Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά κάποιο πρόγραμμα για BACKUP και μόνο εκτός του Kies υπάρχει;

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά κάποιο πρόγραμμα για BACKUP και μόνο εκτός του Kies υπάρχει;

δεν το νομίζω ... τουλάχιστον free δεν υπάρχει .

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Γεια σας και απο μενα. θα ηθελα τη βοηθεια σας! οταν μπαινω απο wifi στο internet μου ανοιγει τισ σελιδες κανονικα ενω οταν μπαινω με 3G τις ανοιγει για κινητα! τι μπορω να κανω για να βλεπω και τις σελιδες με 3G κανονικα? μονο παιδια με απλα λογια γιατι ειμαι ασχετος!!!

Γεια σας και απο μενα. θα ηθελα τη βοηθεια σας! οταν μπαινω απο wifi στο internet μου ανοιγει τισ σελιδες κανονικα ενω οταν μπαινω με 3G τις ανοιγει για κινητα! τι μπορω να κανω για να βλεπω και τις σελιδες με 3G κανονικα? μονο παιδια με απλα λογια γιατι ειμαι ασχετος!!!

κάποιες σελίδες όταν ανοίγουν για κινητά, έχουν ένα link είτε κάτω κάτω είτε πάνω πάνω, που λέει "Normal version" ή "PC version" ή κάτι τέτοιο.

Για ψάξε ...

κάποιες σελίδες όταν ανοίγουν για κινητά, έχουν ένα link είτε κάτω κάτω είτε πάνω πάνω, που λέει "Normal version" ή "PC version" ή κάτι τέτοιο.

Για ψάξε ...

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ναι το ξερω αυτο, απλα μου το κανει σε ολες τις σελιδες. Ασε που δεν το εχω βρει πουθενα την επιλογη για να αλλαξω τον τροπο προβολης!Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση μεσα απο το κινητο?

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ναι το ξερω αυτο, απλα μου το κανει σε ολες τις σελιδες. Ασε που δεν το εχω βρει πουθενα την επιλογη για να αλλαξω τον τροπο προβολης!Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση μεσα απο το κινητο?

Όχι δεν υπάρχει κάποιο επιλογή δυστηχώς..

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Επανέρχομαι και πάλι με ένα θέμα που είχα αναφέρει και παλιότερα.

Όπως είχα γράψει όταν είναι συνδεόμενο με ασύρματο ακουστικό δε μπορείς να κανείς αυξομειώσει της έντασης από αυτό παρά μόνο από το κινητό.

Σήμερα προς μεγάλη έκπληξη ανακάλυψα και το εξής κακό, δυστυχώς δε μεταφέρεται ο ήχος είτε από τη μουσική είτε από το πλοηγο στο ΒΤ!!!

Αν τυχόν μπορεί να γίνει κάτι για αυτό ενημερώστε σας παρακαλώ.

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλά μιλάμε οι εφαρμογές που βγαίνουν για το κινητάκι μας πλέον άπαιχτες....2 εβδομάδες εχω να κατεβάσω μια που να αξίζει κατα με, ευτυχώς που έχω και το galaxy 3 με android και ασχολούμαι-το οποίο ομολογώ έχει βάλει το wave λίγο στο περιθώριο.Σε κάτι forum του εξωτερικού υπάρχει μεγάλη απογοήτευση σχετικά με την ανάπτυξη εφαρμογών, ελπίζω να δώσει μεγάλο βάρος σ' αυτό η samsung γιατί ο ανταγωνισμός καραδοκεί. Έχουμε ''πόρσε'' κινητό και του βάζουμε απλή αμόλυβδη:X

Όπως είχα γράψει όταν είναι συνδεόμενο με ασύρματο ακουστικό δε μπορείς να κανείς αυξομειώσει της έντασης από αυτό παρά μόνο από το κινητό.

Σήμερα προς μεγάλη έκπληξη ανακάλυψα και το εξής κακό, δυστυχώς δε μεταφέρεται ο ήχος είτε από τη μουσική είτε από το πλοηγο στο ΒΤ!!!

εμ... είσαι σίγουρος; εμένα μεταφέρεται κανονικά...

εμ... είσαι σίγουρος; εμένα μεταφέρεται κανονικά...

Σιγουρος!

Μάλιστα εβαλα και ενα φίλο να το τσεκάρει που χρησιμοποιεί iTECH, BT (εγω της samsung το HM-1500) και ούτε σ'αυτόν δε μεταφερόταν ο ήχος,είτε απο τo music player ή απο τη πλοήγηση.

Υπάρχει περίπτωση για μη συμβατότητας?

Υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται κάποια εξτρα ρύθμιση?

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ρε παιδιά μια ερώτηση. Επειδή στις 17 παρουσιάζομαι και δεν θα πάρω το wave μαζί μου. Μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω με την μπαταρία για να μην χαλάσει?
nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Ρε παιδιά μια ερώτηση. Επειδή στις 17 παρουσιάζομαι και δεν θα πάρω το wave μαζί μου. Μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω με την μπαταρία για να μην χαλάσει?

Από όσα ξέρω ,

θα την αφήσεις να αδειαση , θα την βγάλεις από το κινητό , και τέλος !!!

σαν τι άλλο να κάνεις δηλαδή !!! ας με διορθώσουν οι πιο εξπέρ !!!:rolleyes::)

Απλά μου έχουν πει οτι αν μείνει για 9 μήνες ξεφώρτιστη όταν την βάλω να φωρτίσει 8α έχει πρόβλημα
nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Δεν είναι εξακριβωμένο αυτό, αλλά γιατί λες 9 μήνες; Νομίζεις ότι 9 μήνες θα είσαι μέσα έγκλειστος σ'ένα στρατόπεδο και δε θα δεις το φως της ημέρας; :) Μην αγχώνεσαι, και μάλιστα σου βάζω στοίχημα ότι όταν φύγεις για μετάθεση θα το πάρεις μαζί σου.

Κάνε πάντως αυτό που λέει ο makiman για όσο θα λείπεις, και καλή θητεία!

- Alex

Σιγουρος!

Μάλιστα εβαλα και ενα φίλο να το τσεκάρει που χρησιμοποιεί iTECH, BT (εγω της samsung το HM-1500) και ούτε σ'αυτόν δε μεταφερόταν ο ήχος,είτε απο τo music player ή απο τη πλοήγηση.

Υπάρχει περίπτωση για μη συμβατότητας?

Υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται κάποια εξτρα ρύθμιση?

Δοκίμασα με ένα Muses 801, και ακούω κανονικά μουσική ...

Δεν ξέρω τι παίζει με σένα... :(

όταν το συνδέσεις, βλέπεις το εικονίδιο με ένα ακουστικό να αγκαλιάζει το bluetooth ?

(η μπαταρία πρέπει να είναι πλήρως φορτισμένη. όχι πλήρως αφόρτιστη όταν θα μείνει ανενεργή για μεγάλο χρονικό διάστημα.)

Και εμένα το ίδιο πρόβλημα έχει με το i-tech το τρίγραμμo :-(

Απλά μου έχουν πει οτι αν μείνει για 9 μήνες ξεφώρτιστη όταν την βάλω να φωρτίσει 8α έχει πρόβλημα

Κοιτα εδώ

http://www.ehow.com/how_4797594_store-lithium-ion-batteries.html

Έχει ο πατέρας μου ένα samsung Wave και θέλω να ρωτήσω, πώς μπορώ να αποθηκεύσω τις επαφές του για να του κάνω αναβάθμιση.... Προσπάθησα με το Kies, αλλά δεν υποστηρίζεται η συσκευή... Τις πέρασα στην sim, αλλά περνάει μόνο το πρώτο τηλέφωνο απο τις επαφές με περισσότερα από ένα... Από ότι είδα δεν μπορώ να τις στείλω μέσω bluetooth... Τι μπορώ να κάνω?

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Φίλε μου δεν βγάζει και πολύ νόημα αυτό. Απ'την μια λέει οτι αν δεν τις φορτίσεις δεν παθένουν τίποτα και απ'την άλλη πως αν μείνουν πολύ καιρό ξεφόρτιστες θα έχουν προβήματα στην φόρτιση. Δεν είπα πως θα είμαι μέσα έγκλειστος αλλά τσίμπησα το corby τώρα

Edited by uncommandable

είναι περίεργο αυτό που λές. Το δοκίμασα μόλις τώρα και δεν είχα το ίδιο πρόβλημα. Μήπως σου εμφανίζει το απεσταλμένο μήνυμα και όχι το εισαλθέν;

Αν εσύ στείλεις ένα mail, είται προς εμένα, είται έχοντας με σ'αυτούς που θες να το κοινοποιήσεις, και απαντήσω πατώντας το "Απαντησε σε όλα" τότε θα το στείλει σ'ολους αλλά και σε μένα δηλ στον ίδιο μου λογαριασμό.

Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ και να μην σε μπέρδεψα :)

Μήπως εννοείς ότι όταν το δικό σου όνομα είναι στην κοινοποίηση του μαιλ που πάει σε κάποιον άλλο και κάνεις reply to all βάζει και το δικό σου. Αυτό είναι λογικό, γιατί στην ουσία το κινητό στέλνει το mail στον sender και σε όσους έχει γίνει κοινοποίηση. Αν το mail σου είναι στην κοινοποίηση τότε το στέλνει και σε σένα. Θα μπορούσες να στείλεις ένα mail στην Samsung στο BadaOS team, εξηγώντας το πρόβλημα σου και να ζητήσεις να το φτιάξουν σε μελλοντικό update.

Ναι αυτό μου κάνει.

Δεν μου φαίνεται όμως και τόσο λογικό να συμβαίνει αυτό, γιατί με το outlook δεν ισχύει κάτι τέτοιο και επίσης, έχω και ένα Νokia E71 και δεν το κάνει αυτό.

Σε εσάς το κάνει?

Μακάρι να ήξερα αγγλικά ή να ήξεραν αυτοί ελληνικά:) να έστελνα email στην Samsung

Δοκίμασα με ένα Muses 801, και ακούω κανονικά μουσική ...

Δεν ξέρω τι παίζει με σένα... :(

όταν το συνδέσεις, βλέπεις το εικονίδιο με ένα ακουστικό να αγκαλιάζει το bluetooth ?

(η μπαταρία πρέπει να είναι πλήρως φορτισμένη. όχι πλήρως αφόρτιστη όταν θα μείνει ανενεργή για μεγάλο χρονικό διάστημα.)

Ναι φίλτατε κανονικά όλα.

Το δοκιμάσα και με 2 Ericsson και ενα Nokia και τίποτα!

Και παει στην ευχή ας πουμε η "μεταφορά" μουσικής στο ΒΤ, με τη πλοήγηση και ειδικά όταν φοράς και το κράνος της μοτοσυκλέτας τι γίνεται?

Δε βλεπω πάντως ενδιαφέρον εκτος απο τον viperino...

Για να μας πουν και οι άλλοι χρήστες να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε ενα υπόμνημα στη Samsung μπας και δουμε προκοπή γιατι το θεωρώ σοβαρό "ελάττωμα"!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Φίλε μου δεν βγάζει και πολύ νόημα αυτό. Απ'την μια λέει οτι αν δεν τις φορτίσεις δεν παθένουν τίποτα και απ'την άλλη πως αν μείνουν πολύ καιρό ξεφόρτιστες θα έχουν προβήματα στην φόρτιση. Δεν είπα πως θα είμαι μέσα έγκλειστος αλλά τσίμπησα το corby τώρα

Λέει ΑΚΡΙΒΩΣ να την φορτίσεις μέχρι το 40% και να την βάλεις σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Καθε λίγους μήνες να την φορτίζεις γιατί και χωρίς να την χρησιμοποιείς χάνει.

Λέει ΑΚΡΙΒΩΣ να την φορτίσεις μέχρι το 40% και να την βάλεις σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Επειδή πολλές έχει αναφερθεί το θέμα θα πώ το εξής: Πάντα να φορτίζετε την μπαταρία στο full αν πρόκειτε να μέινει αρκετό καιρό αχρησημοποιήτη και πάντα μετά απο λίγους μήνες να την κανέτε πάλι φόρτιση γιατί χάνει ισχύ.κα Αν μείνει καιρό άδεια δεν θα φορτίζει μετά και ή θα θέλει ηλεκτροσόκ για να στρώσει η θα θέλει πέταμα.

Δεν λέει αυτό φίλε μου. Λέει οτι οι μπαταρίες λιθίου πρέπει να φορτίζονται όταν είναι στο 40% και κάτω

Έχει ο πατέρας μου ένα samsung Wave και θέλω να ρωτήσω, πώς μπορώ να αποθηκεύσω τις επαφές του για να του κάνω αναβάθμιση.... Προσπάθησα με το Kies, αλλά δεν υποστηρίζεται η συσκευή... Τις πέρασα στην sim, αλλά περνάει μόνο το πρώτο τηλέφωνο απο τις επαφές με περισσότερα από ένα... Από ότι είδα δεν μπορώ να τις στείλω μέσω bluetooth... Τι μπορώ να κάνω?

Τελικά κατάφερα να περάσω τις επαφές, αλλά μου βγάζει σφάλμα κατά τη διαδικασία αναβάθμισης... Προσπάθησα 5 φορές και συνέχεια το ίδιο... Τι μπορει να φταίει?:worry:

Be the change you wish to see in the world! 🧿