GUZGUN Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Α γεια σου...τόσο καιρό την ψάχνω αυτή την εφαρμογή... Ωραίος. για να δούμε Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideynr Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 σου αλλαξε η γνωμη τωρα? Εμενα ειναι λογικο που πεφτει , γιατι το ξεσκιζω το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 παιδια εχει κανει κανενας βιντεοκληση?γτ εγω οποτε εχω προσπαθησει μου γραφει οτι δν ειναι δυνατη η βιντεο κληση!! χρειαζεται καμμια ρυθμιση να πειραξω? 3G σήμα πιάνεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 3G σήμα πιάνεις? ναι κανονικα και full!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 (edited) ναι κανονικα και full!! Για δες Ρυθμίσεις - Δυνατότητα συνδεσης - Δίκτυο - Λειτουργία δικτύου πρέπει να είναι στο Αυτόματα αλλιώς δεν ξέρω τι άλλο μπορει να είναι κι εγώ το ψάχνω ακόμα.:O Edited September 6, 2010 by siciliano Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Για δες Ρυθμίσεις - Δυνατότητα συνδεσης - Δίκτυο - Λειτουργία δικτύου πρέπει να είναι στο Αυτόματα αλλιώς δεν ξέρω τι άλλο μπορει να είναι κι εγώ το ψάχνω ακόμα.:O ολα στην θεση τους!!!τι να πω,δν ξερω!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 (edited) Μ'αρέσει που το φόρτισα κ 10 ώρες....,κάθε βράδυ θέλει φόρτιση ,η μπαταρία πέφτει στη μια μπάρα Περίμενε να κάνει μερικές φορτίσεις/αποφορτίσεις η μπαταρία κ τότε θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες ;) Έχω πρόβλημα με το kies εγώ...συγκεκριμένα με το samsung apps...μου ζητάει να κάνω ένα update για το samsung apps,πατάω ανοίγει ξεχωριστό παράθυρο για να σου λέει την πρόωδο της ενημέρωσης,αυτό δεν φαίνεται να φορτώνει και μετά από λίγο επανεκκινεί το kies χωρίς να έχει γίνει το update με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιώ το sasmung apps από το pc... Edited September 6, 2010 by Gdrdasky Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideynr Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 έμενα πάλι μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το κινητό έτσι στο άκυρο ζήτησε να κλείσω εφαρμογές? έπαιζα κ είχα μόνοτο παιχνίδι ανοιχτό κ μου πέταξε μύνημα οπότε αναγκαστικά TO έκλεισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Περίμενε να κάνει μερικές φορτίσεις/αποφορτίσεις η μπαταρία κ τότε θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες ;) Έχω πρόβλημα με το kies εγώ...συγκεκριμένα με το samsung apps...μου ζητάει να κάνω ένα update για το samsung apps,πατάω ανοίγει ξεχωριστό παράθυρο για να σου λέει την πρόωδο της ενημέρωσης,αυτό δεν φαίνεται να φορτώνει και μετά από λίγο επανεκκινεί το kies χωρίς να έχει γίνει το update με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιώ το sasmung apps από το pc... Same here... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Τρόπος να εγκαταστήσουμε apps στην κάρτα και όχι στη μνήμη του κινητού, υπάρχει ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Τρόπος να εγκαταστήσουμε apps στην κάρτα και όχι στη μνήμη του κινητού, υπάρχει ; Υπάρχει. Πήγαινε, Μενού -> Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Ρυθμίσεις εγκατάστασης -> επέλεξε το μέρος και είσαι έτοιμος. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Περίμενε να κάνει μερικές φορτίσεις/αποφορτίσεις η μπαταρία κ τότε θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες ;) Έχω πρόβλημα με το kies εγώ...συγκεκριμένα με το samsung apps...μου ζητάει να κάνω ένα update για το samsung apps,πατάω ανοίγει ξεχωριστό παράθυρο για να σου λέει την πρόωδο της ενημέρωσης,αυτό δεν φαίνεται να φορτώνει και μετά από λίγο επανεκκινεί το kies χωρίς να έχει γίνει το update με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιώ το sasmung apps από το pc... Κατεβάστε την καινούρια έκδοση από εδώ και θα λειτουργήσουν τα Apps Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000079083&listYN=Y δεν ξέρω αν το έχετε δει, είναι δωρεάν εφαρμογή από το ολλανδικό store που κάνει το φλας του κινητού να λειτουργεί σαν φακός, κατεβάστε το μέσω kies Ωραίος! Βρήκα και τρόπο να σταματήσουμε τον ενοχλητικό ήχο: Μέσω sTune πάμε: Osp -> Applications -> a793z50710 -> Data -> Res και κάνουμε δεξί κλικ - delete στο Button.wav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 το stune τι ειναι και που το βρήσκεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Είναι ένα πρόγραμμα που σου επιτρέπει να βλέπεις τα αρχεία συστήματος του wave, αλλά και να τα σώζεις στον υπολογιστή σου αν θες. Σας το ανέβασα εδώ: http://www.mediafire.com/?44v8rb5w3by1frw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Είναι ένα πρόγραμμα που σου επιτρέπει να βλέπεις τα αρχεία συστήματος του wave, αλλά και να τα σώζεις στον υπολογιστή σου αν θες. Σας το ανέβασα εδώ: http://www.mediafire.com/?44v8rb5w3by1frw Και πως "βλέπει" το Stune το κινητό? Το συνδέω με USB αλλά δεν βλέπει τίποτα το Stune. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Α ναι, πρέπει να το συνδέσεις σαν "USB Debug Mode" δηλαδή "Εντοπισμός Σφαλμάτων" με το sTune κλειστό. Μετά ανοίγεις το sTune(θα πρέπει να το έχει βρει το τηλέφωνο) και πατάς auto connect. Προσοχή μόνο μην διαγράψετε κανά system file και τρέχετε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 το σύνδεσα κ εγώ με τον τρόπο που λες αλλα δεν βρίσκω το ''a793z50710'' για να σβήσω το αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Αυτός είναι ο κωδικός της συγκεκριμένης εφαρμογής. Σε κάθε συσκευή ίσως να είναι διαφορετικός, εσύ ψάξε να βρεις την εφαρμογή μέσα στο Osp - Applications όπως έγραψα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Έχει κανείς σας Q card? Έχω εγκαταστήσει τις ρυθμίσεις για το internet και MMS αλλά δεν μπορώ να στείλω MMS. Μπαίνω στο προφίλ MMS αλλά δεν εμφανίζονται οι ρυθμίσεις τις Q. Στο προφίλ internet εμφανίζονται κανόνικα, τις επιλέγω και είναι οκ. Εμένα μια χαρά μου στέλνει mms. Εάν πας στα μηνύματα, μπορείς να ορίσεις από εκεί προφίλ για τα mms. Απλώς πάτα τις 3 τελίτσες, μετά ρυθμίσεις-->mms-->προφίλ μηνυμάτων πολυμέσων και διάλεξε το mms προφίλ. Ναι εκτος απο το Real Football και το Mini Sports που ηταν δωρεαν για περιορισμενο αριθμο downloads. Και το need for speed shift ήταν δωρεάν μόνο για 1 εκατομμύριο downloads αλλά συνεχίζει να είναι δωρεάν. Δεν ξέρω εάν δεν έχει φτάσει ακόμα το 1 εκατομμύριο ή το έχει φτάσει και απλώς το αφήνουν να είναι δωρεάν. Μ'αρέσει που το φόρτισα κ 10 ώρες....,κάθε βράδυ θέλει φόρτιση ,η μπαταρία πέφτει στη μια μπάρα Εγώ λέω να μην το φορτίζεται για πολλές ώρες(εφόσον είναι γεμάτη η μπαταρία) αλλά ούτε να το αφήνετε να πηγαίνει κάτω από 10% φόρτιση. Μην κάνετε τέτοιες βλακείες, αυτά ίσχυαν για παλιές μπαταρίες. Οι μπαταρίες λιθίου δεν θέλουν υπερβολές και ακραία πράγματα. Μόνο κακό τους κάνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Δε γινεται να κατεβασουμε το drive portugal και να του βαλουμε ελληνικους χαρτες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 (edited) Δε γινεται να κατεβασουμε το drive portugal και να του βαλουμε ελληνικους χαρτες??? όποιος το καταφέρει ας μας ενημερώσει. Edited September 7, 2010 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Και τους ελληνικούς χάρτες που θα τους βρούμε; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Έστειλα κι εγω μήνυμα στο διαχειριστη σχετικα με τη δημιουργια ειδικου νηματος για κινητα Samsung Bada. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 (edited) Ωραίος! Βρήκα και τρόπο να σταματήσουμε τον ενοχλητικό ήχο: Μέσω sTune πάμε: Osp -> Applications -> a793z50710 -> Data -> Res και κάνουμε δεξί κλικ - delete στο Button.wav Εγω δεν μπορω να το βρω και εψαξα σε ολους τους φακελους που βρηκα:worry: Θα ξαναψαξω γιατι ειναι πολυ ενοχλητικος ο ηχος αυτος. Απο οτι καταλαβαινω στο stune βλεπουμε μονο τις εφαρμογες που ειναι στην rom του κινητου, θα δοκιμασω να το γραψω στο κινητο. EDIT: Για να κανετε αυτο που λεει ο φιλος Zenor πρεπει να περασετε την εφαρμογη στο κινητο και οχι στην καρτα, αλλιως το stune δεν το βλεπει. Δουλευει αψογα, ευχαριστω και τα 2 παιδια ( και τον φιλο που μας ειπε για την εφαρμογη), πολυ χρησιμο ειδικα με το φοβερο φλας του wave. Edited September 7, 2010 by haigoeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts