nkar72 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Αστο τώρα μη το πειράζεις!την έκανε κανονικά η μισή? Κανονικά έγινε η αναβάθμιση. Πάντως αυτό που έκανε εντύπωση, είναι το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές. Πράγματα που είχα πριν (πχ κάποιες περισσότερες επιλογές στους ήχους κλήσης), τώρα δεν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aricos Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Γνωρίζει κάποιος να μου πεί ποιά ρύθμιση χρειάζεται στα sms για να μπορούμε να στείλουμε μύνημα 160 χαρακτήρων, γιατί προσπάθησα να στείλω ένα sms με μεγάλο κείμενο (λιγότερο απο 160 χαρακτήρες) και όταν προσπάθησα να το στείλω μού εμφάνισε ότι θα σταλεί σε 3 μυνήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Aricos[/member] http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3328068#post3328068 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Γνωρίζει κάποιος να μου πεί ποιά ρύθμιση χρειάζεται στα sms για να μπορούμε να στείλουμε μύνημα 160 χαρακτήρων, γιατί προσπάθησα να στείλω ένα sms με μεγάλο κείμενο (λιγότερο απο 160 χαρακτήρες) και όταν προσπάθησα να το στείλω μού εμφάνισε ότι θα σταλεί σε 3 μυνήματα. θα μπείς στο menu μηνύματα -> Ρυθμίσεις -> SMS η πρώτη επιλογή είναι το "Υποστήριξη χαρακτήρων" μπές εκει και επέλεξε το Αλφάβητο GSM ώστε να μην έχεις πρόβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Κανονικά έγινε η αναβάθμιση. Πάντως αυτό που έκανε εντύπωση, είναι το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές. Πράγματα που είχα πριν (πχ κάποιες περισσότερες επιλογές στους ήχους κλήσης), τώρα δεν υπάρχουν. Μήπως οφείλεται στην έκδοση του Bada; Τώρα έχω την 1.0.2. Υπήρχε και πιο παλιά έκδοση; Γιατί την 1.2.0 δεν νομίζω ότι την έχουμε ακόμη εμείς στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Γεια σας παιδια Μιας κ 1 εβδομαδα εχει φαει κολλημα το κινητο μου κ δεν μπορει με κανενα τροπο να κανει αναβαθμιση του samsung apps θελω να ρωτησω αν κανω hard reset θα χασω οτι εχω αγορασμενο?? (επισης ανυσηχω αν θα χασω τις αγορασμενες αδειες gps.Το κινητο το εχω παρει μεταχειρισμενο.Το παιδι που μου το εδωσε ειχε παρει τους χαρτες οποτε εγω δεν ξερω κωδικους κτλ σε περιπτωση που γινει καποια στραβη) Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Καλησπέρα.... Βρήκα μία πολύ ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της Samsung Wave Team σχετικά με το Samsung Apps το Wave και το Kies.... http://bit.ly/samsungwave2survey Μπορούμε να τους κάνουμε προτάσεις για βελτιώσεις/ αλλαγές.... :p Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 την εκανα!! πραγματικα πολυ ενδιαφέρουσα!! ελπιζω να τα λαβουν υποψιν τους.. Καλησπέρα.... Βρήκα μία πολύ ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της Samsung Wave Team σχετικά με το Samsung Apps το Wave και το Kies.... http://bit.ly/samsungwave2survey Μπορούμε να τους κάνουμε προτάσεις για βελτιώσεις/ αλλαγές.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolvie Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 (edited) ρε παιδιά θέλω να ενεργοποιήσω τα mms και πήρα τηλ στην Cosmote και μου έστειλε το μήνυμα με τις ρυθμίσεις το εγκατέστησα, έκλεισα και ξανάνοιξα το κινητό αλλά όταν πάω να κάνω ανάκτηση του mms μου βγάζει: "αποτυχια ανάκτησης. άγνωστο σφάλμα.επανάληψη;" αλλά όσες φορές και να το κάνω πάντα το ίδιο... τι μπορεί να είναι;;; παίζει ρόλο ότι έχω απενεργοποιημένο το 3g;; το βρήκα είχα απενεργοποιήσει τα πακέτα δεδομένων... Edited December 3, 2010 by wolvie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmil Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Καλώς σας βρήκα και 1ο μου ποστάρισμα :O Αφού ενημερώθηκα εδώ πλήρως περί bada os, είμαι ακόμα ένας ευτυχής κάτοχος του wave :D Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικότατες. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής με user-friendly software. Μπορεί να έχει κάποια θεματάκια το bada os αλλά δεν κολλάει, είναι γρήγορο και έχεις όχι μόνο smart αλλά και πραγματικό phone ;) Με τιμή €300-€350 είναι εξαιρετικό value for money. Με αφορμή το παραπάνω post και επειδή ακριβώς τα ίδια θέματα με απασχόλησαν και μένα: 1. Χρεώνεσαι για πέρασμα ελληνικών στο service 2. Πάντα ρωτάς το e-shop για ύπαρξη ή μη ελληνικών πριν ψωνίσεις. 3. Μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό αναβάθμισης που αναφέρεται στο bada os faq, για να βάλεις ελληνικά χωρίς να φλασάρεις το software με multiloader άρα δεν έχεις θέμα με την εγγύηση. Μου φάνηκε σχετικά εύκολη διαδικασία αλλά προσοχή στα εξής: -Γίνεται μόνο με το "παλιό" kies 1.5.1 -Αφού περάσεις με επιτυχία την νέα έκδοση με ελληνικά μπαίνεις στα admin settings και κάνεις pre-configuration πατώντας πρώτα *#5239870*# μετά *#27236*# και επιλέγεις EUR για εισαγωγή ελληνικών. Πολλά φθηνά wave με ελληνικά που κυκλοφορούν είναι παραεισαγωγής με φλασάρισμα που γίνεται στην Ελλάδα αλλά όχι από την αντιπροσωπεία. Γι'αυτό πήρα το πιο φθηνό παραεισαγωγής χωρίς ελληνικά και τα πέρασα μόνος μου. Ας είναι καλά το myphone.gr :respect: Πρόκειται και εγώ να πάρω το WAVE 8500 την Δευτέρα (6/12) από το e-click στην τιμή των 322 €. Διαβάζοντας τα παραπάνω επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν πως το τηλέφωνο είναι από τη samsung Γερμανίας, έχει 2 χρόνια εγγύηση και πως "...έχει ελληνικά, συνολικά14 γλώσσες...". Αυτά τα ελληνικά είναι περασμένα με φλασάρισμα εδώ στην Ελλάδα; Δηλαδή έχουν ανοίξει συσκευασία και έχουν θέσει σε λειτουργία το κινητό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Παιδιά έχουμε τελικά κανένα νέο με το αν μπορούμε να βάλουμε Android στο Wave?? Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Μπα τίποτα. Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Καλημέρα θα ήθελε να ρωτήσω όταν συνδέουμε το κινητό σε Η/Υ (kies)γιατί εμφανίζει μόνο την μνήμη τηλεφώνου και όχι την εξωτερική μνήμη? Ενώ έχω αρχεία στην εξωτερική μνήμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Καλημέρα θα ήθελε να ρωτήσω όταν συνδέουμε το κινητό σε Η/Υ (kies)γιατί εμφανίζει μόνο την μνήμη τηλεφώνου και όχι την εξωτερική μνήμη? Ενώ έχω αρχεία στην εξωτερική μνήμη? κανονικά πρέπει να εμφανίζει και την εξωτερική μνήμη όπως και συμβαίνει σε μένα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Λοιπον παιδια για οποιον θελει να κανει αναβαθμιση η αν δεν το ειχε προλαβει να το κατεβασει βγηκε ξανα στο samsung apps το need for speed shift..μονο οσο πιο γρηγορα μπορειτε γιατι εχουν οριο τα 500.000 downloads! sorry για την ελλειψη τονων αλλα το μηνυμα το εγραψα απο το wave μου :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Λοιπον παιδια για οποιον θελει να κανει αναβαθμιση η αν δεν το ειχε προλαβει να το κατεβασει βγηκε ξανα στο samsung apps το need for speed shift..μονο οσο πιο γρηγορα μπορειτε γιατι εχουν οριο τα 500.000 downloads! sorry για την ελλειψη τονων αλλα το μηνυμα το εγραψα απο το wave μου :-) Εγω εκανα αναζητηση κ δεν βρισκω τιποτα... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Λοιπον παιδια για οποιον θελει να κανει αναβαθμιση η αν δεν το ειχε προλαβει να το κατεβασει βγηκε ξανα στο samsung apps το need for speed shift..μονο οσο πιο γρηγορα μπορειτε γιατι εχουν οριο τα 500.000 downloads! sorry για την ελλειψη τονων αλλα το μηνυμα το εγραψα απο το wave μου :-) Thx.... Το κατεβάζω αυτή τη στιγμή... :D Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aricos Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000066662&listYN=Y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandroneri7 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 παιδιά ξέρετε αν στο wave μπορούμε να ακουσουμε αρχεία τυπου flac? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisblues Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 παιδια σημερα πηρα το κινητο της κοπελας μου απο την vodafone που το ειχα αφησει για service, (αφου δεν μου ανοιγε με τιποτα) και ενω το παρελαβα κανονικα(ειδα με τα ματια μου οτι η οθονη ηταν οκ) μετα ειχα ενα ατυχημα... το δινω σε μια φιλη μου να το δωσει στην κοπελα μου(και η οποια φιλη μου λεει οτι 1000% δεν της επεσε ουτε ειχε καποιο χτυπημα αθελα της). για να μην πολυλογω παιρνει το κινητο η κοπελα μου στα χερια της(το οποιοι κινητο ολη αυτην την διαρκεια ηταν μεσα στο κουτι του) η ζημια που επαθε ειναι αυτη στις φωτο... εχει τυχει σε καποιον απο εσας; αν δεν το καλυψει η εγυυση ξερετε ποσο μπορει να μου στοιχησει; μπορω να πω στο παιδι απο το service οτι μολις πηγα να το ανοιξω η οθονη ραγισε;και ετσι να το καλυψει η εγγυηση; πραγματικα δεν ξερω τι να επικαλεστω αφου δεν ξερω αν εγινε καποια ζημια στην μεταφορα απο το service στο μαγαζι κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Μεγάλε δεν ξέρω τιμή σίγουρα 150 ευρωπουλάκια, αλλά αφού εσύ το παρέλαβες κανονικά την λαλακία την έκανε η κοπέλα που παρέδωσε το κινητό και σε παραμυθιάζει κανονικά αυτό είναι σπάσιμο από πέσιμο. κανονικά πρέπει να εμφανίζει και την εξωτερική μνήμη όπως και συμβαίνει σε μένα. Έψαξα το kies αλλά τίποτα μόνο εσωτερική μνήμη και στους δυο Η/Υ με win7 ενώ η εξωτερική μνήμη αποθηκεύη κανονικά αρχεία :(:( Edited December 4, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisblues Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Μεγάλε δεν ξέρω τιμή σίγουρα 150 ευρωπουλάκια, αλλά αφού εσύ το παρέλαβες κανονικά την λαλακία την έκανε η κοπέλα που παρέδωσε το κινητό και σε παραμυθιάζει κανονικά αυτό είναι σπάσιμο από πέσιμο. τι να πω ρε ****το μαλλον εχεις δικιο αλλα τι να τις κανω τωρα...; καποια γνωμη γιαυτο; http://cgi.ebay.co.uk/LCD-DISPLAY-TOUCH-SCREEN-SAMSUNG-S8500-WAVE-REPAIR-/270674048436?pt=PDA_Accessories&hash=item3f056e35b4#ht_2728wt_1139 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 αμαν...κριμα... και μεσα στο κουτι του?έπρεπε να το δωσεις εσυ!!της επεσε προφανως και τωρα σου λεει ιστοριες... Μεγάλε δεν ξέρω τιμή σίγουρα 150 ευρωπουλάκια, αλλά αφού εσύ το παρέλαβες κανονικά την λαλακία την έκανε η κοπέλα που παρέδωσε το κινητό και σε παραμυθιάζει κανονικά αυτό είναι σπάσιμο από πέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 τι να πω ρε ****το μαλλον εχεις δικιο αλλα τι να τις κανω τωρα...; καποια γνωμη γιαυτο; http://cgi.ebay.co.uk/LCD-DISPLAY-TOUCH-SCREEN-SAMSUNG-S8500-WAVE-REPAIR-/270674048436?pt=PDA_Accessories&hash=item3f056e35b4#ht_2728wt_1139 αν η οθονη λειτουργει κανονικα τοτε μαλον εσπασε μονο το τζαμι..... Ρωτα αν γινετε να αλλαχτει μονο αφτο και οχι ολη η οθονη (πιστευω πως θα ειναι πολυ φθηνοτερα ) επεισης η οθονη αυτη που αναφερεις μαλον δεν ειναι super amoled αλλα lcd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 τι να πω ρε ****το μαλλον εχεις δικιο αλλα τι να τις κανω τωρα...; καποια γνωμη γιαυτο; http://cgi.ebay.co.uk/LCD-DISPLAY-TOUCH-SCREEN-SAMSUNG-S8500-WAVE-REPAIR-/270674048436?pt=PDA_Accessories&hash=item3f056e35b4#ht_2728wt_1139 Μόνο κάτι τέτοιο από το ebay θα σε σώσει ... αλλα να ξέρεις πως δεν θα είναι super amoled... το λέει εξάλλου πως είναι lcd. ούτε και νομίζω να έχουν την δυνατότητα να πουλάνε s.amoled έτσι εύκολα. :/ το άλλο που θα ρωτήσεις τον πωλητή, είναι αν θα είναι ρesistive or capacitive η οθόνη. Κι αν είναι resistive, να βρεις άλλον πωλητή. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts