Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχει αρκετό δείκτη SAR όμως απ'ότι βλέπω σε σχέση με το ιphone

Το iphone έχει 44 και το samsung 99

...Οπως όλα σχεδόν τα Samsung, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητα και κακό...!!

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μην γκρινιάζουμε τόσο. Μιλάμε για ένα λειτουργικό ολόφρεσκο. Μυρίζει θάλασσα! :lol:

Στο κάτω κάτω όλοι ξέραμε ότι θα αντιμετωπήσουμε προβλήματα λόγω παιδικών ασθενιών και το αποδεχτήκαμε αγοράζοντάς το. Και μπορώ να πω ότι είναι ευχάριστη έκπληξη το πόσο λίγα και άνευ σημασίας είναι τα προβληματάκια του. Μου φαίνεται έχετε ξεχάσει τι γίνονταν με τα πρώτα Symbian!! Φτου φτου φτου, Παναγία μου! :X

Και προς Θεού μην μπερδεύουμε τις περιπτώσεις του hardware προβλήματος όπως αυτή του φίλου που σταμάτησε να παίζει το ακουστικό. Το 6720 που έχω σαν δεύτερο, τους πρώτους 2 μήνες το είχα 1 μήνα εγώ και 1 μήνα ήταν στο service. Και τι να πω κιόλας που ακόμα και τώρα έχει θέμα. Παρόλλο που είναι κλειστό, μου αδειάζει την μπαταρία σαν να είναι σε κατάσταση αναμονής, δηλαδή σε 3 μέρες. Να το ξαναστείλω στο service? Όχι βέβαια, γιατί ένας Θεός ξέρει πως θα μου γυρίσει. Άρα λοιπόν το hard πρόβλημα είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής και δεν θα πρέπει να αφορίζουμε τα πάντα.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

SAR = Specific Absorption Rate

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

w

τι ειναι το SAR?

Είναι το ποσοστό ακτινοβολίας που δέχεται το ανθρώπινο σώμα κατά την διάρκεια που μιλάς στο τηλέφωνο ( αν δεν έχεις hands free )

Και δυστυχώς είναι κάτι πολύ σημαντικό ( εννοώ γενικά ,σαν θέμα , όχι μόνο για το συγκεκριμένο κινητό )

Edited by woudoulis

Τι λέτε ρε παιδιά... εδώ λέει 0,5

http://www.samsung.com/ae/consumer/mobile-phones/mobile-phones/style/GT-S8500BANXSG/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

στο βιβλιαράκι μέσα πόσο λέει ;

(p.s. του iPhone οταν λές, να πες για ποιο iPhone. Γιατι το 3G έχει πάνω από 1 100%

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Nα διορθωσω στο ποστ του φιλου woudoulis οτι η ακτινοβολια παραμενει και με το handsfree. απλα οχι στο ιδιο ποσοστο. Με εξαιρεση τα bluetooth handsfree οπου αυτα εκπεμπουν κατευεθειαν μεσα στο αυτι με την ακτινοβολια να ειναι στα μεγαλυτερα κλιμακια της εκει.Τα ιδανικοτερα hands free ειναι αυτα που εχουν το ενα ακουστικο γιατι ειναι χαμηλα ο δεκτης τους και εκπεμπει πολυ λιγοτερη ακτινοβολια.Τα υπολοιπα κοινα handsfree οπως πχ αυτα που εχει το samsung εκπεμπουν κ παλι ακτινοβολια , μικροτερη φυσικα απο αυτη που εκπεμπει το κινητο μονη τους , και περισσοτερη απο τα handsfree με το ενα ακουστικο που ανεφερα παραπανω.Δεν το γλυτωνεις το SAR οτι και να κανεις, μπορεις απλα να μειωσεις την εκθεση σου στην ακτινοβολια. (Ολα αυτα τα εμαθα απο τον καθηγητη μου στο ΤΕΙ ο οποιος εχει εμμονη με το SAR , εδω καλα καλα δεν εχει ασυρματο τηλεφωνο σπιτι του -μιας και αυτο εκπεμπει μεγαλυτερη ακτινοβολια απο κινητα αφου λειτουργει σε μεγαλες συχνοτητες-)

Sorry για το offtopic :)

Κατι αλλο τωρα,

εμενα το κουτι του κινητου μου δεν ειχε ελληνικο βιβλιαρακι μεσα, παρα στα αγγλικα και στα γερμανικα.Αυτο σημαινει παραεισαγωγη ?

ααα ok.

δε μαμεις... με τοση ακτινοβολια γυρω μας, σταγονα στον ocean

το handsfree προβλημα με το καλωδιο... το bluetooth παλι ακτιβολια...

Τι λέτε ρε παιδιά... εδώ λέει 0,5

http://www.samsung.com/ae/consumer/mobile-phones/mobile-phones/style/GT-S8500BANXSG/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

στο βιβλιαράκι μέσα πόσο λέει ;

(p.s. του iPhone οταν λές, να πες για ποιο iPhone. Γιατι το 3G έχει πάνω από 1 100%

Ε τι μηδέν ,50 τι μηδέν ,49

Εγώ κοίταξα εδώ

http://www.gsmarena.com/samsung_s8500_wave-3146.php

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_3gs-2826.php

0,9888 wat ανά κιλό λέει το βιβλιαράκι

εμενα το κουτι του κινητου μου δεν ειχε ελληνικο βιβλιαρακι μεσα, παρα στα αγγλικα και στα γερμανικα.Αυτο σημαινει παραεισαγωγη ?

Δεν ξέρω να σου πω σίγουρα αλλά φοβάμαι πως μπορεί

Θα το καταλάβεις αν δεν έχει μέσα περασμένη την Ελληνική γλώσσα εξ'αρχής

Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ διαβάζοντας διάφορα σήμερα στο ίντερνετ

Αλλά μου κάνει εντύπωση , αν το πήρες από επίσημο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας κι όχι από το ίντερνετ θα έπρεπε να είχε βιβλιαράκι στα Ελληνικά

Βάση νόμου άλλωστε είναι υποχρεωμένοι ,είτε σε φωτοτυπία είτε κανονικό βιβλιαράκι από την εταιρία

Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα απόκτησα το samsung wave.Μόλις το έβαλα να φορτίζει

εχω καποιες αποριες και αν μπορεί κάποιος να με βοηθησει.

1) ποσες ωρες θελει πρωτη φόρτισή για καλύτερη απόδοση?

2) εχετε βρει θηκη για το κινητο? και που?

3) γρατζουνιεται η οθονη? εχει δικη του μεμβρανη επανω η πρεπει να βαλω εγω?

4) επειδη βλεπω τις συνεχεια post για αναβαθμισεις.πρεπει να του κανω οπωσδηποτε μολις το πηρα? και γιατι?

5) μου ειπαν στην vodafone να μην μπω στο wi-fi εαν δεν κανω καποια ρυθμιση που θα μου πουν απο την samsung γιατι εαν μπω θα χρεωνομαι.τι ειναι αυτο?

συγνωμη εαν σας κουρασα.

πιστευω να με βοηθησει καποιος

ευχαριστω πολυ

Μην αγχώνεσαι και με τις προηγούμενες εκδόσεις το ίδιο έγινε σε κάποιους.

Αν όχι αύριο, μεθαύριο θα έχεις την επιλογή.

Άλλωστε τι καίγεσαι φαντάζεσαι παρασκευιάτικα να γίνει καμία στραβή και να ψάχνεσαι όλο το ΣΚ;

Δες την μπάλα σε λίγο να ξεχαστείς...

Εγώ αυτό θα κάνω πάντως!:cool:

Τι να ξεχαστει χειροτερα θα γινει αφου χανουμε :P

woudoulis το πηρα απο Play247.com μιας και τα ευρωπουλα ηταν 50 ευρω λιγοτερα απο τα υπολοιπα μαγαζια κινητης,τα ελληνικα ηταν περασμενα μεσα απο την μαμα του , το μονο διαφορετικο απο τους υπολοιπους ηταν οτι εμενα ειχε και μια μνημη μεσα με περασμενους καποιους απο τους χαρτες του route66 αυστραλιας και κατι ακομα , απο κει και περα δεν ξερω , ρωτησα και πιο πριν αλλα δεν μου απαντησε κανεις

Φιλε πανο,

1) Κατι ο οποιο γραφει και σε ενα αρθρο του myphone εδω , οι μπαταριες δεν χρειαζονται παραπανω φορτιση απο οτι σου δειχνουν οτι θελουν.Αυτα περι "να το αφησω ολη νυχτα να φορτιζει" δεν δινει τιποτα στο κινητο.Επισης το κινητο για λογους τεστινγκ συνηθως ερχεται με την μπαταρια του φορτισμενη (οχι πληρως) ωστε να μπορεις να κανεις αμεσο ελεγχο με την αγορα, για τυχον προβληματα.Την μπαταρια θα την βαλεις , θα ανοιξεις το κινητο , θα το αποφορτισεις τελειως, και μετα θα το φορτισεις.θελει 3-4 φορτισεις περιπου για να στρωσει η μπαταρια του

2) για αυτο θα σου απαντησει καποιος αλλος

3) Η οθονη εχει μια πολυ καλη προστασια απεναντι στις γρατζουνιες και εγω προσωπικα δεν θα συστηνα την αγορα μεμβρανης.Μπορεις να πας στο Youtube Να δεις ενα βιντεο που εχουν ποσταρει και κατι παιδια πιο πισω , γραψε scratch test samsung wave, και δες το πρωτο που θα σου εμφανισει

4) οι αναβαθμισεις ειναι για την καλυτερη λειτουργια του κινητου , αλλα δεν ειναι και απαραιτητες, αν θες τις κανεις.Το αν θα εχεις προβλημα η οχι ...ειδωμεν

5) Ως προς το wifi , ανοιχτο χωρις προβλημα, εμενα οσο ημουν σε wifi τραβαγε μονο απο κει και οχι απο 3G.

4) επειδη βλεπω τις συνεχεια post για αναβαθμισεις.πρεπει να του κανω οπωσδηποτε μολις το πηρα? και γιατι?

5) μου ειπαν στην vodafone να μην μπω στο wi-fi εαν δεν κανω καποια ρυθμιση που θα μου πουν απο την samsung γιατι εαν μπω θα χρεωνομαι.τι ειναι αυτο?

συγνωμη εαν σας κουρασα.

ευχαριστω πολυ

1)ΜΕΓΙΑ !!!!!! κι εγώ σήμερα το πήρα και θα το αφήσω 10-12 ώρες όσο μου είπαν και όσο διάβασα στο ίντερνετ

2)Η οθόνη λένε ότι δεν γρατσουνιέται εύκολα αλλά οκ μην το δοκιμάσουμε κι όλας lol H oθόνη είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και το υλικό είναι τζάμι , γυαλί , δεν είναι πλαστικό ,πράγμα που το κάνει ακόμα καλύτερο .

3)Η μεμβράνη που έχει πάνω η δική του έχει και ζωγραφιές πάνω οπότε αναγκαστικά την βγάζεις ,δεν είχε η δική σου ?

4)Σε αυτό δεν ξέρω να σου πω αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να πέσουμε με τα μούτρα στα ψαξίματα .Εγώ πάντως δεν θα κάνω Update αν δω ότι είναι μια χαρά ,τουλάχιστον όχι ακόμα

5) Δεν πρέπει να σου είπαν wifi .Το wifi δεν σε χρεώνει .Το 3G ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ !!!!!!!!!! μη σου πω να το απενεργοποιήσεις κι όλας γιατί μπορεί να χρεωθείς 3G σύνδεση κατά λάθος .Το wifi θα δουλέψει μόνο αν στο χώρο που βρίσκεσαι υπάρχει ασύρματη σύνδεση για το ίντερνετ και θα μπεις ΔΩΡΕΑΝ ! δεν θα πληρώσεις δηλαδή κάτι .Οπότε μπορείς μέσα από το σπίτι σου ή από μια καφετέρια κτλπ να μπεις κανονικά δωρεάν στο ίντερνετ .Αν όμως μπεις με το 3G θα πληρώσεις και θα πληρώσεις και πολλά αν δεν έχεις κάποιο πακέτο

Τι να ξεχαστει χειροτερα θα γινει αφου χανουμε :P

ισα ισα καλυτερα που χανουμε... για να ξεχαστει κανεις απο κατι αλλο εννοω.

μη μασατε ομως και τον αγωνα τον εχουμε και την αναβαθμιση

woudoulis το πηρα απο Play247.com μιας και τα ευρωπουλα ηταν 50 ευρω λιγοτερα απο τα υπολοιπα μαγαζια

Eμ είδες ? τελικά καμμιά φορά για 50 ευρώ λιγότερο μπορεί μετά να παιδευτείς λίγο παραπάνω .Πχ τσέκαρε αν έχει μέσα Ελληνικούς χαρακτήρες

1) Κατι ο οποιο γραφει και σε ενα αρθρο του myphone εδω , οι μπαταριες δεν χρειαζονται παραπανω φορτιση απο οτι σου δειχνουν οτι θελουν.Αυτα περι "να το αφησω ολη νυχτα να φορτιζει" δεν δινει τιποτα στο κινητο

Διαφωνώ ,άλλωστε ακόμα κι αν είναι έτσι δεν θα πάθει τίποτα αν το φορτίσει 10 ώρες την πρώτη φορά , αν όμως ΔΕΝ είναι έτσι ,τότε θα την πατήσει

Αρα γιατί να το ρισκάρεις

συγνωμη εαν σας κουρασα.

ευχαριστω πολυ

1) Θα το ανοιξεις, θα παιξεις μεχρι να τελειωσει η μπαταρια και μετα θα το φορτισεις μεχρι να σου βγαλει οτι φορτιστηκε, γυρω στο 3ωρο θελει.

3) Η οθονη του ειναι αντιχαρακτικη, εγω προσωπικα δεν θα βαλω τιποτα.

4) Τι να σου πω, εγω τις κανω και δεν εχω προβληματα μεχρι τωρα. Your choice!

5) Ακομα ενας αμπαλος υπαλληλος την πεταξε. Μπες αφοβα με wifi δεν υπαρχει καποιο προβλημα.

Δεν ειχα κανενα προβλημα με τα ελληνικα στο κινητο ηταν σεταρισμενο μια χαρα , και μου εκανε και Update μολις ειχα μπει στο app store στο JF7 απο τοτε δεν το αφηνε το keis Να κανει αλλη.Ως προς την μπαταρια,το κινητο δεν παθαινει τιποτα ειτε το αφησεις ειτε οχι.Τι να παθει?Να χασει κυκλο φορτισης?Δεν ισχυει κατι τετοιο και δεν το χρειαζεται.Οταν το κινητο φορτιζει πληρως , και δεν χρησιμοποιειται καθολου τοτε πολυ απλα σταματαει να φορτιζει η μπαταρια.Ποιος ο λογος τοτε.Τσαμπα ρευμα.

:lol:

Μια θηκη δωρο(like iphone 4):D

ΜΕ Συνδεδεμένη την συσκευή στον υπολογιστή και το kies σε λειτουργία

1 - Ανοίξτε το Windows Registry (έναρξη->εκτέλεση->regedit)

1.1-Βρείτε το "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Samsung \ Kies \ DeviceDB \ * 1

* Δοκιμάστε πιθανά τους αριθμούς 0, 1,2,3 αν έχετε βάλει πολλές φορές το Kies.

1.2-εκεί πρέπει να βρουμε και να πειράξουμε τα ακόλουθα

HIDSWVER:

ProductCode:

SoftwareRevision:

θέτωντας τις εξής τιμές

HIDSWVER: S8500XXJEE/S8500OXCJEC

ProductCode: GT-S8500

SoftwareRevision: S8500XXJEE/S8500OXCJEC

Έπειτα στο kies πηγαίνετε να κάνετε αναβάθμιση!

Προσοχη ομως! Εγω δοκιμασα να αλλαξω τον αριθμο 1 και δε μου δουλεψε. Επομενως καλο ειναι να αλλαξεις σε ολες τις τιμες τα HIDSWVER:

ProductCode:

SoftwareRevision:. Ολα αυτα θα τα κανεις με το καλωδιο συνδεδεμενο και μετα θα βαλεις το keys κατευεθειαν να σου βρει την αναβαθμιση. ΑΝ αποσυνδεσεις το καλωδιο η κλεισεις το regedit οι τιμες χανονται... Περιμενω τη θηκη!

Τσαμπα ρευμα.

Kαι ρισκάρεις λίγο "τσάμπα ρεύμα" από το να το φορτίσεις μια φορά 10 ώρες απλά για να είσαι καλυμένος στην περίπτωση που πρέπει ;

Eμ είδες ? τελικά καμμιά φορά για 50 ευρώ λιγότερο μπορεί μετά να παιδευτείς λίγο παραπάνω .Πχ τσέκαρε αν έχει μέσα Ελληνικούς χαρακτήρες

Διαφωνώ ,άλλωστε ακόμα κι αν είναι έτσι δεν θα πάθει τίποτα αν το φορτίσει 10 ώρες την πρώτη φορά , αν όμως ΔΕΝ είναι έτσι ,τότε θα την πατήσει

Αρα γιατί να το ρισκάρεις

οι μπαταριες εχουν προβλημα αν βρισκονται διαρκως υπο φορτιση.

ειδικα αν την αφηνεις συνδεμενη με το φορτιστη 12 και ωρες.

ουτε 3-4 φορτισεις εκφορτισεις θελει ουτε τιποτα.

την χρησιμοποιεις μεχρι να αδειασει εντελως και μετα απλα φορτιζεις κανονικα.

απλως φροντιζεις να μην φορτιζεις με σχετοκα γεματη μπαταρια και συχνα πυκνα μια πληρη αποφορτιση σιγουρα.

η φορτιση αποτελει αιτια θανατου της μπαταριας και οχι η αποφορτιση

What he said ^ με μερικες διαφορες μονο,

οτι η αποφορτιση δεν αποτελει αιτια "θανατου" αλλα αν δεν γινεται παντα και οχι τελειως τοτε προκαλει μειωση ισχυς οταν φυσικα γινεται επανηλιμενα

οι μπαταριες εχουν προβλημα αν βρισκονται διαρκως υπο φορτιση.

ειδικα αν την αφηνεις συνδεμενη με το φορτιστη 12 και ωρες.

ουτε 3-4 φορτισεις εκφορτισεις θελει ουτε τιποτα.

την χρησιμοποιεις μεχρι να αδειασει εντελως και μετα απλα φορτιζεις κανονικα.

απλως φροντιζεις να μην φορτιζεις με σχετοκα γεματη μπαταρια και συχνα πυκνα μια πληρη αποφορτιση σιγουρα.

η φορτιση αποτελει αιτια θανατου της μπαταριας και οχι η αποφορτιση

Ισως είναι μια νοοτροπία παλιά που'χει μείνει από τα πρώτα κινητά ,δε ξέρω

Αλλά από την άλλη έχω βρει διάφορα ποστ στο ίντερνετ από κάποιους που γκρινιάζουν ότι δεν τους κρατά πολύ η μπαταρία και από άλλους που λένε ότι τους κρατάει πολύ . Ενας που του κρατάει πολύ την είχε φορτίσει 12 ώρες είπε

Αλλά οκ δε σου λέω 12 ,αλλά 10 , 8 ?

Τι θα πάθει να την αφήσεις μια φορά , για πρώτη φορά , το βράδυ να φορτίζει ;

Δεν λέω ότι έχεις άδικο απλά τουλάχιστον εγώ νιώθω πιο "ασφαλής" αν την πρώτη φορά την φορτίσω αρκετά

Edited by woudoulis