Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α γεια σου...τόσο καιρό την ψάχνω αυτή την εφαρμογή...

Ωραίος. για να δούμε

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εχει κανει κανενας βιντεοκληση?γτ εγω οποτε εχω προσπαθησει μου γραφει οτι δν ειναι δυνατη η βιντεο κληση!!

χρειαζεται καμμια ρυθμιση να πειραξω?

3G σήμα πιάνεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

3G σήμα πιάνεις?

ναι κανονικα και full!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

ναι κανονικα και full!!

Για δες

Ρυθμίσεις - Δυνατότητα συνδεσης - Δίκτυο - Λειτουργία δικτύου πρέπει να είναι στο Αυτόματα

αλλιώς δεν ξέρω τι άλλο μπορει να είναι κι εγώ το ψάχνω ακόμα.:O

Edited by siciliano

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Για δες

Ρυθμίσεις - Δυνατότητα συνδεσης - Δίκτυο - Λειτουργία δικτύου πρέπει να είναι στο Αυτόματα

αλλιώς δεν ξέρω τι άλλο μπορει να είναι κι εγώ το ψάχνω ακόμα.:O

ολα στην θεση τους!!!τι να πω,δν ξερω!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Μ'αρέσει που το φόρτισα κ 10 ώρες....,κάθε βράδυ θέλει φόρτιση ,η μπαταρία πέφτει στη μια μπάρα

Περίμενε να κάνει μερικές φορτίσεις/αποφορτίσεις η μπαταρία κ τότε θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες ;)

Έχω πρόβλημα με το kies εγώ...συγκεκριμένα με το samsung apps...μου ζητάει να κάνω ένα update για το samsung apps,πατάω ανοίγει ξεχωριστό παράθυρο για να σου λέει την πρόωδο της ενημέρωσης,αυτό δεν φαίνεται να φορτώνει και μετά από λίγο επανεκκινεί το kies χωρίς να έχει γίνει το update με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιώ το sasmung apps από το pc...

Edited by Gdrdasky

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

έμενα πάλι μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το κινητό έτσι στο άκυρο ζήτησε να κλείσω εφαρμογές? έπαιζα κ είχα μόνοτο παιχνίδι ανοιχτό κ μου πέταξε μύνημα οπότε αναγκαστικά TO έκλεισα

Περίμενε να κάνει μερικές φορτίσεις/αποφορτίσεις η μπαταρία κ τότε θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες ;)

Έχω πρόβλημα με το kies εγώ...συγκεκριμένα με το samsung apps...μου ζητάει να κάνω ένα update για το samsung apps,πατάω ανοίγει ξεχωριστό παράθυρο για να σου λέει την πρόωδο της ενημέρωσης,αυτό δεν φαίνεται να φορτώνει και μετά από λίγο επανεκκινεί το kies χωρίς να έχει γίνει το update με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιώ το sasmung apps από το pc...

Same here...

Τρόπος να εγκαταστήσουμε apps στην κάρτα και όχι στη μνήμη του κινητού, υπάρχει ;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Τρόπος να εγκαταστήσουμε apps στην κάρτα και όχι στη μνήμη του κινητού, υπάρχει ;

Υπάρχει.

Πήγαινε, Μενού -> Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Ρυθμίσεις εγκατάστασης -> επέλεξε το μέρος και είσαι έτοιμος.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Κατεβάστε την καινούρια έκδοση από εδώ και θα λειτουργήσουν τα Apps

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000079083&listYN=Y

δεν ξέρω αν το έχετε δει, είναι δωρεάν εφαρμογή από το ολλανδικό store που κάνει το φλας του κινητού να λειτουργεί σαν φακός, κατεβάστε το μέσω kies

Ωραίος! Βρήκα και τρόπο να σταματήσουμε τον ενοχλητικό ήχο:

Μέσω sTune πάμε:

Osp -> Applications -> a793z50710 -> Data -> Res

και κάνουμε δεξί κλικ - delete στο Button.wav

Είναι ένα πρόγραμμα που σου επιτρέπει να βλέπεις τα αρχεία συστήματος του wave, αλλά και να τα σώζεις στον υπολογιστή σου αν θες.

Σας το ανέβασα εδώ:

http://www.mediafire.com/?44v8rb5w3by1frw

Είναι ένα πρόγραμμα που σου επιτρέπει να βλέπεις τα αρχεία συστήματος του wave, αλλά και να τα σώζεις στον υπολογιστή σου αν θες.

Σας το ανέβασα εδώ:

http://www.mediafire.com/?44v8rb5w3by1frw

Και πως "βλέπει" το Stune το κινητό? Το συνδέω με USB αλλά δεν βλέπει τίποτα το Stune.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Α ναι, πρέπει να το συνδέσεις σαν "USB Debug Mode" δηλαδή "Εντοπισμός Σφαλμάτων" με το sTune κλειστό. Μετά ανοίγεις το sTune(θα πρέπει να το έχει βρει το τηλέφωνο) και πατάς auto connect.

Προσοχή μόνο μην διαγράψετε κανά system file και τρέχετε :p

το σύνδεσα κ εγώ με τον τρόπο που λες αλλα δεν βρίσκω το ''a793z50710'' για να σβήσω το αρχείο.

Αυτός είναι ο κωδικός της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Σε κάθε συσκευή ίσως να είναι διαφορετικός, εσύ ψάξε να βρεις την εφαρμογή μέσα στο Osp - Applications όπως έγραψα παραπάνω.

Έχει κανείς σας Q card? Έχω εγκαταστήσει τις ρυθμίσεις για το internet και MMS αλλά δεν μπορώ να στείλω MMS. Μπαίνω στο προφίλ MMS αλλά δεν εμφανίζονται οι ρυθμίσεις τις Q. Στο προφίλ internet εμφανίζονται κανόνικα, τις επιλέγω και είναι οκ.

Εμένα μια χαρά μου στέλνει mms. Εάν πας στα μηνύματα, μπορείς να ορίσεις από εκεί προφίλ για τα mms. Απλώς πάτα τις 3 τελίτσες, μετά ρυθμίσεις-->mms-->προφίλ μηνυμάτων πολυμέσων και διάλεξε το mms προφίλ.

Ναι εκτος απο το Real Football και το Mini Sports που ηταν δωρεαν για περιορισμενο αριθμο downloads.

Και το need for speed shift ήταν δωρεάν μόνο για 1 εκατομμύριο downloads αλλά συνεχίζει να είναι δωρεάν. Δεν ξέρω εάν δεν έχει φτάσει ακόμα το 1 εκατομμύριο ή το έχει φτάσει και απλώς το αφήνουν να είναι δωρεάν.

Μ'αρέσει που το φόρτισα κ 10 ώρες....,κάθε βράδυ θέλει φόρτιση ,η μπαταρία πέφτει στη μια μπάρα

Εγώ λέω να μην το φορτίζεται για πολλές ώρες(εφόσον είναι γεμάτη η μπαταρία) αλλά ούτε να το αφήνετε να πηγαίνει κάτω από 10% φόρτιση. Μην κάνετε τέτοιες βλακείες, αυτά ίσχυαν για παλιές μπαταρίες. Οι μπαταρίες λιθίου δεν θέλουν υπερβολές και ακραία πράγματα. Μόνο κακό τους κάνετε.

Δε γινεται να κατεβασουμε το drive portugal και να του βαλουμε ελληνικους χαρτες???

όποιος το καταφέρει ας μας ενημερώσει.

Edited by GUZGUN

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Έστειλα κι εγω μήνυμα στο διαχειριστη σχετικα με τη δημιουργια ειδικου νηματος για κινητα Samsung Bada.

Ωραίος! Βρήκα και τρόπο να σταματήσουμε τον ενοχλητικό ήχο:

Μέσω sTune πάμε:

Osp -> Applications -> a793z50710 -> Data -> Res

και κάνουμε δεξί κλικ - delete στο Button.wav

Εγω δεν μπορω να το βρω και εψαξα σε ολους τους φακελους που βρηκα:worry:

Θα ξαναψαξω γιατι ειναι πολυ ενοχλητικος ο ηχος αυτος.

Απο οτι καταλαβαινω στο stune βλεπουμε μονο τις εφαρμογες που ειναι στην rom του κινητου, θα δοκιμασω να το γραψω στο κινητο.

EDIT: Για να κανετε αυτο που λεει ο φιλος Zenor πρεπει να περασετε την εφαρμογη στο κινητο και οχι στην καρτα, αλλιως το stune δεν το βλεπει.

Δουλευει αψογα, ευχαριστω και τα 2 παιδια ( και τον φιλο που μας ειπε για την εφαρμογη), πολυ χρησιμο ειδικα με το φοβερο φλας του wave.

Edited by haigoeo