OculatusAbis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Το Wave/Bada δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο ένα android. H μόνη υπεροχή των android κινητων είναι στις διαθέσιμες εφαρμογές, κάτι που σύντομα θα διορθωθεί. Ας κάνουμε λίγη υπομονή :) sent from my Samsung Wave Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Το συνδέεις με το Usb και το βλέπει σαν εξωτερικό δίσκο. Ευχαριστώ πολύ !!!!! Μόλις το πήρα :) Το βάζω να φορτίσει κλειστό 12 ώρες Είναι πολύ όμορφο ,μου κάνει εντύπωση που είναι τόσο "δυνατή" συσκευή .Μέταλλο και γυαλί Εχει και οδηγίες στα Ελληνικά κανονικά ( όχι φωτοτυπία ) :) Edited September 3, 2010 by woudoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Το Wave/Bada δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο ένα android. H μόνη υπεροχή των android κινητων είναι στις διαθέσιμες εφαρμογές, κάτι που σύντομα θα διορθωθεί. Ας κάνουμε λίγη υπομονή :) sent from my Samsung Wave Το sent from my Samsung Wave το εγραψες μονος σου η το γραφει καποιο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Ευχαριστώ πολύ !!!!! Μόλις το πήρα :) Το βάζω να φορτίσει κλειστό 12 ώρες Εχει και οδηγίες στα Ελληνικά κανονικά ( όχι φωτοτυπία ) :) Φιλε οχι 12 ωρες! Παιξε μεχρι να αδειασει ΤΕΛΕΙΩΣ η μπαταρια και αστο να φορτισει μεχρι να γεμισει. (Κανα 2ωρο δηλαδη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 σηκωνω τα χερια ψηλα!!οτι κ να δοκιμασα δν μ βγαζει καινουρια εκδοση για το τηλ το kies!! κ δυστυχως αυτο ειναι προβλημα τηλεφωνου απο οτι καταλαβαινω!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Άνοιξέ το να το χαρείς και μην βασανίζεις άλλο τον εαυτό σου με δήθεν διαδικασίες υγειούς φόρτισης. Η μπαταρία θέλει να χρησιμοποιείται και όχι να είναι διαρκώς φορτισμένη, έτσι άλλωστε επιτυγχάνεται και ο μέγιστος κύκλος ζωής της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Το sent from my Samsung Wave το εγραψες μονος σου η το γραφει καποιο προγραμμα? εγώ το έγραψα και πρώτη φορά γράφω τόσο άνετα από κινητό σε forum :) sent from my Samsung Wave Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 σηκωνω τα χερια ψηλα!!οτι κ να δοκιμασα δν μ βγαζει καινουρια εκδοση για το τηλ το kies!! κ δυστυχως αυτο ειναι προβλημα τηλεφωνου απο οτι καταλαβαινω!! Μην αγχώνεσαι και με τις προηγούμενες εκδόσεις το ίδιο έγινε σε κάποιους. Αν όχι αύριο, μεθαύριο θα έχεις την επιλογή. Άλλωστε τι καίγεσαι φαντάζεσαι παρασκευιάτικα να γίνει καμία στραβή και να ψάχνεσαι όλο το ΣΚ; Δες την μπάλα σε λίγο να ξεχαστείς... Εγώ αυτό θα κάνω πάντως!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 σηκωνω τα χερια ψηλα!!οτι κ να δοκιμασα δν μ βγαζει καινουρια εκδοση για το τηλ το kies!! κ δυστυχως αυτο ειναι προβλημα τηλεφωνου απο οτι καταλαβαινω!! Αμα σου πω ενα κολπο και σου κανει αναβαθμιση τι κερδιζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Παιδιά έχει αρκετό δείκτη SAR όμως απ'ότι βλέπω σε σχέση με το ιphone Το iphone έχει 44 και το samsung 99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Μην αγχώνεσαι και με τις προηγούμενες εκδόσεις το ίδιο έγινε σε κάποιους. Αν όχι αύριο, μεθαύριο θα έχεις την επιλογή. Άλλωστε τι καίγεσαι φαντάζεσαι παρασκευιάτικα να γίνει καμία στραβή και να ψάχνεσαι όλο το ΣΚ; Δες την μπάλα σε λίγο να ξεχαστείς... Εγώ αυτό θα κάνω πάντως!:cool: χαχαχα...