toxic79 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Παιδια εχω ξαναρωτησει αλλα δεν θυμαμαι να πηρα απαντηση...Μπορει καποιος να βοηθησει και να μου πει πως ανεβαζουμε φωτογραφιες απο το κινητο απευθειας στο facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenace Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 παιδια,ν ρωτησω κατι γτ εχω κολλισει!!εω μια καρταη μνημησ 8 gb schc class 4 και δεν την υποστηριzei to κινητο!!!ξερετε γτ??τι καρτα χρειαζεται για να την υποστηριξει??μου φενεται αρκετα περιεργο γτ εκανα μορφοποιηση(φαινοταν οτι υπηρχε καρτα) και μ δειχνει μετα δεν υπαρχει καρτα μνημης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Eπειδή ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο κινητο, εσεις που το έχεται είστε ευχαριστημένοι απο τη συσκευή; Το λειτουργικό εχει αναβαθμηστει καθόλου από αποψη ποικιλίας εφαρμογών.Δηλαδή μπορει καποιος να βρει στο market κανένα παιχνίδι της προκοπής;Επίσης τα παιχνίδια και τις εφαρμογες πρεπει να τις πληρώσει καποιος για να τις κατεβάσει ή ειναι δωρεάν....:) υπάρχουν αρκετά ωραία παιχνίδια με ωραία γραφικά κτλ. εφαρμογές, μόνο δωρεάν. Οι επι πληρωμή δεν μπορούν να αγοραστούν από μας (Ελλάδα) παιδια,ν ρωτησω κατι γτ εχω κολλισει!!εω μια καρταη μνημησ 8 gb schc class 4 και δεν την υποστηριzei to κινητο!!!ξερετε γτ??τι καρτα χρειαζεται για να την υποστηριξει??μου φενεται αρκετα περιεργο γτ εκανα μορφοποιηση(φαινοταν οτι υπηρχε καρτα) και μ δειχνει μετα δεν υπαρχει καρτα μνημης... Κάτι κάνεις λάθος. ή είναι μουφιά η κάρτα σου... εγώ έχω 8GB class 6 και είναι μια χαρά. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 υπάρχουν αρκετά ωραία παιχνίδια με ωραία γραφικά κτλ. εφαρμογές, μόνο δωρεάν. Οι επι πληρωμή δεν μπορούν να αγοραστούν από μας (Ελλάδα) Δηλαδή, στην Ελλαδα μόνο δωρεαν...Για το bada υπάρχουν τα γνωστα παιχνίδια(π.χ σειρά nfs, fifa,pro ktl).Αν, ναι είναι δωρεαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Δηλαδή, στην Ελλαδα μόνο δωρεαν...Για το bada υπάρχουν τα γνωστα παιχνίδια(π.χ σειρά nfs, fifa,pro ktl).Αν, ναι είναι δωρεαν; http://www.samsungapps.com επέλεξε wave s8500, και κάνε browse τα apps. επέλεξε να σου δείχνει τα δωρεάν. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 παιδια διαβαζω τις οδηγιες του snap n go για το που αποθηκευονται τα αρχεια μουσικης(sdcard/sng) αλλα σε εμενα δεν εχει δημιουργηθει αυτος ο φακελος και τον δημιουργησα εγω μηπως και δε μου βγαλει ξανα το μηνυμα "overwrite?". Αλλα ειτε πατησω ναι ή οχι η αντιγραφη δε γινεται.Κολλαει στο 0% αν πατησω οχι και λεει error occurred αν πατησω ναι. Καμια ιδεά παλικαρια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Περίεργα πράγματα. Εμένα το snap n go δουλεύει άψογα και είναι εκπληκτικό αυτό που κάνει. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenace Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 υπάρχουν αρκετά ωραία παιχνίδια με ωραία γραφικά κτλ. εφαρμογές, μόνο δωρεάν. Οι επι πληρωμή δεν μπορούν να αγοραστούν από μας (Ελλάδα) Κάτι κάνεις λάθος. ή είναι μουφιά η κάρτα σου... εγώ έχω 8GB class 6 και είναι μια χαρά. δεν ειναι μουφια!!!ειναι της kingston!!...πολυ περιεργοοο!!!ρωτησα μηπως και δεν υποστηριζε της καρτες μνημης high capacity!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Παιδια εχω ξαναρωτησει αλλα δεν θυμαμαι να πηρα απαντηση...Μπορει καποιος να βοηθησει και να μου πει πως ανεβαζουμε φωτογραφιες απο το κινητο απευθειας στο ? Θα μπείς στη "πλήρη" σελίδα του facebook και από εκεί μέσω του κινητού θα "ανεβάσεις" ότι θέλεις. ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 δεν ειναι μουφια!!!ειναι της kingston!!...πολυ περιεργοοο!!!ρωτησα μηπως και δεν υποστηριζε της καρτες μνημης high capacity!!! Όχι μια χαρά υποστηρίζει. 8άρα class6 έχω και εγώ. No problem. Μάλλον η κάρτα σου φταίει. Συμβαίνουν αυτά. Γύρησέ την πίσω να σου δώσουν καινούργια. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Περίεργα πράγματα. Εμένα το snap n go δουλεύει άψογα και είναι εκπληκτικό αυτό που κάνει. εμενα κανει την αντιστροφη διαδικασια αψογα...θα δοκιμασω να το ξανα εγκαταστησω στον υπολογιστη μπας και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Τι κάνει ακριβώς αυτό το snap n go?Επίσης ζητάει κάποιο αρχείο να τρέξουμε στον υπολογιστή, που το βρίσκουμε αυτό?Κάποιες οδηγίες? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Τι κάνει ακριβώς αυτό το snap n go?Επίσης ζητάει κάποιο αρχείο να τρέξουμε στον υπολογιστή, που το βρίσκουμε αυτό?Κάποιες οδηγίες? Όταν ανοίξεις το app από το wave σου λέει τι να κάνεις ! Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Τι κάνει ακριβώς αυτό το snap n go?Επίσης ζητάει κάποιο αρχείο να τρέξουμε στον υπολογιστή, που το βρίσκουμε αυτό?Κάποιες οδηγίες? με την εφαρμογη αυτη μπορεις ευκολα να ανταλαξεις αρχεια με τον υπολογιστη σου απλως στοχευοντας με την καμερα και ενω εισαι συνδεμενος μεσω wifi με το pc στο ιδιο δυκτιο για να το κανεις αυτο πρεπει να εγκαταστησεις ενα προγραμματακι στον υπ σου. Το setup θ το βρεις στη μνημη συσκευης . Ειναι το αρχειο sng_setup.exe. το περνας στον υπ σου και το τρεχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Οκ παιδιά!Το έφτιαξα και προς το παρόν δοκίμασα και πήρα αρχεία απο το pc!!Φανταστικό πρόγραμμα!!Γίνεται το αντίθετο, δηλαδή να στείλω απο το wave στο pc? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλημερα Στο kies οταν πατατε αναβαθμιση υλικολογισμικου, σας βγαζει το εξης: Τρεχουσα εκδοση: S8500XXJH3/S8500OXCJH1 Δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκοσης της συσκευης. ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλημερα Στο kies οταν πατατε αναβαθμιση υλικολογισμικου, σας βγαζει το εξης: Τρεχουσα εκδοση: S8500XXJH3/S8500OXCJH1 Δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκοσης της συσκευης. ??? Δεν υπάρχει νεώτερη έκδοση φίλε μου και αναμένουμε, εκτός και αν έχει βγεί και εγω κοιμάμαι.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Έχει βγει και είναι η bada 1.0.2 και από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε την bada 1.2 .... Μήπως το wave σου το έχεις αγορασμένο από την voda και δεν σε αφήνει να το αναβαθμίσεις; Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλησπέρα, Πώς απενεργοπειουμε την Καθημερινη Ενημερωση ? Τρεχει συνεχεια καθε μερα το πρωι και δεν θέλω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aricos Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Βρήκα αυτό το site που λέει ότι κάνει συγχρονισμό του ημερολογίου, επαφών, σημειώσεων και εργασιών. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι αξιόπιστο για προχωρήσω ή θα γίνουν όλα τα δεδομένα μου στο outlook σαλάτα. http://www.memotoo.com/index.php?lang=el&rub=infoSyncML Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλησπέρα, Πώς απενεργοπειουμε την Καθημερινη Ενημερωση ? Τρεχει συνεχεια καθε μερα το πρωι και δεν θέλω. Ευχαριστω Σου ανοίγει μετά το ξυπνητήρι; Αν ναι τότε στο ξυπνητήρι μπες μέσα στις ρυθμίσεις του και απενεργοποιησέ το ορισμός ως καθημερινή Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Σου ανοίγει μετά το ξυπνητήρι; Αν ναι τότε στο ξυπνητήρι μπες μέσα στις ρυθμίσεις του και απενεργοποιησέ το ορισμός ως καθημερινή αληθεια τι ακριβως κανει αυτη η επιλογη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 αληθεια τι ακριβως κανει αυτη η επιλογη;; Αν την έχεις ενεργοποιημένη σου ανοίγει το daily briefing αφού χτυπήσει το ξυπνητήρι... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 το έβλεπα και εγω και λεω απο που έρχεται αυτο!!πως παίρνει τα δεδομένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Αλλο ένα "κακό" που θα ήθελα να διορθωθεί σε κάποια αναβάθμιση είναι ότι, όταν θελήσεις να κάνεις μία ομαδική αποστολή sms δε μπορείς παρά μόνο ανα 10άδες!!:mad: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts