haigoeo Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Πρεπει να γραφτουμε για να το κατεβάσουμε?Υπάρχουν κάποια screens για το τι πρόκειται? Ναι θελει account, ειναι ενα ευκολο και γρηγορο προγραμμα για να φτιαχνεις θεματα για το wave! Αν βρω κανενα direct link θα το ποσταρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omonoia_9 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Υπάρχει κ είναι πανεύκολο... Πας ρυθμίσεις>συνδεσημότητα>σημείο πρόσβασης για κινητά και το ενεργοποιείς... Έτσι θα έχεις internet από το mobile internet του κινητού σου μέσο wifi... Εμένα γιατί μου λέει ότι "δεν είναι δυνατή η χρήση δεδομένων πακέτου" ενώ έχω κανονικά internet με 3G? ( το έχω στο AP όπως ζητάει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Εγώ φίλε μου παρήγγειλα αυτή http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300476537604&ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.ie%3A80%2F%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dm570%26_nkw%3D300476537604%26_fvi%3D1&_rdc=1 την οποία έχω πάρει και σε 8gb.Νομίζω ότι είναι απο τις πιο φτηνές και δεν είχα απολύτως πρόβλημα μέχρι στιγμής.Επίσης μπορείς να το γυρίσεις σε NTFS format αλλά το wave και όπως άλλα κινητά δε τη διαβάζουν.Απλώς στο αναφέρω και για μελλοντική χρήση.. αυτη που αναφερω ειναι συμβατη ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 αυτη που αναφερω ειναι συμβατη ετσι δεν ειναι? Λογικά έτσι πρέπει.Δε βλέπω το λόγο να μη είναι.Πόσο τη βρήκες? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο τρόπος που ξεκλειδώνει το κινητό? Γιατί, ξεκλειδώνει συνέχεια στην τσέπη του πατέρα μου και κάνει κλήσεις... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Silicon Power Micro SD 16GB Class 6 με 52€ καλα ειναι η πολλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Παιδιά έχω αγοράσει το s8500 Wave από κατάστημα της Vodafone. Θέλω να ρωτήσω αν: -Στο άνοιγμα του τηλεφώνου μπορώ να βγάλω την Οθόνη της Vodafone -Αν μπορώ να κάνω αναβάθμιση όταν θα υπάρχει αναβάθμιση του Bada Os" η συσκευή μου έχει σήμερα software version 1.0" -Αν κάποιος μπορεί να γράψει τα βήματα για αναβάθμιση για να μη γίνει κάποιο λάθος. Ευχαριστώ. και εγώ εταιρικό Vodafone το πήρα και τα έβγλα όλα. τα βήματα είναι πολύ απλά και ξεκάθαρα. Το κινητό απλά λειτουργεί όπως όλων με το λειτουργικό JH3. Εγώ βέβαια διαφορές δεν έχω δει, αλλά έχω διαβάσει ότι η Vodafone δεν ασχολείται με το να βγάλει εκδόσεις και μια και δεν είχα κάτι μεσα στο κινητό έκανα το de-branding. Μετά που θα χρειαστούν hard reset θα πρέπει να κάνω τα πάντα βαck-up. τα βήματα είναι στο post 2999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vas_skg Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το Samsung Wave. Ενώ έχω κατεβάσει τις εφαρμογές με το Kies στο PC, δεν είναι δυνατό να τις εγκαταστήσω στο Wave. Στο Kies, στο παράθυρο του Apps δεν δείχνει να είναι συνδεδεμένο το Wave, ενώ στο κεντρικό παράθυρο του Kies δείχνει ότι είναι!!! Υπάρχει κάποιος που έχει εγκαταστήσει εφαρμογές στο Wave με το Kies; Πως είναι δυνατόν στο ίδιο πρόγραμμα (Kies), στο ένα παράθυρο να φαίνεται συνδεδεμένο το Wave και στο άλλο να μην υπάρχει τίποτα συνδεδεμένο; Η συσκευή είναι Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το Samsung Wave. Ενώ έχω κατεβάσει τις εφαρμογές με το Kies στο PC, δεν είναι δυνατό να τις εγκαταστήσω στο Wave. Στο Kies, στο παράθυρο του Apps δεν δείχνει να είναι συνδεδεμένο το Wave, ενώ στο κεντρικό παράθυρο του Kies δείχνει ότι είναι!!! Υπάρχει κάποιος που έχει εγκαταστήσει εφαρμογές στο Wave με το Kies; Πως είναι δυνατόν στο ίδιο πρόγραμμα (Kies), στο ένα παράθυρο να φαίνεται συνδεδεμένο το Wave και στο άλλο να μην υπάρχει τίποτα συνδεδεμένο; Η συσκευή είναι Vodafone. Παρακολουθώ εδώ και πολλές σελίδες τα post με τα wave που πήραν από την vodafone και όλοι έχουν προβλήματα, αναβάθμισεις, με τo samsung apps και χίλια δυο άλλα. βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Τι να πω, τυχαίο? δεν νομίζω. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilgames Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Λοιπόν, μου φαίνεται πως βρήκα άκρη με το πρόβλημα αργού κλειδώματος του gps! Το thread εδώ με έβαλε σε σκέψεις, οπότε κατέβασα κι εγώ το stune. Τα 5-6 λεπτά χωρίς ανοιχτό το assisted gps είναι πολλά, αλλά έστω και τραβηγμένα δικαιολογούνται. Το να κάνει όμως τον ίδιο χρόνο το κινητό να βρει στίγμα ακόμα και με a-gps, όταν ο σκοπός της υποβοήθησης είναι να μειώσει αυτόν ακριβώς το χρόνο σε λίγα δευτερόλεπτα, ήταν αδιανόητο. Το πρόβλημα λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στον server με τον οποίο επικοινωνεί το wave για να πάρει πληροφορίες για τις τρέχουσες "θέσεις" των δορυφόρων, ώστε να κλειδώσει γρήγορα. Συνέδεσα λοιπόν το κινητό στο pc, άνοιξα το stune, βρήκα το αρχείο LBSConfig.ini στο Registry, και στο πεδίο AgpsServerFgdnStr ήταν γραμμένο το εξής: AgpsServerFqdnStr=www.spirent-lcs.com Αυτός ο server από ότι φαίνεται είτε έχει πρόβλημα, είτε είναι ιδιαίτερα αργός, με αποτέλεσμα το wave ουσιαστικά να κάνει fallback σε απλό gps (που αργεί να κλειδώσει), αφού δεν παίρνει "βοήθεια" από αυτόν. Αντικατέστησα λοιπόν αυτόν τον server με τον αντίστοιχο της google, άλλαξα το AgpsServerPort σε 7262 και το AgpsServerIp με 1249725888. Το τελευταίο είναι η IP address του εν λόγω location server, αλλά στο δεκαδικό, για αυτό μην σας παραξενεύει η δομή του (που δεν είναι της μορφής ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ δηλαδή). Συνολικά, οι 3 αλλαγές που έκανα στο .ini είναι: AgpsServerIp=1249725888 AgpsServerPort=7262 AgpsServerFqdnStr=supl.google.com Το ξαναπέρασα στο κινητό μέσω stune, έκλεισα-ξανάνοιξα το κινητό, και Ω του θαύματος! Όταν άνοιξα τη "Θέση μου" από το Μενού->Δυνατότητα Σύνδεσης->Θέση->Η θέση μου με ανοιχτό το a-gps ("σύνθετο gps"), το wave έδειξε συντεταγμένες από 4 δορυφόρους μέσα σε περίπου 15-20 δευτερόλεπτα! Το έκλεισα πάλι, το άφησα 2-3 ώρες κλειστό, το ξανάνοιξα σε άλλο δρόμο, και πάλι μέσα σε 15-20 δευτερόλεπτα βρήκε σήμα! Μένει να δοκιμαστεί αρκετές φορές βέβαια, αλλά μου φαίνεται πως το πρόβλημα λύνεται ή τουλάχιστον βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό! :D Αν κάποιος θέλει έτοιμο το .ini, ας μου το πείτε και θα το κάνω attach εδώ. Ούτως ή άλλως όμως οι αλλαγές που χρειάζονται είναι λίγες κι εύκολες. Όσοι είχατε πρόβλημα με το αργό gps, αξίζει να το δοκιμάσετε! Υ.Γ.: Disclaimer (sic!) : Προσοχή όταν πειράζετε αρχεία του συστήματος του wave (και εν γένει οποιασδήποτε συσκευής! :P ) Αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να προκαλέσετε ζημιά στο κινητό σας, σε σημείο που να μην κάνει boot. Αν ακολουθήσετε με προσοχή τα παραπάνω, δεν θα έχετε πρόβλημα. Αναλαμβάνετε όμως την ευθύνη για ότι αποφασίσετε! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Ενα συγκριτικο μεταξυ Nokia N8 και Wave οσο αφορα την βιντεοκαμερα! http://www.youtube.com/watch?v=X5P3jFpUR3g&feature=player_embedded Δεν τα παει ασχημα το wave μας μπροστα στο 12mp Carl Zeiss φακο του Ν8! Ίσως λίγο πιο έντονα τα χρώματα στο N8 αλλά και το κινητάκι μας μια χαρά το παίρνει το βιντεάκι του. Τα βιντεάκια που έχω βγάλει σε HD τα έχω παίξει σε HD τηλεόραση και είναι πάρα πολύ καλά για κινητό. αν θέλουμε κάτι ακόμα καλύτερο ας πάρουμε video camera. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο τρόπος που ξεκλειδώνει το κινητό? Γιατί, ξεκλειδώνει συνέχεια στην τσέπη του πατέρα μου και κάνει κλήσεις... Δες στο "Settings->General->Touch" (ρυθμίσεις, γενικά, αφή?), να είναι επιλεγμένο το "αυτόματο κλείδωμα οθόνης?" και το Backlight on να είναι μόνο στο "lock key only". Το πρώτο δηλαδή. Επίσης, άμα θέλεις, πήγαινε στο Settings->display and light, και όρισε το Backlight Time σε μικρό αριθμό (π.χ. 8 δευτερόλεπτα) οπότε και να ξεκλειδώσει καταλάθος, μετά από 8 δευτερόλεπτα θα κλειδώσει μόνο του. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Silicon Power Micro SD 16GB Class 6 με 52€ καλα ειναι η πολλα? Μου φαίνονται πολλά!!Αυτή που σου πα έχει περίπου 31 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.Περέργο όμως το μεσημέρι που κοίταξα τη silicon 16gb την είχε συνολικά 31 ευρώ.Τώρα την έχει μόνο 52 ευρώ +7 ευρώ τα μεταφορικά. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Δες στο "Settings->General->Touch" (ρυθμίσεις, γενικά, αφή?), να είναι επιλεγμένο το "αυτόματο κλείδωμα οθόνης?" και το Backlight on να είναι μόνο στο "lock key only". Το πρώτο δηλαδή. Επίσης, άμα θέλεις, πήγαινε στο Settings->display and light, και όρισε το Backlight Time σε μικρό αριθμό (π.χ. 8 δευτερόλεπτα) οπότε και να ξεκλειδώσει καταλάθος, μετά από 8 δευτερόλεπτα θα κλειδώσει μόνο του. Καλώς... Θα του τα μεταφέρω... Ευχαριστώ πολύ...;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Ίσως λίγο πιο έντονα τα χρώματα στο N8 αλλά και το κινητάκι μας μια χαρά το παίρνει το βιντεάκι του. Τα βιντεάκια που έχω βγάλει σε HD τα έχω παίξει σε HD τηλεόραση και είναι πάρα πολύ καλά για κινητό. αν θέλουμε κάτι ακόμα καλύτερο ας πάρουμε video camera. Μα καλά δουλευόμαστε; Δεν είδες τι pixel-ιασμα έχει το n8; Εκτός από αυτό το n8 φαινόταν πως δεν εστίαζε τοσο καλά όσο το wave στο βίντεο αλλά και κατέγραφε περισότερο τις δονήσεις του χεριού σε σχέση με το wave...(Μπορεί βέβαια να έφταιγε αυτός που τράβαγε το βίντεο...) Στο μόνο που το n8 φαίνεται να υπερέχει λίγο είναι στα χρώματα.... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Παιδια εχει βγει Update μεταγενεστερο του bada os 1.0??? Νεος κατοχος samsung wave....:) P.s μπορουμε να βαλουμε προγραμματακι που να αλλαζει το apn της συνδεσης μας για να μην χρεωνομαστε με data? thx Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Παιδια εχει βγει Update μεταγενεστερο του bada os 1.0??? Νεος κατοχος samsung wave....:) P.s μπορουμε να βαλουμε προγραμματακι που να αλλαζει το apn της συνδεσης μας για να μην χρεωνομαστε με data? thx Με γειά... Ναι έχει βγει bada 1.0.2 Δεν χρειάζεται πρόγραμμα αυτό που κάνεις για να σταματήσει να μπαίνει από το data του δικτύου είναι να πας ρυθμίσεις>Δυνατότητες συνδεσιμότητας και να ξετικάρεις το χρήση δεδομένων πακέτου... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Με γειά... Ναι έχει βγει bada 1.0.2 Δεν χρειάζεται πρόγραμμα αυτό που κάνεις για να σταματήσει να μπαίνει από το data του δικτύου είναι να πας ρυθμίσεις>Δυνατότητες συνδεσιμότητας και να ξετικάρεις το χρήση δεδομένων πακέτου... thx..... Η 1.2 ποτε βγαινει ξερουμε? θα εχει υποστηριξη flash? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 thx..... Η 1.2 ποτε βγαινει ξερουμε? θα εχει υποστηριξη flash? εχει βγει ανεπισημα, και περιμενουμε την επισημη ανακοινωση ωστε να την εγκαταστησουμε κανονικα μεσω του kies. για flash 10.1 αναβαθμιση δε μιλησαν γιατι τωρα εχει παλιοτερη εκδοση. αλλα εχει nuance t9 continuous text input(swype απο αλλη εταιρεια) και βελτιωσεις στον browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 εχει βγει ανεπισημα, και περιμενουμε την επισημη ανακοινωση ωστε να την εγκαταστησουμε κανονικα μεσω του kies. για flash 10.1 αναβαθμιση δε μιλησαν γιατι τωρα εχει παλιοτερη εκδοση. αλλα εχει nuance t9 continuous text input(swype απο αλλη εταιρεια) και βελτιωσεις στον browser. Ρε παιδια τι τραγικο προγραμμα ειναι αυτο το kies???Δεν μπορω να κανω update με τιποτα!!! Δεν δουλευει με windows 7???? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vas_skg Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Παρακολουθώ εδώ και πολλές σελίδες τα post με τα wave που πήραν από την vodafone και όλοι έχουν προβλήματα, αναβάθμισεις, με τo samsung apps και χίλια δυο άλλα. βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Τι να πω, τυχαίο? δεν νομίζω. Στο παρελθόν έχω ξαναπάρει συσκευή (SonyEricsson) από Vodafone και είχα παρόμοια προβλήματα, αλλά το είχα θεωρήσει τυχαίο. Να όμως που μάλλον δεν είναι! Θυμάμαι τότε η Ericsson μου είχε ξανα-εγκαταστήσει το original λειτουργικό (όχι Vodafone) και δεν είχα πλέον πρόβλημα. Αναζητώντας λύση στα forums, το πρόβλημα φαίνεται να είναι διαδεδομένο σε χρήστες Vodafone-Wave σε όλο τον κόσμο. Αλήθεια η Samung τι πρόκειται να κάνει για να υποστηρίξει εμάς τους πελάτες της; Έχω ήδη επικοινωνήσει με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Samsung αλλά μου είπαν ότι δεν είχαν ξανακούσει τέτοιου είδους πρόβλημα!!! Θα προσπαθήσω πάλι (και στη Vodafone) και ελπίζω να έχω καλύτερη τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 θελω να παραγγειλω μια μνημη 16gb αλλα εχω κολληση με τα class να παρω 4 η 6 αλλα βλεπω οτι εχουν καποια διαφορα στην τιμη παιζουν μεγαλω ρολο τα class?θα εχω καποιο προβλημα αν παρω με τα 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Ρε παιδια συγγνωμη γιατι θα τρελαθω με το κ....ο λογισμικο της samsung Eχει καταφερει κανενας να περασει firmware απο kies η τσαμπα προσπαθω? Μου πεταει συνεχεια errors! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vas_skg Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Ρε παιδια συγγνωμη γιατι θα τρελαθω με το κ....ο λογισμικο της samsung Eχει καταφερει κανενας να περασει firmware απο kies η τσαμπα προσπαθω? Μου πεταει συνεχεια errors! Ούτε firmware, ούτε Apps. Μόνο συγχρονισμό τις επαφές με το Outlook κάνω. Ούτε καν το ημερολόγιο δεν συγχρονίζει με Outlook! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα και εγώ το κιν. είναι ωραίο και έχω μείνει ολίγον τι εντυπωσιασμένος. θέλω όμως κάποιες βοήθειες. 1ον το κιν το πήρα από τη vodafone και θέλω να πετάξω όλες τις μλκ τις. πως γίνετε αν είναι εύκολο αναλυτικές οδηγίες. 2ον πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση του κιν?? αναλυτικές οδηγίες αν είναι εύκολο. 3ον πως μπορώ να βάλω χάρτες gps στο κιν?? αναλυτικές οδηγίες αν είναι εύκολο διάβασα κάποιες σελιδες αλλά είναι πάρα πολλές και δεν έβγαλα άκρη. 4ον browser για περιήγηση στο internet πως γίνετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts