Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κάνοντας όλες τις διαδικασίες πιστά για το debranding ούτε στο τηλ. έφυγε το logo της voda και οταν μπαίνω και στο kies πλέον μου εμφανίζει ότι "Η συσκευή δεν υποστηρίζεται από το kies 2.0 Βεβαιωθήτε ότι υποστηρίζεται και δοκιμάστε ξανά.

Πείτε μου τι λάθος έχω κάνει?

και μενα τα ίδια εκανε ενω είχα κάνει debranding πριν...

τελικά όλα λύθηκαν με σβήσιμο/αναψε το κινητού.. εσύ το έσβησες μετά τη διαδικασία?

παντως τώρα μου έβγαλε κανονικά για αναβάθμιση αλλά θα περιμένω την 1.2...

dum spiro spero

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δλαδή την ώρα που θα το συνδέσεις, σου βγάζει επιλογή "TV out" ή δεν σου βγάζει τίποτα;

βλεπω θωλα την εικονα κ δεν εχω ηχο...

το κινητο μου λεει συνδεση τβ κτλ

πηρα στη σαμσουννγκ σερβις κ μου παν το καλλωδιο δεν ειναι ''καρφακι''rca αλλα

micri usb -rca !? τους λεω σιγουρα ,λεει ναι

εγω ρε παιδια εχωσα αυτο το καλωδιο

http://lesencable.en.made-in-china.com/product/KeLmtRiruaHu/China-3RCA-to-3-5MM-Stereo-Plug-Cable.html

στο βυσμα των ακουστικων

εχω μπερδευτη

βλεπω θωλα την εικονα κ δεν εχω ηχο...

το κινητο μου λεει συνδεση τβ κτλ

πηρα στη σαμσουννγκ σερβις κ μου παν το καλλωδιο δεν ειναι ''καρφακι''rca αλλα

micri usb -rca !? τους λεω σιγουρα ,λεει ναι

εγω ρε παιδια εχωσα αυτο το καλωδιο

http://lesencable.en.made-in-china.com/product/KeLmtRiruaHu/China-3RCA-to-3-5MM-Stereo-Plug-Cable.html

στο βυσμα των ακουστικων

εχω μπερδευτη

Μπαρούφες σου είπαν στο service. Το σωστό καλώδιο έχεις...

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Μια ερωτηση: Πως αλλαζω το ονομα του wifi; π.χ. οταν συνδεομαι με wifi στο ρουτερ μου εμφανιζετε σαν GT-S8500. Αυτο το ονομα μπορει να αλλαξει;

Ευχαριστω.

thank's μάγγες τα κατάφερα αν μου έλεγα ότι θα έκανα αυτή την διαδικασία με το χάρχαλο laptop του πατέρα μου με Vista πάνω θα με έλεγα μ@@@@ χαχαχα

μου συνδέετε κανονικά με το ΚΙΕS και μου λέει ότι υπάρχει και διαθέσιμη ενημέρωση. αν την κάνω θα χάσω τίποτα?? γνωρίζει κάποιος??

thank's μάγγες τα κατάφερα αν μου έλεγα ότι θα έκανα αυτή την διαδικασία με το χάρχαλο laptop του πατέρα μου με Vista πάνω θα με έλεγα μ@@@@ χαχαχα

μου συνδέετε κανονικά με το ΚΙΕS και μου λέει ότι υπάρχει και διαθέσιμη ενημέρωση. αν την κάνω θα χάσω τίποτα?? γνωρίζει κάποιος??

όχι δεν χάνεις τίποτα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Μπαρούφες σου είπαν στο service. Το σωστό καλώδιο έχεις...

:(

εχω απογοιτευτη δε ξερω τι να κανω

Δοκιμασε να βαλεις το βισμα ενα κλικ πιο εξω απο το κανονικο..... μην το βαζεις τερμα μεσα αλλα λιγο πιο εξω. Συνδεσε το στην τν και παιχτο στο βισμα.

Και εγω ειχα αυτο το προβλημα και ενας φιλος εδω στο forum μου ειπε πως Καποια καλωδια εχουν διαφορετικη συνδεσμολογια....

Εγω παντως κανονικα ετσι.

Βοηθεια παιδια!!!

που μπορω να βρω το snap n go

νομιζω του εκαναν αναβαθμηση σε 1.2 και δεν μπορεις να το κατεβασεις ακομα.......

αφτα με τα καλοδεια ! ειναι μπαρουφες, εγω χρησιμοποιο το καλοδιο , απο το νοκια ν 85 , κε πεζει αψογα.

Πεξτε με το τηλεκοντρόλ της TV.

εγώ γεια παράδειγμα , το βρήκα στο AV 3 !!!

Δοκιμασε να βαλεις το βισμα ενα κλικ πιο εξω απο το κανονικο..... μην το βαζεις τερμα μεσα αλλα λιγο πιο εξω. Συνδεσε το στην τν και παιχτο στο βισμα.

Και εγω ειχα αυτο το προβλημα και ενας φιλος εδω στο forum μου ειπε πως Καποια καλωδια εχουν διαφορετικη συνδεσμολογια....

Εγω παντως κανονικα ετσι.

ενα κλικ ποιο εξω βλεπω ποιο καθαρη εικονα αλλα κ παλι ηχο κ ποιοτητα δεν εχω...

απο το saturn το πηρα ...12 ευρω συν ενα scart 8 ευρω δλδ εδωσα 20 ...

κ αυτο αναρωτιεμε αν εχει αλλη συνδεσμολογια το καλλωδιο του νοκια που λες με αυτο που εχω ...

στο σερβις το επισημο μου λενε οτι το τβ αουτ ειναι micro usb !!!???ενω το εγχειριο ,το βιβλιαρακι πουχε το κινητο στο κουτι λεει οτι ειναι το καρφακι εκει που μπανουν τα ακουστικα...

το av to βρηκα φιλε μου...

Βοηθεια παιδια!!!

που μπορω να βρω το snap n go

μπες στο samsung apps απο το κινητο σου ->αναζητηση>γραψε''snap'' επελεξε κ ληψη

αν εχεις αναβαθμησμενη εκδοση ...

αληθεια ρε παιδια τι γινεται με την 1.2?

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

και μενα τα ίδια εκανε ενω είχα κάνει debranding πριν...

τελικά όλα λύθηκαν με σβήσιμο/αναψε το κινητού.. εσύ το έσβησες μετά τη διαδικασία?

παντως τώρα μου έβγαλε κανονικά για αναβάθμιση αλλά θα περιμένω την 1.2...

Το έσβησα και το άναψα αλλά πάλι τα ίδια, τελικά το επανέφερα στο VOD πάλι και θα περιμένω την αναβάθμηση του 1.2 όπως μου είπε και ο garrythesnail.

Αυτό που με προβληματίζει και δεν έχει κάποιος απαντήση είναι ότι ενώ συνδέομαι με το kies κανονικά όταν μπαίνω στο πεδίο με τα apps προσπαθώ να κατεβάσω ένα app αλλά μου λέει ότι το τηλ. δεν είναι συνδεδεμένο. (Το κατεβάζει στο kies αλλά όταν προσπαθώ να το κάνω install δείχνει ότι δεν έχει συνδεση)

πριν μερικές σελίδες είχα βάλει μια διεύθυνηση με αυτό το καλώδιο. Το είχα πάρει γύρω στα 2,00 euro και δουλεύει ΑΨΟΓΑ!!!

http://www.extracd.gr/FA87A444.el.aspx ΚΩΔΙΚΟΣ 140-2224

Edited by GUZGUN

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

που μπορω να παω να το δοκιμασω αν δουλευει το τβ αουτ?

στα μαγαζια μου λενε πως πρεπει ν αγορασω το καλλωδιο

Ρε παιδια τα εκανα τα παντα ολα μια χαρα δουλεψε το κολπο αλλα θελω να ρωτησω εαν ειχατε προβλημα με το που συνδεεται τον φορτιστη. Γιατι εμενα οταν τον βαζω με βγαζει να διαλεξω την λιστα πχ. Kies, Mass Storage σαν να ειναι δηλαδη USB για υπολογιστη. WTF? :rolleyes:

#ageliko445

Φίλε κοιταξες τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου;(ρυθμίσεις-δυνατότητα συνδεσης-TV_out)Στο Tv-out έχεις ενεργοποιησει την δυνατότητα; (πράσινος ο κύκλος).

Ρε παιδια τα εκανα τα παντα ολα μια χαρα δουλεψε το κολπο αλλα θελω να ρωτησω εαν ειχατε προβλημα με το που συνδεεται τον φορτιστη. Γιατι εμενα οταν τον βαζω με βγαζει να διαλεξω την λιστα πχ. Kies, Mass Storage σαν να ειναι δηλαδη USB για υπολογιστη. WTF? :rolleyes:

Πήγαινε ρυθμίσεις-συνδεσιμότητα-USB και επέλεξε το Samsung kies

Τελικά το δοκίμασα και εγώ σε windows 7 64 bit αλλά δεν εγκαθιστά τον driver. Τελικά δε γίνεται σε 64μπιτα windows 7; Μήπως το έχει καταφέρει κανείς;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Πήγαινε ρυθμίσεις-συνδεσιμότητα-USB και επέλεξε το Samsung kies

Αυτο γιατι να το κανω :wacko: Κοιτα οταν βαζω τον φορτιστη μου βγαζει του μενου του USB στον υπολογιστη γιατι? Αυτο εγινε απο τοτε που εκανα το κολπο :)

ενοητε κ πρασινο ειναι κ εχω εικονα κ παλ τοχω ολα κομπλε απλα στην εικονα εχω καμια 20σαρια καθετες γραμμες ...

οταν κανω ενα κλικ εξω το ''καρφακι'' εχω ποιο καθαρη εικονα...

αλλη μια ερωτηση ...μπορω να κανω το ξυπνητηρι να χτυπα μεχρι εγω να το κλεισω?

αλλη μια ερωτηση...

αισθανετε κανεις οτι το bada σε περιοριζει καπως στις επιλογες σε σχεση με android

η εμενα μου φενεται?(δεν εννοω τις εφαρμογες αλλα τιλειτουργικοτιτα κ τις επιλογες οπως πχ δεν μπορω να κανω το ρολοι να μην εμφανιζεται)κουφο η μου φαινετε?

κ κατι αλλο ρε παιδια αν θελω μπορω να του αλλαξω λειτουργικο?

Edited by ageliko445

διαθέσιμο το 1.2... σε κάποιους ήδη!

http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/5846175-bada-1-2-now-available-over-kies

και μάλιστα το ελληνικό είναι UP! ------ ποστάρετε εντυπώσεις

Edited by Tna
Ας επιχειρήσουμε...

http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/5846175-bada-1-2-now-available-over-kies

Τελεια, δηλαδη απο μερα σε μερα το περιμενουμε και εμεις!

Μολις εβαλα το KIES 2, βηματα προοδου η Samsung, πολυ ευχρηστο!

Τι δηλαδή εσύ το αναβάθμισες;

Όταν λες οτί το ελληνικό είναι up τι εννοείς;

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p