα ένα καλώδιο με 2 euro και δουλεύει τέλεια. ειχα γράψει το site που το βρήκα πριν 2-3 σελίδες. καταστήματα έχει Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bada Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Λοιπόν, πήγα να κάνω flash το wave μου (αρχικά vodafone, debrand μέσω kies). Ακολούθησα τον οδήγο και ολοκληρώθηκε το flash. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι το wave κάνει συνεχώς restart μόνο του και μόνο αφού βάλω τον κωδικό της sim. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό; Η έκδοση που του φόρεσα είναι η XXJH3. EDIT: Για κάποιο λόγο δεν δεχόταν το firmware τελικά. Με αλλαγή σε παλαιότερο firmware (XXJF1) δουλεύει κανονικά. Μπορείς φίλε να ανεβάσεις τα αρχεία του firmware να τα περάσω και εγώ μέσω multiloader η να μου δώσεις το Link? Η κάποιος αλλός άμα έχει κάποια firmware oποιαδήποτε πριν την unofficial 1.2 θα παρακαλούσα να μου τα έδινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 παιδια στο samsungwaveforum.com υπαρχει thread στο οποιο γραφουν χρηστες σε ποια χωρα βγηκε..ακομα κ στη γαλλια βγηκε...ειναι θεμα ωρων η λιγων ημερων..τοσο περιμεναμε λιγες μερες δεν ειναι τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Μπορείς φίλε να ανεβάσεις τα αρχεία του firmware να τα περάσω και εγώ μέσω multiloader η να μου δώσεις το Link? Η κάποιος αλλός άμα έχει κάποια firmware oποιαδήποτε πριν την unofficial 1.2 θα παρακαλούσα να μου τα έδινε. http://www.multiupload.com/HN14UCDTCV Ορίστε φίλε μου η έκδοση που έβαλα εγώ. Αυτή η έκδοση θα σε πάει σε v 1.00 όμως να το ξέρεις. Από κει και μετά, είτε κάνεις το κόλπο με τη registry του kies, είτε τον οδηγό για αλλαγή του product code που λέει στο FAQ και μετά κάνεις update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 οχι φιλε....:mad: ναι βγήκε... τι σας βγάζει δηλαδή? είναι διαθέσιμο και το δείχνει κανονικά. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Και μεχρι το 2012 να περιμενεις δεν πρόκειται να πει κατι αλλο.... Αυτο σημαινει πως δεν αναγνωριζει την εκδοση που εχεις και ετσι δεν μπορει να αναβαθμηστει...... Προφανως το κινητο σου ηταν branded και εκανες το κολπο με το regedit για να βαλεις το 1.0.2 ή περασες firmware με multiloader Αν εκανες το κολπο με το regedit καντο ξανα με το kies 1.5.1 και θα σου βγαλει αναβαθμηση στην JL5 ή ακολουθησε τον οδηγο για οριστικη αλλαγη του product code που βρισκεται στο faq. Ναι ήταν απο voda και το έκανα debrand μεσω regedit. Την έκδοση που λες δεν θέλω να την βάλω γιατί διάβασα εδώ στο ΄φορουμ οτι σε πολλούς έβγαλε προβλήματα με την μπαταρία με το ίντερνετ κτλ. Περιμένω να βγεί και επισήμως η 1.2 και να την βάλω. Είχα διαβάσει και σε φόρουμ του εξωτερικού, δεν θυμάμαι ποιο, οτι η έκδοση 1.2 θα βγεί και ια τις branded συσκευές κάποια στιγμή.... Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Εμενα οταν το συνδεω στο kies με βγαζει αναβαθμηση για την JI5, πρεπει να κανω πρωτα αυτη και μετα να παω σε 1.2; Οταν γινεται η αναβαθμηση χάνονται όλα τα δεδομένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ναι βγήκε... τι σας βγάζει δηλαδή? είναι διαθέσιμο και το δείχνει κανονικά. Που είσαι τώρα; Ελλάδα ή Αγγλία; μπορεί να παίζει ρόλο. Εμένα δεν μου βγάζει ενημέρωση πάντως. Και ούτε στα παιδιά. This is the latest firmware. Current firmware version: S8500XXJI5/S8500OXCJH1 Latest firmware version: S8500XXJI5/S8500OXCJH1 Εμενα οταν το συνδεω στο kies με βγαζει αναβαθμηση για την JI5, πρεπει να κανω πρωτα αυτη και μετα να παω σε 1.2; Οταν γινεται η αναβαθμηση χάνονται όλα τα δεδομένα; Δεν πρέπει να την κάνεις αυτήν πρώτα. Δεν παίζει ρόλο για την 1.2. Όχι δεν χάνεται τίποτα κανονικά. Αλλά κάνεις backup για να είσαι σίγουρος. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts