anvl86 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Για το πρώτο που αναφέρεις, ο opera δεν μπορεί να παίξει youtube, οπότε το μήνυμα που σου εμφανίζει είναι φυσιολογικό. Μόνο μέσω dolphin μπορείς. Τώρα γι΄αυτό που γράφεις ότι μπορείς να παίξεις video μόνο μέσω cosmote είναι εντελώς παράλογο... Μήπως δοκίμαζες μόνο με opera και στην cosmote δοκίμασες και τον dolphin και νομίζεις ότι φταίει το δίκτυο, ενώ στην πραγματικότητα είναι θέμα browser; 2) Δεν έχουν όλα τα video επιλογή ποιότητας. Αν , όμως, σου συμβαίνει σε όλα τα video που πας να παίξεις, τότε, ναι, υπάρχει θέμα. Δεν ξέρω πώς να το λύσεις, πάντως γενικευμένα προβλήματα συνήθως λύνονται με ένα hard reset (αφού πρώτα γίνουν backup επαφές, sms κτλ. ) 1)file m alitheia lew paizei mono otan sundeomai me cosmote k i poiothta eikonas einai xalia k sundeetai aneksartita an einai ston dolphin i ston opera (pragma p mou kanei k mena entupwsi),psemmata dn lew.exw dokimasei luseis alla dn vgainei kati i alitheia einai oti peiraksa kapoia settings alla mono gia na lusw to gnwsto provlima sfalmatos me to samsung apps k genika dn pisteuw oti auto epaikse rolo me to pou evala tis rythmiseis tis cosmote arxisan ta themata. 2)aksizei ton kopo na kanw hard reset?? eutuxws dn exw k polla mesa sto til alla auto pou tha exw thema megalo eina i ek neou anavathmisi apo bada 1.2 pou tha mou gyrisei meta to reset se bada 2.0 pou exw twra...ektos k an lew lathos?! Είναι διεθνές το πρόβλημα, δεν το έχεις μόνο εσύ. Η Google άρχισε να μας αποκλείει όλους σιγά σιγά από τις υπηρεσίες της (πρώτα Windows Phone, τώρα Bada).. To Android δείχνει μονόδρομος ακόμα και αν μου φαινόταν αξιόλογη πρόταση τα WP8. emena pali opws egrapsa k pio panw dn paizei youtube me tpt apo wifi para mono apo cosmote 3g me xalia poiothta.:cry: arxizw k psinomai gia android an k molis twra epese sta xeria mou to gt-s8500,wraio kinito alla parwximeno dustuxws.tespa as min eimai axaristos mias k einai to prwto touch kinito :P :P mias k edw k kairo tin evgaza me ena panarxaio sony :P :P. pantws opoios kserei kati gia auto pou egrapsa pio panw k mporei na voithisei as postarei. Είναι διεθνές το πρόβλημα, δεν το έχεις μόνο εσύ. Η Google άρχισε να μας αποκλείει όλους σιγά σιγά από τις υπηρεσίες της (πρώτα Windows Phone, τώρα Bada).. To Android δείχνει μονόδρομος ακόμα και αν μου φαινόταν αξιόλογη πρόταση τα WP8. emena pali opws egrapsa k pio panw dn paizei youtube me tpt apo wifi para mono apo cosmote 3g me xalia poiothta.:cry: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Επίσης από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες και να αποφεύγετε τις κομμένες λέξεις. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την σχετική ανακοίνωση. Edited January 24, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 2)aksizei ton kopo na kanw hard reset?? eutuxws dn exw k polla mesa sto til alla auto pou tha exw thema megalo eina i ek neou anavathmisi apo bada 1.2 pou tha mou gyrisei meta to reset se bada 2.0 pou exw twra...ektos k an lew lathos?! Δε σε γυρνάει σε 1.2. Στο 2.0 Θα παραμείνεις, απλά θα σβηστούν όλες οι επαφές, mail, sms κτλ. και εφαρμογές που έχεις τυχόν εγκαταστήσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic79 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα μια βοήθεια από όσους γνωρίζετε... Στο facebook και ενώ προσπάθησα να κάνω αυτόματα εύρεση/εντοπισμό θέσης που βρισκόμουνα για το status δυστυχώς αυτό ήταν αδύνατο.. Έχω ανοιχτές όλες τις επιλογές απο τις ρυθμίσεις στο μενού "θέσεις" αλλά δεν μπορεσε να με βρει αυτόματα και έπρεπε να κάνω search την τοποθεσια μου χειροκίνητα.Πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό?Έχουν κι άλλο το ίδιο πρόβλημα...? Kαι ακόμα κάτι παιδιά μιας και είμαι απίστευτα δυσαρεστημένος με τις εφαρμογές που μείνανε πίσω στο Bada (πού είναι το viber,navigon,skype) μπορούμε με κάποιο τρόπο να το μεταρέψουμε σε android?Και αν ναι θα δουλεύουν όλα καλά? ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Edited January 25, 2013 by toxic79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic79 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα μια βοήθεια από όσους γνωρίζετε... Στο facebook και ενώ προσπάθησα να κάνω αυτόματα εύρεση/εντοπισμό θέσης που βρισκόμουνα για το status δυστυχώς αυτό ήταν αδύνατο.. Έχω ανοιχτές όλες τις επιλογές απο τις ρυθμίσεις στο μενού "θέσεις" αλλά δεν μπορεσε να με βρει αυτόματα και έπρεπε να κάνω search την τοποθεσια μου χειροκίνητα.Πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό?Έχουν κι άλλο το ίδιο πρόβλημα...? Kαι ακόμα κάτι παιδιά μιας και είμαι απίστευτα δυσαρεστημένος με τις εφαρμογές που μείνανε πίσω στο Bada (πού είναι το viber,navigon,skype) μπορούμε με κάποιο τρόπο να το μεταρέψουμε σε android?Και αν ναι θα δουλεύουν όλα καλά? ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Καμία απάντηση... Μα τι έγινε? δεν έμεινε κανείς εδώ? Αλλάξατε όλοι κινητά? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα μια βοήθεια από όσους γνωρίζετε... Στο facebook και ενώ προσπάθησα να κάνω αυτόματα εύρεση/εντοπισμό θέσης που βρισκόμουνα για το status δυστυχώς αυτό ήταν αδύνατο.. Έχω ανοιχτές όλες τις επιλογές απο τις ρυθμίσεις στο μενού "θέσεις" αλλά δεν μπορεσε να με βρει αυτόματα και έπρεπε να κάνω search την τοποθεσια μου χειροκίνητα.Πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό?Έχουν κι άλλο το ίδιο πρόβλημα...? Kαι ακόμα κάτι παιδιά μιας και είμαι απίστευτα δυσαρεστημένος με τις εφαρμογές που μείνανε πίσω στο Bada (πού είναι το viber,navigon,skype) μπορούμε με κάποιο τρόπο να το μεταρέψουμε σε android?Και αν ναι θα δουλεύουν όλα καλά? ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Είμαι ένας από αυτούς που άλλαξε τελικά το wave γιατί δεν κινιόταν πλέον. Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες για να πάρει android αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Δυστυχώς αν θες όλες αυτές τις εφαρμογές που έγραψες θα πρέπει να σκεφτείς την αλλαγή. εγώ πήρα το galaxy s3 και απλώς μπορώ να πω ότι από zastava πήγα σε lamborgini. δυστυχώς το bada τέλος. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Φίλε μου μην παιδεύεσαι.Είμαι από τους πιο παλιούς που πίστεψα στο Bada.Δυστυχώς απογοητεύτηκα.Πήγα στο android και κάνω τέλεια τη δουλειά μου.Το τηλέφωνο νομίζω έχει γίνει εργαλείο διότι εκτός από τηλέφωνο είναι ένας τέλειος υπολογιστής.Πάντως το 8500 σαν τηλέφωνο είναι τέλειο.Εγώ το κρατώ ενθύμιο.Αυτά αν σε απογοήτευσα σου ζητώ συγγνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic79 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ευχαριστώ παιδιά.. Ναι το κατάλαβα ότι όλοι φύγατε κι αλλάξατε κινητά.. Κρίμα γιατί σαν συσκευή γ...ει.. Πολύ καλή ποιότητα,αντοχής,μου εχει πέσει κάτω και 20 φορές και δεν έχει πάθει τίποτα...Η Samsung το κατέστρεψε μόνη της και το έφαγε χωρίς λόγο.. Μάλλον πρέπει να αρχίσω να μαζεύω λεφτά για κινητό σιγά σιγά... Κρίμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avatar_GR Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Εγώ παραμένω πιστός ακόμα! Θα αλλάξω κινητό ΜΟΝΟ όταν βγει κάποιο αξιόλογο dual sim κινητό και σε καλή τιμή. (Οπότε με βλέπω 1 χρόνο ακόμα με το wave σίγουρα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 και γω παραμένω ακόμα με το wave αλλά όταν βλέπω χρήστες android με εφαρμογές που σου λύνουν τα χέρια θέλω να το παρατήσω.. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic79 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 και γω παραμένω ακόμα με το wave αλλά όταν βλέπω χρήστες android με εφαρμογές που σου λύνουν τα χέρια θέλω να το παρατήσω.. Σε νοιώθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 καλημέρα παιδιά !! θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει αγοράσει κάποια μπαταρία για το wave !!! αν ναι πια ? και να πει εντυπώσεις ?? δυστυχώς αυτή που έχω τώρα τα έφτυσε σιγά σιγά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Καμιά σύγχρονη καινούργια συσκευή Bada θα δούμε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Και τι να την κάνεις αν δεν έχει πολλά προγράμματα για να βάλεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Συγνώμη που το λέω γιατί και εγώ κάτοχος του wave ήμουν μέχρι 1 μήνα, το bada μπορεί να ήταν καλό λειτουργικό αλλά όταν δεν υποστηρίζεται και οι εφαρμογές είναι όλες οι ίδιες και οι ίδιες τι να το κάνεις. Μέσα σε ένα μήνα έχω βρει εφαρμογές σε android όσες δεν βρήκα σε bada εδώ και 2 1/2 χρόνια. Κρίμα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Καλησπέρα φίλοι συνοδοιπόροι, πήρα ένα samsung wave και το έκανα αναβάθμιση σε bada 2. Από εκείνο το σημείο και μετά όποτε πάω να μπω internet με τον browser και πάει να φορτώσει τη σελίδα το κινητό κάνει restart. Δοκίμασα και άλλες ROM αλλά μάταια το ίδιο γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Μαλον το wave μου παρεδωσε πνευμα. Απο χθες ειναι σε Download mode και δεν ξεκολαει με τιποτα. :(:( Εχει κανεις να προτεινει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Βγάλε μπαταρία, ξαναβάλτην μετά από λίγο και ξαναδοκίμασε και ο θεός βοηθός. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλησπέρα φίλοι συνοδοιπόροι, πήρα ένα samsung wave και το έκανα αναβάθμιση σε bada 2. Από εκείνο το σημείο και μετά όποτε πάω να μπω internet με τον browser και πάει να φορτώσει τη σελίδα το κινητό κάνει restart. Δοκίμασα και άλλες ROM αλλά μάταια το ίδιο γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Καλησπέρα φίλοι συνοδοιπόροι, πήρα ένα samsung wave και το έκανα αναβάθμιση σε bada 2. Από εκείνο το σημείο και μετά όποτε πάω να μπω internet με τον browser και πάει να φορτώσει τη σελίδα το κινητό κάνει restart. Δοκίμασα και άλλες ROM αλλά μάταια το ίδιο γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο τι μπορεί να φταίει; Προσπάθησε να το γυρίσεις στην εργοστασιακή 1.2 και να κάνεις αναβάθμιση επίσημα μέσω Kies στην έκδοση 2.0. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 βάλε αυτή εδώ και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Πολύ καλύτερη από την μαμίσια. Την είχα για κανά χρόνο και δούλευε χωρίς πρόβλημα. Τώρα πλέον πήρα το galaxy s3. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Guzgun αυτη η rom ειναι port android ή απλα μοιαζει με το android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreodim Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Καλησπέρα σε όλους, Δύο ερωτήσεις εχω βρε παιδία για το wave s8500 : 1) Video απο ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν flash player, δεν μπορώ να βλέπω??? 2) Πώς γίνετε να ενεργοποιήσω το ξυπνητήρι να χτυπά και όταν το κινητό είναι κλειστό? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Guzgun αυτη η rom ειναι port android ή απλα μοιαζει με το android; ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αν δεν αντιγράψεις τα αρχεία στην μνήμη του τηλεφώνου δουλεύει κανονικά σαν bada 2.0, είναι bada 2.0. Εξάλλου βέβαια να μπεις και σαν android αλλά δεν λειτουργεί και ιδιαίτερα καλά. Οπότε αγνόησε το κομμάτι με την ICS και είσαι μια χαρά. ΕΞάλλου αν θες android παίρνεις ένα κινητό με android. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Καλησπέρα σε όλους, Δύο ερωτήσεις εχω βρε παιδία για το wave s8500 : 1) Video απο ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν flash player, δεν μπορώ να βλέπω??? 2) Πώς γίνετε να ενεργοποιήσω το ξυπνητήρι να χτυπά και όταν το κινητό είναι κλειστό? Ευχαριστώ 1) όχι 2) sorry αλλά το έχω δώσει και δεν θυμάμαι αν έχει κάποια επιλογή. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreodim Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 1) όχι 2) sorry αλλά το έχω δώσει και δεν θυμάμαι αν έχει κάποια επιλογή. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts