Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχεισ δικιο φιλε νομιζω οτι το εχει ξεφτιλισσει το θεμα...:lol::lol::lol:

Και μολις τελειωσει ο φιλος μαζι τους θα τους φτιαξω εγω:D:D

Μα ειναι δυνατον να ξυπνω το πρωι για δουλεια και να ειναι τεζα ολοι οι ηχοι απο το μεγαφωνο?? Ετσι χωρις λογο????

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και μολις τελειωσει ο φιλος μαζι τους θα τους φτιαξω εγω:D:D

Μα ειναι δυνατον να ξυπνω το πρωι για δουλεια και να ειναι τεζα ολοι οι ηχοι απο το μεγαφωνο?? Ετσι χωρις λογο????

καθε καινουργιο πραγμα εχει τα προβληματα του...η samsung ειναι ''καινουργια'' στα smart phones οποτε κατα καποιο τροπο δικαιολογειται...Πιστευω με τον καιρο ολα θα φτιαξουνε...:)

15 μερες δουλευει το τηλ κ τις υπολοιπες 15 παλεουμε να το επαναφερουμε!!!ε δν γινετε δουλεια ετσι!!!

ειναι ελαχιστοι αυτοι που δν τους εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα.Και αντι αυτοι να ειναι ο κανονας πλεον ειναι η εξαιρεση..

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

το parlingo σας δουλεύει? κατέβασα και την beta 2.1.7 που βάζαμε ως τώρα αλλά τίποτα.

Εμενα μου δουλευει κανονικα, βεβαια παντα μετα απο update κανω hard reset, οποτε μπορει λογω αυτου να μην εχω προβληματα.

Άρα δεν είμαι μόνο εγώ.... :(

Εμενα κανονικα μου παιζει.

Απλα μετά την αναβάθμιση ειχες χαθει το προφιλ του msn.

Έτρεξα το jad αρχειο και μου εμφανισε κανονικα το προφιλ που είχα κανει στο msn, το οποίο συνδεθηκε αμεσως

Εμένα πάντος (φτού φτού να μη το ματιάσω) δουλεύει στην εντέλεια, κανένα παράπονο ούτε απο την συσκευή ούτε με τις αναβαθμίσεις ούτε με το kies το οποίο δεν το έχω αναβαθμίσει και το τρέχω σε win XP τα οποία τρέχουν σε virtual machine πάνω απο SuSe Linux... και που νόμιζα ότι σίγουρα θα έχω πρόβλημα με όλα αυτά.

Εμενα μου δουλευει κανονικα, βεβαια παντα μετα απο update κανω hard reset, οποτε μπορει λογω αυτου να μην εχω προβληματα.
πως γίνεται το hard reset?

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

ειπα να μην το πειραξω με MultiLoader και διαβαζοντας το μηνυμα σου λεω δεν κανεις και ενα hard reset μηπως..................εστρωσε :wacko:εμφανισε τα γραμματα στο μενου ρυθμισεις................:wacko:αντε βρες ακρη

Τα περισσότερα προβλήματα εμφανίζονται σε συσκευές που έχουν αναβαθμιστεί με MultiLoader ή έχουν περαστεί τα ελληνικά εκ των υστέρων. Επίσης, antivirus και firewalls συχνά-πυκνά εμποδίζουν το κατέβασμα ή την αναβάθμιση. Επομένως, όσοι χρησιμοποιούν το Kies για τις αναβαθμίσεις και γνωρίζουν να σετάρουν το software τους, συνήθως δεν έχουν πρόβλημα. Οπότε, μάλλον δεν φταίει η Samsung...

Τα περισσότερα προβλήματα εμφανίζονται σε συσκευές που έχουν αναβαθμιστεί με MultiLoader ή έχουν περαστεί τα ελληνικά εκ των υστέρων. Επίσης, antivirus και firewalls συχνά-πυκνά εμποδίζουν το κατέβασμα ή την αναβάθμιση. Επομένως, όσοι χρησιμοποιούν το Kies για τις αναβαθμίσεις και γνωρίζουν να σετάρουν το software τους, συνήθως δεν έχουν πρόβλημα. Οπότε, μάλλον δεν φταίει η Samsung...

Κανεις λαθος φιλε μου γτ το κινητο μ δν το εχω αναβαθμισει ποτε με multiloader και με ελληνικα το αγορασα!!εκανα 2 προηγουμενες αναβαθμισεις του kies κανονικα,με τισ αναβαθμισεις του κινητου ειχα καποια προβληματα αλλα εστρωνε μετα απο καποιες μερες κ σημερα μετα την τελευταια αναβαθμιση του kies λεει οτι η προηγουμενη εκδοση του κινητου ειναι κ η πιο προσφατη(sw s8500xxjf8/s8500oxcjf3)!!!

Αρα η SAMSUNG τα εχει λιγο μπερδεμενα!!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Τα περισσότερα προβλήματα εμφανίζονται σε συσκευές που έχουν αναβαθμιστεί με MultiLoader ή έχουν περαστεί τα ελληνικά εκ των υστέρων.

Εγω ανήκω σε αυτην την κατηγορια και δεν ειχα κανενα πρόβλημα με την αναβαθμιση

Τελικά σε μένα η αναβάθμιση του Κιες έγινε κανονικά μέσα από το ιδιο το πρόγραμμα, αν και μερικές φορές πέταγε μήνυμα να ελέγξω την σύνδεση στο ιντερνετ, αλλα συνέχιζε κανονικά και τελείωσε επιτυχώς. Ίσως είμαι από τους τυχερούς όσον αφορά τις αναβαθμίσεις :O Αν και τώρα με την νέα έκδοση με ενημερώνει ότι δεν μπορεί να ενημερωθεί αυτή η έκδοση της συσκευής...ότι να ναι το kies, είναι να το skieis Edited by argiris77

Περιττό να πω ότι με έχετε πανικοβάλει λίγο με όλα αυτά τα προβλήματα που διαβάζω ! Επίσης έμαθα ότι δεν έχει καθόλου εφαρμογές της προκοπής

Πολύ πρόχειρες και ανάξιες λόγου

Αλλά όλα τα άλλα που διαβάζω και βλέπω είναι φανταστικά

Θα το έχω μέσα στην επόμενη ώρα και δε βλέπω την ώρα

Αν έχει μέσα ήδη τα Ελληνικά δεν θα το συνδέσω για αναβάθμιση

Να κάνω μια χαζή ερώτηση

Αν θέλω να περάσω φωτογραφίες από το κινητό στον υπολογιστή μπορώ να μπω από τον υπολογιστή στο κινητό ( όπως μπαίνουμε σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο) ή πρέπει να το κάνω όπωσδήποτε από το Kies ?

Ευχαριστώ

Οχι φιλε μου δεν ειναι ετσι και εγω δεν ειχα προβλημα με της εως τωρα αναβαθμισεις εκανα κανονικα απο το Kies.Πολυ λιγοι δεν αντιμετωπισας προβλημα, το ιδιο σεταρισμα εχω απο την προηγουμενη.

Woudoulis μην ανησυχεις καθολου... Κατι θα φταιει στα pc αυτων που εχουν προβλημα. Εγω που του εχω βγαλει τα ματια και με το keys και με το multiloader δεν εχω το παραμικρο προβλημα... Edited by le_bron

Woudoulis μην ανησυχεις καθολου... Κατι θα φταιει στα pc αυτων που εχουν προβλημα. Εγω που του εχω βγαλει τα ματια και με το keys και με το multiloader δεν εχω το παραμικρο προβλημα...

Nα΄σαι καλά , άντε να δούμεεεε

Πρώτη φόρτιση θα το αφήσω κάνα 12ωρο να στρώσει

Κι ένα βιντεάκι για την οθόνη του ( δεν το δοκιμάζω lol )

To ξέρατε ότι το τοπίο που δείχνει η συσκευή σαν screen background είναι η Κέρκυρα ;

Edited by woudoulis

Εμενα κανονικα μου παιζει.

Απλα μετά την αναβάθμιση ειχες χαθει το προφιλ του msn.

Έτρεξα το jad αρχειο και μου εμφανισε κανονικα το προφιλ που είχα κανει στο msn, το οποίο συνδεθηκε αμεσως

αααα.... εγώ δεν είχα κατεβάσει και το .jad αρχείο, μόνο το .jar είχα κατεβάσει...Νόμιζα ότι ήταν άχρηστο μόνο οδηγίες χρήσης ή κάτι τέτοιο! Τώρα που το κατέβασα όντως δουλεύει μια χαρά! Δλδ πρέπει σε java εφαρμογές να κατεβάζουμε αναγκαστικά και τα 2 αρχεία;

Περιττό να πω ότι με έχετε πανικοβάλει λίγο με όλα αυτά τα προβλήματα που διαβάζω ! Επίσης έμαθα ότι δεν έχει καθόλου εφαρμογές της προκοπής

Δεν λεω οτι το bada είναι χαλι, απλά ειναι νωρις ακομα.

Εγω παντως αν το ίδιο κινητο, με τα ιδια χαρακτηριστικα εβγαινε σε android θα το προτιμουσα.

Aς έχουμε πάντα υπόψην μας όμως ότι μιλάμε για ένα κινητό που είναι της τάξης των -200 ευρώ σε σχέση με τα υπόλοιπα του είδους

Ετσι ειναι. Αν ειχε android θα ειχε 600 ευρω οσο το galaxy αφου κατα τα αλλα ειναι ιδια. Βασικα για μενα καλυτερο το wave αφου εχει πολυ καλυτερα υλικα κατασκευης αλλα και φλας στην καμερα.

Λίγη υπομονή να δούμε τι θα γίνει με τα OTA updates. Ίσως να μην έχουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με το kies.

Και για να κάνω λίγο τον devil's advocate :p

Ακούγεται πως το firmware του Samsung Wave 723 θα είναι το 1.1.

Ελπίζω πως η Samsung θα διαθέσει το update αυτό σε όλα τα bada κινητά, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να το διαθέσει μόνο στο Wave 723 ώστε να κάνει περισσότερες πωλήσεις πράγμα που δεν θέλουμε φαντάζομαι.

Επίσης το 723 λέγεται πως θα αρχίσει να πωλείται αυτό τον μήνα, οπότε ίσως η 1.0.2 ήταν απλά για να προετοιμάσουν τα κινητά με OTA feature.

Για να δούμε :p

Edited by Zenor

Πάντως με την τελευταία έκδοση του Kies δεν έχει επιλογή για να κάνεις εγγραφή στο samsung apps, τουλάχιστον σε μένα δεν εμφανίζει κάτι τέτοιο. Απο που αλλού μπορώ να δημιουργήσω λογαριασμό για μελλοντική αναβάθμιση από το κινητό?

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για Bada.

7000 εφαρμογές στο application store μέχρι το τέλος του 2010!!!

Πρακτικά αδύνατη η προσβολή του software από ιούς λόγο μορφολογίας bada...

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=617.0

Απλά θέλει υπομομή. Όχι μόνο σοβαρά το έχουν πάρει το θέμα στην samsung αλλά μάλλον είναι το project του αιώνα για τα Samsung smartphones!!!!

Αλλά όλα τα άλλα που διαβάζω και βλέπω είναι φανταστικά

Θα το έχω μέσα στην επόμενη ώρα και δε βλέπω την ώρα

Αν έχει μέσα ήδη τα Ελληνικά δεν θα το συνδέσω για αναβάθμιση

Να κάνω μια χαζή ερώτηση

Αν θέλω να περάσω φωτογραφίες από το κινητό στον υπολογιστή μπορώ να μπω από τον υπολογιστή στο κινητό ( όπως μπαίνουμε σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο) ή πρέπει να το κάνω όπωσδήποτε από το Kies ?

Ευχαριστώ

Το συνδέεις με το Usb και το βλέπει σαν εξωτερικό δίσκο.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro