Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια τι σκατα εγινε! εκανα την αναβαθμιση και μπαινω στις ρυθμισεις και βλεπω οτι δεν υπαρχουν γραμματα αλλα μονο τα εικονιδια! μπιανω κανονικα εκει που θελω αλλα πρεπει να μαντευω και να θυμαμαι που ειναι το καθενα!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;; πλζζζζζζ δε θελω φουλ ρησετ(ναι κανω σαν μωρο)

πολύ περίεργο αυτό...βασικά για αρχή κάνε μια επανεκίνηση στο κινητό...και βλέπουμε..

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια τι σκατα εγινε! εκανα την αναβαθμιση και μπαινω στις ρυθμισεις και βλεπω οτι δεν υπαρχουν γραμματα αλλα μονο τα εικονιδια! μπιανω κανονικα εκει που θελω αλλα πρεπει να μαντευω και να θυμαμαι που ειναι το καθενα!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;; πλζζζζζζ δε θελω φουλ ρησετ(ναι κανω σαν μωρο)

Κλείστο, ξανάνοιξτο, βάλτο ξανά στο kies μπας και υπάρχει και κάτι άλλο που δεν έγινε. Ψυχραιμία πάνω απ'ολα. Είσαι ο 1ος που έκανε την αναβάθμιση από δω όπως φαίνεται, ό,τι κι αν σου πούμε τώρα...

Παιδια τα FORUM του εξωτερικού λένε ότι αναβαθμιζεται το κινητό με την έκδοση BADA 1.0.2. Αρα μάλλον έχει σημαντικές αλλαγές για να αλλάζει όνομα στην έκδοση.

Βέβαια εγω θα περιμένω μια δυο μέρες και μετά βλέπουμε.

Παιδια τα FORUM του εξωτερικού λένε ότι αναβαθμιζεται το κινητό με την έκδοση BADA 1.0.2. Αρα μάλλον έχει σημαντικές αλλαγές για να αλλάζει όνομα στην έκδοση.

Σημαντικές αλλαγές όπως full flash υποστήριξη και text reflow και πολλά άλλα;

Πάντως αυτή την αναβάθμιση θα την δούμε μέσο ota δηλαδή μέσο κινητού,δεν θα χρειαζόμαστε απαρίτητα υπολογιστή για να την κάνουμε...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

Πάντως αυτή την αναβάθμιση θα την δούμε μέσο ota δηλαδή μέσο κινητού,δεν θα χρειαζόμαστε απαρίτητα υπολογιστή για να την κάνουμε...

Επιτέλους!! Μπας και δούμε άσπρη μέρα και εμείς οι linuxαδες...

Σημαντικές αλλαγές όπως full flash υποστήριξη και text reflow και πολλά άλλα;

Αλήθεια, δεν διαβάζει κανείς το φόρουμ.... ;

ανάφερα τις αλλαγές λίγα ποστ πιο πάνω :wacko:

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ LG ΚΜ 900 ΑRΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ.

ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ sony ericsson vivaz Η Samsung GT-S8500 Wave ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

4 φορές προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση αλλά συνεχώς μου βγάζει το σφάλμα: "msc.thunder.firmware update has stopped working"...:mad: Έχω Windows 7 Ultimate x64

Τώρα δοκιμάζω να κάνω την αναβάθμιση σε άλλο pc με Windows XP Pro SP3 και βλέπουμε...:rolleyes:

panoskm900 άνοιξε καλύτερα αντίστοιχο Post στους διαξιφισμούς.

Εδω μέσα τι περιμένεις να σε πούμε; :p

Φυσικά WAVE. Για ποιο αμερόληπτη όμως απάντηση κάνε αυτό που σε είπα.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ LG ΚΜ 900 ΑRΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ.

ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ sony ericsson vivaz Η Samsung GT-S8500 Wave ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Το vivaz βγαζει απλα καλυτερες φωτο... Κατα τα αλλα το wave ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με το vivaz. Μην το σκεφτεσαι καν... Σε ολα τα αλλα ειναι καλυτερο...

Εμενα δε λυθηκε με την επανεκινηση... Τι κανουμε τωρα????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Φιλε μου εγω ειχα το arena και αποφασισα να παρω το vivaz κυριως για την καμερα. Απογοητευτηκα παρα πολυ απο την οθονη αφης που για μενα ηταν κατα πολυ χειροτερη και απο το arena. Οποτε το γυρησα πισω και πηρα το wave και ειμαι κατενθουσιασμενος απ ολες τις αποψεις. Μεταξυ vivaz και wave εγω βαζω +++ στο wave.

εχω μεινει σε download mode..και τι δεν εχω κανει...το γνωστο θεμα με αποτυχια αναβαθμισης

και μη αναμενομενο σφαλμα...

καμια ιδεα??

4 φορές προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση αλλά συνεχώς μου βγάζει το σφάλμα: "msc.thunder.firmware update has stopped working"...:mad: Έχω Windows 7 Ultimate x64

Τώρα δοκιμάζω να κάνω την αναβάθμιση σε άλλο pc με Windows XP Pro SP3 και βλέπουμε...:rolleyes:

Μόλις έγινε η αναβάθμιση! Τελικά δεν ξέρω αν έχει σχέση το λειτουργικό αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι το Kies είναι για πολλές μπάτσες! Που είναι το απίστευτο Nokia Ovi Suite να τους δείξει τι πρέπει να κάνουν??? :rolleyes:

*πλέον στο μενού των ρυθμίσεων, κάτω από το "About phone" έχει την επιλογή "Software update" αλλά μου ζητάει να κάνω login στον λογαριασμό της Samsung (δηλαδή??)

**κύριοι moderators ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ να φτιάξετε ξεχωριστό section για το Bada OS με υποκατηγορίες περί συσκευών, εφαρμογών, αναβαθμίσεων, θεμάτων, προβλημάτων κλπ κλπ γιατί ήδη άρχισε να γίνεται χαμός στο θέμα του Wave! Γράφουμε όλοι χύμα για διάφορα θέματα και σε λίγο δεν θα βγαίνει άκρη εδώ μέσα... :rolleyes:

Edited by OculatusAbis

*πλεον στο μενού των ρυθμίσεων, κάτω από το "About phone" έχει την επιλογή "Software update" αλλά μου ζητάει να κάνω login στον λογαριασμό της Samsung (δηλαδή??)

http://www.samsungapps.com/join/signup.as

φίλε μου μέσω pc το έχω ήδη κάνει. Τη χρησιμότητα της λειτουργίας μέσα στο τηλέφωνο δεν καταλαβαίνω. Πρόκειται για FOTA? Αν ναι πως κάνουμε login μέσα από το κινητό?

φίλε μου μέσω pc το έχω ήδη κάνει. Τη χρησιμότητα της λειτουργίας μέσα στο τηλέφωνο δεν καταλαβαίνω. Πρόκειται για FOTA? Αν ναι πως κάνουμε login μέσα από το κινητό?

Πήγαινε menu-Λογαριασμοί και φτιάξε εκεί τον λογαριασμό samsung, μάλλον αυτόν θέλει.

Αλήθεια, δεν διαβάζει κανείς το φόρουμ.... ;

ανάφερα τις αλλαγές λίγα ποστ πιο πάνω :wacko:

Μιλούσα για την έκδοση 1.0.2 και όχι για το update...

@spirospatra

Τις δύο φορές που είχα περάσει update μου είχε ωγάλει το σφάλμα...αυτή την φορά όμως απεγκατέστησα το kies,το ξαναεγκατέστησα αλλά την νεότερη έκδοση και η ενημέρωση πέρασε κανονικά χωρίς σφάλμα...

Edited by Gdrdasky

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

παιδια μολις μπηκα για σημερα στο forum κ γελασα παρα πολυ με τις 3 τελευταιες σελιδες!!

πραγματικα κυριαρχει ενας πανικος με την αναβαθμιση κ παλι!!!

ελπιζω να μην παρεξηγηθω απο κανενα...

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Μιλούσα για την έκδοση 1.0.2 και όχι για το update...

@spirospatra

Τις δύο φορές που είχα περάσει update μου είχε ωγάλει το σφάλμα...αυτή την φορά όμως απεγκατέστησα το kies,το ξαναεγκατέστησα αλλά την νεότερη έκδοση και η ενημέρωση πέρασε κανονικά χωρίς σφάλμα...

Το update είναι η έκδοση 1.0.2

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Πήγαινε menu-Λογαριασμοί και φτιάξε εκεί τον λογαριασμό samsung, μάλλον αυτόν θέλει.

Ωπ! ευχαριστώ, αυτό ήθελε! :D