ελα ντε ειναι κ Παρασκευη!!!καλα λεσ!! κ οπως ειχε πει κ μια ψυχη πιο παλια τα wave κολλανε συνηθως τισ παρασκευες!!:p Απλα ηθελα να το κανω ετσι για το ****το!!:happy: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Αμα σου πω ενα κολπο και σου κανει αναβαθμιση τι κερδιζω? :lol: Μια θηκη δωρο(like iphone 4):D Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Παιδιά έχει αρκετό δείκτη SAR όμως απ'ότι βλέπω σε σχέση με το ιphone Το iphone έχει 44 και το samsung 99 ...Οπως όλα σχεδόν τα Samsung, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητα και κακό...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Παιδιά μην γκρινιάζουμε τόσο. Μιλάμε για ένα λειτουργικό ολόφρεσκο. Μυρίζει θάλασσα! :lol: Στο κάτω κάτω όλοι ξέραμε ότι θα αντιμετωπήσουμε προβλήματα λόγω παιδικών ασθενιών και το αποδεχτήκαμε αγοράζοντάς το. Και μπορώ να πω ότι είναι ευχάριστη έκπληξη το πόσο λίγα και άνευ σημασίας είναι τα προβληματάκια του. Μου φαίνεται έχετε ξεχάσει τι γίνονταν με τα πρώτα Symbian!! Φτου φτου φτου, Παναγία μου! :X Και προς Θεού μην μπερδεύουμε τις περιπτώσεις του hardware προβλήματος όπως αυτή του φίλου που σταμάτησε να παίζει το ακουστικό. Το 6720 που έχω σαν δεύτερο, τους πρώτους 2 μήνες το είχα 1 μήνα εγώ και 1 μήνα ήταν στο service. Και τι να πω κιόλας που ακόμα και τώρα έχει θέμα. Παρόλλο που είναι κλειστό, μου αδειάζει την μπαταρία σαν να είναι σε κατάσταση αναμονής, δηλαδή σε 3 μέρες. Να το ξαναστείλω στο service? Όχι βέβαια, γιατί ένας Θεός ξέρει πως θα μου γυρίσει. Άρα λοιπόν το hard πρόβλημα είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής και δεν θα πρέπει να αφορίζουμε τα πάντα. Edited September 3, 2010 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 wΠαιδιά έχει αρκετό δείκτη SAR όμως απ'ότι βλέπω σε σχέση με το ιphone Το iphone έχει 44 και το samsung 99 τι ειναι το SAR? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 SAR = Specific Absorption Rate Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) w τι ειναι το SAR? Είναι το ποσοστό ακτινοβολίας που δέχεται το ανθρώπινο σώμα κατά την διάρκεια που μιλάς στο τηλέφωνο ( αν δεν έχεις hands free ) Και δυστυχώς είναι κάτι πολύ σημαντικό ( εννοώ γενικά ,σαν θέμα , όχι μόνο για το συγκεκριμένο κινητό ) Edited September 3, 2010 by woudoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Τι λέτε ρε παιδιά... εδώ λέει 0,5 http://www.samsung.com/ae/consumer/mobile-phones/mobile-phones/style/GT-S8500BANXSG/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification στο βιβλιαράκι μέσα πόσο λέει ; (p.s. του iPhone οταν λές, να πες για ποιο iPhone. Γιατι το 3G έχει πάνω από 1 100% Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Παιδιά το Skype μπορεί να δουλέψει στο samsung wave ; ξέρει κάποιος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideynr Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Nα διορθωσω στο ποστ του φιλου woudoulis οτι η ακτινοβολια παραμενει και με το handsfree. απλα οχι στο ιδιο ποσοστο. Με εξαιρεση τα bluetooth handsfree οπου αυτα εκπεμπουν κατευεθειαν μεσα στο αυτι με την ακτινοβολια να ειναι στα μεγαλυτερα κλιμακια της εκει.Τα ιδανικοτερα hands free ειναι αυτα που εχουν το ενα ακουστικο γιατι ειναι χαμηλα ο δεκτης τους και εκπεμπει πολυ λιγοτερη ακτινοβολια.Τα υπολοιπα κοινα handsfree οπως πχ αυτα που εχει το samsung εκπεμπουν κ παλι ακτινοβολια , μικροτερη φυσικα απο αυτη που εκπεμπει το κινητο μονη τους , και περισσοτερη απο τα handsfree με το ενα ακουστικο που ανεφερα παραπανω.Δεν το γλυτωνεις το SAR οτι και να κανεις, μπορεις απλα να μειωσεις την εκθεση σου στην ακτινοβολια. (Ολα αυτα τα εμαθα απο τον καθηγητη μου στο ΤΕΙ ο οποιος εχει εμμονη με το SAR , εδω καλα καλα δεν εχει ασυρματο τηλεφωνο σπιτι του -μιας και αυτο εκπεμπει μεγαλυτερη ακτινοβολια απο κινητα αφου λειτουργει σε μεγαλες συχνοτητες-) Sorry για το offtopic :) Κατι αλλο τωρα, εμενα το κουτι του κινητου μου δεν ειχε ελληνικο βιβλιαρακι μεσα, παρα στα αγγλικα και στα γερμανικα.Αυτο σημαινει παραεισαγωγη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 ααα ok. δε μαμεις... με τοση ακτινοβολια γυρω μας, σταγονα στον ocean το handsfree προβλημα με το καλωδιο... το bluetooth παλι ακτιβολια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Τι λέτε ρε παιδιά... εδώ λέει 0,5 http://www.samsung.com/ae/consumer/mobile-phones/mobile-phones/style/GT-S8500BANXSG/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification στο βιβλιαράκι μέσα πόσο λέει ; (p.s. του iPhone οταν λές, να πες για ποιο iPhone. Γιατι το 3G έχει πάνω από 1 100% Ε τι μηδέν ,50 τι μηδέν ,49 Εγώ κοίταξα εδώ http://www.gsmarena.com/samsung_s8500_wave-3146.php http://www.gsmarena.com/apple_iphone_3gs-2826.php 0,9888 wat ανά κιλό λέει το βιβλιαράκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 εμενα το κουτι του κινητου μου δεν ειχε ελληνικο βιβλιαρακι μεσα, παρα στα αγγλικα και στα γερμανικα.Αυτο σημαινει παραεισαγωγη ? Δεν ξέρω να σου πω σίγουρα αλλά φοβάμαι πως μπορεί Θα το καταλάβεις αν δεν έχει μέσα περασμένη την Ελληνική γλώσσα εξ'αρχής Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ διαβάζοντας διάφορα σήμερα στο ίντερνετ Αλλά μου κάνει εντύπωση , αν το πήρες από επίσημο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας κι όχι από το ίντερνετ θα έπρεπε να είχε βιβλιαράκι στα Ελληνικά Βάση νόμου άλλωστε είναι υποχρεωμένοι ,είτε σε φωτοτυπία είτε κανονικό βιβλιαράκι από την εταιρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoskm900 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα απόκτησα το samsung wave.Μόλις το έβαλα να φορτίζει εχω καποιες αποριες και αν μπορεί κάποιος να με βοηθησει. 1) ποσες ωρες θελει πρωτη φόρτισή για καλύτερη απόδοση? 2) εχετε βρει θηκη για το κινητο? και που? 3) γρατζουνιεται η οθονη? εχει δικη του μεμβρανη επανω η πρεπει να βαλω εγω? 4) επειδη βλεπω τις συνεχεια post για αναβαθμισεις.πρεπει να του κανω οπωσδηποτε μολις το πηρα? και γιατι? 5) μου ειπαν στην vodafone να μην μπω στο wi-fi εαν δεν κανω καποια ρυθμιση που θα μου πουν απο την samsung γιατι εαν μπω θα χρεωνομαι.τι ειναι αυτο? συγνωμη εαν σας κουρασα. πιστευω να με βοηθησει καποιος ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Μην αγχώνεσαι και με τις προηγούμενες εκδόσεις το ίδιο έγινε σε κάποιους. Αν όχι αύριο, μεθαύριο θα έχεις την επιλογή. Άλλωστε τι καίγεσαι φαντάζεσαι παρασκευιάτικα να γίνει καμία στραβή και να ψάχνεσαι όλο το ΣΚ; Δες την μπάλα σε λίγο να ξεχαστείς... Εγώ αυτό θα κάνω πάντως!:cool: Τι να ξεχαστει χειροτερα θα γινει αφου χανουμε :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts