Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω μεινει σε download mode..και τι δεν εχω κανει...το γνωστο θεμα με αποτυχια αναβαθμισης

και μη αναμενομενο σφαλμα...

καμια ιδεα??

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

4 φορές προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση αλλά συνεχώς μου βγάζει το σφάλμα: "msc.thunder.firmware update has stopped working"...:mad: Έχω Windows 7 Ultimate x64

Τώρα δοκιμάζω να κάνω την αναβάθμιση σε άλλο pc με Windows XP Pro SP3 και βλέπουμε...:rolleyes:

Μόλις έγινε η αναβάθμιση! Τελικά δεν ξέρω αν έχει σχέση το λειτουργικό αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι το Kies είναι για πολλές μπάτσες! Που είναι το απίστευτο Nokia Ovi Suite να τους δείξει τι πρέπει να κάνουν??? :rolleyes:

*πλέον στο μενού των ρυθμίσεων, κάτω από το "About phone" έχει την επιλογή "Software update" αλλά μου ζητάει να κάνω login στον λογαριασμό της Samsung (δηλαδή??)

**κύριοι moderators ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ να φτιάξετε ξεχωριστό section για το Bada OS με υποκατηγορίες περί συσκευών, εφαρμογών, αναβαθμίσεων, θεμάτων, προβλημάτων κλπ κλπ γιατί ήδη άρχισε να γίνεται χαμός στο θέμα του Wave! Γράφουμε όλοι χύμα για διάφορα θέματα και σε λίγο δεν θα βγαίνει άκρη εδώ μέσα... :rolleyes:

Edited by OculatusAbis

*πλεον στο μενού των ρυθμίσεων, κάτω από το "About phone" έχει την επιλογή "Software update" αλλά μου ζητάει να κάνω login στον λογαριασμό της Samsung (δηλαδή??)

http://www.samsungapps.com/join/signup.as

φίλε μου μέσω pc το έχω ήδη κάνει. Τη χρησιμότητα της λειτουργίας μέσα στο τηλέφωνο δεν καταλαβαίνω. Πρόκειται για FOTA? Αν ναι πως κάνουμε login μέσα από το κινητό?

φίλε μου μέσω pc το έχω ήδη κάνει. Τη χρησιμότητα της λειτουργίας μέσα στο τηλέφωνο δεν καταλαβαίνω. Πρόκειται για FOTA? Αν ναι πως κάνουμε login μέσα από το κινητό?

Πήγαινε menu-Λογαριασμοί και φτιάξε εκεί τον λογαριασμό samsung, μάλλον αυτόν θέλει.

Αλήθεια, δεν διαβάζει κανείς το φόρουμ.... ;

ανάφερα τις αλλαγές λίγα ποστ πιο πάνω :wacko:

Μιλούσα για την έκδοση 1.0.2 και όχι για το update...

@spirospatra

Τις δύο φορές που είχα περάσει update μου είχε ωγάλει το σφάλμα...αυτή την φορά όμως απεγκατέστησα το kies,το ξαναεγκατέστησα αλλά την νεότερη έκδοση και η ενημέρωση πέρασε κανονικά χωρίς σφάλμα...

Edited by Gdrdasky

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

παιδια μολις μπηκα για σημερα στο forum κ γελασα παρα πολυ με τις 3 τελευταιες σελιδες!!

πραγματικα κυριαρχει ενας πανικος με την αναβαθμιση κ παλι!!!

ελπιζω να μην παρεξηγηθω απο κανενα...

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Μιλούσα για την έκδοση 1.0.2 και όχι για το update...

@spirospatra

Τις δύο φορές που είχα περάσει update μου είχε ωγάλει το σφάλμα...αυτή την φορά όμως απεγκατέστησα το kies,το ξαναεγκατέστησα αλλά την νεότερη έκδοση και η ενημέρωση πέρασε κανονικά χωρίς σφάλμα...

Το update είναι η έκδοση 1.0.2

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Πήγαινε menu-Λογαριασμοί και φτιάξε εκεί τον λογαριασμό samsung, μάλλον αυτόν θέλει.

Ωπ! ευχαριστώ, αυτό ήθελε! :D

παιδια μολις μπηκα για σημερα στο forum κ γελασα παρα πολυ με τις 3 τελευταιες σελιδες!!

πραγματικα κυριαρχει ενας πανικος με την αναβαθμιση κ παλι!!!

ελπιζω να μην παρεξηγηθω απο κανενα...

Να κλαίς πρέπει :lol:

Χαμός γίνεται, ο καθένας διαφορετικό error συναντάει.

Ξανα-εγκατέστησα το KIES και πάλι μου λέει πως πρέπει να σβήσω System files...

Μα καλά αφού δε σβήνονται(εκτός και αν είναι άλλα τα system files, όχι οι εικόνες που είχε μέσα κτλ).

παιδια εγω φοβαμαι να κανω update μετα απο αυτα που ειχα περασει με την προηγουμενη!!ποσο μαλλον που δεν διορθωθηκε(αναβαθμιστηκε) ο flash player!!υστερει σημαντικα σε αυτο το κομματι το κινητο!!

κ επισησ οι αλλαγες αυτησ της εκδοσης δ λενε κ τπτ!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Εγω την εκανα παντως μια χαρα, 4/4 μεχρι τωρα :)

Πολυ χρησιμο να δειχνει το σημα του wifi, οπως και η δυνατοτητα για διαφορετικο ηχο σε sms και email.

Επειδη βλεπω αρκετους να εχουν προβλημα, προτεινω τα εξης :

-- Οταν κανετε το update μην τρεχετε τιποτα αλλο και μην κανετε τιποτα αλλο στο pc οσο διαρκει η εγκατασταση. Σβηστε ενεργα firewall και antivirus.

-- Εγω πριν καθε update κλεινω ολα τα widgets και επαναφερω σε default οτιδηποτε custom πχ θεματα (δεν ξερω αν παιζει ρολο).

-- Να ειναι full ή σχεδον full φορτισμενο.

-- Καντε μια προσευχη :D

Χρησιμοποιω windows 7 64 οποτε δεν υπαρχει προβλημα με αυτα.

Περισσοτερες εντυπωσεις αφου ασχοληθω λιγο παραπανω.

Κανω και εγω το update μεσω kies, και βλεπουμε. Για την ωρα, κατεβαζει τα αρχεια...

χμμμ......... To update τελειωσε και τωρα βλεπω μονιμα σε λευκη οθονη και με κοκκινα γραμματα αυτο το μνμ!

τιποτα αλλο!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FOTA Engine is not instaled

Plz install bellow FOTA eng.

(FOTA_ENGINE_VER_INFO_2.0)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανουμε τωρα?

Edited by clarckent
Στέφανος

Εγω την εκανα παντως μια χαρα, 4/4 μεχρι τωρα :)

Πολυ χρησιμο να δειχνει το σημα του wifi, οπως και η δυνατοτητα για διαφορετικο ηχο σε sms και email.

Επειδη βλεπω αρκετους να εχουν προβλημα, προτεινω τα εξης :

-- Οταν κανετε το update μην τρεχετε τιποτα αλλο και μην κανετε τιποτα αλλο στο pc οσο διαρκει η εγκατασταση. Σβηστε ενεργα firewall και antivirus.

-- Εγω πριν καθε update κλεινω ολα τα widgets και επαναφερω σε default οτιδηποτε custom πχ θεματα (δεν ξερω αν παιζει ρολο).

-- Να ειναι full ή σχεδον full φορτισμενο.

-- Καντε μια προσευχη :D

Χρησιμοποιω windows 7 64 οποτε δεν υπαρχει προβλημα με αυτα.

Περισσοτερες εντυπωσεις αφου ασχοληθω λιγο παραπανω.

Ευχαριστώ, μάλλον το Firewall έφταιγε, τώρα κάνει λήψη του update κανονικά :shifty:

Άντε να βάλουν και Theme Maker στο SDK να του δώσουμε λίγη ζωή!(αν και είναι μια χαρά και το default theme).

ΩΧΟΥ!!!αναβάθμιση και ξανα-αναβάθμιση..Δεν το αφήνετε όπως είναι για να έχετε την υγειά σας?

Ελα ντε.... τι τα θελουμε??????? :cry:

Στέφανος

ΩΧΟΥ!!!αναβάθμιση και ξανα-αναβάθμιση..Δεν το αφήνετε όπως είναι για να έχετε την υγειά σας?

Ελα ντε.... τι τα θελουμε??????? :cry:

Ο εχθρός του καλού λέγεται καλύτερο και στις αναβαθμίσεις ισχύει πάντα :rolleyes:

Ναι ρε παιδια αλλα τι κανουμε τωρα???? Το κινητο δεν κανει τιποτα! Εχει μεινει στην λευκη οθονη με το μυνημα για το FOTA ENGINE!!!!

Που στο καλο το βρισκουμε αυτο το fota engine?????

Edited by clarckent
Στέφανος

παιδια εκανα το update επιτυχως.Μετα εκανε επανεκινηση το τηλεφωνο και μπαινοντας στην επιφανεια εργασιας πριν φορτωσει τα widgets κολλαει και δεν κανει απολυτως τπτ...Τελος κανει επανεκινηση μονο του και ξανα απο την αρχη...

Πειτε μου τι να κανω γιατι εχω απελπιστει με τις αναβαθμισεις...Δεν ξερω τι να πω πια,πιστευω πως ειναι ενα κομματι που το κινητο υστερει απιστευτα...